עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בדיקה אחרונה לפני הקניה של המחשב. בנוי מ-3 חנויות ( החנות העיקרית היא זיגזאג ): Zigzag 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 795.34 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 581.91 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA - קירור לדיסק הקשיח PRIMECOOLER HARD DISK DRIVE WAVE FAN 389.48 ש"ח 1 SONY DVD-ROM 16X48 - BLACK 137.68 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 237.94 ש"ח 1 Samsung LCD 17" - SyncMaster 730B - 8ms 1,716.73 ש"ח 1 Logitech® Deluxe Keyboard 67.27 ש"ח 1 Thermaltake Ultra UV Fan 80mm - blue 39.12 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,661.42 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,521…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Aner,

E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm T400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=796 יתרונות E6400: מסך לד חסרונות: בניה\סוללה פחותים, משתמשים שמדווחים על כ.מסך מתחמם יתרונות T400: חסין מים, כ.מסך SWITCHABLE, בטריה, אמור להיות גם כ.רשת בתקן N חסרונות: מסך CCFL איך הבנייה של E6400? יש מצב שמתקרבת לשל LENOVO? אני צריך משהו עמיד שלא יימחץ לי בתיק או ייהרס מניוד גבוה ואיך המסך של T400 שהוא לא לד? - זה השיקול היחיד שמונע ממני לקנות אותו מחר בבוקר, כי אני מתכנן לראות בו הרבה סדרות וסרטים ואני לא יודע איך המסך...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Phantom,

מפרט שבניתי לחבר שקונה בשבוע שבועיים הקרובים רציתי לדעת שהמפרט סבבה ואין לו שום בעיות תאימות כל שהן תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 261 לוחות אם: Gigabyte B550M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 White כמות: 1 - מחיר: ₪ 216 ספקי כוח: Corsair 650W CV650 PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG S…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות 5000 ש"ח דרישות מיוחדות: - זיכרון :לפחות 3 ג'יגה. ((יכול להיות גם 2 ג'יגה). - כרטיס מסך טוב יחסית (לא X3100 למינהם) שיריץ משחקים לא כבדים אבל שיהיה נורמלי למחיר.(NVIDIA או ATI). -תומך HD -מסך מט (אם לא תהיה ברירה אז מסך מבריק) "15.4" - ללא מערכת הפעלה (אם כן אז XP PRO). מקווה שתעזרו לי למצוא נייד לפי הדרישות שלי. ראיתי מחשב של DELL אשמח לעוד רעיונות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by aviad91,

צריך מפרט הכי בסיסי שיש. אין צורך בכרטיס מסך וציוד נלווה תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Respect,

היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?

8. שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה אחרי שהצבנתי אותך ושגעתי אותכם בזמן האחרון אז היום הזמנתי יום רביעי הוא רק יזמין את החלקים מהספקים אז אני עוד יכול לשנות AND DUAL CORE STEP E6 3800 ASUS A8N-SLI PREMIUM SAMSUNG 2X1024 533MHZ LEADTEK GF7800GT 256MB EXTREAM MAXSTOR 250GB 16MB 7200 DVD NEC X 16 מאורר BIG TYPHON מסך VIRWSONIE 19" VP930 WINDOWS XP 64BIT ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI מארז יש לי בבית אם אתם לא מבינים מה חסר מחיר 13000 מה יש לכם להגיד

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, חבר הולך להביא לי בקרוב נייד מחו"ל. לאחר התלבטות קלה החלטתי ללכת על ה-Thinkpad X61 - מחשב קל מאוד, עם מוניטין מצוין, וכרגע גם במבצע ובמחיר טוב. אבל זה משאיר כמה שאלות - ראשית, האם לקנות את ה-X61 או את ה-X61s? הראשון בא עם מעבד חזק יותר, Core 2 Duo T8300, והשני עם מעבד שאמור לחסוך חשמל, Core 2 Duo L7500 LV. שנית, על איזה כרטיס רשת ללכת? ברירת המחדל היא ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ, אבל אפשר לשדרג ל-Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro). יש סיבה לשדרג? שלישית, מה זה בדיוק Wireless WAN, והאם גם כאן כדאי לשדרג מברירת המחדל של Verizon Sierra CDMA2000 ל-AT&T? רביעית, על איזה גרסה של הויסטה ללכת? ברירת המחדל היא Hom…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dropc,

