עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום אני אשמח לחוות דעת על שילוש שאני רוצה לקנות, המחשב ישמש למשחקים, אני מצרף כרטיס GTX 570 למערכת, אני לא מתכנן OC יש לו צורך בלוח הזה או שאפשר לקחת משהו יותר פשוט ? [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1285 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 [/td][/tr][/table]תודה מראש !

4. בניתי תחילה לעצמי מה דעתכם? האם הוא טוב למחיר? מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE‎ - ‏M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3547 זיכרון: ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65& כרטיס מסך: Zotac ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 דיסק קשיח: ‏Western Digital‎ - ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATAII‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 צורב די וי די: ‏LG‎ - ‏DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 מ…

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Mr.positive,

שלום לכולם! אני ועוד מספר חברים החלטנו לקנות נייד לחבר, סטודנט שנה שלישית בטכניון. מאחר ואנחנו סטודנטים מגבלת התקציב שלנו די נמוכה ולכן נשמח לעזרה בבחירה של נייד קטן למטרות סרטים, תכנות קל וקריאה. אני רוצה לציין שעד עכשיו הוא הסתדר עם נייד מעפן של asus מהסדרה eee , כלומר כל מחשב בעצם יהווה שדרוג וניתן להבין שדרישותיו לא בעננים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים(הוא לא משחק במשחקים בכלל!) * גודל המסך? 13.3-14 עדיפות ל14 ומסך מט. * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? עד 1.9 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * B…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, להלן המפרט הקיים: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06 ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC מארז: CoolerMaster Elite 335 מערכת הפעלה: Windows7 32BIT השימושים שלי נותרו עדיין רק גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD ובלו ריי, אבל אני רוצה להכין את המחשב לקראת ניגון Blu Ray 3D וגם הוא קצת עגלה לפעמים, אז לתת לו ע…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ashtarot,

אנשים, אני צריך לקנות מחשב השבוע כבר בזבזתי שעות על לקרוא את ההודעות פה ועדיין אני לא מבין שיט מה עדיף CONROE 6300 או איזהשהו כפול ליבה של AMD? כמו כן איזה לוח אם צריך לקנות להם מה הקטע הזה שיש אלף לוחות אם וכולם עושים את אותם הדברים. איך בנאדם אמור לבחור..? במקרה שלי אני לא צריך אוברקלוק ולא שופ פיצ'רים של לחבר 4 הארדיסקים בו זמנית או 2 כרטיסי מסך וכו' שיהיה בו את הסוקטים החשובים (לא יודע איזה..) ושאפשר יהיה לחבר עליו מסך דק... כרטיס מסך מובנה איכותי יכול לעזור שכן אני לא בטוח ביכולות התקציב המדהימות שלי ובכל מקרה זה לא יהיה מחשב משחקים... דבר נוסף זה UPS האם שווה לקנות? בבקשה לפרט כאילו אתם מסבירים לאוטיסט.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by Snir144,

1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום רב שמי ערן ואני חדש בפורום הזה אז ברוכים לנמצאים! אז לעיניין: אני קונה PC חדש (סוף סוף ) ואני די סגור על המפרט , אבל, אני ישמח לקבל חוות דעת ממכם. mobo: abit fayal1ty an8 sli CPU: amd athlon 64 +3200 venice 939(trey) G.card: gigabyte 7800 gtx h.d. : wd 120Gb sata II memory: geil 512*2 ddr case: thermaltake soprano black power s.: themaltake 400w יצא לי ב8200 ש"ח מה כדאי לי להחליף? האם מע' זו ניתנת לOC ? ואם יש מרכיבים שהם לא ניתנים לOC במה להחליף אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI. ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500? אופציות נוספות - אינספירון 1545 2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב. אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו? רעיונות נוספים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - בערך 8500, אפשר להתגמש עד 500 למעלה. שימושים - משחקים הכי חדישים שיש כיום, כאלו שאוכל להפעיל על הרזולוציה הכי גבוהה שלא יהיו תקיעות וכו', עבודה משרדית ואינטרנט, עבודות לאוניברסיטה, סרטים HD 1080 OverClock - לא צריך חומרה - צריך מחשב קומפלט עם כל מה שנגזר מזה, כמה דגשים: צורב וכונן DVD, אם זה אותו כונן זה מעולה, דיסק קשיח לפחות 2TB, זיכרון, שיספיק לי למשחקים הכי חדישים שיש כיום ואם אפשר גם לעתיד הקרוב (3-4 שנים קדימה אם זה אפשרי), כל השאר לשיקולכם... ציוד היקפי - עכבר ומקלדת אלחוטיים, משהו גם ברמה, מסך…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ערב מצויין. חבר הולך ללמוד כלכלה בצפון וצריך מחשב לצרכים משרדיים (אופיס, אינטרנט) וסרטים. דרוש גם מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים) ורמקולים. יש לנו העדפה לאינטל - מפני ש-TMS יכולים גם לעשות להם O.C ולכן הביצועים יהיו טובים. כמובן שאת הציוד ההיקפי מעדיפים לקנות מאיפה שהכי זול. תודה רבה לכולם!

14. יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  18. אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.

19. שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by KKDanielS,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בדרך כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, rage, crysis 2 וכל משחק חדש אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני משער3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by fr0z1k,

אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לגיימינג עד 3800 שקל כולל מסך משהו בסביבות ה22" -23". לא גיימינג ממש כבד , משהו כזה בין קל לבינוני. ישנה עדיפות לחנויות באזור הצפון, במיוחד KSP או ivory ,תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לשפר את המחשב שלי,המחשב נקנה השבוע (כאשר הכרטיס מסך נקנה כבר לפני חודשיים ). השימושים הם ALL AROUND, משחקים צפייה בתכן HD ואנימציה (MAYA). מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB קירור: ‏Zalman CNPS8000‎ לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול‏ Creative Audigy SE 7.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA מערכת הפעלה בלבד 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה צורב ‏ Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata רשת D-Lin…

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  25. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית. Office, חיבור VPN וכו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. נראה לי שזה אמור להספיק לצרכים האלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. בעיקר office וחיבור למחשב מרוחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. (כמובן שלא כלול ב 2000 שח של המפרט). אשמח להמצלה על מסך 22 אינג' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה סבירה 6. האם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.