עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blackhawk,

שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דני ביטון,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…

3. Started by mordehay8886,

שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין במחיר טוב. אם אפשר להשיג נייד לצרכים שלי ב 1K- 1.5K עדיף לחסוך אלא אם תמליצו שכדאי להשקיע יותר מ 2K לנייד לצרכיי. לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדי להמתין מספר חודשים כי עתידים לצאת ניידים טובים יותר לסטודנטים?…

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כזה קריטי לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרגו בכלל . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הנייד אמור להיות בעיקר לעריכה גרפית ( הדמיות במחשב VRAY וכל התוכנות האלה ) ואולי שיריץ משחקים קטנים כמו PORTAL 1 לא משהו רציני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים המחשב יהיה מיועד יותר לעריכה גרפית (PORTAL 1 וכו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. המפרט הוא לדוד שלי צריך שיהיה בו בקשר למעבד.. מה ההבדל בין ה פנטיום M לבין המעבד הרגיל של המחשב הנייד??!? 512 RAM 40GB לפחות! מסך 14.1 אינץ לפחות כונן DVD COMBO אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה.... תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עניתי לפי ההוראות, בתחילת התשובות שלי יש - (מקף)1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 ש"ח כולל הכל (כולל מסך, רישיון של windows 7, עכבר, מקלדת, הרכבה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך אבל אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה - חשובה לי בעיקר התמורה בעד הכסף והאיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח רק אם זה קריטי ובאמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום לכולם, הגיע הזמן שאני אקנה מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הדרישות הגבוהות של אימון מודלים של למידת מכונה אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח ועבודה על אלגוריתמים של למידת מכונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה ולכן יש צורך בכמות RAM גבוהה וכן בכרטיס מסך חזק ( CUDA…

12. היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ~8K, עדיפה חריגה כלפי מטה ניתן לחרוג למעלה ב1K אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו חובבנית (רחפן/GoPro), חומר הגלם ב-4K וגם התוצר (Premier בעיקר, Quik של GoPro לעיתים) עריכת תמונות (Photoshop + Lightroom) ביתי (משרד ביתי, אינטרנט, Office, צפייה בסטרימינג, אין דגש על משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין ב-SSD לפחו…

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. היי אני אתחיל רגע בחלק הזה של השאלון: * הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: א. במפרט אני צריך כונן אחד שבו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות, לא החלטתי איזה דגם הוא יהיה, וזה חלק מהמפרט שאני מבקש. אבל בנוסף לכונן מערכת הפעלה, וזה החלק החשוב: אני צריך עוד כונן SSD אחד שישמש כדי לשים בו חומרים כמו: סרטים, תמונות, מסמכים וכ"ו והם יישבו כאמור בכונן SSD נפרד שכבר החלטתי עליו שהוא יהיה: Samsung 870 EVO Series 2.5 Inch 2TB SSD SATA III MZ-77E2T0BW אז המפרט בעצם צריך לכלול 2 כוננים, שאחד מהם זה הסמסונג הזה. ב. יכול להיות שבעתיד אני ארצה לעשות שימושים אחרים במחשב כמו עריכת וידאו או אולפן ביתי (לא כרגע) ולכן אני רוצה שזה יהיה מחשב שאפשר לשדרג…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סרטים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב סלוני למסך לד חדש 42 אינץ' גודלו. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בקטע של המפרט, מאפיינים: התקציב הוא אלף וחצי שקלים וכמה שפחות יותר טוב, אין חריגות. המחשב מיועד לחיבור למסך (מן הסתם) והרצת תכנים באבחנה גבוהה (בלי קרטועים אם אפשר), מעט איטרנט וזהו. מלבד זאת אני ירצה לאחסן את ספריות המוזיקה והתמונות כך שאני צריך הרבה מקום (כרגע שתיהם תופסות לי בערך 150 ג'יגה). ציוד הקפי - רק מקלדת ועכבר (עדיף אלחוטי מן הסתם), מסך אין צורך ושמע הוא יתחבר למערכת סאונד שיש לנו בבית. שוב, סגנון החומרה צריך לתאום מחשב סלוני, שישנה לדברים כגון מארז, שקט וכו'. בנוגע לחנות אין זה כזה משנה אם כי משהו במרכז כדאי שנוכל לבוא לקחת ולא נצטרך לנסוע שעות, אני גר ליד מודיעין (יש אייבו…

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by eell111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ולחרוג מעט מעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים בFULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE 15, premiere cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD, להצגה על מסך 52" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-לצורך עריכת הסרטים…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600-2200שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שיהיה פחות מ2000שח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200שח זה עם לחרוג (בגלל זה נקרא מקסימאלי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת מיני אלחוטית שנוחה לסלון. (אבל זה לא קריטי) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - מאוד חשוב שיהיה שקט, זה לסלון. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, עיבוד תמלילים, תכנות, תוכנות מידול, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מידול - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי דוגמאות ספציפיות. משחקי RTS עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

21. אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]2500 [/glow]האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקי תינוקות, מעט מאוד פוטושופ וחיבור לפלזמה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מחשב שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כולל ווינדוס 7 וכולל הרכבה והתקנה של ווינדוס 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by BarTorgeman.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. FIFA 13, Crysis 2, AC Brotherhood וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ ולפעמיים 32 אינצ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. מסך 22 אינץ של סמסונג אני מאוד רוצה את המעבד E8400 ואני מאוד מתלבט לגבי איזה כרטיס מסך לקחת, אני חושק ב SAPPHIRE HD 4870 1024 MB TOXIC אבל המחיר שלו מופרז לאללה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר ואז להתבעס שמשחקים לא רצים לי חלק... הבנתי שיש עוד טובים כמו ה GTX260 שבמבצע בפנדה (של GAINWARD BLISS 995 ש"ח או של אינוביז'ן ב 900 ש"ח). השאלה אם התפשרות לא תגרום לי להתחרט בעתיד? האם הכרטיסים של GAINWARD ו INNOVISION יתאימו ללוח אם EP43-D3SL? אם תוכלו להרכיב לי מפרט עם כל הנתונים הנל במחיר של עד 3500 ש"ח זה יעזור לי מאוד! תודה! נ.ב די חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  25. 1.תקציב כ- 3000 ש"ח א) עדיף לחסוך ב) חריגה מקסימום 500 ש"ח 2. גלישה הורדות וצפייה ב- HD, לפעמים גם קצת משחקים לא כבדים במיוחד. 3. אם אפשר להוסיף מסך טוב וגם רמקולים טובים 5.1 4. יש לכלול את כל הרכיבים. 5. חשוב השקט ברמה 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות או הרכבה. 8. חנות טובה באזור המרכז 9. הדרישות המיוחדות הן: 1. מחשב טוב ומהיר שלא יעשה בעיות אחרי שנת שימוש כמו הרבה מן המוצעים באינטרנט במחירים זולים, דגש על מהירות המחשב. 2. אפשרות חיבור לרשת ביתית של 3 מחשבים. 10. עדיף שיהיה יכולת לשדרג את המחשב בעתיד. תודה רבה לכולם על העזרה אלי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים