עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Menuval,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by G.H.O.S.T,

יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש מחשב די פשוט, רצוי בכמה שפחות כסף. שימושיו העיקריים של המחשב: אינטרנט, הורדת סרטים, צפייה ישירה בסרטים, פייסבוק, יישומי אופיס ואחסון תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, יישומי אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by morpheus211,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…

6. אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Mish91,

אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. יש לי כבר את החלקים האלו: AMD ATHLON XP 1600 + FAN WD 40GB 7200RPM 8 MB Micron 256MB PC266 DDR Triplex Gf2Ti 64MB DDR ומה שאני צריך זה רק לוח אם ומארז מתאים לשאטל. ותגידו יש אפשרות שאני הראה את השאטל על המסך של הנייד?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by doronz,

שלום, מחפש מחשב שולחני לסטודנט בהנדסת חשמל בטכניון. הסטודנט יעבוד עם התוכנות: matlab, office, visual studio וכו' ראיתי את המפרט הבא (הכולל מסך) בפירסום של מרדנית: מחשב אינטל E7400 core 2 duo 2.8GHz 3MB cache לוח אם gigabyte ep43-s3l זיכרון DDR2 2GB 800 דיסק סמסונג 320 sata2 7200 Nvidia 9400GT 512 MB מסך דק 19" 5ms שאר המפרט סטנדרטי. מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב טוב יותר בתקציב דומה. מה דעתכם על מרדנית באיזור חיפה? תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by chenrp,

איך אני יכול לדעת איזה מחבר אני צריך ואיזה מטען תחליפי יתאים לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerz90,

שלום, כבר כמה זמן שהמטען למחשב נייד שלי Samsung NP300E5Z פעם עובד ופעם לא עובד. אתמול הוא החליט סופית להפסיק לעבוד. אני אשמח מאוד שתביאו לי קישור לקניית מטען חדש, רצוי מחו"ל ושיהיה כמה שיותר זול. לא חשוב אם הוא לא מקורי, העיקר שיעבוד טוב ויטעין טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מיפרט עד 4K ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לעבודה שונה וכדומה.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by bikram,

שלום, אני מעוניין לקנות בתקציב של עד 3000 ללא מסך. הרד דיסק של 160 גיגה יספיק, מעבד של אינטל, ובכלל רכיבים של חברות ידועות ואמינות מבחינת חיי מוצר. השימושים העיקריים: 40% תיכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. 35% אינטרנט והורדות. 25% תוכנות גרפיות:freehand,photoshop,flash,finalcut,aftereffect . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

24. Started by oDot,

שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Psoriasis,

שלום לכם, אני רוצה מפרט עד 9500 ש"ח לענייני עבודה בעיצוב, משחקים עבודה בכלל. אני צריך מחשב חזק. *יש ברשותי ההר דיסק 160 ג"ב - אני רוצה להגיע ל1 ט"ב . *יש ברשותי צורב DVD ככה שאני לא זקוק לעוד אחד . נקודות חשובות: מארז גדול יחסית עם הרבה מאוורים וקירור. ספק כוח חזק, אני זקוק לספק חזק (בסביבות ה450 ש"ח). תודה מראש, Psoriasis.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.