עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by josepha,

בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by cxzvcxv,

מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by לילי18,

13.3 W7P 750G I5-2450M Vostro Dell זכרון 6GB DDR3 דיסק 750GB 7200RPM מאיץ גרפי Intel HD Graphics ללא כונן אופטי כרטיס רשת IEEE 802.22 b/g/n תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. החברה מציגה מחשב חדשני בשם Sprout שכולל משטח מיוחד המשמש כצג שני - וגם מדפסת תלת-מימד שעתידה לבצע מהפכה אמיתית בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי אינטרנט אופיס, סרטים, משחקים (ברמה של GTA 5 , בטלפילד ) והכי חשוב, עריכת וידאו ופוטושופ, אציין, שאני לא עורך במקצועי, ולא בעל ידע רב בתחום, אבל אני כן ארצה להתחיל ללמוד עריכה, ובתור התחלה ארצה להשתמש בתוכנות כמו סוני ואגס, אפטר אפקטס, פרמיר פוטושופ... כמו כן אין לי ידע רב בהרכבת מפרט , מה שהרכבתי פשוט נראה לי מתאים, אשמח לחוות דעתכם, אם צריך לשפר או להתחיל הכל מחדש ... P: להוסיף דברים או להוריד דברים , (כי כבר הזהירו אותי כמה פעמים מלזרוק סתם כסף על חומרה שלא תניב לי דבר ..) כמו כן, לא הוספתי ספק כוח, כי איו לי מושג איזה ספק אני צריך .... וגם כרטיס מסך לא הוספתי, מאותה הסיבה :-) תקציב : 4500 ש"ח אפשר אפשר קצת חריגות .. א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי מחפש לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד לגיימינג בארץ עד 9000 שקל. אם קיים דבר כזה, אשמח לדעת האם קיים לפטופ שלא צורח מחום ברמה קיצונית. שמעתי על lenovo legion, acer predator וasus rog strix תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shlomibandit,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד של מק בגודל 13.3 לטובת תיכנות ופיתוח אפליקציות למק (סטודנט למדעי המחשב)- ניסיתי להתקין האקינטוש אך היו המון באגים לכן ווירתי על הרעיון. המחשבים מאוד יקרים והתקציב יחסית דל, וכמובן רוצה לקבל את המחשב הכי טוב ביחס לכסף,ראיתי שתי אופציות: APPLE MACBOOK AIR 13 MQD32HB/A https://upstore.zapshop.co.il/product/34103 3600 שח. ויש את הפרו - https://upstore.zapshop.co.il/product/34104 aapple MacBook Pro 13 MPXQ2HB 4700 שח. או לקנות יד שניה???? אשמח לקבל פה המלצות יציריות. תודה . אני נוסע לאילת כך שאפשר להביא הצעות גם משם, ללא מעמ.

10. Started by MusBurger,

שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים

11. טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by henz12345,

1. מה התקציב? יש אפשרות למזומן , תקציב 2500ש"ח . 2. מטרות המחשב? א) צפייה בסרטי HD ב) טיפה משחקים (fifa 2009 , pes 2009 וכו'...) . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך דק שיתמוך בסרטי HD כמובן . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא צריך ציוד עיקפי , רק DVD צריך . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא , העיקר שיהיה חלק לאורך זמן . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לעיצוב , קירור שיהיה תקין וטוב למחשב . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בעקרונית לא צריך הרכבה ולא מערכת הפעלה , אבל אם אפשר הרכבה במעבדה זה …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תודה רבה על התגובות מהם הגעתי למפרט הבא. אשמח להערות והארות ממכם ומה לדעתכם צריך לשנות (או גם אם לא צריך). כמה שאלות בכל זאת: - האם ה HD4850 יספיק לי היום למסך עם רזולוציה של 1680 על 1050 בשביל להריץ בכבוד משחקים כמו COD4, AC, CRYSIS או שכדאי בכל זאת להוסיף 400 שקל ל HD 4870 ? - האם המארז הנ"ל יכול להכיל בתוכו את ה TONIQ TOWER או שהוא לא יכנס ? - האם הצורב הנ"ל הוא הכי טוב או שיש משהו אחר (אני מניח שאין הבדל רציני במחירים גם ככה). - האם הספק הנ"ל הוא הכי טוב במחיר הזה והאם הוא יספיק בעתיד גם למערכת CF של 2 4850 ? אני רואה שיש Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI בעוד 10 שקל, האם הוא עדיף (חשוב לי גם שיהיה שקט). מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penry…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן (מ-1997/6)- פנטיום1 MHZ 166 , זיכרון 64 MB SDRAM , לוח אם מאוד ישן 10 JB, מסך SONY "15 , כרטיס מסך מאוד ישן. אני רוצה לשדרג את המחשב: מעבד - לא משנה איזה מעבד (AMD או INTEL). לוח אם - אני צריך שתהיה ללוח תמיכה בהארד דיסק ישן ובזיכרון ישן , כרטיס קול ON BOARD, וכרטיס רשת ON BOARD, עדיפות לחברות ידועות כמו EPOX GIGABYTE וכו'. כרטיס מסך- טוב (יותר טוב מג'יפורס 2 MX ולא אכפת לי שיהיה ON BOARD) עם המסך SONY (בהמשך אולי ארכוש מסך 17"). מודם- 56K. מארז- פשוט. אם לא חורג מהתקציב: זיכרון- 128 MB נוסף (SDRAM) לא משנה איזו חברה. דיסק קשיח- 20JB שוב החברה לא משנה. הייעוד של המחשב- עבודה משרדית (רק אופיס- אינטרנט וורד אקסל ורק לעתים רחוקות משחקים וכו'..) המחשב י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה לוח אם: Albatron PX845PEV pro מעבד: Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHz כונן קשיח: WD 60GB 7200RPM מארז: R3 System AIR cyber blue עם כבלי IDE מעוגלים מתנה ספק: Tsunami 350W משחה: Arctic Silver 3 <<< אני לא לא בטוח שאני צריך, אתם תגידו לי :-\ אז אתם אומרים? כרטיס מסך וקול אני לא צריך כי יש לי טובים ואני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי מה כדאי לשנות? ואם משנים, אז שישאר באותו מחיר בערך תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 (עם הבארטון הזה הגיעו דיי רחוק רחוק) Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory [ ¤ 812.29 ] 1 (יש הוכחות שהGEIL הזה חייה באוברקלוקינג ומסוגל לספוג עד 3 ואט) CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 196.22 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B FlowCooler [ ¤ 66.46 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128M…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TUCG,

