ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 100 שח במידה ומדובר בהבדל משמעותי בחלק\ים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בטלוויזיה, אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : borderline 2, battlefield 3, civilization 5, starcraft 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): אני מעוניין גם …
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל סבא שלי. אין שום צורך במשחקים ובשום סוג של גראפיקה. הדרישה היא שהמחשב יפעיל ווינדוס XP בצורה נורמלית יחד עם אינטרנט ואופיס ולא יתקע כאשר פותחים את איזה סרט קטן ומסכן ברקע.... דרוש גם מסך LCD 17 שיהיה נורמלי ושיראו ברור בשביל סבא שלי שלא רואה משהו אני יודע שאנחנו אוהבים להמליץ על כל מיני ספקים ודברים איכותיים אבל באמת מדובר במחשב פשוט,אני רק רוצה שלא ישרף וכל מיני שטויות ולהוציא את המיטב מהכסף.. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא משהו כבד במיוחד), סרטים (FHD), תכנות ועבודה עם DB-ים יחסית גדולים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pycharm (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA 2K, FOOTBALL MAMAGER, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דרוש מפרט ב-4000 עד 5200 למשחקים כדי שאוחל להריץ את battlefield 2 על הגדרות high תודה כולל ארכבה בחנות ךא צריך ציוד הקפי וצורבים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי חברה אני כבר הרבה זמן לא בעניין של הדברים האלה ולכן כבר לא מבין וצריך את עצתכם. אני רוצה לרכוש מחשב גיימניג חדש ללא הכרטיס מסך. למה? כי אני אקנה אותו בחו"ל ולכן עדיין צריך הצעה לכרטיס, אך שהוא לא יכלל במחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב-500 ש"ח אבל אני מעוניין בהכי HIGH END שאפשר, לכן לא לעשות בפחות מ-4800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, צפייה בתכני HD ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחקים ספציפיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p והגודל בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוה…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם התקציב שניתן מוגזם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , adobe Lightroom וכו', שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב שישמש עבורי גם לעריכת וידאו ופסקול וגם למשחקים. מבחינת עבודה - אני עובד עם Cubase 8.5, ועם Premiere Pro וPhotoshop - הרבה פעמים במקביל, לפעמים גם 40 שעות ברצף (זמן עבודה + רנדורים וכיו"ב). אני צריך לדעת שכל הרכיבים שאני קונה יעבדו בצורה אופטימלית עם שלוש התוכנות האלה. בנוסף אני צריך כרטיס קול חיצוני איכותי, עם חיבורי MIDI וכניסות/יציאות RCA, שיספיק לי כדי להקליט שירה/גיטרות דרך מיקסר פשוט יחסית (אמור לעלות בסביבות ה-1500 שקלים). מבחינת גיימינג - המשחקים שאני כרגע מתכנן עליהם הם Overwatch, Civilization VI ו-Witcher. המליצו לי להסתפק כרגע ב- Radeon R9 280X Windforce שעולה 500 ש"ח בבלאק פריידיי (יש מבצע גם על ה-Geforce 1050 ב-800 ש"ח …
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. אני מקווה שאני לא חי בסרט ואם זה בכלל אפשרי... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (גם עריכת סרטים) אבל גם עבודה משרדית רגילה - (גלישה, אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של Adobe. בעיקר פרמייר ופוטושופ ואולי גם אפטר אפקטס.אופן שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב ! אני קונה מחשב חדש בתקציב של 1000$ . אני סגור על כמה דברים , צריך עזרה אם השאר . אני סגור על : (s754) A64 3000+ xfx6600GT 128mb WD120Gb sata אשמח לעזרה 8)
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל להערכתי כדי לקבל מחשב טוב שיחזיק למספר שנים, כנראה יש לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש ביתי (מסמכים, אינטרנט, Youtube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין שימוש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו …
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני זקוק ל4 מחשבים למשרד, השימושים בגדול הם שימוש משרדי רגיל ולא כבד. התקציב 1500 ש"ח למחשב כולל מסך, חריגה 1800. כמה שיותר זול עדיף. לא זקוק לתוכנות, ועדיף שיהיה מאייבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ברצוני לחסוך ככל שניתן חריגה בתקציב היא רק לטובת ציוד היקפי (עכבר גיימינג ו מקלדת גיימינג) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים - קיום אני משחק במשחקים לא כבדים במיוחד (כגון leage of leagends , hearthstone ) אני לא משחק משחקי FPS המשחקים שלי הם בעיקר MMO RGP MOBA ולא משחקים של FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ככל הנראה אני אזדקק (ראיתי לדוגמא את http://www.tms.co.il/product/12545 שנראה לי נחמד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אבל אם השיפור בביצועים משמעותי אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אם זה שווה את זה אז אפשר בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield, Witcher 3, Fallout... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-