ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הפעם אני צריך מחשב לאחי. הוא קיבל המלצה על מחשבי מותג שצירפתי למטה, אודה לכם אם תחוו דעתכם על כדאיות העניין ויתרונות/חסרונות של מחשבי מותג. לי יש מסך DELL U2311 שאני מרוצה ממנו וחשבתי להמליץ לו על משהו דומה, אולי U2312 או מה שהולך עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופCS5 , Indesign, Illustrator. …
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בוקר טוב וכייף לי להרשם להאתר הזה כי קבלתי המון כתבות שעזרו לי מאד אז ככה אחרי שנה של חושבים החלטתי למכור תמחשב שלי לאבא שלי ולקנות מחשב יעודי עבור לימודים יש לציין שאני לומד אבטחת מידע ומריץ המון מכונות וירטואלת באותו זמן ולכן בחרתי חומרה רצינית אז ככה בניתי מפרט כלשהו ואני צריך אישור לקנות ...לפני זה כמה שאלות 1 - איזה גירסת ויסטה צריך להתקין על מנת להריץ 4 גיגה 2 - האם 2 דיסק קשיח בגודל ומטמון שונה מפריע לעבודה ? 3 - הספק שבחרתי מספיק למחשב הזה? 4 - בעתיד הספק יעבוד טוב עם כרטיס גרפי חזק או שצריך גם להחליף אותו? 5 - בלוח אם שלי יש 2 גירסאות דומות שהפרש שלהם 40 שקל ולא הצלחתי להבין מה שונה זהו מחכה....אני לא קונה את שאני שומע תגובות ( הכרטיס אשראי נמצא ליד המחשב ) מעבד…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב שולחני חדש לשימוש יום-יומי, גלישה באינטרנט וצפייה ישירה, ושימוש מזדמן בתוכנות אופיס. אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגלישה, צפייה ישירה ותוכנות Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Word, Excel באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, ע…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך, אז 100-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה כבדה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאקנה את מסכי הIPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עריכה: שוב, תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות דוגמת origin, mathematica, matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680*1050. בעתיד מתכנן לקנות מסך נוסף 27 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשב עד 4000 שקל גג, כמעט לכל השימושים: תכנות, משחקים עריכה ואינטרנט. למרות שאני בעד AMD נראה שעדיף את אינטל.. אין לי מושג איזה לוח אם לקנות, לא מביןם בכל החברות האלה למרות ששמעתי שnvidia של GForce סבבה. זכרון נראה לי 1GB מספיק, אבל ראיתי שירדו המחירים ויש 2GB זולים אז אולי עדיף, למרות שראיתי שהCL שלהם גבוהה יותר אז מה זה אומר לגבי המהירות שלהם? כרטיס מסך צריך שיהיה טוב יחסית ( לא יקר מאוד! 600 שקל הכי הרבה, אבל שיריץ משחקים חדשים חלק..) וזהו נראה לי... העיקר שהמחשב יהיה שקט מאוד, כי הוא הולך להיות דלוק כל הזמן בטח אז אני מחפש מוצרים כמה שיותר שקטים. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( ראוטר, רמקולים, מסך - לפחות 23' ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (8 ) 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דרוש מפרט עד 5000 בלי מסך, עם כרטיס טלוויזיה, מקלדת, עכבר ורמקולים (ובבקשה להשתדל שהרמקולים יהיו זולים, לא יותר מ-150 ש"ח) המפרט מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC.
-
- 17 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בלי OC בלי מסך בלי מקלדת ועכבר מחשב למשחקים כבדים NFS pro strrer crysis bioshock cod4 +פיתוח 1000 GB חובה {אל תשאלו למה אני ממלא תמחשב} עכשיו אני לא כול כך מבין בזה יש לוח אם עם 6 חריצי זיכרון? אם כן אז 6 GB זיכרון כול אחד של 1000 ראיתי שיש 2 גיגה זיכרון ב 256 שקל אם אין אז 4GB כרטיס מסך שיהיה חזק + קרר מחשב שקט קרר מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל לא לשמוע תמחשב בכלל מארז קר {הרבה מאוורים} אהה שיהיה בו 2 צורבי DVD נחמדים אני עושה איזה 4-5 צריבות ביום תודה מאור
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך. אם זה הכל, אז הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם זה איזה 50 ש"ח זאת לא בעיה (בגלל שלפעמים המחירים לא עגולים לתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת סרטוני HD קלה בעזרת Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, אבל אני אשתמש ב-Sony Vegas (לא יודע עוד באיזו גרסא) ואולי תוכנות מידול. אבל זה לא ממש סביר, אז אל תתייחסו אל הדבר בכובד ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לשימוש ביתי ומשחקים פה ושם. חשוב לי רק שיהיה מסך 19". ועוד הערה - בבקשה לתת לי רמקולים ב-100 ש"ח מקסימום, כי אני ההפך מאודיופיל וחבל להשתגע בעניין הזה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט עד 6K כולל מסך 19" וציוד היקפי, כולל גם כרטיס טלוויזיה. אני רוצה גם HD של לפחות 250 GB. לא מתוכן OC. אני יודע שהדרישות קצת מוגזמות בשביל התקציב, אבל בבקשה תשתדלו
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-