עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Speed Demon,

ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. במחשב חדש, חזק, האם עדיף הארד דיסק אחד גדול - 4T או שניים של 2T? מדובר בהארד דיסק לאחסון, למחשב יש הארד דיסק של SDD נפרד עבור מערכת ההפעלה והתוכנות. היה לי דיסק של טושיבה, שמת אחרי חודש וחצי בערך. אשמח להמלצות על הארד דיסקים. תודה!

3. Started by Shtupel,

יש המלצות מסוימות ? הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ואסטטי. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב אלו הפרטים הנחוצים: שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים. ציוד היקפי : ללא תקציב: 3K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). המפרט שאני הרכבתי: רצוי מעבד ולוח אם חזקים ככל האפשר, שדרוג עתידי של כ.מסך נלקח בחשבון.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by anatoli,

שלום לכולם. אני צריך מפרט אחד בשביל חבר ואחד בשבילי. התקציבים לא כוללים ציוד היקפי והרכבה, אך כוללים שניהם LCD 17. קיבלתי כמה המלצות ללכת על סוקט 754 בשביל המפרט הזול יותר, אך אני דואג מחוסר אפשרות לשדרג בעתיד. אשמח לקבל מפרטים שנראים לכם מתאימים ביותר, ולאשמח גם לתשובה לשאלה האם באמת קנייה של מערכת בסוקט 754 תהווה מכשול בשדרוג עתידי. Anatoli.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן חברים, תודה שנכנסתם.... צריך מפרט יציב וחזק ללא OverClock .. מפרט שישרת בעיקר לאינטרנט, הרבה צריבות דיסקים ועבודה משרדית (דיסק קשיח לפחות 250 GB). ושיוכל להפעיל משחקים ברמה של (לדוגמא) Pro Evolution Soccer ו- Counter Strike... בבקשה לא לעבור את התקציב. עדיף מהחנות הבאה: http://ksp.co.il/hmain.php זהו בעקרון, תודה על כל הצעה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yuvalfr,

קודם כל, מה דעתכם על המפרט הבא? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX ABIT AV8-3RD EYE 939 K8T800 Pro PDP 1GB (2*512Mb) DDR 400MHz Patriot Dual Memory Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Antec TruePower 430W Power Supply הרכבתי אותו ב-logicpc (אני מניח שאני אצליח למצוא בזול יותר) וזה יצא סה"כ 7,063 ש"ח כולל הרכבה. בהתחלה, רציתי לקחת 6800GT אבל אז ראיתי שזה מגביל לי מעט את שאר החלקים מבחינה תקציבית, היות ואני רוצה לשמור על הסכום הכולל מתחת 7,000 ש"ח, או רק קצת מעל. השאלה שלי היא - בהתחשב בעובדה שחשוב לי ב…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אשמח להמלצות לגבי נייד כפי שמצויים בכותרת. אני מתכנן לקנות אותו באילת. אני מעוניין להריץ משחקים דוגמת total war. תודה מראש.

10. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 . מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תביאו תגובות בבקשה ועוד דבר כמה אתם חושבים שהוא צריך לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, סטרימינג, וצפייה בסרטי full hd-מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. צריך מסך 23-24 אינץ. וגם מקלדת ועכבר אלחוטי. וגם רמקולים 2.1. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים מערכת הפעלה ואופיס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Yonatan7771,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

ממש מתסכל לראות איך מעלים מחיר של כונן מ - 230 לפני חודש ל - 437/474 (תלוי חנות) עכשיו..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by fadiae,

שלום חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים , משחקים, סרטים באיכות גבוהה ועבודה ממושכת של אינטרנט. אחרי כל החיפושים וקריאת סקירות באינטרנט התרשמתי משני המחשבים בכותרת . חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי תשובה מספקת עד כה ולכן אני מבקש את חוות דעתכם. נתחיל בזה ששני המחשבים נראים לי ממש טובים , המחיר של שניהם נע בין 5K ל 5300 . ל ASUS אני מוסיף כ.זיכרון של 4GB כך שהוא יהיה שווה לDELL מבחינת זיכרון . כמובן לשני הניידים יש את אותו מעבד CORE I7 . ההבדל היחידי בין שניהם מבחינה חומרתית לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הכרטיס הגרפי , ולפי מה שקראתי נשמע כאילו ההבדל הוא לא כזה גדול . להגיד את האמת אני נוטה יותר לכיוון הASUS מכמה בחינות , הראשונה מבינהם זו אי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by r.b.y,

אני מעונין להוזיל את המפרט לסביבות ה-5500 בעיקר זה לחפש את אותם חלקים במקום זול יותר אז הנה המפרט: מעבד ליבה כפולה 3.4 של אינטל ב 1100 שח לוח אם של אינטל D975X ב 1260 שח דיסק קשיח של WD 250GB 7200 ב 410 שח זיכרון של TWINMOS 1GB ב 675שח צורב של LG GSA H20L ב 280 שח כרטיס מסך של ATI X1600PRO 512MB ב 860 שח מסכ דק של MAG T906 19INC ב 1390 שח מארז של RAIDMAX SAGITA ב 355 שח עכבר ומקלדת אלחוטי של מיקרוסופט ב 180 שח רמקולים של קאריטב 2.1 ב 229 שח אל פסק של ADVICE PRO1200 ב 239 סה"כ 6983 שח מה עליי לעשות בכדי לרדת לסביבןת ה 5500 שח חשוב לציין שאני אשפר בעתיד לכן עדיף להשאיר מעבד ולוח אם חזקים תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

20. יציבות המערכת ויכולותיה בתחום ריבוי משימות קריטיות. ה"דוקטרינה" האישית שלי דוגלת בשימת דגש על אמצעי קלט\פלט איכותיים (6K למחשב שלא מיועד למשחקים\דחיסת וידאו אמורים לספק זאת בקלות יחסית, לפי מיטב הערכתי) ודיסק קשיח מהיר במיוחד, גם אם על חשבון נפח, שכן זהו צוואר הבקבוק העיקרי.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, לאחר התייעצויות ועזרה רבה מחברי הפורום (תודה לכולם), הוחלט לרכוש את המפרט הבא למחשב HTPC שקט ככל האפשר (במסגרת התקציב), שיעבור OC לצורך חסכון בתקציב על המעבד: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 419 1 מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 355 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Duet No PSU ¤ 387 1 NZXT מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by TheShadow,

שיהיה רק בלי החלקים האלה: ספק כרטיס מסך כונן דיסקטים CDROM או צורב רמקולים כרטיס רשת אבל שיהיה בזה זכרון של 1GB במהירות 400... ומסך 17 שטוח ושלא יעבור את ה2600 מKSP עשיתי משו אבל זה יצא לי 3330.. וזה לא בשבלי תנו לי חלקים מינימלים בשבל לעבוד עם אופיס ואינטרנט.. לא משחקים או משו... אפשר למשל P4 1000 או משו בסגנון.. לא להגזים ולשים P3.. את הזכרון תשימו כמו שאמרתי של 1GB שרץ על 400 (אני לוקח למחשב שלי ושם בשלה את ה 256 וה512 שרצים על 333)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by asdfasd,

איך המפרט?? ושאלה כל חלק במפרט הזה ישאר קריר?? (לידיעתכם אני לא עושה oc..) תנו בתגובות מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1358 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב LG GSA-GH22N X…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Carbon,

מישהו יודע איך עושים קליברציה לסוללה באסוס K53?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.