ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 191 1 יש כמה חלקים פה שאין בזיגזג, ואני צריך מפרט לא פחות טוב מזה אפילו מעט, ושלא יעבור את ה- 6000 ש"ח. למשל אין שם את אותו לוח אם, ואני חושב ש…
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים, כמו שהבנתם מהכותרת אני מחפש מפרט מאוד מאוד שקט, חרישי לחלוטין אם ניתן. (בסולם שבין 1 ל10: חשיבות השקט היא 12) מיועד לשימושי אינטרנט רגילים, וצפייה בסרטים (1080p). הייתי מעוניין גם להריץ משחקים מודרניים(GTA IV, לצורך העניין) בהגדרות נמוכות, על מסך 19' ברזולוציה 1280*1024. ניתן להתפשר בעניין זה אם אין מקום בתקציב. עד 2200 ש"ח. ניתן לחרוג רק לטובת מערכת סופר שקטה (וממש לא לא טובת ביצועים חזקים יותר). יחובר בחיבור HDMI לLCD 32 FHD ובחיבור DVI למסך 19' ברזולוציה 1280*1024. בקשות מיוחדות: לוח אם עם מספר גדול של יציאות אודיו (לחיבור של מערכת 5.1). יציאת SPDIF- בונוס מבורך. כרטיס קול טוב מובנה איכותי - אמנם אני לא מרגיש צורך בכרטיס קול חיצוני, אך בכל זאת חשוב לי כ…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס על הAMD החדשים הדרישות: 1024 זיכרון, הלוח הטוב ביותר למעבדים הללו, מארז וספק איכותיים, כרטיס 9800 XT, מקלדת עכבר, מסך דק לפחות 17. DVD וצורב ורמקולים ADA890 זה לחבר התקציב בלתי מוגבל (זה מה שהוא אומר כי הוא לא יודע מה זה לבזבז) אבל נסו לא לחרוג הרבה מעל ה10000 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב לשימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט, קצת מוסיקה וסרטים). תקציב - 5000 - 4500 ש"ח כולל מסך (רצוי 19") בתקציב של כ-1200 ש"ח. נראה לי שאבסס את המפרט על Intel C2D E6320 שיוצא בקרוב. אני יודע שיש אפשרות להרכיב מפרט AMD יותר זול אבל אני מנסה גם את זה. אשמח בעיקר להמלצות שכוללות לוח אם טוב עם כרטיס מסך On-board כמו שצריך עבור האינטל הזה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למטרת עבודה גרפית ווידאו / אפטר אפקט בעתיד אולי גם תלת אבל נראה לי שעוד מוקדם להשקיע בכרטיס מסך יעודי יש לי פה הצעת מחיר, בבקשה אשמח לשמוע תגובות: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667- PQI Original - 2 983.78 ש"ח GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI 576.82 ש"ח WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 268.33 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 196.07 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 362.61 ש"ח…
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לשימושים משרדיים (וורד, אקסל, מייל)+גלישה באינטרנט+צפיה בשידורי טלוויזיה של ערוץ 10 (מאתר וואלה) רכיבים דרושים: מעבד, לוח אם, זכרון רצוי 512, כונן קשיח עד 80 ג'יגה (עם חלוקה ל- 4 מחיצות), כרטיס מסך+כרטיס קול = אפשר מובנה כונן דיסקטים 1.44, כונן צורב תקליטורים, כרטיס רשת (לחיבור אינטרנט), פקס מודם, מקלדת+עכבר+רמקולים = פשוטים, מערכת הפעלה מותקנת XP-Home-OEM-SP2 מארז עם ספק כח 400W USB: קדמי+אחוריים ללא מסך, ללא דיוידי מסגרת תקציב: עד 2500 ש"ח פלוס-מינוס אנא המלצתכם לחנות אמינה באזור ת"א שיודעת לעשות הרכבה+התקנה איכותית ולא פרטאצ'ית תודה מראש דורי
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וישומים משרדיים (אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - יש צורך ביצאת HDMI 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון: CRYSIS,BIOSHOCK,LOST PLENET,PREY. התקציב שלי בכללי הוא 7000 ש"ח עם חריגה לעוד 99 ש"ח, את ה600 ש"ח האחרים (לא כלולים בתקציב) אשקיע בHOME PREMIUM. יש לי עדיפות למארז עם חלון, מתוכנן אוברקלוק קליל אוטומטי (גם למעבד, על ידי UGURRU וEASY SOFT ושאר ירקות), אין עדיפות למקום ספציפי בארץ, יכול להיות שיש צורך לחריץ כרטיס מסך שני לשימוש פיזיקה בעתיד, דרוש מקום לשדרוג עתידי, ויש לי מסך 20 אינץ' 1600X1200, ושאלה, האם יש טעם לחכות לפריין ולG90?, כי אני לא הכי לחוץ כרגע. וזהו בכללי, אני הצלחתי לבנות לעצמי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤989 כרטיס מסך: ALB…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד SKYLAKE עם מכפלה פתוחה לצורך אוברקלוק עתידי, מעוניין שהלוח יהיה מסדרת ה Z170 כאמור המחשב אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. ROG Swift PG279Q Gaming monitor קישור למסך https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/ מה התקציב המקסימאלי?הערכה של עד 20,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אבל אם זה שווה את הכסף אז למה לא?! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבוד…
