עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avirz,

שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב ללא מסך ותוספות, לשימוש ביישומי אינטרנט קצת סרטים ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע דעתכם המקצועית (כי אני לא מקצועי) על שני מפרטים שניסיתי לבנות, ולקבל תיקונים / הערות / שיפורים. מפרט 1 מ-KSP: מעבדי ‏AMD‏ כמות Sempron 3000+ (Socket AM2) 1 305 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E 1 470 זכרונות‏ DDR II 667 כמות 512MB Kingston 1 170 דיסקים קשיחים‏ Seagate כמות 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 240 צורבים‏ LG כמות DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 מארזים‏ כמות HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 סה"כ- 1595 (אחרי הנחות יוצא 1560) אני מבין שלוח האם כולל כרטיס גראפי - האם הוא סביר? האם המאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Mantis,

אני צריך היום לבחור בין שני מפרטים דיי דומים בבבקשה תעזרו לי להחליט... 1- AMD ATHLON XP ORIGINAL 64BIT 939 3000+ DDR HYUNIX ORIGINAL BUS400MHz 512MB (256X2) FOR DUAL CHANEL / A-DATA 512MB BUS 400 MHz DVDR-W NEC 3520-A MODEL X 16 DUAL BLACK HD WD 160GB SATA 150 8MB BUFFER FLOPPY 1.44 NEC BLACK GIGABYTE MB GA-K8NF-9 1600MHz N.FORCE 4 GIGABYTE G.FORCE 6600GT 128MB DDR III CASE FOXCONN DIABOLIC 400W THARMALTAKE ORIGINAL K8 FAN COOPER TOTAL 4775 NIS FOR CASH +ספק לא ג'נרי... 2- AMD Athlon 64 3000+ (S-939) 512MB A-DATA /VT 400 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 WD 160GB SATA FLOPPY Teac/SONY 1.44 GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E HEC Compucase CI-6…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. פירקתי את המחשב הנייד שלי קצת Fujitsu-Siemens Amilo Pro v2020. ומצאתי משהו מוזר. ליד הדיסק הקשיח יש תא קטן ריק עם שקע USB פנוי. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות איתו?

4. שלום אשמח לעזרה. פתחתי בטעות שרשור אחר ללא כותרת ולא קבל את תשומת הלב הראויה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nuctornal wisdom,

לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט, ואז הגיעה ההודעה על קיצוץ המחירים המתוכנן של אינטל, עכשיו כשההורדה (בשעה טובה) הגיעה, אני צריך מפרט חדש המפרט למשחקים, אינטרנט וסרטים מתוכנן OC (קל-בינוני, לא מנסה לשבור שיאים) מחשב בלבד (לא צריך ציוד הקפי) צריך המלצה למשחה טרמית אין צורך בצורב DVD חשבתי על משהו בסיגנון של (המחירים מנועה, למה דווקא נועה? כי הם קרובים אלי): E 6320 - 1070 GIGABYTE GA-945P-S3 - 950 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB - 710 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION - 2190 (לצערי יש רק את הOC 2) SunBeam Tuniq Tower - 260 Antec P 150 - 1000 WD 320 GB 16 MB 530 = 6710 משאיר אותנו עם בסביבות ה1.3K פנויים בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרגע 17 CRT (שלא ימצא את הכרטיס) אבל א…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Emms12,

היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, רכישה בארה"ב תקציב של 600-700$. * מטרות המחשב? תוכנות סימולציה כבדות יחסית (מתמטיקה, MATLAB וכו'), עריכת מסמכים וריבוי משימות. * גודל המסך? 14"-13" * משקל רצוי? כמה שפחות =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, זמן סוללה סביר של 3-4 שעות יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 * צורב DVD? די סטנדרטי בימינו אני חושב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ואמינה תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני זקוק לזמן אספקה קצר כי אני לא אשאר באותו מקום יותר מיומיים לכן דגמים בהתאמה אישית הם די מחוץ לתחום.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם תעזור לי בבקשה להגיע לפתרון של סוגייה שמטריפה אותי מאוד! אני תכניתן WEB, אני צריך מחשב יציב ואיכותי לתכנות בסביבת WEB, מצגות ועם נוחות עבודה (מקלדת ופאד נוחים) כרגע אני עובד על PENTIUM 4 2.26 שולחני 512RAM ואני מסופק מהביצועים, כך שאני לא מצפה מהנייד לתמוך בכל הטכנולוגיות החדישות. אפשרות 1: יש את T41\T40 שהם מחשבים איכותיים מאוד ויציבים (מבחינת בניה וביצועים) אבל הבעיה היא שהם דגמים ישנים. כמו שקראתי בהרבה אתרים הם מיועדים לעבודה! וזה בתכל'ס מה שאני צריך.. כמובן זו גם לא תהיה בעיה לחבר אותו לטלויזיה ולראות איזה סרט. מחשב כזה מעודפים אפשר להשיג ב-2800-3400 ש"ח. חשוב לציין שלפני שנתיים-שלוש המחשבים האלה היו בליגה העליונה! אפשרות 2: האפשרות השניה היא מחשב בסביבות …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by davidbr,

היי, חבר שלי צריך מפרט לשדרוג עד 3,500 ש"ח (עדיף פחות). המחשב משמש למשחקים ושימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מארז ספק ו floppy תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by דודיפלצת,

בעבודה יש לי Lenovo T510 והוא הגיע מהחנות עם תחנת עגינה מדגם ThinkPad Mini Dock Series 3, 4337-10U. באתר של לנובו רשום שזו אכן תחנה שמתאימה למחשב והחיבור מתאים אבל התחנה "קצרה" מדי למחשב. על התחנה יש "שיניים" מגומי שאמורות להיכנס למגרעות שבמחשב אבל כפי שכתבתי - התחנה קצרה מדי. צירפתי תמונות. מישהו יודע איזה דגם יתאים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  10. אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yfital,

היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית, אבל אני עובד עליו די הרבה ואין לי בעיה לשלם כדי שהוא יהיה חזק יותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. קיבלתי הצעה אחת מחנות שאני קניתי ממנה בעבר: INTEL P55WB INTEL CORE I5 750 8MB CPU 4GB DDR3 OCZ 1333 1TB WD SATA 64mb HEC Compucase 6AG1B + EZcool 450W Dvdrw SAMSUNG sata keyboard usb MS MS USB MOUSE NVIDIA GT 220 1GB DDR3 HDMI DVI סך הכל 2900 ש"ח. אפשר להוריד את המקלדת עכבר הם מיותרים. אשמח לשמוע הערות.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by yuvalov,

סוף סוף יש באפשרותי לרכוש מחשב חדש. המחשב הקיים שלי הוא פנטיום 166MGH ונראה לי שיש דברים טובים יותר . כרגע יש לי כ 3000 ש"ח לקניית מחשב חדש לצורך שימוש בייתי בעיקר אינטרנט ומעט משחקים. המון תודה מראש, יובל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by brklyn,

שלום לכולם אני נמצא לפני קנייה של מחשב נייד חדש לאחר שה T42 הרים ידיים את המחשב אני מקבל מארה"ב (יש מי שמביא לי אותו) ההתלבטות היא בין סידרת המעבדים UM (לדוגמא I3UM ) בעלי תצרוכת חשמל נמוכה לבין I3M שימושי המחשב בעיקר פיתוח תוכנה JAVA סרטים אינטרנט דרישות המחשב מסך 13.3" מקסימום 14" משקל נמוך משך עבודה ארוך ככל הניתן וכמובן שיהיה כוח עיבוד האם מבחינת כוח עיבוד יש הבדל בין השניים האם יש למעבדי UM יש יתרון על מעבדי ה M ? חשבתי על ASUS UL30JT במחיר בסביבות 850$ יש למישהו המלצות נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by gilgr,

שלום, בתור סטודנט, ממש לא מסודר, חשבתי על האופציה לקנות טאבלט זול (Gigabyte M912) ולהשתמש בו כמחברת, השאלה האם מישהו ניסה? האם זה נוח? אפשר להגדיר את המסך כדי שיגיב רק לעט (כשהיד שלי נוגעת במסך כשאני כותב שזה לא ישפיע)? כמה זמן סוללה יש לו, והאם אפשר להרחיב? חוץ מכמחברת כמעט ולא יהיה לי שימוש בו, כלומר גלישה באינטרנט לכל היותר, בשביל סרטים משחקים וכו' יש PC אני לא חובב ניידים :\ תודה רבה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 11.3k צפיות
  16. היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/

17. אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …

18. ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…

19. Started by motir,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, קל וקטן. הבחירה הראשונה והטבעית שלי היא IBM X40. האם מישהו יודע לספר לי על אלטרנטיבות? חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, ושהשירות בארץ יהיה מעולה. תודה מוטי

20. שלחתי קובץ מצורף של תמונה..תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אהלן, לצורך קניית מחשב ללימודים חשבתי על המחשב הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=27260 הבעיה היא שרשום שם למעלה שצריך להציג תעודה מזהה בעת הקניה, אז אם מישהו קונה בשבילי את המחשב תהיה בעיה אחר כך עם האחריות? או שבקבלה אין קשר לאדם שביצע את הרכישה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by reyrey_200,

איך המפרט הזה לאוברקלוק ? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM ¤794 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤380 1 מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II AAJS ¤230 1 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ¤798 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤139 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ: ¤3015

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד של "לנובו" עכשיו אני רוצה לפרמט ו אני מנסה לפרמט מהפרטיישן מגי'ק שפעלתי עם דיסק מהבוט, ושאני מנסה לפרמט הוא רושם לי error#4 bad argument/parameter הוא רושם לי גם במחיצה error #105

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. INSPIRON N5110 I-5+BLUE ט''מק : N5110-3010 כללי יצרן DELL INSPIRON N5110 I-5 + GRAPHIC דגם Genuine Windows 7 Home Premium 64 BIT הפעלה מערכת שפות מערכת ההפעלה עברית, אנגלית, רוסית OFFICE STARTER 2010 WORD+EXCEL STARTER נלוות תוכנות צבע כחול גרפיקה 15.6in High Definition WLED תצוגה גודל רזולוציית תצוגה 1366X768 NVIDIA GEFORCE 525M GT 1GB גרפי כרטיס מצלמת אינטרנט YES לוח אם ערכת שבבים Intel® HM67 מעבד Intel i5-2430 Mobile CPU מעבד זיכרון חריצי זיכרון 2 8GB (2 x 4096) DDR3 1333 נפח אחסון כוננים אופטיים DVDRW-/+ גודל דיסק 640GB 5400RPM מאפייני הרחבה 1 USB 2.0 2 USB 3.0 1 USB/eSATA 1 Video VGA YES HDMI 1 RJ-45 1 AUDIO מיקרופון 1 8-in-1 Media Card Reader הרחבה חריצי התקני ק…

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by tyk,

המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.