עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בעיקר. המחשב גם יריץ סרטים פה ושם, אבל כנראה שלא יריץ ממש משחקים כבדים. הדרישות הן כאלה: מחשב+ מסך+מקלדת+עכבר, אבל לא משהו כמו מדפסת או רמקולים. אם פספסתי משהו, תרגישו חופשיים לשאול ולתקן. מסך LCD 17-19", כ. מסך שיוכל לסחוב את העניינים בקלות, אז שלא יהיה איזה כרטיס מיושן. מארז שקט ולא משהו בעיצוב צעקני. לא משמעותי AMD או אינטל. ועוד משהו - חשוב שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת, ע"מ שאוכל לקבל שירות במקום מסודר אחד. עדיף מאזור ר"ג או משהו קרוב. תודה רבה, נדב.

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שלום,אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי שהמחשב שלו הלך,השימושים שלו קלילים ביותר: אינטרנט צפייה בתמונות ומדי פעם סרט HD.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב נוסף שיתאים למשחקים לילד בן 13 מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רובם בסיסים כמו קאונטר, אבל יש מידי פעם משחקים קצת יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. למעשה דרוש רק: מעבד לוח אם זכרונות מארז וספק חשוב שהמערכת תהיה שקטה ובעיקר קרירה ויעילה. (רצוי קירור מעבד איכותי). תודה!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו , premiere pro ,lightroom ,photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב  6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

7. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

8. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  12. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, לתוכנות אופיס ולמעט משחקים ועיבוד תמונה.

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. מחפש מפרט למחשב לשימוש ביתי סולידי הכולל בעיקר גלישה, מעט סרטים, מעט משחקי מחשב (ישנים כאלו שעבדו על המחשב בן ה-6 הקודם).מלבד פיקאסה אין תוכנה שנמצאת בשימוש קבוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5k-1.2 עם מקסימום חריגה כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב: כאמור לעיל, .המסך הקיים הינו בגודל 19 אינץ. לא ידועה הרזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי - רעש סטנדרטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבה? windows7 לשימוש ביתי (בתקציב נפרד) והרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. עדיפות לירושלים/ ת"א. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. להלן פירוט הנתונים לפי חוקי הפורום: 1. התקציב שאני רוצה להשקיע הוא עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך, אז עדיף. אין לי רצון לבזבז כסף סתם. 2. השימושים הצפויים של המחשב: בעיקר עבודה ביתית סטנדרטית - גלישה באינטרנט, אופיס, הורדת תוכן מהאינטרנט (מוזיקה, סרטים, מחשקי XBOX). בנוסף לכך, קיים שימוש בתוכנות פיתוח כגון Matlab, Visual Studio, אך לא בצורה מאסיבית. בצורה מזדמנת. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) המחשב לא נועד למשחקים, כי יש לי קונסולת XBOX. ג) כן חשוב שתהיה יציאת HD לכרטיס מסך, אבל אין צורך בכרטיס מיוחד. עדיף להסתפק בכרטיס OB. ד) אין צורך במסך. ה) המחשב יהיה…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. המפרט הוא לאבא שלי כך שלא דרושה יכולת גרפית חזקה, אבל מנגד אבא שלי מחליף מחשב כל 5 שנים בערך כך שחשוב שהמעבד יהיה חזק ככל הניתן בדרישות התקציב עם זיכרון גדול ככל הניתן. כמו כן ישנה עדיפות למחשב מוכן ולא מורכב, עם עדיפות מחנויות אייבורי, קיי אס פי, נועה מחשבים או מרדנית מצטער על כל ההגבלות...

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  17. אין צורך בכונן קשיח, ציוד היקפי. מערכת הפעלה אני עוד לא סגור אם צריך או לא אז בינתיים שיהיה מחוץ לתקציב. חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב, ושיהיה שקט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הגיע הזמן להתחדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4400-5000 זה הטווח בעיקרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW ו- FIFA ואחרים. מריץ כמעט תמיד מכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1080 ומסך שני בתצוגה אנכית ב1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

19. Started by gadits,

אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה) ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזה אני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציע מכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה הדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה! את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורום עיזרו לי בבקשה בתודה מראש גדיץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. היי, הצרכים של המחשב כוללים: תכנות ב VS2005 ו Eclipse, עריכת סרטים קצרים (ממצלמה + תמונות), חיבור ל-LCD של LG בגודל 37" להצגת תמונות וסרטים וכמו כן קצת משחקים פשוטים כמו civilization... בטח ארצה להתקין עליו Vista, אז ישנו צורך ב-2 ג'יגה זכרון, והייתי רוצה ללכת על מעבד של אינטל. בתודה מראש, ks[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 17:56:12 שכחתי לציין: מסך, מקלדת ועכבר יש לי כבר, וכמו כן ישנם רמקולים 5.1 של creative.

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by ahabal,

היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים. אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה). אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מולטימדיה(כל הפורמטים,כולל תכני HD),עבודה משרדית,משחקים,עריכת וידאו,גראפיקה. תוכנות עריכה:After Effects,Premiere,PhotoShop וכו'... משחקים:GTA IV וכל מיני כאלה... המסך 24" אינץ' רזולוציה לדעתי 720P,בהיקף גודל כזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין חלקים.מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט ק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nevo,

[move]מחשב עצבני ב14,000[/move] אני רוצה מחשב עם מעבד של AMD טוב כרטיס קול טוב שאני יכול לחבר איזה 6 רמקולים טובים ... כרטיס מסך טוב שאני יוכל לשחק משחקים חדשים בשקט. זיכרון 2 של 512.. ( אם זה זול וטוב אז 3) מארז פצצה אני רוצה עצבני (חשוב) רמקולים טובים... עכבר לא אלחוטי מקלדת אלחוטית מסך "19" אם אפשר של סמסונג... ועוד כמה דברים שאפשר להוסיף תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.