ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח:Samsung 250GB SATAII 7200RPMיתרת אחריות: ללא אחריות כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתרת אחריות: ללא אחריות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי בארה"ב: הראשון הוא של דל סדרה 7000: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd (הדגם של 1049$) והמחשב השני הוא של טושיבה s55t b5233 http://www.costco.com/Toshiba-Satellite-S55T-Touchscreen-Laptop-%7c-Intel-Core-i7-%7c-Backlit-Keyboard-%7c-1080p.product.100127915.html בבקשה תגידו מה דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז קודם כל תודה - לפני בערך חצי שנה הזמנתי בעזרתכם מחשב לשימושים שונים (עריכת וידאו, תלת מימד, תכנות, מכונות וירטואליות...) והמערכת עובדת בצורה מושלמת עד עכשיו - אז שיחקתם אותה. אם זה מעניין מישהו אני יכול לפרסם את המפרט הסופי שהגעתי אליו כי לא היה אז צורך להעלות אותו. ולענייננו - כעת אני מתכנן לאחיין שלי מחשב - הפעם לא מילאתי את הטופס במלואו כי הדרישות דיי פשוטות: * 3000 ₪ כולל הכל (מחשב, צג, מקלדת, עכבר, רמקולים) == סביב ה-2300 ₪ ללא צג. * צריך להריץ משחקים כמו שילדים אוהבים. כלומר, פשוט להריץ משחקים חדשים, גם אם על הגדרות נמוכות. למשל SPORE, ורצוי גם יותר רציניים כמו CIV5 על הגדרות מצ'וקמקות, הוא פשוט דיי התלהב מהמשחק. * מן הסתם, תוספות מתקדמות לא רלוונטיות - כלומר אי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד. התקציב הוא באזור ה 2500. גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני. משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות. כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10). באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברור שלחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אני סטודנט להנדסת מכונות,אז בעיקר לימודים+הרצת תוכנות גראפיות(סוליד לדוגמה)+גיימינג לא כבד מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוליד,תכנות וכדומה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי קצת... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתחיל במילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמת פיפא 15,ושימוש בייתי, kodi, word ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 15 , nba 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מחובר לטלוויזה 5000d למשחקים ולמסך פשוט ש 17 אינצ לשימוש רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב בסדר גודל של עד 3.5K שמסוגל להריץ Adobe Illustrator , Photoshop. תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- 650 GA-P35-DS3L - 570 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC CL 4-4-4-15- 330 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX- 1300 CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0- 1240 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- 510 V1 Copper 110mm Blue Led CPU Cooler- 275 Thermalright Ultra 120 Xtreme - 333.58 ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 490 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT - 530 CORSAIR HX 520W - 585 סה"כ 4868 צריך את דעתכם על המפרט , תודה עריכה: עשיתי את השינויים בלוח , גוף קרור , וספק כוח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 536 ש"ח AMD ATHLON XP 1800 + FAN 560 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 612 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 253 ש"ח Aopen DVD 1648 248 ש"ח ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 443 ש"ח FLATRON 17 774 FT 1,247 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 85 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 ש"ח Msi KT3 Ultra2 KT 333 new 676 ש"ח Mushkin 256mb DDR 3000 612 ש"ח סה"כ 5,368 ש"ח מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כיום מחשב די ישן AMD 1700 XP NFORCE 2 K7N420 PRO MSI 512 MB DDRM