ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
מחשב א: אני צריך מחשב המיועד: לדברים בסיסיים כמו גלישה, סרטים, הורדות וכו. וכמובן למשחקים (לא כבדים) למשל fifa nba, GTA IV, Pro, 2011. fryCry וכו. התקציב הוא 3000 ש"ח (כולל רמקולים באיכות טובה לא צריך משהו בשמיים עד 200 ש"ח מקלדת ועכבר לא אלחוטי). עדיפות ל Intel אלא אם כן ההצעה לא משתלמת. מחשב ב: המחשב לא מיועד למשחקים (אבל כדאי שהוא יריץ משחקים בסיסים כמו fifa 2011 וכו) אבל הוא מיועד להורדותת סרטים, שירים שיעבוד בצורה חלקה ומהירה, חשוב שהרכיבים יהיו איכותיים זיכרון גבוהה, ושיהיה שקט. (לא משנה איזה חברה המעבד) תקציב 2500. וגם המלצה על חנות איכותית, אמינה ובאזור הדרום. תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני טס לחו״ל בקרוב ואני רוצה לקנות נטבוק קטן שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מסמכים, גיבוי ושאר ירקות בסגנון. חשוב לי סוללה, חיבורים מרובים ואם אפשר מסך hd. בקיצור, מה המחשב הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט למחשב הבא , לשימוש (אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אם יש למישהו הצעות לשיפור לפני שאני קונה אשמח לשמוע ... INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,232 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 549 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 871 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 751 ש"ח GIGABYTE GA-8PE667 590 ש"ח 300W ATX 90 ש"ח Toshiba SD-M1612 248 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 55 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח סה"כ 5,025 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח עבור: מעבד ,לוח-אם ,זכרונות,כונן NVME למערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח ,משחקים,עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים : מארז ספק כח CORSIAR X GOLD 650 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא רלוונטי,קיי…
-
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי.7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
(עבור חבר) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש צורך בחלקים הבאים בלבד: מארז פשוט + ספק לוח אם (עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה) מעבד זיכרון הרד דיסק 80 גיגה (אלא אם כן יש 40 גיגה שהוא זול יותר משמעותית, הבנתי שההפרש ממש זניח) כרטיס מסך טוב וסביר כונן 1.44 פלופי זה הכל! (יש כבר צורב רגיל, מסך, מקלדת+עכבר) הווינדוס XP צריך לעבוד מהר! מדובר במחשב משרדי פשוט אך יש לפעמים שימוש בתוכנת תלת מימד בשם SolidWorks כך שיש צורך בכרטיס מסך סביר (אני מאמין שכרטיס של 200-300 ש"ח יעשה את העבודה מהצד הגרפי), חוץ מזה המחשב משמש בעיקר לוורד וגלישה באינטרנט. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. תקציב: 5500, 500+- ש"ח לכל כיוון 2. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא מאומצת ולא כפלטפורמת משחקים (ישומי אופיס, מוזיקה, סרטים, אינטרנט ותוכנות design למינהן - סטודנט להנדסת חשמל) 3. מסך 15.4" רחב 4. משקל לא מהווה שיקול, אז גם 3.2 ק"ג לא מהווים בעיה 5. דיסק קשיח מינימאלי 80 גיגה (גם ככה יש כונן חיצוני) 6. זכרון - 2 גיגה, עדיף בסטיק אחד, גם 2x1gb מתקבל 7. נייד מבית טוב - אפשרות להרחבת אחריות 8. מעבד, בעדיפות עליונה Core2 עם חיבה עזה לT7200 והלאה (אלה שיש להם 4mb cache) 9. צורב DVD - סטנדרטי 10. כניסות ויציאות - סטנדרטי 11. כרטיס מסך - אין צורך במשהו fancy, לא משמש למשחקים - אך כן עלול להריץ VISTA בשנים הקרובות... (לא מכיר את עולם המאיצים הגרפיים לניידים) תודה רבה למסייעים.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרכיבים הבאים: Intel i7-4790K Crucial 8*2GB Gigabyte Z97X-Gaming-G1 EVGA GTX 780 Intel SSD 730 240GB ואני מחפש 2 דברים: א. מפרט משלים לכדי קופסא שלמה (ספק, מארז, מאוררים אם צריך) בדגש על ש-ק-ט. ב. חנות שתסכים לקחת את הרכיבים הללו (אם היא לא בצפון אז שיהיה מדיניות משלוח סבירה עם ביטוח), להרכיב ולחייט את המארז (ושלא תדפוק אותם בהתקנה) אם זה ממש בעיה אז אני ארכיב את החלקים לבד למרות שאין לי כח להתעסק עם כל הנושא של העברת כבלים מאחורה, ליפוף שלהם, משחת קירור על המעבד וכו' (אלא אם במארזים של היום זה ממש קל לעשות זאת). כמו כן, האם שווה לשלם עוד 450 שקל בשביל להכפיל את נפח ה SSD ל 480 גיגה ? וגם האם יש מחלות ילדות ו/או בעיות ידועות בלוח אם הנ"ל (או בכלל האם rev …
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהשלמת מפרט עבור מחשב לשימושים ביתיים בעיקר (צריכת מדיה\אופיס\web וכו') וכן עבור תכנות\הנדסה (קומפילציה\ide/matlab/vmware/ida) וכו' (אבל לא לגיימינג). המחשב מיועד לבית\לימודים ולא לעבודה, אך ייתכן ובעתיד ישמש לעבודה. הבקשה היא עבור מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. הרכיבים שחשבתי עליהם הם: 1. מעבד intel core i7 כלשהו (או מתחרה שקול) 2. 8-16 GIga Ram 3. כונן ssd 4. כונן קשיח של terabyte 1-2 5. כונן dvd/cd rw אין צורך במע"ה או תוכנות. אין צורך בכרטיס גראפי (במידה והכרטיס ה-on-board סוחב 1080p וכו'). רזולוציית המסך היא 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי. אני אשמח שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן (לא קריטי, אבל אני די שונא רעש, בין אחת לעשר - 8) לא מתוכנן overclo…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב ישמש ל: 1.משחקים. 2.גלישה. 3.הורדות(סביר להניח שגם מסביב לשעון). 4.הקלטה מממיר. 5.צפייה בסרטים. *המחשב נמצא מטרים ספורים מהמקום בו אני ישן לכן השקט חשוב. כנראה שיהיה OC, אשר נראה משתלם בתקציב זה. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤309 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤270 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤31…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה-PC הישן בבית. השימושים שלי הם בעיקר לצרכי עבודה, מתכנת בעיקר בפייתון ובמטלב מריץ בעיקר טסטים ולא מערכות אמיתיות (יש שרת ייעודי לכך). מנגד, אני גם אוהב לשחק מדי פעם בקלאסיקות ישנות (אין צורך להריץ את כל המשחקים הכי חשבים על High, מדבר על דיאבלו 3 ו-WoW). מעדיף להשקיע מעט יותר במארז אמיתי ולא בצעצוע, בכל זאת המחשב הולך לשבת בסלון של הבית. הכנתי מפרט ואשמח לתגובות עליו. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחרי…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לחוות דעת על המחשב הבא. השימוש הינו ללימודי הנדסה אזרחית, ועיסוקים שוטפים כמו אינטרנט, סרטים ואופיס. אין צורך בציוד נלווה או התקנות מיוחדות אלא רק במחשב עצמו. נדרש לשרת אותי למעלה משלוש שנים ולכן נדרש מפרט שיעמוד בכך. אשמח לדעתכם בנוגע למחשב הבא: Lenovo v510 מסך 14' Core i7 16g ram 512ssd Intel HD 620 המחשב הנ''ל הוצע לי במחיר 3.5k, אשמח לדעת האם המחיר הינו סביר והאם המחשב יעמוד בדרישותיי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש,סוניוגאס, תכנות וכו'.. באופן תדיר לצורך למידה בשביל להפוך למקצועי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,BF4,AC3,CRYSIS3,SAINTS ROW4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, דגם: S22B350 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤530 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤196 1 (ראוי לציין שהוספתי לאחרונה עוד שני זכרונות של 1 גיג'ה כל אחד שכרגע יש …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-