עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sir.humus,

* מטרות המחשב? בעיקר לתכנות ועוד שימושים שיגרתיים (סרטים, אופיס וכו') * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג +/- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות עבודה רציפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מיוחדות אבל שיהיה מספיקות יציאות סטנדרטיות (יותר מ2 יציאות USB למשל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדקתי מחשבים של דל, לנובו ואסוס, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע יכו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by the cube,

שלום לכולם אני סטודנט לתואר שני ואני מחפש מחשב לצורך לימודים ואולי עבודה עתידית אני רוצה לקנות בארץ, בלי כל הבלגן של קנייה בחו"ל, אחריות וכו' גודל המסך נובע מהנסיעות הרבות בתחבורה ציבורית, אני מחפש גודל שיאפשר לשבת איתו בנוחות באוטובוס בלי להפריע לנוסע לידי (15 זה גדול מדי) ולקרוא טקסטים בנוחות (בעיקר מאמרים באנגלית). אני חושב ש 12 אינץ' יהיה קטן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. *השימושים העיקריים: office (כמובן), אינטרנט, עיבוד תמונה (לא פוטושופ, אבל משהו יותר מתקדם מ paintbrush), תמיכה מסויימת בתלת מימד (הצגת מודלים של מולקולות). משחקים - לא יותר מסוליטייר, אולי worms. *גודל המסך - כמו שציינתי, 13-14, 12 יישקל במקרים חריגים. * משקל רצוי - עדיפות לסביבות 2 ק"ג. אני סוחב אות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בס"ד שלום רב, מבקש את עזרתכם ביצירת מפרט עבור גרפיקה, המחשב מיועד עבור שימוש בCS5 כאשר תוכנות פתוחות במקביל. שאלות מנחות בפורום - 1. מה התקציב המקסימאלי? - סביב ה7K כולל מסך ותוכנות (מ"ה + אופיס + AV) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, הדגש הוא ל cost-effective ומחשב שעובד חלק ומהר ללא תקיעות והמתנות מיותרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן כל עוד משתלם ונותן מענה לביצועים חלקים עם התוכנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - CS5, כולן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אנימציה, קומפוזיטינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אפטר אפקטס, CINEMA4D, 3DS MAX, פרמייר, משתמש כבד, פרנסה חלקית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד, לא משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטש, 1920X1200, -לאילו הגד…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ברק2000,

היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Dima323,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מחדש למשחקים יש לי כבר רמקולים ומסך ומומלץ שהכרטיס כול יהיה על הלוח מחיר עד 7500שח (לא לעבור זה סכום מוגבל ביותר) תודה מרוש :-(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Tzeder,

אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Xane,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GT 256MB PCI-E כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 Value לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR זיכרון: OCZ PC3200 DDR400 1GB (2*512) Dual Channel Platinum Rev. 2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II ספק כוח: OCZ PowerStream 520W צורב דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer 16x Black מארז: Sunbeam Transformer Black מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver אז ככה, אני הולך לעשות OC למעבד, מ-2.0GHz @ 2.4GHz ומי שכבר חקר על זה יודע שאין משתלם מזה, ה-eVGA 7800GT בא כבר עם אוברקלוק של 445MHz לליבה ו-1070MHz לזיכרון, עדיף על הכרטיס של Leadtek לדעתי וגם…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה). בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות. מה דעתכם על המחשב הבא?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dee,

