ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
המפרט העדכני (הישן רצח) שלי הוא (לפחות מה שידוע לי עליו): Windows 7 Gigabyte G31M- ES2L Intel Dual CPU E2180 2.00 GHz Ram: 2.00 Nvidia 9500 GT 1.00 GB אני כנראה קונה מסך 24 אינץ', ועד כמה רכיבים לא הכי חדשים בשוק מכיוון שאני לא כל כך נמצא הרבה זמן בבית (חייל...), וזה אומר שאין כל כך טעם להשקיע הרבה כסף בדברים הכי חדשים. אבל בנוסף למסך יש לי דילמה: האם כדי בנוסף לקנות מעבד חדש (Dual Core E6600), ועוד 4 ג'יגה ראם או במקום המעבד וה4 ג'יגה ראם עדיף לקנות כרטיס מסך בסביבות ה400-450 שח ולהוסיף עוד 2 גי'גה ראם... ואם אני קונה כרטיס מסך חדש, מה אני יצטרך לקנות בכדי שהוא יעבוד מבלי שישרף או שיהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה קודם כל שההודעה שלי היא בפורום הנכון, אם לא אז תפנו אותי בבקשה למקום הנכון.. ונעבור לבעיה המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 2* Kingston DDR 256M 400MHz(סה"כ 512 ב-dual) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8x אין לי בעיה של מקום בהארדיסק ונראה לי שאלה כל הפרטים החשובים, אם צריך עוד משהו אז אני אוסיף. עם הזיכרון הנמוך שלי והכרטיס מסך הישן אני כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים ואיכותיים, אפילו לא בהגדרות מינימליות. השאלה שלי היא איך אני יכול באזור ה1500 ש"ח להריץ על המחשב הזה משחקים חדשים (אם אפשר ברזולוציה גבוהה, כי יש לי מסך 19'') חשבתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 512 ולהגיע לסה"כ 1.5 ג'יגה זיכרון, ופ…
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למשחקים נטו. אני צריך רק מעבד.(מעדיףQUAD) לוח אם תומך SLI וזיכרונות (2GB מינימום כמובן, אני הולך גם להתקין ויסטה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי אז הלך לי הלוח אם(מעבד היהQUAD8200) ואני רוצה שילוש חדש במחיר טוב ככל האפשר. מוכן להסתפק ב4 ג'יגה זכרון בנתיים ולשדרג בהמשך,אבל מעוניין שיהיה איזשהוא שיפור-אם אפשר להשיג שיפור משמעותי בפחות-1500 או אפילו 1000 זה תמיד טוב כי אני קצת קצר במזומנים הקיץ. תודה מראש לעונים. נקודות נוספות: -יש חנויות שיסכימו לתת לי הנחת טרייד אין(לא של 100 שקל אבל..) על המעבד והזכרונות? -עדיין לא יצא לי להרכיב לוח אם למארז(ספקכח כן)..זה מסובכי בעליל או שאני אוכל להתמודד לבד?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, דרוש שינוי/חוות דעת יל המפרט למטה - כולל: מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. שאלה: האם יש פיוניר כונן אופטי 111d בצבע לבן? המפרט: מעבד: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 Dual Core 780 ¤ לוח אם: M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E asus 450 ¤ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 320 ¤ 320 ¤+ דיסק קשיח: Deskstar 160GB SATA II (היטאצ'י) 310 ¤ כונן אופטי: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 210 ¤ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) 890 ¤ מארז: HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 220 ש"ח מסך: LG 1752tx + DVI 4ms ניגודיות : 1:1400 990 ¤ מקלדת+ עכבר: Microsoft go 115 ¤ רמקולים: Creative SBS 370
