ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. מפרט המחשב נעשה באתר של KSP. אך איני רוצה לעשות את הקנייה אצלהם. את המפרט הכנתי בעזרת חבר ושנינו לא מקצועיים לחלוטין בנוגע לבניית מחשביםכל ביקורת או שינוי יתקבלו בברכה. המפרט זקוק גם למסך. אם ישנן אלטרנטיבות למפרט גם זה יתקבל בברכה. עוד פרט מאוד! חשוב זו החנות ממנה יקנה המחשב, זקוק לחנות אמינה ולא כזו שמנסה "להיפטר" מלהקוח לאחר הקנייה. המפרט מצורף בקובץ לפוסט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מדיה, עובדה באפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיוע…
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב באילת השבוע, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו, האם יש מקום לשיפור קטן, האם יש צוואר בקבוק וכד' ואני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלו או אחרים למחשב. להלן המפרט מהאתר KSP(המחירים הם ללא מע"מ) : דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Antec Bloody Tiger A40 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורך מישחקים כבדים המפרט הוא : מעבד:conroe e 8400 core 2 duo מחיר 683.983 לוח: gigabyte ga p35 ds3l מחיר 389.610 זכרון: ddr2048/800corsair X2 מחיר 432.900 כונן קשיח: WD320 ks sata2 7200 16m מחיר242.424 כרטיס מסך: gigabyte ati radeon hd 4870 512mb pcie מחיר 1151.515 כונן:dvdrw pioneer x 20 dualair מחיר 121.212 מארז: antec sonta 3מחיר 536.797 מסך: sumsong 22 lcd 2253bw מחיר 1238.095 סהכ: 5540 כולל מעמ מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה מivory ואני רוצה לדעת אם המפרט טוב (למשחקים, סרטים, גרפיקה) ואם המחיר טוב יחסית למוצר הנה המפרט השימוש במחשב לצורך משחקים, עבודה גרפית (3DMax, photoshop, unity) משחקים call of duty, counter strike, butterfly3 מעבד אינטל 3.00GHz 6MB Core i5 1155 Quad 2320 זכרון 2יח׳ HS Value Plus Geil 4 GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 p.o. View דיסק 1Tera Sata2 32 MB Samsung מארז PS03B ATX Silverstone ספק כח A.Pfc 500W Fan12 Ci-Power CWT לוח אם P8H61-M LX Plus B3 H61 Asus צורב windows 7 כרטיס רשת כרטיס קול סה״כ 4,100 ש״ח כולל מע״מ הציעו לי גם מסך E2380v HDMI Led 1:5000000 DCR 5MS 23" LG. ב- 1160 שח תודה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]4500[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לא[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים ומשחקי רשת[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]btf3 mdw 3 ובסגנון[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=re…
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי אם המפרט שבניתי בסדר ואם אתם יוכלים אז לשנות את מה שחשבתם שלא בסדר. התקציב הוא 5000 כדי בלי חריגה, אם כן אז 200 לכל היותר. המחשב נועד למשחקי סינגלפלייר דרשניים כמו the witcher. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שיש ברשותי ואני מעוניין לבצע שדרוג אבל אני לא יודע במה! אני משתמש במחשב לצורך צפייה בסרטי HD ולפעמים גם בתוכנות גרפיות. מה לדעתכם כדאי והאם ניתן לשפר? אני מוכן לשים 1,000 שקל בשדרוג רכיבים חיוניים. המפרט: ASUS M2N-E AM2 GSKILL 2GB DOR2 800MHZ CL 5-5-5-15 2GBNQ DUAL CHANNEL WD 250GB 7200PM 15MB SATALL Pioneer DVR-212D 18X SATA DUAL Layer BLACK COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W AMD Atholn 64 X2 Dual-Core 65W 4400+ 2.3GHz AM2 BOX LEADTEK 8500GT 512MB PCI-E בבקשה תעזרו לי להבין מה להסיר ומה לשפר. אני פשוט לא מבין בזה. /: תודה רבה לכל מי שמגיב ומסייע.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2000 שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2k שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא לעבודה ממושכת באפטר אפקטס / פרימייר ושאר תוכנות אדובי ויכול להיות ששימוש קל בתוכנת C4D אני גם אשחק פה בו מידי פעם ולא חשוב לי שיתאים למשחקים הכי חדשים וחזקים אבל שכן יהיה אפשר לשחק בו בלי להתבאס עוד שנה שנתיים קדימה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 / TITAN FALL 2 / OVER WATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה טוב בשביל הרכיבים הללו ומה ההבדל בין 8800GT ל GTS? כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD זיכרון KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מעבד INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX לוח אם ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM PANEL + WINDOW + 2X 120MM SILVER/ BLACK ספק ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA כל זה אני קונה מגיבור מחשבים
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, אלא אם הזול יותר הוא טוב יותר או זהה ביכולות... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאד שלא, אבל אם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח להצעות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, לימודים (מכל הסוגים, אולי גם עבודה עם כלים מסויימים לדיבאגינג או דיסאסמבלי...), קצת ויראוטליזציה כנראה ולא חושב שהרבה יותר מזה, מבחינתי סרטים וכאלה לא ממש חשובים, ובטח לא משחקים. חשוב לציין שבמידת הצורך אני אחבר מסך נוסף(לנוחות העבודה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמו שאמ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, משחקים כמו caeu, gta v, dota2, lol, עריכת וידאו בעיקר בווגאס 12 ועוד.. הרזולוציה של המסך שמתחבר למחשב היא 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, נכון לעכשיו שמתי עין על מסך 24 אינצ' של del https://www.tms.co.il/product/14336 אעדיף שתפרידו בין המסך והמפרט (שהמפרט עצמו יהיה עד 4500) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10, חשוב מאוד שיהיה שקט, שלא יתחמם יותר מידי וכו' 6. האם…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון דיי למדתי פה איך בערך לבנות מפרט ומה יותר חשוב ומה פחות חשוב. אני רוצה לציין: יש לי מסך LCD 17, אבל מצד שני, אני משחק משחקים שדורשים גרפיקה מהטובה ביותר, ועיבוד תמונה בקצב מטורף, לדוגמא פלייט סימולטור (כמובן שאני רוצה שזה ירוץ חלק ולא פריים פריים). יש לי עיין טובה לזה, הייתי גרפיקאי ומאוד חשוב לי הצד של הכרטיס מסך למרות שיש לי מסך קטן. אשמח לדעת מה אתם אומרים על כל רכיב. השימוש יהיה בעיקר לתוכנות כבדות והרצה חלקה של המחשב כל הזמן. אני מאוד רוצה שהוא יחזיק לי שנים. אין OC בתכנון (לא יודע מה זה ואיך), השקט לא יותר מדי חשוב, רק שלא יהיה רועש כי אז זה כבר מפריע. אז הנה מפרט בשלבים דיי מפותחים שאני הרכבתי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-