ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני מחפש מחשב שישמש להפעלת משחקים באיכות גבוהה (לא גיימר כבד.), לשימוש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, עד 4000 שקל, דברים שחושבים לי: מעבד כפול ליבה (לא מרובע), צורב DVD, כרטיס גרפי טוב ותתאימו לי כרטיסי זיכרון ודיסק קשיח בתהאם. בתקציב צריך להכלל גם מסך LCD ומקלדת חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר מהיר כי אני חייל ואני בבית פעם בשבועיים. אז זה דיי דחוף לי.. תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים עד 5,500 ש"ח ושיהיה מהיר מאוד... לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר... זה מה שחבר שלי מצא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 סך הכל: 5420 ש"ח ו…
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, הורדות, אופיס, קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם- מחשב לעיבוד תמונה cs5 ובקרוב cs6 lightroom 4 nikon capture nx2 כל התוכנות 64 ביט מה יש לי: 2 ssd שמיועדים למערכת הפעלה ולסקרטצ דיסק ספק 500 אמיתי HDD- 7200 X 6 מה אני צריך: מארז מאוורר בעדיפות לשקט כמה שיותר לוח אם- USB 3 , עם אפשרות לחיבור פנימי של לפחות 5 HDD מעבד איכותי- רק אינטל זכרונות- 8 ג'יגה לפחות כרטיס מסך- איכותי, אבל נראה לי שפה אפשר לחסוך קצת. צורב DVD סטנדרטי סה"כ תקציב: 4000 ש"ח נראה לי שזהו. אם יש שאלות אשמח לענות. די דחוף לי, הישן לפני קריסה...
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לעבודה עם תוכנת אוטוקאד. הוא מיועד להריץ גם יישומי אינטרנט ותוכנות אופיס, אבל האוטוקאד הוא כנראה הדבר הכבד ביותר שנצטרך להריץ עליו, כולל תוכניות גדולות מאוד. מספר נקודות נוספות: 1. צריך לקחת בחשבון מקדם ביטחון עתידי, למקרה שיוחלט לעבור לאוטוקאד חדש מתישהו וכו'. הכוונה שתהיה אפשרות להוספת דיסק קשיח נוסף, זיכרון פנימי נוסף וכו'. 2. המחשב מתוכנן לפעול עם Vista, הבנתי שיש בעיות תאימות של ויסטה עם כל מיני רכיבים, אז צריך לבדוק את זה גם. 3. דרוש מסך חדש, אבל אני לא חושב שזה משנה הרבה מבחינתכם כי לצורכי אוטוקאד זה לא קריטי. 4. דרוש התקן אל-פסק Line-interactive. 5. דרוש דיסק קשיח של TB, אפשר 1.5TB. עריכה: שכחתי לציין בנושא תקציב, שהוי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) 6000 ש"ח לנצל את התקציב חריגה עד 500 ש"ח 2) שימוש לעריכת וידאו ואפקטים ויזואלים באיכויות גבוהות (HD). תוכנות עיקריות : 6 Premiere 6, After Effect 6, Avid 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך בהתקן bluetooth. עדיפות להתקן WIFI 5) 6 6) די חדש בתחום כך שאין לי הרבה מושג אם אצטרך 7) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. הרכבת מחשב בחנות אני מעריך שאצטרך. מה האלטרנטיבה? 8) עדיפות לרכישה באזור הדרום (באר שבע) 9) מיידי 10) USB3 -חובה, קורא כרטיסים מכל הסוגים - חובה, ESATA - רצוי שיהיה, DV 1394 - חובה, אודיו אופטי - יכול להיות נחמד כאופציה אך לא בעדיפות גבוהה 11) כן - רצוי לשמור על אופק שדרוג 12) צריך לכלול מסך של לפחות "23 שיהיה איכותי מספיק. כנראה שלא מוניטור מקצועי …
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K אבל לא לנצל את כל התקציב. לדעתי גם מחשב ב 5K או פחות מזה יכול לעשות את העבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ( adobe premeire וכאלה) באיכות 4K, עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בתכני וידאו 4K. לא מיועד לגיימניג , לא יהיו בכלל משחקים במחשב הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K ultra hd יכול להיות שאני אעבוד מידי פעם ב: 1080 full hd אבל בעקרון, 4K זאת השאיפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא,…
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לעבודה לימודים ולמשחקים ומעוניין להשקיע עליו עד 3500ש"ח משחקים המטרה היא בעיקר בשביל NBA2K דוטה פיפא וכו' (לא משחקים כבדים מדי). עבודה ולימודים אני רוצה שתי מסכים - אז שיתאים לכך (מבחינת מארז לוח אם או כרטיס מסך) אני מעוניין גם במסך מחשב (שתי מסכי מחשב) חדשים ביחד עם זה (אשמח אם יש הצעות) מפרט בערך: i5 מהיותר איכותיים 4690 3.5Ghz 128 SSD 2TB HD 8GB RAM עם כרטיס מסך ולוח אם אני צריך את העזרה שלכם - לא מכיר את השוק של היום בנושאים האלו. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יעלה פחות …
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מסוגל להריץ מכונה וירטואלית באופן חזק ומהיר (כיום זה ספציפית בשביל פיתוח לאנדרואיד, אבל גם בכללי, אם אצטרך להריץ עליו לינוקס וכאלה). מבחינת שאר הדברים - הצרכים שלי מינימליים יחסית. אשמח אם יהיה מסוגל גם להריץ משחקי מחשב בסיסיים כמו דוטא (לא משחקי מחשב חדשים), וכמובן, שיכלול שימושים משרדיים - אינטרנט, אופיס וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, למעט אולי מסך אם יש הצעה טובה כלשהי (אני שוקל לעבור ל2 מסכים)…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב שקט ככול שניתן המשחקים הם בעיקר mu nfs fifa וכ"ו לא כל כך משחקים כבדים הייתי אומר לא צריך יותר מ320G בהתחלה חשבתי על 4G ראמ אבל לא יודע אם יש צורך ממשי כרגע לא צריך רמקולים צורב צריך מסך - לא יודע אם אני יתחבר ל wide כל כך אז מסך 19 איכותי נראה לי אופציה טובה יותר לוח אמ - אין לי צורך ברייד או בכל פונקצייה אחרת רק שיהיה אמין oc- המשחב כנראה יקנה מtms וחשבתי לתת להם לעשות oc ...כמובן לא משהו מפלצתי אז לקחת את זה בחשבון מקלדת - לא יותר מLogitech molimedia ועכבר יש לי כבר g5 אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-