עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by or0126,

אז ככה אני קונה מחשב חדש!!! הוא לא מיועד אך ורק למשחקים אבל הוא נועד להחזיק משחקים פה ושם (וגם לאובר קלוקינג נחמד) אז בו נתחיל התקציב שלי הוא 5000 אז הלכתי לחבר של המשפחה שלי והוא נתן לי הצעות ממש מדהימות אז ככה מעבד אני צריך לבחור אבל המחיריים הם: 970 שקל e6300 e6400 1240 שקל 1870 שקל e6600 לוח אם 780 שקל ga 965p-s3 זכרון 2x512 ddr2 667 כרטיס מסך הוא נתן לי לבחור והמחירים הם: 1150 שקל 256 x1950 pro 870 שקל x850 xt 256 920 שקל 256 7600 gt מארז סבבה ב150 שקל ספק מתאים ב200-300 שקל (יותר לכיוון ה300) צורב די וי די 200 שקל כנראה של lg דיסק קשיח במערך ראיד 0 500 שקל 160gb x2 עכשיו אני מתלבט מאד כי יש לי 3 אפשרוית: 1) הE6600 עם ספק די גנרי (איכות סבבה) שבה עם המארז ועם כ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, פירסמתי פה תר'ד שבוע שעבר ולאחר שלא קיבלתי פידבקים חיוביים (שנתנו לי לחשוב עוד שבוע עד להיום) הוחלט לחכות קצת והיום/מחר לרכוש את הרכיבים שאני צריך. המטרות הם: 1.מחשקים.2.תוכנות עריכה (ברמה חובבנית-DREAMWEAVER PHOTOSHOP CS3) 3.אינטרנט. יש לציין שאני שואף לOC בינוני+ של 3.9 לערך,למעבד ישודך קירור של TT BT ומשחת קירור AC3. אני צריך לוח אם טוב ומקורר פאסיבית רציני שיוכל להחזיק בטמפ' עבודה די רציניות (עדיפות לASUS),מעבד יהיה ככל הנראה E8400,מארז יהיה NZXT TEMPESTוביררתי על HD בFOXPC ואמרו לי שכרגע יש להם במלאי אך ורק פלטה יחידה HD של סמסונג אז האם לרכוש או לרכוש את הHD מחנות אחרת?? אם תוכלו להציע לי לוח אם,מארז מומלץ,הארדיסק,ספק טוב ומעבד ברמת מחירים הזו עם נטייה …

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by rani109,

שלום אני מחפש נייד שישמש אותי בבית. אין בעיה של משקל או סוללה. חשובה האחריות. השימושים העיקריים הם אופיס, איטרנט וזהו פחות או יותר. והוא יהיה מחובר ברשת אלחוטית. חשבתי להוציא עד 4000. להלן דוגמה למחשב שנראה לי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode= ש"ח מחירו 3700 ש"ח מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yuvaliat,

המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת וידאו. תקציב עד 10000 ש"ח. האם המפרט טוב ונכון? תודה, יובל קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX (למזמינים מחשב בלבד) ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1458 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL שלוש שנים. ¤ 608 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 639 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA שנתיים. ¤ 192 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) D…

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אבקש מפרט למחשב שישמש עבור תוכנות גרפיקה כבדות במקום העבודה. אין צורך בציוד היקיפי וכרטיס קול מטורף, המחשב לא ישמש עבור משחקים כלל, מארז חשוב שיהיה משהו איכותי על מנת לשמור על טמפ' סבירה אך עם זאת לא ייעשה במחשב OC ומכאן שאין צורך להשקיע סכומים בקירור מיוחד. [glow=red,2,300]ללא ציוד היקיפי ומסך.[/glow] מעבד - 4 ליבות זיכרון - 4 ג'יגה בייט הארד דיסק - חצי טרה בייט כרטיס מסך - בינוני (תקציב שנע בסביבות 800 ש"ח) לוח אם כמובן חשוב להשקיע צורב די וי די מתקדם וזהו לדעתי, אם יש לכם שאלות או הצעות עבור מחשב שאמור לענות לדרישות האלו אשמח לענות! המחשב הוא עבור עבודה במקום העבודה כך שהתקציב פחות רלוונטי אבל עדיין יש להשתדל לשים לב לעלות מול תועלת והאם יש צורך בהשקעה יותר גדולה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aiman407,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Mor_S,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח - 3750 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. קצת עריכת סרטים ומוזיקה ו3D. א) משחקים כגון GTA IV Crysis וכל המשחקים האלה, העריכות לא יהיו הרבה (מאוד) בשימוש. ב) במשחקים אפשר לומר שיהיה שימוש רב, בעריכת לא ממש (שימוש חובבני). ג) רזולוציה כרגע היא 1024.768 19' וכנראה בעתיד אקנה מסך '22\24'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?. לא, אבל תחובר מערכת 5.1 למחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? צורב, יש ברשותי כרגע צורב X16 ואני מסתפק בו. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? העיקר שלא יפריע בלילה, ושלא יפריע לישון…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by wow,

הדברים שאני צריך\רוצה : לוח. מעבד - AMD DUAL CORE. כרטיס מסך - אני משחק אבל לא ממש אז להימנע בבקשה מכרטיס מסך ב-2000 ש"ח. זיכרון - 2 ג'יגה. הארד דיסק - 300 ג'יגה. צורב DVD + כונן DVD. פלופי. OC לא מתוכנן. ואה,הכרטיס והלוח לא ב-AGP,צריך להתקדם לא ?

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  9. היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/

10. Started by andrew5,

חשבתי על להחליף את ה- Gigabyte 9600 GT שברשותי ל- Force3D HD 4770, אבל אני תוהה האם המעבד AMD Athlon X2 5200+ 2.7Ghz וזכרונות ה2GB שיש לי (שרצים על ויסטה) יגבילו את התועלת שאני אקבל משדרוג כזה. במידה וכן, מה ההמלצות שלכם? האם לשדרג את הזכרונות ל4GB, או את המעבד לדגם מתקדם יותר? במידה ואין צורך בשדרוג, אעדיף להשקיע את הכסף למטרות אחרות כך שאשדרג רק אם זה הכרחי. תודה!

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  11. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי אז כמו שתראו בקובץ שמצורף(אין באתר גרסא נורמלית להדפסה או שלא מצאתי פשוט) הרכבתי מפרט מNEW EGG. E6300+S3 של ג'יגהבייט +זיכרון של OCZ אין לי מושג למה דווקא הם היו הכי זולים שם...לא ננסה להבין את האמריקאים. וכרטיס מסך 7600GT. מארז+ספק יקנו בארץ בגלל בעיות תאימות החשמל כמו שאתם יודעים כנראה שזה יהיה FOXCONN+ ספק של FSP 350W. צורב DVD כבר קיים. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1)אני יודע שהמון אנשים מזימינים מהם עד כמה הם אמינים? 2)איך המפרט בכלליות כמובן? 3)מישהו יודע כמה אני אצטרך לשלם על החלקים כלומר זה הולך לפי משקל? מחיר? או משהו אחר? 4) שמעתי שאם מישהו מארה"ב שולח לי את זה במקום שאני ייבא את זה זה עולה לי הרבה פחות האם זה נכון? לא נכון? המפרט יצא 2500 לפי חישוב שלי +ספק …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by emilio07,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עד 4000 ש"ח עם כרטיס מסך איכותי, מחשב שקט ומארז יפה (סגנון הסופרנו). יש לציין כי המחשב לא מיועד רק למשחקים, אבל בהחלט ארצה להריץ משחקים בפרטים גבוהים לפחות בשנה הראשונה. יש לי בעיות בבחירה של לוח אם, מאחר והבנתי שה P35 - DS3L כבר ישן, אז מה התחלופה שלו? האם יש צורך ב 4 ג'יגה זיכרון, או שזה משהו שאפשר להוסיף לו עוד איזה חצי שנה שנה ולא יקרה שום דבר. יש לציין כי אני מעוניין גם לקנות מסך 22 אינצ'. אם על הדרך יש איזה מסך מומלץ, אז אשמח לשמוע (אני יודע שקיים פורום נפרד). תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  14. LCD ASUS MW221U 22" ---- 1890NIS Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB --- 940NIS ASUS MOTHERBOARD P5B-Plus s775 Core 2 Quad, Intel P965, DDRII 800, PCI-E --- 900NIS RAM 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC --- 540NIS ASUS - 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E --- 785 NIS Creative Audigy SE 7.1 (PCI) --- 135 NIS Western Digital - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II --- 350NIS ASUS - DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA --- 200 NIS TV -- AverMedia DVD EZMaker PCI Deluxe - 345NIS ו.... כן אני אוהב ASUS תודה

