עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי כבר את החלקים האלו: AMD ATHLON XP 1600 + FAN WD 40GB 7200RPM 8 MB Micron 256MB PC266 DDR Triplex Gf2Ti 64MB DDR ומה שאני צריך זה רק לוח אם ומארז מתאים לשאטל. ותגידו יש אפשרות שאני הראה את השאטל על המסך של הנייד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by doronz,

שלום, מחפש מחשב שולחני לסטודנט בהנדסת חשמל בטכניון. הסטודנט יעבוד עם התוכנות: matlab, office, visual studio וכו' ראיתי את המפרט הבא (הכולל מסך) בפירסום של מרדנית: מחשב אינטל E7400 core 2 duo 2.8GHz 3MB cache לוח אם gigabyte ep43-s3l זיכרון DDR2 2GB 800 דיסק סמסונג 320 sata2 7200 Nvidia 9400GT 512 MB מסך דק 19" 5ms שאר המפרט סטנדרטי. מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב טוב יותר בתקציב דומה. מה דעתכם על מרדנית באיזור חיפה? תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by chenrp,

איך אני יכול לדעת איזה מחבר אני צריך ואיזה מטען תחליפי יתאים לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omerz90,

שלום, כבר כמה זמן שהמטען למחשב נייד שלי Samsung NP300E5Z פעם עובד ופעם לא עובד. אתמול הוא החליט סופית להפסיק לעבוד. אני אשמח מאוד שתביאו לי קישור לקניית מטען חדש, רצוי מחו"ל ושיהיה כמה שיותר זול. לא חשוב אם הוא לא מקורי, העיקר שיעבוד טוב ויטעין טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מיפרט עד 4K ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לעבודה שונה וכדומה.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by bikram,

שלום, אני מעוניין לקנות בתקציב של עד 3000 ללא מסך. הרד דיסק של 160 גיגה יספיק, מעבד של אינטל, ובכלל רכיבים של חברות ידועות ואמינות מבחינת חיי מוצר. השימושים העיקריים: 40% תיכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. 35% אינטרנט והורדות. 25% תוכנות גרפיות:freehand,photoshop,flash,finalcut,aftereffect . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

15. Started by oDot,

שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Psoriasis,

שלום לכם, אני רוצה מפרט עד 9500 ש"ח לענייני עבודה בעיצוב, משחקים עבודה בכלל. אני צריך מחשב חזק. *יש ברשותי ההר דיסק 160 ג"ב - אני רוצה להגיע ל1 ט"ב . *יש ברשותי צורב DVD ככה שאני לא זקוק לעוד אחד . נקודות חשובות: מארז גדול יחסית עם הרבה מאוורים וקירור. ספק כוח חזק, אני זקוק לספק חזק (בסביבות ה450 ש"ח). תודה מראש, Psoriasis.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. תקציב : 3500 ש"ח , אין בעיה להשתמש בכולו. שימושים צפויים לפי דרגת עדיפות : 1. מחשב פיתוח ושרת SQL. 2. צפייה בסרטים FULL HD. 3.לא גיימר רציני אבל מגניב אם אוכל לשחק במשחק חדש אחד או שניים (עדיפות נמוכה). אין צורך במסך - ברשותי LG FLATRON w2261v 22'' Widescreen LCD Monitor אין צורך בציוד היקפי, כולל: מקלדת, עכבר, רמקולים. אין צורך במערכת הפעלה. מעוניין לשמור על אופק שדרוג למעבד וכן לזיכרון. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by Ido_R,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by R_G,

אהלן אני צריך בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים (ואינטרנט/אופיס/מוזיקה). תקציב -בסביבות ה-4K וגמיש (אני יכול לעלות את התקציב מצד אחד אם יש צורך, אבל אני מאוד מעדיף מצד שני לא להשתמש בכולו) חשוב לי דיסק קשיח עם נפח גדול.. (אם הייתי יכול מבחינה תקציבית הייתי לוקח טרה בייט.. אבל כנראה שאני אאלץ להסתפק בחצי טרה). חשוב לי גם קירור טוב (אפילו אם אפשר להוסיף "מאוורר אקסטרה") וספק טוב ואמין. לא יבוצע OC, אין צורך בציוד היקפי בכלל. יש צורך בכונן DVD (לא צורב), רצוי מארז אלגנטי, גם אמין וגם נראה טוב ועם יציאות USB מקדימה (בנוסף למאחורה, כמובן) תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, גר באזור המרכז ומחפש מחשב לשימושים ביתיים, תקציב עד 2.5K כולל מסך 21-22 אינץ', עכבר ומקלדת, כרטיס רשת אלחוטי(אין שקע טלפון בחדר) ורמקולים. עדיפות ל-I3, 500GB HARDDISK, 4GB MEMORY מעבד. מעוניין להריץ על מחשב זה סרטי HD אז חיבור HDMI ONBOARD יעזור מאוד. לא ישמש למשחקים בעיקר לגלישה ואופיס. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by p1tbull,

מחשב בעיקר למשחקים. 2000 ש"ח. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: MW3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ועבודה סטנדרטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, BF, GTA, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 37'' FHD, בנוסף יש לי מסך 22'' וברצוני עוד מסך 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מפרט בשביל חבר. 1. תקציב - 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב - בעיקר גרפיקה ופוטושופ, צרכים כלליים של סטודנט ואם אפשר, שהוא יריץ משחקים בצורה סבירה. 3. ציוד היקפי - צריך מקלדת, עכבר, צורב. 4. מסך - לא צריך. 5. צרכים מיוחדים - 1TB של מקום אחסון. 6. אין חשיבות מיוחדת לשקט או אסתטיקה. 7. OC - לא מתוכנן. 8. משחקים - אם התקציב מאפשר, כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים מהדור והסגנון של COD4 בצורה סבירה. לגבי הרכבה, זה לא ברור עדיין. אם יש חנות שמציעה הרכבה חינם, אז כן, אם לא כנראה הרכבה עצמית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים