עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בסרטים על מסך Full HD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות סטרימינג (כגון popcorn time) ונגני סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית: 1920X1080 מסך 40 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקלדת ועכבר אלחוטי (אפשרי שיהיו יחידה אחת) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  2. מעבד AMD 64 BIT +קירור לוח אם עם תמיכה ב - AGP ו ATA (חובה). גיגה זיכרון . תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, אני הולך לרכוש שתי מחשבים, הראשון ע"פ המפרט הבא -> http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1417 והשני מבוסס על אותו מפרט - כביכול רק עם תקציב נוסף של 500 ש"ח. מעבד - מרובע ליבות - חובה - בגלל העריכה. כרטיס מסך - אותו כרטיס - מכיוון שהמחשב משמש להרצת משחקי מרוצים כדוגמת החדשים בסדרת GTA ו Need For Speed וכדומה. זיכרון - 4GB לפחות הארד דיסק - 1 ראשי למערכת הפעלה והשני משני. אפשר להגיד משהו כמו המפרט שאציג בהמשך רק בתקציב הנוסף של 150 לרכוש מרובע ליבה שנכנס בתקציב -> http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by Mr.B,

שלום :] אני זקוק למחשב לילדים בני 11-14 , התקציב הוא כ2500 ש"ח, פירטתי את הדרישות בהמשך, תודה מראש לכלל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בLOW-MED ועבודה משרדית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כרגע לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב אבל עדיף שיהיה כמה שיותר …

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  5. בוקר טוב לכל חברי הפורום היקרים, בעקבות עזרה נפלאה שקיבלתי כאן בעבר, זקוק לעזרתכם האדיבה שום. דרוש מחשב בתקציב כנ"ל, לשימושים עם יישומי עיבוד תמונות (פוטושופ, LIGHTROOM וכו') יכולה להיות חריגה קלה, אך לא יותר מ-400 ש"ח. לי יש ASUS שאני מאוד מרוצה ממנו אך לא שולל מותגים אחרים. תודה רבה!!! מה התקציב המקסימאלי? 3000 עם גמישות של עוד 200-300 במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם פוטושופ, LIGHTROOM ושימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by thebestof2005,

דרוש מפרט עם נפח זכרון פנימיי גדול, 512, הארד דיסק גדול, 40-80 GB כרטיס מסך בסיסי פלוס 5200, מעבד שיהיה לא כל כך חלש ולא כל כך חזק, כזה שיתן לי לגלוש ולהיות על המחשב בלי בעיות רבות. בלי ציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר ומסך. צריך מחשב רק לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה, רק שהמחשב יעבוד מהר, בלי הרבה באגים,ולא למשחקים כבדים. וכומבן תקציב של 1500-1600, אני יודע לא הרבה אבל זה מה שיש. תודה מראש לעונים...

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by Gershon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. התקציב המקסימאלי 2000-3000 ש"ח. מעדיף לנסות לחסוך (כלומר שיהיה קרוב ל-2000) אבל מצד שני כן רוצה משהו איכותי -- אז אם צריך לעלות במחיר, סבבה. יש לי כבר רכיבים מסוימים. 2. שימושי המחשב גרפיקה עם פוטושופ ופלאש החדשים (קבצים גדולים), תכנות קל, גיימינג בינוני-קל (למשל: mass effect 2 בגרפיקה בינונית) 3 - ציוד היקפי -- אין צורך 4. רכיבים שכבר יש: יש לי כבר מסך, 22 אינץ' ברזולוציה 1680X1050 יש לי כבר כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4600. אני מרוצה ממנו והייתי שמח לקחת אותו למחשב החדש, אבל אשמח לשמוע דיעות. יש לי כבר כרטיס קול חדש, Creative Audigy SE וגם הייתי שמח לקחת אותו יש לי גם כונן/צורב אבל הוא IDE - הוא סבבה, אבל אפשר לחבר אותו בכלל בימינו? יש לי גם הארדיסק…

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  9. רק מחשב לסטודנט להנדסת חשמל ,הפעלת תוכנות יחסית כבדות (matlab בעיקר) ושימוש יום יומי. כרטיס רשת אלחוטי ואם יש המלצות למסך יחסית זול (בנפרד מהתקציב)

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by shahar31,

צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by preachers,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדפה לראות את שני הכיוונים הכוונה מחשב לדרישות ומחשב מקסימום מבחינת התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח ברמה הכי גבוהה של הרזולוציה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (כרגע לא סגור סופית ויכול להיות שהתקציב יעלה או ירד.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים כבדים מדי, אבל המטרה היא שהחדשים יהיו בmax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by deathrevenge,

היי אני רוצה המלצה למפרט תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח +1000-800 למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים SC2 בעיקר, ומשחקי FPS חדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *אני רוצה לקנות מחשב שיתאים למסך 22 ברזולוציה 1000-1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC2, משחקי FPS חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 22 אינצ' במחיר של עד 1000 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לקחת הרדדיסק כמה שיותר זול (אפילו חצי טרה עם זה חוסך משהו..) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב עד 4500, אם אפשר קצת לחסוך שזה יהיה 4000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגג - עד 5 אלף, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני צלם במקצועי ועובד בעיקר עם פוטושופ, לייטרום, ברידג', אם כי אני עורך תמונות בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק ב War of the roses kingmaker, משחקי פעולה מודרניים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by pery191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, assasin's creed, Counter strike:Global offensive ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by termal,

שלום, אני מעוניין בלוח שיהיה לו SLI ו FIREWIRE ו SATA2 יהיה די טוב הלוח וכן, גם שיהיה מתוכנן לOC בעתיד. במארז שיהיה יציאה FIREWIRE וגם קול וכמובן USB, הייתי רוצה שמארז יהיה יפה באופן חיצוני... בלי כרטיס מסך, בלי ציוד נלווה. וגם ספק שאוכל לתמוך מכרטיסי מסך הבאים...

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by iakovl,

מעבד : AMD A64 939 0.09 צורב DVD (כנראה אני ארנה NEC3500A) וכל שאר הירקות בלי מסך שימוש: אינטרנט ומשחקים , אופציות לOC

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by diablo4u,

כמה דברים לפני: 1. אפשר לחרוג מהתקציב במידה וזה אומר ביצועים הרבה יותר טובים. 2. אם ידוע לכם (כמו שנאמר לי לפני זמן מה) שאמורה לצאת סדרה חדשה של מעבדים ולכן שווה לחכות את החודש הנוסף בשביל לקנות - אני אחכה. אחרת אני קונה ברגע שתהיה הסכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה בשביל 10% אז לא. אם זה בשביל 40% - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, מעט עריכה בפרמייר, אינטרנט... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Enn0L,

שלום לכולם, מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים... אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1…

• 6 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים