ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט עד 4.5K ש"ח, במיוחד לעיצוב גרפי ברמה מקצועית ולמשחקי מחשב חדשים. המחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל וחשוב שירוץ מהר. מעבד: Intel Quad Core Q9550 . חשוב: מארז איכותי, קירור איכותי. לא מתוכנן OC. כרטיס מסך עם 1GB זכרון. זכרונות: 4GB על 2 סטיקים. אגב מתלבט בין DDR2 ל-DDR3, אשמח לחוות דעת. אני משתמש במסך של 19 אינץ' כרגע, המפרט ללא ציוד הקפי, רק מחשב. מומלץ - כל החלקים מחנות אחת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*דגמי היי מה ההבדל בין Lenovo Z50 לבין Lenovo Flex 2 למה הפלקס יקר יותר? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שכמה שבועות טובים אני בודק מפרטים כאן בפורום בסכום הנ"ל החלטתי על המפרט הבא. הדרישות הם שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, שיתמוך בהצגה של סרטי HD על מסך 32" ושיחזיק לשנים הבאות בצורה טובה. המפרט צריך לכלול:לוח אם, מעבד, ספק, צורב DVD אמין, HD 500 GB, כרטיס מסך, מארז (דיי החלטתי על CM690), זכרון 4GB. המחשב צריך להיות שקט כמה שאפשר, אבל שלא יפגע בביצועים, המחשב יהיה בחדר השינה, כך שיהיה אפשר לישון בשקט . אני קונה את המחשב מFOXPC או מSKYPC, (קרוב אליי - גר ברחובות, קונה מראשון) אין לי עדיפות כלשהיא, אלא אם לכם יש המלצה על אחד משני החנויות האלה אשמח לפירוט מדוע. אפשר לחרוג קצת מהתקציב עד 4200 . יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024X1280, הכ.מסך הכי משתלם לי הוא ה HD4850, אי…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב החדש הגיע... הנה המפרט שהזמנתי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 1.5קילו וכמובן אשמח גם לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא כל כך מבינה בזה... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין מצאתי שני מחשבים של סמסונג שנראים לי די דומים, אני אשמח אם תוכלו להגיד מה יותר טוב מביניהם וגם אם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרה: משחקים!! Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 ABIT NF8 (S-754) Nforce3 250 530 1 DDR 400 256MB Kingston CL2.5 310 1 512MB Kingston CL2.5 580 1 PINE xfx 6800 128MB DVI,TV 1600 1 MAXTOR 120GB (8MB) SATA 510 1 מארזים? 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 290 1 290 Total price + system assemly 4810 ¤ מה דעתכם?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה : (וכן זה כל מה שאני צריך) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤1271 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤621 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 מחיר: ¤183 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤481 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1423 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4268
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט לגיימינג (התקציב עד 5000), יש רעיונות לשיפור? מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪658 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪143 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1838 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX57013GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ומה צריך לשדרג בו הוספתי גם את אפשרויות השדרוגים אז מי שיכול לרשום לי המלצות לשדרוגים אני מתכנן לבצע את השדרוגים הבאים: ספק כוח: ל600w, שדרוג לזיכרון: (Kingston/Ceon 4096MB (4GB DDR3 1333MHz, שדרוג לכרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB אשמח לדעת גם אם השדרוגים לא נחוצים או שצריך עוד כי לפעמים אם משדרגים משהו צריך לשדרג גם דברים אחרים זה המחשב לפני השדרוגים: אינטל Core i5 750 לוח אם Gigabyte צ'יפסט P55 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך GeForce 210 512MB (המחיר כולל השדרוגים שרשמתי הוא 3300 אשמח לדעת אם זה מחיר טוב) תודה רבה לכולם הנה המפרט באתר אייבורי (יותר נוח לקרוא מאשר פה) http://www…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני מתלבט בין 2 מחשבים. Dell Vostro 5590 Intel Core i7-10510U 8MB Cache, up to 4.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA(R) GeForce(R) MX250 2GB https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16195 HP Pavilion 15 Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31647&iszap=1 ההבדלים ביניהם די ברורים. הפביליון עם מעבד קצת יותר טוב (אם הבנתי נכון), כרטיס מסך משמעותית יותר טוב ועולה 150 שקל יותר. לכאורה עסקה יותר טובה ללכת על הפביליון. …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הייתי רוצה כרטיס מסך - X800GT 256MB 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הייתי רוצה מחשב עם מארז מעוצב יפה ו- 2 קטודות ( לא חייב שקט ) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הייתי רוצה צורב DVD, כונן דיסקטים ועכבר MX510
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-