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני יכול לקנות מחשב ב-KSP או אייבורי בלבד. עשיתי השוואת מחירים בין השניים והגעתי למסקנה שאייבורי זולים יותר, לכן אפרט לכם את המפרט שבניתי באייבורי. אציין שהצורה בה אייבורי עובדים היא שהם יוצרים הנחה די משמעותית אם קונים את המפרט כמו שהוא. על כל שידרוג צריך להוסיף כמות הרבה יותר משמעותית של כסף (למשל שידרוג לוח אם שלפי עלות המוצרים אמורה לעלות לי 100 שקל תעלה משהו כמו 350 שקל, ולכן אני רושם את המפרט כדי לדעת שאין פה טעות נוראית ואיומה, ולצורך שאלות נוספות). להלן המפרט: מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם : P8H61-M LE B3 זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך : Gigabyte NVIDIA GeForce 430GT 1024MB דיסק קשיח : Western Digital 1000GB BLUE צורב : LG SAT…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא: http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים. המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג'). השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת... המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל. אשמח לעצות.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהזדמנות אני יכול להביא לפטופ מארה"ב מאחת החנויות הגדולות. המחשב ישמש למשחקים קלים ומולטימדיה, לא חובה פורט HDMI אבל חובה שיהיה כרטיס מסך מספיק חזק להריץ WOW ו HL2DM כל זאת כמובן עם משקל שלא עולה על 2.5KG. מגבלת התקציב היא 800$, עם עדיפות לחנויות בעלות רשת סניפים. לא לשכוח שעכשיו עונת החגים לכן כמעט לכל הלפטופים יש הנחות! תודה לכל העזורים, חג חנוכה שמח~!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב משמש למסחר. אני זקוק למחשב חזק כך שאני אלך על מעבד כפול ליבה של אינטל עם גיגה זיכרון פנימי. מה חוץ מזה? לא יודע. תעזרו לי. האם בכלל יותר זול לקנות שתי מחשבים ? אני מעדיף שלא בגלל התחזוקה ובגלל הKVM. אשמח לקבל פיתרון למחשב עם 4 מסכים. ד"א בשלב ראשון אני אקנה 2 מסכים ורק אחר כך אקנה עוד שנים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הפוסט הקודם שלי לא כל כך נענה, אז הנה אחד חדש מעניין יותר- מה יותר פרובוקטיבי מPC וMAC באותה כותרת? ;D אני מאוד אוהב את המסך של המקבוק פרו, והייתי רוצה לדעת אם יש נייד PC שהמסך שלו הוא באותה רמה מבחינת בהירות, קונטרסט, זוויות צפייה וצבעים אמיתיים. רזולוציה וגודל פחות חשובים לי, כי בבית יש לי מסך 21" full HD LED מעולה, אבל את הצבעים האמיתיים והבהירות אני רוצה לקחת איתי לכל מקום... חוץ מאיכות המסך, חשובה לי ניידות, כך שאני הייתי רוצה שהוא ישקול לא יותר מ2 קילו (13"-14"). i5 sandy bridge יספיק. אם יש SSD או כרטיס מסך נורמאלי אז בכלל. מקבוק הוא לא אופציה כי אני לא מוכן לשלם יותר מ6000 על מחשב בלי כרטיס מסך, ששוקל 2 קילו. זה נראה לי הזוי לחלוטין. טווח מחירים- 4000-5500 אש…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש כאן חבר'ה טובים ומקצועיים - ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני עובד היום עם מחשב מדהים Lenovo W520 i7 16GB RAM שעובד נהדר, אבל אני צריך להחזיר אותו למעסיק הקודם שלי. הוא עלה לפני שנה בחו"ל 16 אלף ש"ח, סכום שאין לי כרגע כמובן. כעת אני צריך לקנות מחשב חדש, מכספי שלי, ולכן אצטרך לצמצם עלויות כמה שאפשר. מצד שני, אני לא רוצה לרדת יותר מדי ברמה, ובנוסף יש לי כל מיני תוספות שחשוב לי שיהיו במחשב החדש שלא היו לי בישן. המחשב שלי עובד כל הזמן, יום ולילה, ואני משתמש בו לעריכת וידאו, עריכת סאונד, עריכה גרפית, סטרימינג באינטרנט ומה לא. ואני צריך שכל הדברים האלה יוכלו לקרות במקביל (למשל: שאוכל לערוך סאונד במקביל לרינדור קובץ וידאו שערכתי, במקביל להעלאת סרטון שגמרתי ליו…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום חברים, כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב שיענה על צרכי- אני רוצה מחשב שיהיה קפיצת מדרגה לעומת המחשב הנוכחי שלי (ענתיקה בן 10 שעדיין עובד ומריץ משחקים שהכי חדש בהם יצא כשהמחשב היה בן 5) , שיתמוך בפיצ'רים חדשים כמו USB3 ו HDMI ושיוכל להריץ משחקים חדשים באיכות גבוהה וב FPS גבוה כמה שניתן, נוסף לכך אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באופן יחסי (שאוכל לישון באותו החדר שבו נמצא המחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. שימושי המחשב : משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ליותר פירוט: יש כבר מעבד Q6600 של אינטל, שמסביבו יהיה המחשב. חשבתי לשים כ-1000 וקצת על מסך, ולהשאיר את היתר למחשב עצמו. חשיבות רבה לכך שהמחשב יהיה שקט. המטרה המרכזית של המחשב הזה היא להריץ Starcraft2 כשייצא (וגם לעשות את כל שאר הדברים הרגילים כמו הורדות מהאינטרנט, אופיס וכו'). חשבתי על כרטיס מסך בסביבות ה-1200 שקל (מה דעתכם?) גודל HD רצוי - 250. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אשמח למפרט או למחשב PC שכבר נמצא בשוק. בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, לקראת לימודי עריכה גרפית בצורה מקצועית אני נדרש למחשב נייד מתאים. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית: Photoshop Illustrator InDesign קצת Flash * גודל המסך? ''15 עדיף מט אך לא הכרחי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף עכבר עט שיתאים לעריכה גרפית * משקל רצוי? - כמה שפחות, צריך לסחוב בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לשיעור 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי כמה יציאות למסכים, על כל מקרה HDMI, USB3 , האם דרוש ESATA? * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה. ככל הנראה עדיף 2 כוננים (אם במחיר סביר), אחד למערכת ההפעלה ואחד לקבצי מערכת, ככל הנראה שילוב של SSD HDD * זכרון פנימי: 8 גיגה לפחות, …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכסף הוא מזומן... מטרת המחשב היא אך ורק משחקים. ציוד הקפי אני לא צריך... אני לא צריך לא צורב,לא דיסק קשיח,לא כרטיס קול,לא רמקולים לא פלופי ולא מסך. נושא הקירור והעיצוב מאוד חשוב מבחינתי... אני מעוניין במארז יפה ושהמחשב יהיה שקט מאוד! וזהו...תודה לעוזרים...אפשר לחרוג מהסכום לא יותר מ-250 שקל... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים: סטודנטית לפסיכולוגיה - מסמכים, אינטרנט, לא יותר מדי. משרדי בסך הכל. תקציב: עד 2500 ש"ח. חשוב שיהיה קל משקל (סביבות ה1.7ק"ג) ועם סוללה של יותר מ6 שעות. תודה רבה רבה, בשם הבלונדינית.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מממ.. מחשב להרבה שנים הבאות שיחזיק הרבה זמן וטוב יש העדפה קלה לכרטיס קול סבבה קיים מסך 17 עדיף מחנות בדרום הקרוב לאשקלון אשדוד,וכרטיס מסך חזק.
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר שלי הכין לי מפרט, ביקשתי ממנו כמה פרטים: מחשב לעבודה רצופה קשה ממושכת שיריץ יישומים של 32/64 ביט, שיתאים בקטנה למשחקים ויהיה בעל Ram גבוה חלקים שאני לא צריך: HD/CD המפרט שהוא הכין לי מוצג בהודעה זו, ואני מבקש את דעתכם על המפרט... בכל מה שקשור ב-nforce4 אני לא מעוניין בו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-