-
- 54 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לשימושים של עריכה גראפית ואינטרנט ב 2500 שקל עם אפשרות חריגה של 50 שקל לכל היותר. חובה שיכלול מקלדת ועכבר, עם עדיפות לעכבר מדוייק, כמו כן חשוב שהמחשב יהיה שקט. אין עדיפות לשום חברה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולהוציא עדיין ביצועים ברמה גבוהה, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far Cry 3, Battlefield 3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 21.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שאלה קצת מוזרה. מחשבים חדשים בימינו עושים רעשים? בכל אופן - 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק בזה. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לקבל מפרט מחשב שישמש לצורכי עבודה משרדית, עריכת גרפיקה, מוזיקה וסרטים (תוכנות כמו סוני וגאס, פרימייר ופוטושופ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( - סוני וגאס, פוטושופ, פרימייר - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד(? לא 7. הא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 (אם ההבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, סרטים, עבודות ביה"ס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF 4 , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 מסך של23" סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? וואלה תלוי בצורך אם יהיה צורך אין בעיה להשתמש בכולו, לא יהיה אכפת לי להישאר עם כמה שקלים בכיס גם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל נגיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרי HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA CALL OF DUTY GTA וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות …
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 בלי חריגה, המקס העליון 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אשתמש במחשב לעריכת סרטים, הרצת שרתי משחק, שיחוק, תיכנות, ושימוש מאוד אינטנסיבי לאורך שעות רבות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. כל משחק חדיש שיוצא, אקליפס, ויזואל סטודיו, כל מני כלים של ADOBE אבל אני לא חושב שזה מצדיק קודא כי אני לא עובד איתם הרבה, סוני ווגאס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).:המפרט ישמש לי גם ככלי עבודה חשוב, אני עובד דרך המחשב, הוא צריך להחזיק את העומס. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכםמתכנן לקנות 2209W…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אשמח לעזרה בנושא, הנה המידע לפי הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה ברמה גבוהה, עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטריטור - ללא תוכנות תלת מימד), ופעם באף פעם - משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברשותי ספק כוח 550W של CORSAIR, וכונן 1TB (אשמח ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה עם מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים/סדרות/מידי פעם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי-משרדי ותכנות קל (Android studio עם אמולטור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי עד 4700 חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית ( APEX, FORTNITE), עריכת תמונות חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך משנה אבל שיהיה קר עד כמה שאפשר בלי שיהיה רעש של מטוס. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-