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין במחשב "למטומטמים": אני משתמש בו "למטרות משרדיות" (אינטרנט, אופיס, מדי פעם סרט), חשוב לי מסך יחסית גדול 15" מבריק מהסוג שלא צריך להלחם איתו שעות בשביל למצוא את הזווית הנכונה לראות צבעים כראוי (ושלא יהיה מסך מגע כמובן). [אני מניח שזה יפתיע אתכם, אבל כרגע יש לי ACER ואני ממש מבסוט מהמסך שלו]. אני רוצה שהוא יעבוד מהר ושהסוללה תספיק להרבה זמן. צריך שיהיה כונן DVD ורצוי שיציאות השמע יהיו דווקא בצד ושיציאות ה-USB תהיינה בשני צדי המחשב. אני רוצה שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן ויעבוד מהר (נדמה לי שזה אומר שכדאי לעבור לחברה יותר רצינית מACER). לא צריך שיניים כחולות, יציאות וידאו מטורפות, כרטיסי מסך חולרות וכיוצ"ב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by Rudo17,

חברים אני רוצה לקנות מחשב מחר בסקייפיסי .. מכיוון שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח כולל מסך אני מעדיף להוריד אותו ל3500 בלי מסך ולחסוך למסך.. אני רוצה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך תומך directx10 מעבד ולוח אם טובים בקיצור את המפרט הכי טוב ב3500 שקל למשחקים.. תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by am1981,

שלום לכולם .. אני מתכנן לקנות מחשב נייד מארצות הברית ובדקתי 2 מפרטים ואני הייתי שמח לקבל טיפים או המלצות לגבי איזה מחשב מומלץ יותר לרכוש או אפילו אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לבדוק את המלצתו אז תודה מראש לכל מי שעזר פנה המליץ . המחשב הראשון הוא DELL ALIENWARE M14X והשני HP PAVILION DV6QTE 15.6 המפרטים הועתקו מאתרי החברה אחרי הCUSTOMIZE [table] [tr] [td]PROCESSOR[/td] [td]Intel® Core™ i7 2860QM 2.5GHz (3.6GHz w/Turbo Boost, 8MB Cache)[/td][/tr][/table] edit[/t][/t] [table][tr] [td]OPERATING SYSTEM[/td] [td]Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English[/td][/tr][/table] edit[/t] [table][tr] [td]WIRELESS CARDS[/td] [td]Killer™ Wireless-N 1103 a/g/n 2x2 MIMO for Gami…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זה המפרט הסופי: הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 ציוד היקפי Genius Webcam Look 1320 1.3MP + Microphone GWL1320 ¤167 1 קירור למארז Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ¤69 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤393 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft Digital Media Keyboard ¤127 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3 שנות אחריות ¤250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤627 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 מ…

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by 1_AviV,

שלום. אני מתכנת ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד באופן עצמאי.יש לי מחשב נייח בבית אבל אני כמעט ולא בבית. אבל יש לי הרבה זמן פנוי.אני משרת בצה"ל בבסיס סגור. אני צריך מחשב כדי לעבוד עליו איפה שלא חסר לי זמן פנוי. אני מתכנן בינתיים לשים עליו לינוקס וווינדוס 7 בשני מחיצות. לפחות עד שימאס לי שוב מלינוקס. התוכנות שאני הולך לשים עליו לא כבדות במיוחד[eclipse,android sdk,משהו ללמוד גם php,וכו...].ובגלל זה גם המחיר לא גבוהה במיוחד. קיצור טופס: * מטרות המחשב? תיכנות,סרטים[מה שכול מחשב תומך],משחקים קלים,ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB 3.[מעבר לזה אפשר לשדרג] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות רצוף.אבל שיהיה סוללה נ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אז ככה אני צריך מחשב בתקציב של עד 7000 שקלים (גמיש למטה או למעלה בכמה מאות) המחשב מיועד למשחקים החדשים ביותר כמו Call of duty 4 crysis gears of wars וכו' הרצון הוא למחשב שיכול להריץ אותם בהגדרות גבוהות ובשאיפה להכי גבוהות ולא בינוניות ומטה אלה לשאוף למקסימליות בנוסף יש לי תקציב של 2000-2500 למסך LCD רחב )16 9 ) שאני כמעט סגור על בדגם שאני רוצה אבל אני לא ירשום כי אני רוצה שאתם גם תציאו לי דגמים ומה היתרונות שלהם אהםם עוד דרישות אין לי צורך ב SLI מעבד של אינטל (נסיון רע עם AMD) וקירור ומארז שיתאים לאוברקלוק בעתיד אשמח לשמוע למה בחרתם כל פריט במפרט ומה היתרונות חסרונות ושינויים אפשריים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  21. אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ido Yihie,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות (מטלב, ויזואל סטודיו, פייתון... יכולת עבודה עם וירטואל בוקס לעבודה עם עם לינוקס) בנוסף, עריכת סרטונים בסיסית בפרימייר/סוני ווגאס לסרטונים מ-GOPRO (המחשב הנייד הישן שלי אינו מצליח להריץ אותם כרגע) , יישומי אופיס, סרטים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by taltola,

איזה מפרט הכי שווה משלושת המפרטים הבאים? איזה יכול להריץ משחקים כבדים בצורה הכי טובה? ואם גם אפשר לדעת כמה בערך כל מפרט שווה, גם יהיה טוב. תודה :-) 1)מעבד -Intel i7 920 לוח אם -Asus P6T זכרון Patriot 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon HD4890 אחסון -Western Digital 500GB SATA II מאוורר -SpinQ CPU Cylinder ספק כוח- Enermax Modu 82+ מארז -Thermaltake Armor Plus מפרט 2) מעבד :I7 920*49 2.66@4.3 לוח אם : gigabyte X58A UD7 ספק כוח : THERMALTAKE 750W זיכרונות: OCZ gold 1333 12GB כרטיס מסך : 460GTX SLI 2GB מארז :590 COOLER MASTER +5 FAn קירור : noctua Dh-14 הרדיסק :SAMSONG 1T 7200RPM 32 MB F3 מסך: DELL 24 LED FHD רמקולים : Z5500 מפרט 3 מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מס…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  24. אחרי תקופה ארוכה של מחשבות החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב. קחו קצת פרטים שיעזרו לכם: תקציב: 5000 ש''ח שימושים של המחשב העתיד: משחקי רשת, מנג'ר 2010, סימס 3, תוכנות שיתוף קבצים, פיפא, פרו, אן בי אי (כל המשחקים שיצאו ב-2010) ושיהיה איכות טובה. מערכת הפעלה: אני בעיקרון רוצה את הויסטה החדש זקוק לצורב ושיהיה מהיר נפח דיסק קשיח: 500 גיגה והכי חשוב בשבילי שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים (כמו מה שיש לי עכשיו..חח) מצאתי משו שנראה לי יתאים לי אבל צריך לשפר אותו מעט\הרבה והוא גם די מתאים לצרכים שלי כי המסך שנותנים שם יכול מאוד לעזור לי. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=492235 הייתי שמח אם הייתם יכולים פשוט לשדרג את זה ולתת חוות דעת על המחשב הזה. בעיקרון המחיר שהוא עומד …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by idofr,

שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.