יש לי כרגע כרטיס מסך READON 9800 PRO 128 MB ואין לי את היכולת לישתמש בו כי הלוח לא תואם שאלתי היא : אבא שלי נוסע לסין בסוף השבוע וחבר שלי נוסע לתיאלנד בסוף החודש וכפי שכולנו יודעים המחירים שם נמוכים בהרבה מכאן { ועדיין ישנה האחריות מנסיון אישי } אני צריך לקנות רק שלושה חלקים בסיסים למשב את כל השאר יש לי והם : מעבד { רצוי AMD } לוח זיכרון השאלה היא האם כדי להשקיע בלוח NFORCE 4 החדש עם ה SLI יחד עם מעבד תואם או כדי לקנות משהוא יותר פשוט הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 3000-4000 שח או בכלל להמתין כמה חודשים כי כרגע אני לומד ואין לי יותר מידי זמן למשחקים . הבעיה שהמחשב קצת איטי וגם ששום משחק גם …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייח חדש עם חיבור לארבעה מסכים. מה הדרך הכי טובה ויעילה? שני כרטיסי מסך? מסכים עם חיבור DP? כרטיס מסך שתומך בארבעה? יהיו שלושה מסכי 27 בתור התחלה, ויהיה רביעי אבל לא ברור כרגע באיזה גודל, אולי הרביעי יהיה משמעותית יותר גדול, 45' או משהו באיזור. נדרש לעבודת תכנות ולסרטים וסדרות. ללא גיימינג (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר רק להוסיף כ.מסך טוב ולהשתמש גם לגיימינג). תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים שלום רב אני רוצה להתחדש כבר במחשב חזק לפתיחת תוכניות בנייה בפורמטים של DWG, REVIT, מריץ פוטו- שופ ועריכת ווידאוי. סך הכל מחשב יחסית חזק שיכול לרוץ מעבר עם זיכרון של 1 טרה. חשוב לי שיהיה לו חיבור לשני מסכים על מנת שאוכל לקבל תצוגה רחבה או לחילופין להציג ליושבים במשרד תצוגה שונה בין המסכים. המחיר כולל הרכבה. אשמח גם להמלצות למסכים עם זורע בגודל 27-32 אינץ. תודה תודה תודה לכל העוזרים. פעם קודמת הרכבתם לי משהו שהחזיק לי 8 שנים בכיף, אז תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7500 , אבל עדיין שישמור על תמורה מול מחיר שמצדיקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות (python / c# (visual studio2019) , עבודה גרפית ועריכת סרטים - פוטושופ , פילמורה , לייטרום , פריימיר וכו' משחקים (לאחיינים בעיקר) , תוכנות נוספות - Autocad , orcad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים , הנוכחים כבר עשו את שלהם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי samsong ssd 860 evo 500gb * 2 ח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה היי קניתי lenovo ideapad u160 , מה אתם חושבים עליו? http://www.engadget.com/2010/08/03/lenovo-ideapad-u160-review/ מפרט: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11837 (חיפשתי מחשב נייד קטן שיהיה קל וחמוד.. אני מודה שקניתי אותו בגלל העיצוב..) המוכר לא המליץ לי עליו וזה מלחיץ אותי קצת.. ??? :s05: שאלה בקשר למאווררים: יש לי עוד מחשב נייד בבית, בו הטמפרטורות לפי התוכנה הם בסדר, התוכנה היא SPEEDFAN והיא מסנמת חץ כחול או סימן של V ירוק.. במחשב הנייד החדש, הרבה פעמים אני רואה שהטמפרטורות הם סביבות ה 50 , והתוכנה מסמנת לי סימן אדום או סימן של אש והמחשב חם וזה מלחיץ .. :s05: ??? אבל יש משהו טוב: במחשב החדש הקטן , הטמפרטורה של הארדיסק היא טובה (33C), ובישן היא תמיד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגדרות …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עבור אבא שלי. מבחינת החוזק של המחשב לא צריך משהו מיוחד, הצרכים הם הרבה אינטרנט, אופיס ודברים כאלה לא משהו מיוחד, לא פוטושופ או דברים כאלה, אבל כן חזק מספיק כדי לנגן קבצי 1080P. ככה שמבחינת עוצמת המחשב הוא לא צריך להיות משהו מיוחד. במקום זה מה שכן חשוב זה הנוחות והמהירות של המחשב. גודל המסך: נראה לי באזור ה 13-15, זאת אומרת לא קטן, אבל גם לא עצום אורך סוללה: שיהיה ארוך יחסית. לא מבין בדיוק מה זה אומר, אבל שיהיה מעל הממוצע משקל: שיהיה קל יחסית, נח לסחיבה שיהיה דק יחסית ומעוצב יפה. שיעבוד בצורה יעילה ומהירה. מבחינת נפח אחסון לא צריך המון, ברמה של 160 ג'יגה נראה לי ממש מספיק. אולי אופציה ל SSD כדי שהתוכנות תעלנה בצורה מהירה ויעילה יותר. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-