עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי קריאה מעמיקה כאן, וחפירה בעוד אתרים הגעתי לרשימה שמהווה פשרה בין הרצון ליכולת המימון. אני משדרג מ-CS2 ל- CS5 ויחד עם זה מחילף את הפלטפורמה למשהו קצת יותר חדיש. לא התייחסתי ממש למארז ולספק מתח - אלה יותאמו על ידי החנות/מעבדה שאני סומך עליהם. עיקר המיקוד הוא על המעבד וכרטיס המסך. מסך יש לי כבר מינואר 2009 - EIZO דגם S2231W. מאוד מרוצה ממנו, אגב, עלה בזמנו 3000 ש"ח כולל מע"מ והיה בבחינת "מסך מינימום...." והנה המפרט: -מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray -לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET -זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 סה"כ 4 ג'יגה -כוננים – 2 של 500 ג'גה כ"א: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 2 -כרטיס מסך: GigaByte GeF…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by orei,

שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. הנה השאלון הזה שצריך כנראה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, d…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Eyal Younger,

היי אני לקראת נסיעה לארצות הברית, ואני מעוניין לחזור משם עם MACBOOK פרו או אייר, ורציתי לשאול אתכם על מה אתם ממליצים למחשב נייד ששימושו הוא יהיה שימוש סטנדרטי, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות וסרטים באופן חובבני (פוטושופ וסוני ווגאס), שימוש ביתי רגיל. אודה להמלצותיכם תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by XpR,

שלום, קניתי לנובו y700 חדש לגמרה בן חודש נקנה בksp והתחילה בעיה כשאני מדליק את המחשב נהיה מסך שחור(לא דלוק בכלל) ובשורות של המקלדת נדלקות. אני לא יודע מה לעשות, יש למשהו הצעות מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד השימוש יהיה בעיקר לפיתוח תוכנה , עבודה משרדית , אינטרנט וממש מעט משחקים ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008 , sql server , office 2007 , ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בצורה כבדה בכל כלי הפיתוח - לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. שוב אציין כי משחקים זה ממש לא השימוש העיקרי אבל רק לידיעה - גודל המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1680X 1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמק…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oded6188,

אהלן, מחשב לשימוש ב LightRoom, פוטושופ ותו לא. חשבתי על המפרט הבא: Intel - i5-8600 BOX - 1000 Asus Z370-P - 600 Crucial 16GB DDR4 2400MHz - 850 Samsung 960 EVO NVMe MZ-V6E250BW 250GB SSD M.2 - 630 3080 ש"ח סה"כ הצעות/הערות/הארות? מכיוון שהתקציב לא מטורף, החלטתי לא ללכת על i7 כי זה מייקר משמעותית... האם אי-לקיחת i7 תהיה קריטית מבחינת ביצועים של התוכנות הנ"ל? אני לא מתכוון להתעסק בכלל עם OC, האם לקחת את ה 8600K זה סתם לבזבז? האם אני אצליח להוציא את המקסימום מהסמסונג 960? או שזה סתם מיותר ועדיף ללכת על SSD 2.5 וזהו? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TrueNS,

לאחר שהמליצו לי לקנות מ FOX PC בניתי את המפרט הבא: 1) האם מאוזן? 2) שימושים : עריכה גרפית, משחקים כבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1266 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤1420 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1224 Cooler …

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי לשני מפרטי מחשב שאני מעוניין לקנות אני רוצה לדעת איזה מם הוא הטוב ביותר המחשב הולך לשמש אותי לעריכת ווידאו על תוכנות avid media composer after fx u פוטושופ מפרט ראשון Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 מאוורר Gigabyte GA-Z67X-UD7-B3 Z68 DDR3 1155 לוח אם Kingston HyperX DDR3 DUAL CHANNEL 8GB (2X4GB) 1600Mhz CL9 זיכרונות Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן קשיח *2 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA צורב Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E כרסיט מסך Coolermaster CM690 II Advance מארז Seasonic S12ll-620 620W Bronze ספק…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by xpepx,

אני מעוניין לרכוש לפטופ חדש. הצרכים הם: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD, אופיס, עבודות סטודנטיליות, קצת משחקים (COD\GTA\PES וכו'..). מחשב שיחליף את הנייח. אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3610_3578&products_id=33759 Intel Core i7 M2630 2.0 Ghz 8GB DDR3 1333Mhz 640GB5400RPM Nvidia GeForce GT525 1GB - איך הכרטיס מסך הזה? שווה משהו? יש לו יציאת HDMI? כי למחשב עצמו יש יציאת HDMI. מה דעתכם? איך המפרט שלו? שווה את המחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, אני מחפש נייד מודרני במחיר טוב (מודרני הכוונה לדור החדש, לאו דווקא לחזק ביותר). ראיתי פרסומת של באג עם מחשבים של Packard Bell. אני יודע שבעבר Packard Bell היה שם גדול בתחום המחשבים אבל הרבה זמן לא שמעתי עליהם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הניידים שלהם, אם הם טובים בהשוואה לחברות אחרות. המפרט הספציפי שראיתי נראה לי אטרקטיבי (ותקנו אותי אם אני טועה). במחיר של 3984 ש"ח מקבלים: מעבד: Core i3 330M 2.13 GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM מסך: HD LED 15.6" כרטיס מסך: ATI Radeon HD5470 512MB מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit קישוריות: Wifi link 802.11 b/g/n + BT 2.1 + EDR נשמע לי די נחמד חוץ מהדיסק שהייתי רוצה דיסק עם 7200RPM, אבל זה לא באמת קריטי בסך הכל. מה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי יש לי כרגע 6300 ש"ח וחשבתי לשדרג את המחשב שלי (אתם יכולים לראות אותו "במפרט שלי") אלה החלקים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: Creative Labs Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum Pro PCI Sound Card, Model "SB0360" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=29-102-164&depa=1 כרטיס מסך: ASUS ATI RADEON 9800XT Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "9800XT/TVD" -RETAIL http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-121-500&DEPA=1 הארד-דיסק נוסף: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-144-152&depa=1 זכרונות: Corsair X…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by TheShadow,

שיהיה רק בלי החלקים האלה: ספק כרטיס מסך כונן דיסקטים CDROM או צורב רמקולים כרטיס רשת אבל שיהיה בזה זכרון של 1GB במהירות 400... ומסך 17 שטוח ושלא יעבור את ה2600 מKSP עשיתי משו אבל זה יצא לי 3330.. וזה לא בשבלי תנו לי חלקים מינימלים בשבל לעבוד עם אופיס ואינטרנט.. לא משחקים או משו... אפשר למשל P4 1000 או משו בסגנון.. לא להגזים ולשים P3.. את הזכרון תשימו כמו שאמרתי של 1GB שרץ על 400 (אני לוקח למחשב שלי ושם בשלה את ה 256 וה512 שרצים על 333)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 00Amir,

אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.