ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כמו CIV 5 and Beyond earth ולא כמו BF4 וCoD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שינתן במפרט, גודל המסך המקסימלי הוא 24 inch מחוסר מקום. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש סוף סוף. חשבתי על זה: E6600 GA-965P-DS3 או ASUS P5B G.SKILL 2048MB WD 250GB NZXT APOLLO LEADTEK PX8800GTS TDH 640MB SAMSUNG 226BW (מסך רחב) ENERMAX LIBERTY 500W הכל ביחד יוצא בסביבות ה- 8000. לגבי המפרט הזה ההתלבטות שלי היא בין שני הלוחות אם, ולגבי המסך ששמעתי המלצות מצוינות עליו. *לא צריך צורב DVD. ** המפרט הוא למשחקים כבדים ולמשחקי DX10 שיצאו בעתיד. האם הכרטיס הזה יחזיק משחרי DX10 בצורה טבוה בעתיד? והאם לחכות למעבדים החדשים של איטל פרנהיים או משהו כזה? מה אתם אומרים? (גם לגבי השאלה שלי בסוף המפרט)
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד באיזור ה 6 אלף גמיש ל 6.5 , אני רוצה במחשב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים בצורה טובה ועבודות גרפיקה. כמובן שחשוב גם מהירות המחשב , מסך מספיק 15.4 אינץ' המחשב שהכי בלט לי הוא ה msi gx600 extream בחו"ל ראיתי שקיבל ביקורות לא רעות בכלל אבל כאן קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא מאייבורי, לי לא מפריע הספק. אשמח לקבל עצה עניינית , תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ,צריך את עזרתכם לבניית מפרט עם בסיס טוב ,שבו לא ייכלל מסך,לא צורב,ולא מקלדת. כרטיס המסך שיהיה פשוט ,לצורך שידרוג בקיץ להחלפה בכרטיס מסך מפלצתי. אז מחכה להצעות מפרטים שלכם,תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט שבניתי לחבר שקונה בשבוע שבועיים הקרובים רציתי לדעת שהמפרט סבבה ואין לו שום בעיות תאימות כל שהן תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 261 לוחות אם: Gigabyte B550M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 White כמות: 1 - מחיר: ₪ 216 ספקי כוח: Corsair 650W CV650 PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG S…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב לי : שהמעבד יהיה אינטל שהזכרונות יהיו לפחות 2 g ושיהיו לי לפחות 2 הרד דיסק (גודל של לפחות 600 g) שאני יוכל לראות סרטים כמו בן אדם הורדות מאמיול וכו' אני יוכל להריץ קצת משחקים שבא לי ו מסך טוב במיוחד לסרטים(אפילו אני מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל משהו פצצה) רכיבים איכותיים כדי שאני לא ירוץ עוד שנה להחליף בגלל שהתקלקל. תודה לעוזרים אני גר באזור ירושלים יש חנות טובה באזור (שיכולה לעשות לי גם oc) או שאני צריך לנסוע לראשון לציון והסביבה???
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד בעיקר לחיבור מרחוק למחשב בעבודה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול שיפיל עסקה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהנחה והפרמטרים: זיכרון פנימי, דיסק קשיח, מערכת הפעלה, שנות אחריות ומחיר היו זהים לחלוטין ב: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 וב- http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2542 האם הייתם מעדיפים/ממליצים באופן משמעותי על אחד מהם ? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מנסה להרכיב מחשב שימש לגיימינג כולל משחקים חדשים וגם לסביבת עבודה כמפתח תוכנה. הדגש אבל הוא על הגיימינג. התקציב אינו מוגדר, הפידבק שאני מחפש הוא בעיקר לעניין ההתאמה בין הפריטים שבחרתי - גם להתאמה הטכנית וגם להתאמה שתאפשר לנצל את המאפיינים של כל אחד מהם בצורה טובה, כלומר שלא יהיה אחד שמהווה צוואר בקבוק על האחרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגדר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כולל משחקים חדשים, סביבת תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי בעבר ונתתם לי כיוון כללי. להזכירכם מדובר במפרט בסביבות 10K עם מסך 17 LCD ולפחות 512 זיכרון. צריך גם צורב, רמקולים, כרטיס רשת. מה דעתכם על המפרט הזה שמצאתי באתר של פנדה ? CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON KX800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 10/100/1000 הם מתמחרים אותו ב7,000. משתלם? מה כדאי לשפר? תודה.
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מעבד לוח אם וזכרון ב 3000 שקל מיועד למשחקים תנו לי אותה בהצעות תודה. edit : video card also ;]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, קצת היסטוריה על המחשב הקודם עד היום היה לי dual core + ASUS 8800 GTS והוא שירת אותי בנאמה מספר שנים עד שלא מזמן הלך לו הלוח אם וכנראה גם הכרטיס מסך, הייתה לי דילמה קשה מאוד האם לקנות מחשב חדש או רק לוח אם וכרטיס מסך ולהסתכן במעבד תקול או רכיבים תקולים נוספים או לקנות מחשב בסיסי מאוד ב2000 ש"ח או מחשב טוב מעולה ב3000 ש"ח - מכיוון שלא מזמן קניתי ספק חדש(Neo Eco 520C 520W Active PFC 12cm PSU) ויש לי הארד דיסק נהדר (WD 1TB 7200 Black Cavier) ויש לי את המארז שלי ואת הכונן DVD כל מה שנותר לי לקנות הוא מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס גרפי, את החלקים אני מעוניין לרכוש בחנות KSP בחיפה - להזמין אצלם, לאסוף ולבצע הרכבה לבד. ואלו הם החלקים: Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD דיסק קשיח 160 ג'יגה לא יותר מסך LCD 17 8MS רק קופסה כולל ספק ומארז בלי רמקולים ובלי עכבר וכל אלה... ואם אפשר תכניסו תכרטיס geforce 6800gt או 7800GT תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-