עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Coop,

אני מתחיל לימודים גבוהים בקרוב ואני מעוניין לקנות נייד, בסכום של עד 11 אלף. המחשב יהיה עבורי כתחליף למחשב שולחני, משמע אני מעוניין בביצועים יותר מאשר ניידות. המטרה העיקרית היא תמיכה במשחקים. אני לא רואה מצב של שימוש בו ללא חיבור לחשמל, אפילו שעה אחת של עבודה תספיק לי אם אפשר אני מבקש שלא יהיה לו פחות מג'יגה של זיכרון פנימי, 80 גי'גה של זיכרון קשיח, וכרטיס מסך חזק למשחקים (ATI X1600 ו- Geforce Go 6800 לפחות). קיימת גם אפשרות של שימוש עתידי ב MATLAB אני אעריך כל עזרה שתוכלו לספק לי, תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Bizzare,

אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by orswisa,

היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rony77,

מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ElroyD,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Maayanoth,

שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Bentel,

יש לי נט סטיק של פלאפון, על הנייר המהירות היא 4MB, בפועל הוא עובד לאט להחריד.. יש למישהו המלצה להחלפה/שינוי הגדרה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by cheat-it,

יש לי מחשב כמה שנים והחלטתי לשדרג אותו, אני בערך מתכוון להשקיע בין 500-1000 ש"ח תלוי עד כמה שווה לי... המפרט: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ Asus P5K OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIe Enermax Noisetaker 420W Raidmax Saggita יש למישהו הצעות מה אפשר לשפר פה? (גם OC אם זה יכול לעזור)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

12. Started by יוספי,

ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי בעיקר,אינטרנט,אופיס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מסך יש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית ואני לא יודע מה ההבדל בין סווצ'ים Cherry MX Red לסוויצ'ים Cherry MX Brown. אשמח עם תענו לי מה ההבדל ומה הסוויצ'ים העדיפים לגיימינג. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by originall,

מה שווי השוק של זכרונות יד שנייה 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9? שימו לב שמדובר בזכרונות 1600MHz במתח של 1.65V בדגם שנחשב לאיכותי, שכמעט כבר לא נמכרים היום. כמו כן, ישנה אחריות Lifetime מהיצרנית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. זה המפרט שאני בניתי מה דעתכם? המפרט נועד לOC בינוני למעבד ואולי בעתיד לכרטיס מסך. האם המסך טוב? אני לא בטוח לגביו,האם המארז טוב, יש אלטרנטיבות? כנראה יקנה אותו בשבועיים הקרובים.... מחכה לתגובות ;D זהו המפרט: 925 Intel Core 2 Duo E6320 647 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 405 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 494 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 3,184 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך 179 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים 366 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים 646 ספק כח Antec Neo 500W ספקי כח 130 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 1,645 מסך מח…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחר אני נוסע להביא את אחד המחשבים מפרט מלא באתר של בזק http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/inetlaptop.aspx אני חייב את זה דחוף לפני שאבא שלי יתחרט. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב רציתי לדעת, כאשר כתוב במחשב שיש לכרטיס מסך זיכרון של 512 ויכול להגיע עד 2 ג'יגה האם המערכת עושה זאת לבד או שאני אמור להגדיר לה? הבעיה שלי היא שיש לי מחשב נייד של HP G62-a10EJ החדש עם כרטיס 5470 כשאני משחק PRO 11, שהגרפיקה שלו לא כזו חזקה, המשחק עובד מעולה, אבל קטעי הוידאו בין לבין נורא איטיים. אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של LG T1-7DUKE ואני רוצה להחליף לו את המעבד ולהוסיף זכרונות רציתי לדעת עם אני יכול לשים את המעבד הזה: Intel T7250 Mobile CPU פלוס איזה זכרונות אני יכול לשים עליו?? עד כמה GB וכמה Mhz????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by acoustic,

שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להזמין נייד מחול? איך זה מתבצע? זה יעלה לי יותר? זה אפשרי בכלל? אם קרוב משפחה שלי באמריקה נניח קונה לי, זה יוצא לי משתלם? אשמח לקבל תשובות!, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kastus,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by azmerald,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

22. היי אשמח שמיהשהו יעזור לי לפנות מפרט טוב למחשב עד 5000 שקלים ללא חריגה משמעותית עם rtx3060 תודה לעוזרים

23. היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

24. היי , אשמח לחוות דעת , איזה מחשב מבניהם הכי מתאים לגיימרים ? ( ברמה של סקיירים ,דיאבלו , דיסהונורד וכאלה ..) http://www.amazon.com/Computer-Corp-...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-GT683DXR-4...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-CX61-0NF-2...ops+for+gaming http://www.amazon.com/Toshiba-Satell...ops+for+gaming * מטרות המחשב? גיימינג ולימודים * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך?FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?ארוך ואהיה מרוצה? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה אקסטרה מעולה . * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי?רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה ב…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המקסימום (אם ממש צריך: 100 שח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, ועבודה גראפית (קצת פחות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop\ae - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -arma III, Dayz standalone, bioshock inf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני נשאר עם SyncMaster 2243BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.