ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שוב פונה אליכם, הפעם מתכוון להזמין את המחשב כמה שיותר מוקדם מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית אבל שיהיה רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע גודל המסך הוא 22 אינץ אבל רוצה להשאיר אופציה לשדרוג -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסך 6000 ש"ח ואני צריך עזרה בבניית מפרט מקצועי למחשב השימוש העיקרי במחשב: תוכנות תלת מימד ורינדורים: NX SIEMENS, 3D MAX, SOLIDWORKS המחשב לא לצורך משחקים אני צריך מחשב שיודע להתמודד עם עבודה בקבצי תלת מימד גדולים עם תאורות וטקסטורות וכמובן הכי חשוב רינדורים מהירים באיכויות רינדור גבוהות ( הגדרות גרפיות גבוהות ) ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח אין צורך בציוד הקיפי שיהיה שקט 6 בסולם מ1-8 לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת וינדוס 10, הרכבה בחנות דרישה לחיבורים/תקנים החדשים ביותר שקיימים . חיבור אופטי לסאונד אם הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב ששווה לחכות אז נא ליידע אותי ת…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, World of Warcraft, Guild Wars 2, StaCraft, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב בשווי 1000 שקל סימלי יחסית שלא יהיה תפארת המדינה אבל שגם יהיה חביב. המחשב המיועד בגדול נחוץ למשחקים אבל פשוטים לא משהו רציני לדוגמא CI יש לכם רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב חדש מטרתו העיקרית היא שימוש בתוכנות גרפיקה והנדסה לא צריך משהו פצצה אלא משהו שאפשר לעבוד איתו ושלא יהיה איטי נא להמליץ על מסך דק אם אתם יכולים תודה
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ובוקר אור מערכת המפרטים באתר היתה יעילה מאוד אך לפתע ראיתי שהכל שם מתאריך יוני... כמעט לפני חצי שנה אני מחפש מפרט ברשותכם בתקציב של 2000 שקל , אפשר חריגה טיפלה. אז ככה ללא מסך. מעבד AMD (אני מאוד מרוצה מהם) כרטיס מסך עם יציאה אופציונלית לטלווזיה. זכרון כמובן גדול 256 או 512 מה שהולך... המחשב בעיקר הולך לתוכנות אופיס קצת סרטים קצת מוסיקה אבל בעיקר מה שנקרא "מחשב סטודנטית" חיפשתי פה בפורום הצעות דומות ולא כל כך מצאתי אני גם מפחד שזה לא בדיוק מה שאני מחפש.. תודה לכם
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך מארז עם ספק, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ומעבד, אם יש צורך אז ניתן להוסיף גם קירור. כלומר שאין צורך בציוד היקפי, צורב וכונן קשיח. הקניה תתבצע בחנות http://skypc.co.il המחשב מיועד לתכנות וגלישה. תמיד יש לי עשרות טאבים פתוחים והרבה תוכנות לא כבדות במיוחד, הכבדה מביניהן היא פוטושופ. אבל גם אשמח לכרטיס מסך טוב כי מדי פעם המחשב ישמש גם למשחקים כבדים ברזולוציה 1280*1024 אפשר לחרוג מהתקציב על מנת לענות על דרישת המשחקים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עד רבה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ,הרצת VMs א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Middle Earth: Shadow of Mordor NBA 2K15 Cars Project -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p , אבל שידרוג למשהו ברזולוציה יותר גבוהה מתישהו בעתיד הנראה לעין. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI ) בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר אני מעונין במעבד i7 לא צריך oc (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7) קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה.. כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1 ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב ,…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב: 4 - 4.5 .. עדיפות לזול יותר, אלא אם כן ה- 500 שקל האלו באמת יעזרו לי בצורה משמעותית ולא יבוזבזו על שטויות. מטרות: בעיקר מחשב למשחקים (GTA IV - NSF וכל המשחקים הפופלאריים החדשים לדוגמא, מסך 17"), אבל שאני יוכל לעבוד עם המחשב הזה גם עם Premiere (עריכת ווידיאו) בצורה טובה. ציוד היקיפי: ללא. חלק ספציפי: שיהיה צורב DVD ושיהיה לי חיבור WireFire - מובנה בלוח או כרטיס נפרד .. קירור: אין צורך במשהו מיוחד, אבל שלא יהיו לי בעיות חום במחשב .. לא צריך שום התקנה או ווינדוס חוקי, חלקים בלבד. לא מתוכנן OC .. בניתי מפרט לפני כמה ימים ב- 4 אלף לפי המחירים ב- Pandas, אבל אני לא סגור עליו בגלל שאין לי ידע בחומרה ככה שאני צריך את העזרה שלכם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמובן לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית ,רנדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6 ו CC פרמייר מאיה After effects cs6, cc פרמייר cs6, cc Indesign cs6, cc Illustrater cs6, cc FreeHand cs6, cc AutoCAD 3D Max Studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני נמצא כרגע בארה"ב רציתי לבנות מפרט מחשב בתקציב של 1000$ ללא ציוד הקפי, אני צריך את המחשב לעבודה עם גרפיקה ואנימציה, תוכנות אשר אני משתמש בהם 3d Max 2009, After effects CS3, flash, Maya, V-ray, Z-brush מה שאנ חשבתי במפרט מבחינת רכיבים זה: מעבד - AMD 955 PHENOM II X4 לוח - ASUS M4A79T Deluxe זיכרון -DDR3 1600 6GB(2X3GB דיסק קשיח - 1TB כרטיס מסך - מתלבט בין SLI ל CROSSFIRE רצוי שבמחשב יהיה קירור טוב, ומחשב שקט ללא מערכת הפעלה, הרכבה עצמית. ביצועים של OC גבוהים מאוד, מחשב מיועד רק לעבודה עם תוכנות כבדות של גרפיקה ואנימציה. תודה
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב ומסך, עדיפות למסך 22", אבל עם רזלוציה רגילה ולא FULL HD כי זה מיותר ומכביד במשחקים. אפשר לחרוג עד 200 שח במקרה הצורך. השימושים סטנדרטים למחשב בייתי, משחקים(כבדים, לא בהכרח על הגדרות גבוהות, ולכן גם מעדיף שהמסך יהיה ברזלוציה רגילה), סרטים, אינטרנט וכו'.. אין צורך בשאר ציוד הקפי מעבר למסך. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 ורוצה לקנות בקרוב מחשב שיריץ לי אותו הכי חלק שיש כולל אנטיאליאסניג ואנטיסרופיק 16 וכל הפילטרים שיש. אז מבחינת תקציב לא נראה לי שתהיה בעיה אבל חשוב לי שהוא ירוץ הכי טוב שאפשר . תודה . לא כולל מסך מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-