עד כמה יהיה מסובך לקנות מחשב ולהרכיב אותו לבד? אני מעוניין לרכוש HTPC ולהרכיב אותו לבד ויש לי מספר שאלות ואשמח שתענו לי עליהם: 1. הלוח-אם\מארז מגיע עם ברגים מראש לחזק את הלוח-אם למארז? 2. זכור לי שלפני שמתקינים את המעבד צריך למרוח משחה כלשהי. היא מגיעה עם המעבד? 3. עד כמה יהיה מסובך לחבר בין המארז ללוח-אם, את כפתור ההפעלה, ריסט, יציאות usb ושאר הדברים? 4. האם יש מדריך מפורט שלב אחר שלב למרכיב המתחיל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חברי מעוניין למכור את המחשב שלו, הוא לא יודע באיזה מחיר, לכן אני שואל כמה הוא שווה לדעתכם? http://img289.echo.cx/my.php?image=themifrat3gn.gif

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, שאלתי בעבר ונתתם לי כיוון כללי. להזכירכם מדובר במפרט בסביבות 10K עם מסך 17 LCD ולפחות 512 זיכרון. צריך גם צורב, רמקולים, כרטיס רשת. מה דעתכם על המפרט הזה שמצאתי באתר של פנדה ? CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON KX800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 10/100/1000 הם מתמחרים אותו ב7,000. משתלם? מה כדאי לשפר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dudyh,

שלום, האם העסקה המוצעת כדאית ב2700 שקלים (נייד מוחדש באחריות לשנה)-Intel® Core™ i5 U56E-BBL5 Windows 7 Home Premium 6GB זיכרון DDR3 Multiformat DVD ± RW / CD-RW מסך: ''15.6 LED-backlit widescreen כונן קשיח GB640 (5,400 סל"ד) פלט HDMI עבור חיבור ל-HDTV

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, יש לי את המחשב הנ"ל: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-H85M-D3H Front USB3 Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 ספק סילברסטון 500 וואט במסגרת מבצע של בלק פראיידי רכשתי היום כ.מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD אני מעוניין בגדול בלשחק בפורזה 3, במסך 100 אינץ' שמוקרן דרך מקרן זה המקרן אם זה משנה: http://www.netoneto.co.il/product/מקרן-תלת-מימד-מבית-epson-דגם-ehtw6600?aff=Zap&aff_a=1 אין לי בעיה למכור את המחשב הנוחכי, ולרכוש אחר, התקציב הוא עד 3000…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by liortash,

היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח תוכנה, לימודים, מדי פעם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים רצוף ללא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. 3200 אפשר קצת להתגמש : אני בעיקר גולש רוב הזמן על המחשב, קצת סרטים אבל בשביל זה גם פנטיום 3 500 מספיק, ורוצה קצת לשחק אבל לא גיימר כבד או משהו כזה... ללא מסך,עכבר ומקלדת... לא איכפת לי שיהיה מבוסס amd, רק חשוב לי שיהיה מארז שקט אם יש משהו כזה... ושיהיה צורב...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AtSrA,

קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את כרטיס המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. הטריגר לקניה הוא שהמחשב שלי אתמול שבק חיים, כנראה הספק התחיל לגמגם אבל גם ככה כבר תכננתי להחליף. בנוסף הרבה משחקים חדשים כבר לא יכלו לעלות עליו כגון battletech ואחרים. ויש לי כבר כמה רכישות של משחקים שיצאו בקרוב שכבר לא יעלו על הישן. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. זה הכרטיס - https://www.gigabyte.com/Graphic…

25. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים