עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mxL,

טוב אז ככה. from skypc: Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 Nis Leadtek 7950GT 256MB - 1258 Nis Antec SP-500PEC - 470 Nis G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK - 1196 Nis 39 שח שליח עד הבית 3663 Nis from Pandas: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray - 929 Nis Zalman CNPS9500 AT 92mm - 249 Nis 14 שח לנסוע עד החנות בחיפה 1192 = 4855 מתכונן לעשות OC עד 3ghz שזה בעצם באס 428 והזכרונות יקחו את זה בקלות על פי סקר זה http://www.vr-zone.com/index.php?i=4473&s=1 ועדו אפילו ישאר. הקירור אני חושב שיספיק =) בעיקר המחשב למשחקים כמו BF2, FarCry ,Doom3 וכו...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני קצת חדש כאן ואני זקוק לעזרה שלכם בבקשה יש לי מחשב נייד מסוג MSI MS-1674 עם WINDOWS XP אני כבר יותר משבוע מנסה לימצוא לו דריברים ולא מוצא בכל מקום ניכנסתי לאתר של MSI הורדתי את התוכנה שלהם "מתקינה אוטומטית" והיא לא עוזרת בלום עם יש אפשרות לעזרה אני יודה לכם מאוד הכרטיס מסך שלי הוא ATI READON HD 3400 SERIES שמצאתי דרייבר שלו אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו אוליי כניראה כי הוא לא מתאים למחשבים ניידים .... בקיצור צריך ת'עזרה של התותחים כאן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by תימנה,

מחשב לאינטרנט, אופיס, משחקים לילדים (קומפי) ובעתיד גם לסרטי HD. עדיף ללכת על אינטל? מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪312 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪208 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ₪113 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ₪355 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ₪45 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ₪0 משלוחים - ה…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avner_100,

שלום !.. אני מחפש מחשב סביבות 5000, ללא מסך למשחקים, סרטי hd .. ואניטרנט 2G זיכרון, 320G דיסק קשיח תודה!!.. אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו להפיק את הטוב ביותר בסכום הזה.. שוב תודה לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

יש את המפרט בצד. אז חוץ מלהחליף גוף קירור, להוסיף צורב ואולי עוד 256MB, יש צורך בשיפור כלשהו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני רוצה ללכת על המפרט הבא: מעבד- Intel Pentium 2.8C HT 512K 800MHz לוח אם- Asus P4P800S-E 865 Deluxe זיכרון-Geil 512 3200/400 שניים כאלה על Dual DDR הראד-דיסק- WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer SATA כרטיס מסך- עכשיו פה אני חייב לדעת מה אתם חושבים Leadtek 6800 128MB מה דעתכם?!?! (בלי קשר למחיר..רק ביצועים) מקלדת- Genius 21 Black/Silver מארז- Compucase-HEC 6A19 Black!! כונן דיסקטים- Floppy 1.44 Black!! כונן די.וי.די - Lite-On 16/48 Black!!!!!@#@!#!@ שחורררררררררררררררררררררררררררררר YEY!!! צורב- CDRW Lite-On 52*32*52 Black גם שחור!!! OMFG!!! שחור...מדהים!!! חחחחחח ולסיום!!!...מה עוד??? אהה כן התקנה מזורגגת!! ניראה לי שזה הכול ..נוו אז מה דעתכם??? לכול המגיבים תודה רבה רבה רבה...…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולכם. אני רוצה לרכוש מחשב נייד. לצורך כך אני מעוניין לשמוע המלצות מאנשים שיש להם מחשבים ניידים ומרוצים/לא מרוצים מהם. כמו כן, הייתי רוצה לשמוע מכם המלצות בקשר למה לשים לב כאשר אני רוכש את המחשב. האם יש איזה מותג ודגם ספציפיים שמומלצים במיוחד (Compaq, IBM, NEC וכולי)? ראיתי שלחלק מהמחשבים אין זיכרון לכרטיס המסך ובמקום זה הוא Shared עם הזיכרון הכללי. האם יש לזה השפעה משמעותית על הביצועים? על איזה מפרט אתם ממליצים? המחשב מיועד בעיקר לתכנות וחיבור לאינטרנט, כדאי שיהיה לו TV-OUT לצורך נגינת סרטי Divx לטלוויזיה. התקציב עצמו לא הוחלט ממש. לא קבעתי איזה גבול עליון, אבל אני לא רוצה להשתגע ולהוציא סכומים מטורפים. אני מחפש את יחס המחיר לביצועים הטוב ביותר. כתבתי 6000-7…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by adam42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך - אבל מעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עבודה משרדית, הרבה לשוניות פתוחות, הרצת אפליקציות ווביות כבדות במקביל. ייתכן שגם קצת עריכת וידאו פה ושם. אם לא אידיאלי לעריכת וידאו זה לא דיל-ברייקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - לא משנה ממש, אבל כמובן שאני לא רוצה טרקטור בפינת העבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - ייתכן, אבל אני לא גיימר כבד. במידה ואעשה אוברקלוקינג זה יהיה ממש בקטנ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם אני בונה את המפרט הזה למשחקים בעיקר כי את רוב העבודה והלימודים אני עושה על הנייד את המעבד אני מקבל בחצי מחיר (עבודה) לכן אין ויכוח ושינוים בו אני לא סגור על הכרטיס והלוח... התקציב עומד על 3000-4000 בלי המעבד ובלי מסך ושאר ירקות התלבטתי בכרטיס מסך בין ה X1600XT לבין ה 6600GT בלוח יש לי עדיפות ל Gigabit - ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי ה Chipset 975X מול ה NF4 לגבי קירור מעבד אני יחליט אחרי שאני יבחר לוח... (ZALMAN 7700/9500) ואולי אני יקח רק 1G זיכרון וירחיב אח"כ זה מה שהגעתי אליו עד עכשיו אשמח להצעות ושיפורים פריט תיאור מעבד Core 2 Duo E6600 (2 X 2.4 Ghz) לוח אם 8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? זיכרון 2GB = 2 X ?1GB Corsair? DDRII 667 ספק כח ?JSP-TECH PS-05 BIG …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המחשב הוא לאחותי ולבעלה. המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים שיריצו משחקים שיצאו עד היום. ובעיקר זה למשחקים באינטרנט. בנוסף המחשב ישמש גם להעברת וידאו ממצלמת וידאו למחשב. הם לא מתעסקים עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו, רק לקודד לצרוב/לצפות וזהו. אז כרטיס מסך 7600GT נראה לי מספיק לא? עשיתי מפרט חלקי מ-KSP(מצורפת תמונה של המפרט) איך הוא בינתיים? את השאר לא הוספתי כי אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי: ספק כוח(איזו חברה וכמה וואט דרוש?), מארז(מעדיף גדול עם הרבה מקום) + מאווררים, מקלדת + עכבר, צורב DVD(אין שם NEC), כרטיס מסך(איזה חברה לקחת?) ונראה לי זהו. תוסיפו לי את מה שאני צריך עד 4200 ש"ח. אם יש בעיה תקציבית, אין בעיה להוסיף עוד 300-400 ש"ח(אני מקבל הנחה מ-KSP) תודה רבה. [attachment …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by שריה 24,

שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, בשבוע הבא אני טס לאיטליה. אני חושב על לקנות מחשב בדיוטי. אני לא יודע אם המחירים שם שווים, אבל למייטב ידיעתי, החנות היחידה שקיימת שם היום היא אל"מ. אני מניח שאלו המחשבים המוצעים שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=20&vmenu=39 השאלה היא האם שווה לקנות משם בכלל והאם המחשבים המוצעים שם טובים מספיק? או שמא עדיף כבר לקנות בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים(כבדים כמה שניתן - מבלי לפגוע יותר מידי בפרמטרים אחרים] * גודל המסך? לא כלכך משנה. עדיף מאט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? -- * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI, אפשר SSD, אבל לא חובה. * Blueto…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן.. אני זקוק לעזרכתם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה וכו' אבל שגם תיהיה אפשרות למשחקים. התקציב הינו: 5000 ש''ח (לא יותר... זה כבר אחרי שהגדלתי את התקציב). ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 *הוא מעל התקציב אבל נראה דיי טוב מה שמיוחד בו זה שהמסך הוא 4K ויש לו GTX 860 4GB האם זה יספק אותי? ה4K נורא מושך אותי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HTC VIVE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10. קריטי שיהיה שקט ככל האפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Amit Ronen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים, חיבור למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שימוש ביתי לכן עדיף מסך גדול כל עוד לא מכביד על המחיר …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט, קצת תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ועבודה עם תוכנות Pycharm Netbeans וEclpise (השימוש הוא לא בו זמנית והשימוש הוא קל). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (המחשב אינו מיועד לגיימינג אך בכל זאת ציינתי את המסך למי שמעוניין) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן חברים, שבת שלום. אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell. המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד. לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4. יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה. האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו? יש לציין שמלבד המשחקים הבוד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Arik.G,

שלום. קניתי היום מודם סלולרי לנייד שלי, המודם הוא מסוג PCMCIA או משהו כזה. ולהפתעתי הוא לא מתאים לחריץ שיש בנייד? איזה דבר מוזר, אז מה הסוג כרטיסים שמתאימים לשם? שאני ידע למה להחליף ביום ראשון. המפרט של הנייד: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=2503&ProductName=W468N יש לי את המודם הזה: http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2485 איזה מודם יתאים לי מאלה (חוץ מה U1 שהוא USB): http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מחשב כרגע יש לי כרטיס מסך במחשב הישן GTX1070 שקניתי ב1100 שקל עם אחריות ככה שלא צריך לקנות. 1. מה התקציב המירבי? 3600 בלי חריגה! 2. מה שימושי המחשב: משחקים הורדות סרטים שירים הכל בעצם! 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון פלונטר. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד יומיים גג. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא חושב שיהיה צריך לשדרג חוץ מכרטיס מסך כלום בעתיד. זה מפרט שיצא לי להרכיב היום אשמח להצעות שינויים שידרוגים העדפות שונות, כרגע לא הוספתי לוח כי אני עדיין בודק מה עדיף לכן המפרט עומד על 3200 לפני הוספת לוח-אם. הצעת מחיר למערכת מחשב …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים