עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DJ_Froyke,

החלטתי על 13 אינץ' 2 קילו, כדי שיהיה לי יותר נוח איתו לעבודה ולאוניברסיטה. מצאתי שני מחשבים שנראים סבבה, אבל לא מצאתי עליהם מספיק מידע באינטרנט האמת.. HP ProBook 4320s WT233EA מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB צג LED-backlit HD Anti-Glare ‎13.3"‎ 1,366‎ x 768 ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784500 או Dell Inspiron N3010 i5-460M HD 5470 מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB מסך 13.3in HD WLED (1366X768) TrueLife ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777963 אפשר בוודאות לומר שלגבי המפרט ההבדל היחידי הוא מסך Glare ו Anti Glare. האם מיש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום...אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת 18 של אחי...הוא גיימר בינוני אנא תעזרו לי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ללנסות לחסוך...אבל אם חיוני לביצועים אז להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול במחיר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, nba 2k11, וכל הדומ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by fuckzone,

בעיקר למשחקים מפרט AMD חשוב! בלי ציוד הקפי NO מסך ;D תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המחשב - Dell Latitude E6430S המחשב נתקע מידי פעם - נורת הדיסק נדלקת קבוע, והמחשב לא מגיב (חוץ מהעכבר שעדיין עובד) לאחר דקה או שתיים המחשב "משתחרר" וחוזר להגיב. (כלומר אין צורך לבצע הפעלה מחדש) חשבתי שמדובר בבעית טמפ', אך בדקתי עם תוכנת ניטור ואין קשר בין הטמפ' לבעיה בנוסף ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT למשך שעה והמחשב לא עבר את הטמפ' המקסימלית המומלצת, ולא קרס. התקנתי תוכנה לבדיקת הדיסק (SSD), והכל נראה תקין. וכמובן ביצעתי שחזור מערכת עם התמונה של דל, והתקנתי את הדריברים העדכניים. המחשב עדיין באחריות (טכנאי עד הבית), אך אין לי דרך להדגים לטכנאי את הבעיה. המחשב יכול לעבוד שעות במאמץ ללא כל בעיה, ופתאום להתקע אחרי גלישה קלילה בגוגל. כמו שציינתי, בבדיקת מאמץ המחשב לא קורס. מה דעת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by chnon,

*מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad). חשוב לי מקלדת numpad, ומזה touchpad? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). 5-6 שעות זה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה בערך * כונן אופטי? מזה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by vmaddog,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…

7. אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, מפרט לחבר- מה אתם אומרים? האם מספק? [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪822 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Coolermaster HAF 932 Black [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪255 [/td] [/tr] [tr] [td] …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לשימוש משחקים כבדים בעיקר, גלישה באינטרנט ועוד כמה תוכנות... אבל רוב השימוש הוא למשחקים כאמור. חייב להיות AMD 3000 לפחות (מעבד חזק עם 2.0GHZ לפחות) סוקט 939 לוח אם חזק תואם כרטיס מסך סופר איכותי שיתאים לכל המערכת, חשבתי על6600GT או 6800 אבל אני צריך דגם ספציפי שיתאים להכל (PCI E או AGP??) זיכרון פנימי של 512, בסטיק אחד, למה? כי אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות עוד סטיק אחד (שיירד קצת הלחץ בבנק : ) מארז טוב + קירור למעבד + ספק כוח (משהו שנחשב לאמין וטוב) כונן קשיח 120G SATA צורב די וי די של NEC בקיצור המחשב הכי איכותי,מהיר וטוב שאפשר להשיג ב6000 ש"ח - לא צריך להוסיף מסך או ציוד היקפי עוד משהו חשוב - אני -ל-א- עושה אוברקלוקינג מה אתם אומרים? יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Wakoz,

Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ניסן דנון,

קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך חוות דעת ועזרה בבנית מחשב מחשב שישמש אותי בשנה הקרובה לוירטואליזציה ואח"כ למשחקים. הכוונה לוירטואליזציה היא שבלימודים שלי אני עובד על ונדוס סירבר 2008 ועליו אני יריץ עד כ5 מחשבים וירטואלים סביר להניח שכל אחד ישתמש ב2 ג'יגה ראם. וכמו כן אני רוצה שהמחשב יספיק ל3-4 שנים הקרובות לפחות אני מתכוון לקנות מעבד intel core i7 2600 או 2600K 2600 = 1430₪ , 2600k = 1570₪ לוח אם sabertooth p67 1095₪ זיכרון 4*4 GB G.skill 1600MHZ סה"כ 16 ג'יגה 920₪ בלי מסך ואפשר בלי כרטיס מסך כרגע יש לי geforce 8600 gt ואני לא הולך להריץ משחקים כבדים בקרוב. עכשיו בקשר למעבד נראה כי ה2600 יותר טוב לוירטואליזציה מאשר ה2600K אך מה עדיף לתקופה אחרי הלימודים. מה בקשר לתיאום בין ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

17. Started by Ironbound,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום דבר מעבר למחשב עצמו. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך של NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, הוא עושה עבודה לא רעה לפי דעתי, אשמח לדעות האם אפשר לזרום איתו עוד איזה כמה שנים ולהשאיר מקום להחלפה בהמשך או להחליף (מעדיף שלא). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב כל עוד זה לא טרקטור. …

18. Started by meir4321,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , לצרכים מאוד בסיסיים. זאת אומרת לא למשחקים , לא לתכנות וכדומה. מה דעת המומחים על המחשבים הבאים : https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989961 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989960 מישהו המליץ לי על שניהם..אשמח שתעזרו לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז ככה, אני מתלבט בין כמה דגמים, הצרכים של המחשב זה לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ודברים בסיסים, לא יהיה שימוש למשחקים. יותר לעבודות וורד וכאלה. LIFE BOOK AH530-12: אני יכול לקנות אותו ב 2500 ש"ח חדש! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=782521 או L560-M27C9IV אני יכול לקנות אותו ב2300 ש"ח חדש! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9150 או W765CUH-52H4 אני יכול לקנות אותו ב2600ש"ח חדש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11251 או LXR4F02085 אני יכול לקנות אותו ב2150 ש"ח חדש! Core i3 -370M 320GB 3GB 1333 DDR 3 Intel GMA 4500 http://www.techtv.co.il/store/products/1573-lxr4f02085-notebookacer-by-.aspx או שיש לכם המלצות אחרות ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by idanshir,

מה עדיף מעבד אינטל או מעבד AMD ומה ההבדלים בינהם. לא מכיר כל כך את ה - AMD מה ההבדל בין אתלון לסמפרון וכיצד הם מקבילים לאינטל תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 230 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 מסך LG L1750HQ 8 MS 1820 ש"ח סה"כ מחיר סופי: ¤ 8036.9במזומן. התייעצות אחרונה לפני שאני קונה. את הציוד ההקפי אני קונה ממקום אחר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום כולם, בשבוע שעבר כ. המסך במחשב שלי שבק, ובהתחשב בזה שהמחשב עתיק שקלתי להחליף אותו. אני יודע שבקרוב אמור לצאת הדור החמישי של ה-core i, ותהיתי אם שווה לי להמתין עם קניית המחשב עד שהם יצאו או לא לחכות ולקנות עכשיו מחשב. עוד פרט חשוב זה שהמחשב הולך להיות מחשב למשחקים אבל אני מתכוון להוציא עליו בסביבות ה3K. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים