ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני אנסה לכסות את כל מה שאני צריך לפי הת'רד שמסביר פה מה צריך בשביל לבנות מפרט... בכללי- אני צריך מחשב חדש ללא ציוד היקפי, ללא מארז\ספק וללא הרכבה ומערכת הפעלה, עד 4000 (אפשרי לעלות גם ל-4500 אך ורק אם יש צורך מוצדק\במידה ואוכל לקבל משהו טוב יותר משמעותית), קודם כל שיתאימו למשחקים יחסית כבדים (נגיד ככה, שיוכל להריץ על הכי גבוהה את רוב המשחקים כיום וגם אלו שיבואו אחר כך, בצורה חלקה על הגדרות יחסית גבוהות), אבל גם לשימושים של גלישה, מוסיקה באיכות טובה (בעיקר), עבודה בסגנון משרדי\תכנות- שיהיה מהיר יחסית ולא יתקע בזמן עבודה אינטנסיבית עם הרבה תהליכים ברקע. חשוב שיהיה לו נפח דיסק גדול כמה שיותר (אם המחיר מאפשר, 1 טרה בית נפח דיסק) המחשב ירכש ככל הנראה כחודש-חודשיים מעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב צרכי עריכה וצילום והמליצו לי עד המפרט הבא: Intel Core 2 QUAD Q6700 - 2.66 GHz - 8MB cache - LGA775 - TRAY GIGABYTE GA-EG43M-S2H (G43) DVI and HDMI - mATX 4GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original מערכת קירור: Arctic-Cooling Freezer Xtreme for Intel 775 / AMD 64 Extremely Quiet HD: Seagate 500GB 16MB 7200RPM S-ATA II DVD: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk שונות: Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 313 1 Thermaltake M5 (VJ2000BNS) - No Psu בנוסף, אני צריך לבחור מסך עד 1500 ש"ח בערך (אם יש למישהו המלצות אני אשמח) אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט טל
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני עשיר בטירוף, ואני רוצה המלצה למפרט המחשב החזק ביותר שקיים במערכת השמש הזאת... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חברים! אני מנסה לעזור לאח חורג להשיג מפרט טוב לצרכיו בתקציב הנתון : 3000 ש"ח. כמו תמיד, אני נעזר במוחות החזקים שלכם ובסטטוס שלכם עם השוק והביצועים של רכיבים (אני כבר במצב פחות מקוון בנושאים האלה). המטרה : מחשב נייח לנער בן 17, אוהב משחקים (שיחק בעבר בכל הקאונטר-סטרייק והדברים האלה..), למוזיקה ואינטרנט. (חברים, מסנג'ר וכו'..) הצרכים לא כאלה גדולים. מה שכן, האינפוט של משחקים הוא די חשוב. הבחור לא גיימר, אבל GTA זה משהו שהיה מצפה שירוץ אצלו . בעיקרון אבא שלי וחברה שלו קיבלו הצעת מחיר למפרט מחשב הבא : מפרט טכני : מעבד אינטל -Intel® Core2 Duo processor E7500 2.93Ghz LGA775 1066fsb 3076k לוח אם מבית - GIGABYTE GAG31M-S2L LGA775/800/1066 (Core2Duo) Intel G31, ,VGA,PC…
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח - 3750 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. קצת עריכת סרטים ומוזיקה ו3D. א) משחקים כגון GTA IV Crysis וכל המשחקים האלה, העריכות לא יהיו הרבה (מאוד) בשימוש. ב) במשחקים אפשר לומר שיהיה שימוש רב, בעריכת לא ממש (שימוש חובבני). ג) רזולוציה כרגע היא 1024.768 19' וכנראה בעתיד אקנה מסך '22\24'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?. לא, אבל תחובר מערכת 5.1 למחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? צורב, יש ברשותי כרגע צורב X16 ואני מסתפק בו. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? העיקר שלא יפריע בלילה, ושלא יפריע לישון…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
htpc לסרטים בfhd מסך 37 אינץ והעברה של הפורמטים החדשים הולך לראות רק סרטים ועבודות משרדיות פשוטות כונן טרה אחד ללא כרטיס טלוויזיה וללא הקלטה שקט מאוד חשוב 10 כונן dvd פשוט צריך ציוד נלווה:מקלדת ועכבר חשוב מאוד שיתמוך בהעברה של הפורמטים החדשים לרסיבר ויציג תמונה של 1080P בקלות עד 3000 שח פלוס מינוס
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח להצעות ומחשב עם הדרישות הבאות : - מחשב לא מיועד למשחקים , מיועד לגלישה - מוזיקה - סרטים - תוכנות כמו וורד -ללא ציוד היקפי - ללא OC - מעבד : INTEL ועדיפות ל QUAD או 4 ליבות של AMD ? - זכרון : עדיפות ל 4 GB חברות : OCZ \ GSKILL - קירור למעבד - עדיפות להחלפת הקירור למעבד למשהו יותר נורמלי - מארז - עדיפות לשקט - עדיפות ל COOLMASTER - מעדיף לוח אם ללא כרטיס מסך - אולי להוסיף כרטיס מסך באיזה 200 שקל גג - אולי פעם באיזה כמה זמן יתחשק לו לשחק איזה משחק ישן כזה קונן קשיח : חברות WD / SEAGATE , נראה לי 500GB לפחות - הרי זה דיי זול שקט : תמיד טוב שקט לא? לא אובססיבי תודה מראש לעל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו הצעה למחשב בעלות של 2800 ש"ח ( לא כולל מסך )לילד בן 16 שמשחק הרבה במחשב מעבד : intel conroe core2du e7500/1066 mhz/2.9g/775/3m זכרון : kingston 2g ddr3 133 2g/ddr3/1333mhz/cl9 לוח אם : gigabyte ep43c-ds3 i s775/d2/d3/pe/s2/l/1600 כרטיס מסך : gigabyte n98toc-512i 9800gt/512m/d3/256b דיסק קשיח : western digital 500g/7200rpm/sata/16 מארז : generic case 500w fa atx/500w/24pin צורב : lg gh22ns30 האם המארז מספיק מאוורר או שאני צריכה לבדוק כמה מאווררים יש ? יש משהו לשדרג שלא יעלה לי הרבה ? נא הערותיכם
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום! 1. תקציב 2000 אשמח לא לחרוג 2. מטרת המחשב בעיקר שימוש משרדי לתקופה ארוכה(כ5 שנים). שימושים עיקריים: מולטי-טסקינג, תכני HD, מוסיקה, לפעמים משחקים(אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, מעדיף כרטיס מובנה חזק יחסית. רזולוציית המסך 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. יש לי שני מאווררי 120MM של TT ועוד מאוורר גנרי 120MM נוסף 6. חשיבות השקט 5. לא יותר מדיי .. אבל גם שלא יהיה רועש. 7. מעוניין לעשות OC ובאופן כללי רוצה שהמערכת שתתן לי את היחס מחיר/תועלת הגבוה ביותר כוללOC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה 9. בת ים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כרגע אני מאמין שאין צורך לכלול יותר מסטיק אחד של זכרון (2GB). קשי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon™ II X2 245 BOX GA-MA78GM-UD2H גיגבייט OCZ 2G VALUE Seagate 500 G Samsung SHS-223FBLK GZ-X6 + PSU 370W שלוש שנות אחריות על הספק סה"כ 1570 ש"ח הזמנתי אבל עצרתי את ההזמנה, מתלבט האם להוסיף מאוורר נוסף (יש אחד 120 מאחור)
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מפרט למטרות גיימינג והוא סופי, מה אתם אומרים? ד"א המפרט צריך להיות בKSP אז אל תציעו לי מחנויות אחרות חח.. ועוד משהו, אני רוצה לקחת מסך עד 770 ש"ח.. אלה כולם מתאימים: PROVIEW FP2226W, Benq FP222W, Mag AI2237W, Acer X223W שכולם 22 אינטש או את הסמסונג ששמתי במפרט שהוא 20 אינטש.. מה הכי כדאי? תודה לעוזריםם
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב 3000 ש"ח אבל אוכל לחרוג ולהוסיף עד כ-400 שקל עם יעזור , תשלומים מזומן. 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? לא הכי חשוב אבל מעדיף זה כן . 10. האם מתוכנן OC? אולי בעתיד עם אני ירצה כרגע לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו PROTOTYPE CRYSIS IV ושיריץ אותם…
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, חבר שרוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח למטרות הנדסיות (MATLAB וכד'), מצא את המערכת הבאה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB85 המחשב אינו מיועד למשחקים, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי ואין כוונה לשדרג רכיבים מהרשימה המופיעה באתר. אפשר בבקשה חוו"ד?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך המפרט הזה מארז huntkey AEOLUS2 מעבד אינטל ארבע ליבות Q8200 2.33GHz 4M לוח אם GIGABYTE G31 זכרון 4096M DDR2 800MHz Kingston דיסק קשיח 500G SATA2 Western Digital/Sumsung/ Seagate צורב אופטי DVDRW SATA X22 Sony כרטיס מסך GeForce 9400GT 1GB כרטיס קול 7.1 ערוצים לקולנוע בייתי כרטיס רשת 10/100/1000 לאינטרנט מהיר בכבלים או ADSL יציאות USB 4 מאחורה ו 2 מקדימה ספק כח HUNTKEY 430W 2500 ש"ח או זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray Warranty 3 years מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 4GB Kingsto…
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום , העליתי תקציב לאחר שלא מצאתי את מבוקשי. הנייד ישמש בעיקר לאיטרנט אופיס וקצת עריכה ( אדובי אלמנטס ) . מסך: 13.3 14.1 ... אפשר גם 15.4. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הפאנל . האם ניתו להשיג בתקציב הנ"ל נייד עם פאנל איכותי? (זוויות עומק צבע וכיו"ב). האם כדאי להשקיע במק בוק? המלצות בבקשה, בברכה,
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא דרוש ציוד היקפי OC דיי רציני הולך לשחק על זולוציה 1920X1200 איך? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤961 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce GTX275 896MB HDMI PCIe, יחידות 1 ¤1202 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=870 ANTEC…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-