להלן המפרט שהרכבתי: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 2700 Memory [ ¤ 270.87 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Monitors : 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub [ ¤ 1816.16 ] 1 Keyboards : G…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש לחיבור למקרן (כל מחשב יתאים לכך) אך להבדיל מ ה lenovo sl300 שלי יהיה בעל מסך טוב בעל זויות צפייה רחבות לדעתי עליו להיות לפחות בגודל 15 אינצ' תודה ניצן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. i5 Haswell 4570 / 4670 / i7 Haswell 4770K- ASUS Z87 Sabertooth / Maximus VI Hero - GTX 770 / 780 (ASUS//GIGABYTE) / R9 290/290x (GIGABYTE)- Kingston 4x2GB // 8GBx2 - Crucial m4/ Samsung 840 SSD 128/250GB CM 690/STORM MID TOWER // NZXT Phantom 410(Mid) / 530(Full) 650W Power Supply Zalmam//Thermaltake Operatic RW חשוב להבין, הרכבתי את זה לפני שבכלל נכנסתי לפורום, ככה שהמפרט יכול להיראות מוזר לחלקכם, וגם לא בתקציב של 5 (מהסיבה הפשוטה שאני קונה את המחשב לא כולל מארז, בחו"ל, שיוצא במחיר הכולל כ25-30%~ יותר זול מבארץ) וככל שהתקציב גבוהה יותר ככה החסכון גדול יותר, אבל בסדר גודל הזה אנחנו מדברים כאן על 1000+~ אני לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי מה יקרה עוד בקיץ אבל זה סתם מפרט ר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור אחותי מדובר במחשב עבור לימודים (יותר נכון דוקטורט) כלומר לרוב יהיה בשימוש עבור אינטרנט ותכונות אופיס (word, powerpoint) היא מחפשת נייד שיהיה קל יחסית לסחוב וגודל מסך באיזור 13-14 אינץ' למישהו יש המלצות למחשב אמין וטוב לדרישות הבסיסיות הללו? תקציב באיזור ה 2000-2500 ש"ח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - באופן כללי איטרנט ומסביב אך אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים הכי כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בסביבות 15 אינץ'. לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - שתהיה רזולוציה טובה, לא כל כך מבין בזה אך שתנוע בין HD רגיל לFHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא. * משקל רצוי? - לא כל כך משנה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אומנם שאלתי לפני חודש לגבי מחשב אך הדרישות השתנו (SSD), התקציב עלה (+1000) ויש לי אופציה לרכוש בארצות הברית (ישירות, בלי משלוח). ולכן הדיון החדש עם הדרישות המעודכנות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בגודל של 128 GB לפחות. 500GB אחסון …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by digixd,

* מהארץ (ישראל) * תקציב:4500 * יש מצב לחריגה תלוי במה תציעו * מטרות המחשב? לדוגמה: (עריכה/גרפית\גיימינג\אינטרנט ואופיס\מוזיקה\סרטים\תיכנות\לימודים) * גודל המסך? 15ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מומלץ (לא חובה) * בלוטות? מומלץ (לא חובה) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? מומלץ (לא חובה) * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי.. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשרויות נוספות במחשב: שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה שיחזיק להרבה זמן לא יעשה בעיות שיתאים …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.