ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! 1. תקציב 2000 אשמח לא לחרוג 2. מטרת המחשב בעיקר שימוש משרדי לתקופה ארוכה(כ5 שנים). שימושים עיקריים: מולטי-טסקינג, תכני HD, מוסיקה, לפעמים משחקים(אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, מעדיף כרטיס מובנה חזק יחסית. רזולוציית המסך 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. יש לי שני מאווררי 120MM של TT ועוד מאוורר גנרי 120MM נוסף 6. חשיבות השקט 5. לא יותר מדיי .. אבל גם שלא יהיה רועש. 7. מעוניין לעשות OC ובאופן כללי רוצה שהמערכת שתתן לי את היחס מחיר/תועלת הגבוה ביותר כוללOC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה 9. בת ים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כרגע אני מאמין שאין צורך לכלול יותר מסטיק אחד של זכרון (2GB). קשי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, דוד שלי יבל מעבודתו אישור לקניית מחשב נייד עד 2000 שח (מעל זה יצא מכיסו), הוא צריך את המחשב בעיקר לעבודה משרדית (מיילים, אופיס...) מיידית כשהוא בשטח (שזה זמן בכלל לא מבוטל מהיום עבודה שלו - הוא ארכיטקט). הוא ביקש שהמחשב יהיה קל אם אפשר (מה שלא נראה לי במחיר כזה) וידידותי (בכלל רלוונטי במחשבים אישיים?), ואורך סוללה טוב אם אפשרי. הוא לא הולך לשחק במחשב וכנראה אפילו לא לראות סרטים, אז הוא לא צריך מחשב חזק במיוחד. מה אתם מציעים לי? אני מניח שבמחירים כאלו זה לא כדאי אבל יש לי גם חבר בארה"ב, הוא לא ממש הולך להגיע לארץ בקרוב אבל אני מניח שהוא יכול לשלוח לי בדואר את המחשב (לפי המדריכים זה לא כ"כ פשוט אבל זה יותר פשוט מאם לא היה לי שם מישהו). האם כדאי בכלל לשקול קנייה בחו"ל,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברה, בגדול המחשב הוא לעבודה כללית גיימינג קל מאוד.. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, לא מתוכנן OC התקציב הוא בגג 3500 ועדיף פחות.מה שבאמת חשוב לי שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף (כמו לדוגמה הכרטיס מסך שהזכרתי פה למטה) חשבתי על מחשב מבוסס i5-4570 עם כרטיס גרפי hd7850 כל השאר אני לא באמת מבין ובשביל זה אני צריך אתכם. בתקציב צריך להכנס גם ספק כוח ומארז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, המפרטים המומלצים הקיימים באתר הם המערכת היעילה ביותר שקיימת בארץ ובעולם להרכבת מפרט מחשב שלם לפי תקציב מוגדר למשתמשים מתחילים, המחפשים מחשב חדש. בזמן האחרון המפרטים מתעדכנים על בסיס קבוע באופן דו-שבועי על מנת לתת מענה טוב יותר לצרכי אותם משתמשים ולשמור על עדכנותם של המפרטים. ובכל זאת, ככל שנרצה איננו מסוגלים לעקוב באופן קבוע ומתמיד אחר השוק, אשר צפוי להשתנות מקצה לקצה בזמן הקרוב ולעתים בחירת החלקים במפרטים השונים איננה אופטימלית, היות ואנו רק בני אדם. על כן, בת'רד זה אנו מבקשים מכם להציע הצעות על מנת לשפר את המפרטים הקיימים, כלומר, להציע הצעות לחלקים שונים שלדעתכם מתאימים טוב יותר במפרט זה או אחר, תוך התחשבות בתקציב המדובר. במידה והרכיבים שיוצעו אכן יה…
-
- 47 תגובות
- 9k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט שטוב למשחקים (מצדי שיהיה רועש כמו טרקטור ויראה כמו זבל) חשוב שיוכל להריץ כל משחק בהגדרות הכי טובות... (אני קונה ביחד איתו מסך 22" לחוד) אני לא הולך לעשות אוברקלוק בעתיד. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אחרי 8-9 שנים אני צריך מחשב חדש. הקיים איכשהו מחזיק אבל אני לא כלכך יכול לשחק משחקים חדשים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וlive streaming חוץ מזה זה אמור להיות המחשב הכי חזק בבית אז יכולים להיות לו עוד שימושים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלכך אולי סט מקלדת עכבר אל חוטי בשביל המחשב הקיים ואני אקח את העכבר והמקלדת ממנו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שימוש למחשב למשחקים וכללי בעיקר, חזק שקט וקריר. אלה האופציות, ואם אפשר שמישהו יבנה לי מפרט באחד מהאתרים של החנויות האלו אני אשמח. אופצייה 1: K.S.P רעננה; מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- 1…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אנא חוו דעה, דברים ששכחתי, צווארי בקבוק מצחיקים... [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1396[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪122[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z97M-DS3H[/TD] [TD=width: 10%, align: ce…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לדברי היו"ר שיפורים גדולים ביחס לדור הקודם. עדיין, אין TB 4. גם לא השוואה לליין M1 של אפל. אהה, בסוף, לידיעת משתמשי המחשבים השולחניים - תושבת AM 4 קאפוט. תחיי AM 5 !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום, כשאני מחבר את המחשב למגבר לצורך צפיה בסרטים או האזנה למוזיקה אני שומע רעשי רקע מאוד חזקים שממש מפריעים לצפיה. בחיבור של דיסקמן עם אותו כבל אין את הרעשים האלו. אני יודע שבד"כ הרעשים האלו נגרמים בגלל שאין מינוס טוב בחיבור. אני מתחבר מהיציאת אוזניות לרסיבר חדש של ימאהה, איך אני יכול לשפר את המינוס במחשב? אם זה משנה - המחשב הוא ACER TRAVELMATE בן 5 שנים עוד מעט.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים CPU: Intel Dual Core i3-2100 3.1G 3Mb 65W 1155 Box - With Graphics ₪ 589 x 1 MotherBoard: Gigabyte GA-H61M-S2-B3 Intel H61 Chipset balk ₪ 288 x 1 Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 ₪ 125 x 1 HDD: Western Digital 500Gb 16Mb Sata 3 Caviar Blue ₪ 214 x 1 Case: Thermaltake V3 Black 120mm Led Fan - בקניית מחשב חדש ₪ 199 x 1 Power Supply: SeaSonic ET 500W Active PFC 120mm 4*SATA 8-pin PCI-E - בקניית מחשב חדש ₪ 260 x 1 Video Card: GIADA GeForce GTX 560 TI 1GB GDDR5 PCI-E HDMI Limited Stock - בקניית מחשב חדש ₪ 944 x 1 Optical Drive: LG X22 Super Multi DVD Burner Black Sata ₪ 110 x 1 ---------------------…
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לחבר ב-7000ש"ח והמחשב נועד למשחקים כבדים עכשיו בניתי את המחשב מהבנה (הדי נמוכה שלי) אז זה המחשב : http://img104.imageshack.us/img104/2366/gali5ad.jpg עכשיו הבנתי שיש רק בעיה הספק כוח...הבנתי שצריך עוד ספק כוח , נכון ? עם כאן איפה לפי דעתם אפשר לתקצב ולשים עוד ספק תודה רבה. הה רק עוד דבר אחד המחשב לא יעבור OC בשום סיכוי
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …
-
- 16 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Prescott Box 1,099.48 ¤ Gigabyte GA-8IPE775 Pro Intel 865PE chipset 655.97 ¤ Gigabyte GV-N68T256DH Geforce FX6800GT 256Mb RETAIL 2,540.62 ¤ DDR 512mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE 580.83 ¤ Samsung 80 gb 7200 8 mb SATA 413.31 ¤ Genius KB-10X PS2 - Lenguages ENG/HEB 31.03 ¤ Sub-Total: 5,321.24 אני רק צרייך מארז טוב וספק כוח
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-