ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
מפרט לחבר של חבר... למיטב הבנתי, אילו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח אבל ניתן לחרוג מעט אם יש הצדקה של ממש. עד 4K אבל השאיפה היא בהחלט לכיוון ה-3K במידת האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודות אוניברסיטאיות עם אופיס וכלים סטטיסטים בעיקר, שימוש ביתי, מדיה וגיימינג מזדמן. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS, EXCEL וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומיומי במסגרת העבודה. חשוב ביצועים טובים - לא חייב להיות ברמת נאסא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך FHD…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, משחק football manager, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD כנראה -צריך לרכוש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקים בינוניים וקומפילציות (לא כבדות במיוחד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לפני שדרוג מסך - אז אני לא יודע בנתיים, אבל 21-23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעיבוד מטריצות גדולות (יהיו 3-4GB של נתונים בזכרון) בסביבת matlab, כולל כרטיס מסך לשני מסכים, תקציב הוא עד 20,000 ש"ח. תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל כאן עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K, ניתן לחרוג אם זה ממש נדרש, כמובן עדיש שלא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קולנוע ביתי וגיימינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה+שלט לויסטה מדיה סנטר(ניתן לוותר על דברים אלה אם התקציב חונק, אני אוסיף אותם בהמשך במידת הצורך.) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון עדיפות לאי…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fallout4, dark souls 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) fullHD אבל מתכנן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט שהמלצתם- אולם יש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם יש צורך הכרחי בשני HDD? (אני אסתפק ב- 160GB) 2. אין לי צורך בכונן (DVD, צורב). 3. הייתי מבקש לקבל שני מפרטים מקבילים- האחד על בסיס INTEL והשני על בסיס AMD (עם מעבדי הליבה הכפולה בשניהם, אולי אפילו עם חריגה קלה לכיוון 4K למרות שהייתי מעדיף לחסוך ולהישאר קרוב יותר למחיר המקורי) 4. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות גרפיות (גם תלת מימדיות) וכן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים, מוסיקה, הורדות ואולי משחקים לא כבדים- FIFA נחשב כבד?) אני מקווה שכיוונתי הכי מדויק שאפשר. תודה לכל העוזרים!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח עדיף כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה, משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שלי כרגע הוא samsung syncmaster 710v. ישן ממש, 17 אינצ', נוראי. אני אשמח למסך חדש בתוך התקציב, אבל תלוי כמה רציני השינוי של ה1000 שק…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 6-7 אלף שקל 2.משחקים חדשים כמו GTA NFS והכללללל 3.צריך הכל . מקלדת עכבר מסך הכל חדש לגמרי .. מסך 22 HD של SAMSUNG כנראה..( בלי רמקולים וכרטיס טלוויזיה) 4. לא צריך כרטיס קול איכותי , או DVD או כונן דיסקיטים אני פשוט ישתמש בצורב...י 5. 6. מחשב שקט כמה שאפשר .. לא חייב מארז עם חלון .. וצריך קירור יחסית טוב כי הוא במקום סגור.. 7. לא צריך וינדוס חוקי ,\ לא התקנה ולא הרכבה. 8. עכבר MX518 , מקלדת פשוטה יחסית אבל לא של 50 שקל .. 9. עדיף כמה שיותר שקט אבל לא להסחף עם חלקים . 10. יעשה בו OC פשוט יחסית .. לא אקסטרים אבל מעונין שעוד שנתיים אני אוכל למתוח אותו יותר... 11. משחקים הכי חדשים עם הרוולציה הכי גבוהה שאפשר... עדיף כרטיס מסך כמו ה260 של נווידיה או הכרטיס הכפול …
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לאינטרנט(הורדות וכו') אני לא צריך כונן או צורב כי יש לי אני לא צריך מסך\מקלדת\רמקולים כי יש לי אני רוצה משהו איכותי, מעדיף כפול ליבה תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…
-
- 42 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמנם אני איש המחשבים המשפחתי, הדרישה היתה שבמקרה של מימוש אחריות מישהו מהחנות יבוא ויקח את המחשב\יבוא ויטפל בבעיה. בעצם מחפשים חנות בת"א עם שירות מעולה, אין בעייה אם המפרט יהיה יקר יותר ב10% בשביל זה, הכוונה היא לא שהתקציב גדל, אלא שאיכות המפרט יורדת במקרה שכך המצב. הדרישות הן כמו בנושא הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.0 המפרט שהוצע לי בתגובה הזאת נראה לי בסדר גמור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.msg4375485#msg4375485 עכשיו, התקציב גדל ל2500 (ללא שום חריגה, אפילו לא חצי שקל), המטרה אותה מטרה, המפרט שהוא הציע לי בסדר. אם למישהו יש מפרט דומה מחנות שהוא חושב שיותר טובה, או שיפור מעולה למפרט (וכפי שכתבתי, מה שהוא הציע ל…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט לפי הדרישות הנ"ל- 1. מה התקציב? 5000¤ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים),צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך (CRT) , מקלדת , עכבר , מדפסת משולבת (סורק,פקס ומדפסת יחד), רמקולים , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. אגב- המחשב לילדים עד גיל 10, מחשב משפחתי כזה.. יש מצב? בתודה, אודי.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט, שימושיים משרדיים+ (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בקטנה ואולי משחקים ממש קלים). תקציב עד 2K, שזה ממש הגג של הגג ועדיף בפחות. בבקשה מפרטים רק מסקיי.פי.סי, שם אני ארכוש את המחשב (ניסיון טוב איתם, רכשתי שם כבר מס' מחשבים בעבר). משנה לאיזה מסך המחשב יחובר? אין צורך בציוד היקפי (מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר).. לא מתוכנן OC, אין דרישה לשקט באופן מיוחד.. ("רגיל".. אבל לא טרקטור..) אממ זהו נראה לי.. תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-