לאחר ששני המחשבים האחרונים (ב-4 שנים האחרונות) הוזמנו ע"פ המפרט שקיבלתי בעזרתכם והתוצאות היו מעולות, אני שב וחוזר בפעם השלישית (גלידה ? ). מחפש המלצה למפרט מהיר ככל שניתן למחשב שיריץ תוכנות אופיס, שימוש אינטרנט סטנדרטים ו...זהו. אין צורך בציוד היקפי. כרטיס מסך צריך להיות כזה עם יציאת DVI. שוב, תודה רבה על הנכונות לעזור !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.tms.co.il/preview/spec/dr6clngh האם המפרט טוב יחסית לתקציב של 5.5k? אם אני הולך לכיוון של oc, ומחליף את המעבד ב3570k אני יראה קצת יותר שיפור בfps בbf3 למשל? חשוב לי גם לשמור קצת על אופק לשדרוגים בעתיד. בעיקר של הכרטיס מסך. האם הספק כח, הזכרונות והלוח אם מתאימים לoc בכלל? ד"א, חשבתי להזמין בשבוע הבא אבל ראיתי שצפויה ירידת מחירים של ati. מתי אתם חושבים שזה יכנס לתוקף? תודה, יונתן.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB x2 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG DVD 16x48 Black OEM Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Antec TruePower 480 Watt ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server Logitech® Media Keyboard Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Altec lansing ATP 3 2.1 מה אתם חושבים על המפרט מה לדעתכם אני צריכה לשנות אשמח אם גם תפרטו את הנימוקים לשינויים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..המחשב שלי כבר מתחיל להיות עגלה.. :-\ וחשבתי לשדרגו עם כסף היום הולדת הנחמד שלי . אז ככה ברשותי 2000 שקל תקציב והמפרט הבא : מעבד - פנטיום 4 2.66Ghz באס- 533Mhz. לוח אם - VIA MainBoard P4PB 266E. כרטיס מסך - גיפורס 4 - inno3D- 64Mb SDR. זיכרונות - 256MB - 400Mhz- לא יודע מה החברה. 128MB- איטי יותר (לא יודע מה המהירות..ואני מאמין שבגלל זה הכרטיס של ה-256MB לא מפיק את המיטב שלו..)- גם לא ידוע החברה. דיסק קשיח - 40GB WD. ספק- 400W ג'נרי.. :-\. (4 מאווררים, סליבים, קתודת UV, פאן באס, LCD [זה לא קשור..חחחח]) עכשיו נכון, אני יודע, צריך להחליף ממש את כל המערכת הדפוקה הזאתי ..אבל התקציב לא ענק מספיק כדי להשקיע הכל.. לכן אני מעדיף להשקיע במשהו ספציפי אחד עכשי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bagtoshop,

אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f

21. Started by yosi b,

המפרט המוצע: לוח אם Gigabyte GA-Z87N *(מדובר במארז מיני itx) מעבד Intel Core i7-4770K זיכרון Geil EVO Leggera 16GB DDR3 1600MHz כרטיס גרפי NVIDIA GeForce GTX660 OC 2GB N660-2GD5 * לכאורה אין בעיה להעמיס שכן הכוונה להשקיע בקירור איכותי* המחשב מיועד לגרפיקה תלת מימד והדמיה מתקדמת (פוטושופ מאיה אפטר וכו') ולשימושים ביתיים רגילים (סרטים אופיס וכו') - לא כולל משחקים כבדים. לדעתכם אפשר לנצל את הכסף (כ- 4390 על הרכיבים העיקריים) בצורה יותר חכמה ? לדעתכם מומלץ במיוחד להוסיף קצת לשידרוג חלק מהרכיבים ? אשמח לשמוע ותודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי אני כימעט סגור על מיפרט כלשהו, ונישאר "רק" מעבד וכרטיס מסך. נישאר לי 4500 שקל לשני החלקים....המעבד צריך להיות amd 939 והכרטיס מסך pci-e (הלוח-אם הוא DFI N4 ultra) מטרת המחשב היא משחקים כבדים וגם oc.... החלקים חייבים להיות מ נעה תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

24. Started by yoni_r,

מעבד: p- 4 3.0 Gh'z lga 775 לוח אם: asus P5GD1 lga 775 intel 915p זכרון: 2x256 400 mhz כרטיס מסך:nvidia Geforce 6600 128mb pci-e כונן קשיח: w.d 120 gb 8 mb cach s-ata

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.