עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by josef19,

שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎5750-2312G5‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Colur‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Black‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 או חיסכון של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,max payne 3, assassin's creed 3, crysis, gta, call of duty, far cry 3 medal of honor, hitman, mafia, batman - כמ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. המטרה היא להגיע למחשב שיהיה שקט ומקורר ברמה הכי טובה שאפשר (לא להגזים ולהגיד ספקים פאנלס) אבל כן להשקיע בזה. התקציב הוא 7500 שח גג, עדיף פחות. הכי טוב ללכת על מוצרים שה- VFM שלהם הכי טוב (value for money) אין צורך במסך כרגע (יש לי 19" מלפני שלושה חודשים) ואין צורב בצורב DVD כי גם את זה קניתי לפני פחות מחודשיים. הרכבתי משהו, אבל אני אקבל שינויים (תסבירו למה.. זה חשוב) Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultima 90I CPU Cooler ¤224 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=222 DFI LANPARTY DARK P35-T2RS ¤685 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=862 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual C…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by token_toker,

שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC המחובר לטלויזיה FHD 51" כאשר הוא משמש כמחשב לצפיה בסרטים, הורדות, משחקים חברתיים כמו פיפא, NBA ומשחקי רשת. המפרט שלו הוא: מעבד: 3.10Ghz Intel Core i3-2100 לוח: DH67BL זיכרון: 6GB כרטיס מסך: HD6770 ספק: 380 antec earthwatts SSD של 250 קשיח של 4TB נכון להיום כבר קשה לו להתמודד עם משחקים כמו ה-NBA2K15 והפיפא 15 ולכן רציתי את דעתכם/הצעתכם לשדרוג המחשב. התקציב העומד לרשותי נע בסביבות ה-1300 ש"ח. בנוסף יש לי ספק Corsair 650TX 52A @ 12V במיקרה ואצטרך להחליף ספק לשדרוג. תודה מראש חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by QuAKeR_996,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקרה של בערך 5000 (אולי 5500) המזל שלו זה שברגע האחרון ראיתי הצעת מחיר של איזה רמאי, והוכחתי אותו זה המפרט: (הכל מזיגזג) AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 944.52 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 651.79 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 596.51 ש"ח SaPPhire Radeon X800GT 128MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL 1,003.40 ש"ח LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk 314.88 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 312.00 ש"ח LG CRT 17" - T710BH - Flatron Monitor 766.52 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,589.63 ש"ח יש לכם עצות כלשיהן? אולי בעיו…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

אני מתכוון להחליף את רוב הדברים במחשב לפי המפרט הבא: כרטיס מסך 1800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 מעבד קונרו 6600 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792 לוח-עוד לא ידוע מחכה שיצא הגל של הלוחות התומכים זיכרון GSKILL 800 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231087 מארז טרנספורמר כחול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ספק טופפאוור 450 וואט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 אם יש לכם הצעות הערות הארות או מחירים טובים יותר אני אשמח לדעתכם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. המחשב מיועד לגרפיקה ראשית כל וגם ריבוי אפליקציות אשר פועלות ברקע אינטרנט מחובר נונסטופ ומוריד על הטופ כל הזמן דרך סייטים טורנט וכ"ו תוכנות מבוססות ג'אווה ברקע גם ובין היתר למשחקים אבל בקטנה כי זה לא ממש מענין כיום לשם הבדל לוקח למחשב שלי אחרי ריסט שהזיכרון עדין בתולי לעלות את פוטושופ 9 במשך דקה מאז הלחיצה על האיקון ועד אפשרות עבודה ואם העזתי לעלות את פוטושופ תוך כדי ריבוי תוכנות ברקע אני אחכה בסבלנות 3 דקות!! (חצוף שכמותי) אז הקיצר אני רוצה מחשב פגז שהכל יטוס עליו והווינדוס פשוט יהיה כמו טיל מהיר זה המפרט שאני חשבתי לעצמי וכמובן ללא OC בשום צורה לא רוצה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1778 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקו…

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by itayoko,

טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. דקה לפני שאני מזמין!!! האם ניתן לשפר או להוריד כי לא צריך? amd 64 3000+ gigabyte k8ns a-data 512 geforce albatron 6800gt chenbro xpider tt 400W אני צריך משהו לשפר או שווה לי להוריד משהו כי אני לא ישתמש בזה? אני גיימר כבר וזהו..

