עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, (עדכון) ויתרתי על רמת שקט 7 כי זה סתם יוצא יקר.. אפשר רק חו"ד על המפרט שהרכבתי? תודה! לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Yellow,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. סבתא שלי עובדת מהבית, והיא צריכה מחשב נייד לשימושים משרדיים(היא לא משחקת שום דבר כבד יותר מסוליטר ). המחשב חייב להיות מאוד מאוד אמין, כי הוא יחזיק חומר חשוב מאוד עבורה - הפרנסה שלה ויהיה גיבוי למחשב הנייח שהוא סוס זקן. יהיה מעולה אם זה במקרה גם יהיה מחשב שיש לו שירות בבית הלקוח. אבל זה לא חובה, כי אני לא יודעת כמה זו דרישה מציאותית. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, הילדה עולה לכיתה ז' והיא תלמד בבי"ס דיגיטלי, כך שמרבית חומרי הלימוד יהיו דיגיטליים ולכן יש דרישה מהבי"ס למחשב נייד. הקריטריונים העיקריים הם משקל, זמן סוללה ועמידות. אודה להמלצה לדגמים להשוואה שיתאימו לילדה. ייתכן ונהיה בסופ"ש הקרוב באילת - לכן בודק אופציות כבר עכשיו (נאמר לנו כי בשנה שעברה, מחשב המכרז שנמכר למי שרצה היה HP x360 11.6 EDU G9 N6000 256GB 8GB) בתודה מראש, פיני

7. שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Niv99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

9. התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5000 אבל לנסות ולחסוך אבל לא לוותר על דברים חשובים כמו מאוורר מעבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,תכנות,אולי יצירת משחקים תלת מימדיים(UNITY 3D,BLENDER) אבל לא משהו רציני אז לא צריך I7(אם בכלל זה יכול להכנס בתקציב(כנראה שלא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF4 Dragon age etc.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Arel Kataev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoramtu28,

אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המחיר למחשב בלבד - ללא מסך. המחשב אמור לשמש את הוריי (רצוי שיהיה מספיק חזק לתמוך בחלונות 7 ושיהיה מספיק טוב למספר שנים). 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח (פלוס מינוס איזה 200-300 שקל) 2. מחשב ביתי (לעבודה משרדית) - אינטרנט, אופיס, תמונות. 3. יש צורך רק במקלדת, עכבר ורמקולים (לא קריטי). אין צורך במסך 4. רצוי מחשב שקט. 5. אין צורך במערכת הפעלה. כן יש צורך בהרכבה 6. רצוי שיהיה ניתן לרכוש באזור הרצליה/רעננה/תל אביב. ksp ו-ivory זה נוח מאוד. תודה רבה,

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אחרי יותר משבוע החלטתי על מפרט שיספק את צרכי ( לא מיועד לאוברקלטקינג) אנא חוו את דעתכם בהקשר לביצועים (בלבד!!!) AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU Nis3,018 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2Ultra400 Nis1,213 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler Nis185 ARCTIC SILVER 3 Nis 60 Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB Nis2,709 GeIL DDR…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sharkk,

זקוק למחשב ב- 5500 לא כולל מסך, אני רוצה שיכלול 7900 GT, מממ בקשר למעבד אני בהתלבטות אש עם אינטל עם הליבה כפולה או AMD.... תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעבדה VM של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMware עם server 2003\2008 (כ-8 שרתים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? של המעבד, אין צורך בכרטיס גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני משחק במחשב במשחקי ספורט ולא יותר מזה, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר, אינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. ומשחקי ספורט. המסך שברשותי הוא 19 אינץ' לדעתי, אבל יש לי בחדר LCD 27 אינץ' שיש לו חיבור PCI (נדמה לי שזה השם (: ) ככה שסרטים, סדרות ומשחקי ספורט אני משחק על המסך הזה. התקציב הוא באיזור ה-2,500, אפשר חריגה קטנה אם זה באמת הכרחי לעבור את ה-2,500, אם אפשר לרדת מהמחיר זה בכלל יהיה עדיף. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. עוד משהו: יש לי רמקולים 5.1 בחדר ויש כרטיס קול במחשב הישן שתומך בזה. אם יש צורך בכרטיס חדש או משהו אז לקחת בחשבון. לגבי סרטי HD: אם יריץ זה יהיה מאוד נחמד כי ה-LCD בחדר הוא HDREADY אבל לא חייב. …

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: ‏Athlon 64 5600+ M2N-E 1GB Kingston‎ *2 ‏7300GT Silent 256MB ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ *2 WD 500GB 22CM 420w real ez cool אני רוצה לקנות מחשב חדש, לשימוש משרדי. אני צריך שהמפרט יכלול כ.מסך טוב למשחקים כדי שאוכל לשים אותו במחשב הישן שלי, ובחדש אני אשים את ה7300GT. התקציב הינו: 2100 ש"ח ציוד היקפי כולל: מקלדת,עכבר, מסך נרכש בנפרד 226BW בעלות 950 ש"ח תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום! אני כרגע בארה״ב ואני עומד לקנות מחשב נייד לפני הלימודים באוקטובר. ללנו ו יש כמה מבצעים קצת פסיכיים בשבוע הקרוב ושקלתי לקנות את הZ380(http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=21293HU&category_id=64DEBC61352CBFDB511F907A0F13AD21) עכשיו הסתכלתי באתר שלהם והדגם לא מופיע בתמיכה באחריות בינלאומית אבל על פי המדריך כאן באתר שווה גם לדבר עם IBM ישראל לראות אם האתר אכן מעודכן, וכשניסיתי להתקשר דרך סקייפ הופניתי למעבדת CPM בארץ אבל יש להם מספר 1800 שאי אפשר לחייג אליו מחו״ל וזה דיי קשה לעשות את כל הבירורים האלו מאייפון(כמו שבטח אפשר להבין מאיך שההודעה שלי נראית) בכל מקרה מדובר בדגם חדש לפי מה ש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.