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. צריך חוודת דעת על המפרט הזה למשחקים(לשפר וכו') http://ksp.co.il/?uin=15940 התקציב עומד על 4K תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1.בנייד שאני קונה יש אפשרות לשדרג את המעבד מסלרון לסנטרינו. המהירויות הן: 1.6 גיגה הרץ -תוספת 350 ש"ח 1.7 - תוספת 850 1.8 - תוספת 1490 2.0 - תוספת 2800. מאיפה מגיעים ההפרשים הענקיים האלו במחירים. למה אני צריך לשלם 500 שקל בשביל עוד 100 מגה הרץ ? האם זה שווה בכל זאת ובסנטרינו זה עובד אחרת ? 2. המפרט הוא hp zt3000 : סנטרינו 1.6 כרטיס אחד או שניים של 512 זכרון אני יחליט בקרוב מסך -שידרגתי מ TFT 15.4 WXGA 1280x800 ל X1000 15.4WVA WUXGA 1920x1200 ב700 שקל - חשוב לי מאוד המסך אני 10 שעות ביום מול מחשב כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200 64 מגה דיסק קשיח 30 גיגה - אני ממש לא צריך יותר ההורדות מהאינטרנט הן במחשב השולחני בבית. dvd/cdrw קול 16bit Sound Blaster Pro-compatible audio Inte…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך איזה 1000 בצד אם זה לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי אפשר לחרוג מ 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS,BF4,LOL,AC4,GTA,THE LAST OF US וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה לקנות גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עוזר לחברה שצריכה לרכוש מחשב עבור מחקר באוניברסיטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? סימולציות פיזיקליות Matlab - באופן יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר ( משהו בסיסי מאוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאוד חשוב אבל שלא יטרטר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  16. כל הניידים שאני מוצא הם מסך מבריק. מישהו יכול לעזור ולקשר? אני יודע שהם מיוצרים גם בגרסאת מט, אך משום מה מעדיפים לייבא את המבריק לארץ שטופת השמש שלנו... תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אורח Mr.student
    Started by אורח Mr.student,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. שלום אנשים יקרים, לפני שאטרידכם עם עוד מפרט, רציתי להגיד שעברתי על הפורום כמה דפים אחרונה, ולא מצאתי שום מפרט שראיתי שעומד בדרישות שלי.. כך שהחלטתי לפרסם בקשה לעזרה ממי שמומחה בעיניין וליבו טוב עליו לעזור לי צרכי למפרט הם: אני מתכנת אינטרנט, ומעצב גם בפוטושופ ופלאש במקביל לפעמים, ויוצא שהרבה תוכנות כבדות פתוחות אצלי, אני רוצה מחשב שיתמודד עם העומס. דבר נוסף, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט שקט, אם אפשר אז מארז קטן, כי גם אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית פלסמה HD לראות סרטים. גם כרטיס 5.1 טוב לא יזיק, אבל אם יקר לא חובה. אולי כדאי גם אהרדיסק איכותי גדול, שיהיה הרבה מקום. עדיף אחד או שניים נפרדים? המפרט לא אמור לכלול ציוד נלווה, רק את המחשב עצמו. כמובן שאין מה להשק…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by Gelugone,

שלום , אני מחפש מפרט למשחק בלי ציוד היקפי רק כל מה שצריך שיהיה בתוך הקופסה אני מתכנן לעשות אוברקלוק אינטנסיבי ואני לא שם דגש על כמה הוא רועש (משני) תודה מראש ! ;D

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chura,

מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MasterNaor,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם ישנם אנשי מחשבים ירושלים בפורום? אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג + 2-3 מחשבי עבודה (Mini-Pc תהיה אופציה טובה...) אשמח לקבל הצעות לאנשי מחשבים ירושלמים בפרטי. תודה רבה, נאור. נ.ב: במידה וההודעה לא מתאימה לפורום, נא להעביר אותה לפורום הנכון.. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by Shlomi123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את הניצול, אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, משחקים... כמעט הכל חוץ מעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד. משהו כמו פיפא 2014, פרו, NBA ודברים כאלה.. אולי בעתיד ישוחקו משחקים קצת יותר כבדים אז אפשרי לשים כרטיס מסך ומעבד יותר איכותיים ובכך לחסוך את השדרוג בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים