ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי גם בבית כמחשב ראשי וגם אני יוכל לקחת אותו איתי למקומות כמו לימודים. (אני יחבר אותו בבית למסך..) אין לי הגבלת תקציב, עדיף שלא יעבור את ה8000 אבל אם צריך אני מוכן להשקיע כדי לקבל מחשב טוב ונוח. אני מתלבט האם לקנות את המחשב בארץ או להזמין מחו"ל - הבנתי שלרוב יש בעיות אחריות. * מטרות המחשב? תיכנות, שימושים כללים, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכה ואולי טיפה משחקים לא הכי כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 * משקל רצוי? רצוי מחשב קל מאוד עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו להציע לי מפרטים טובים.......(צריך הכל.....כולל מדפסת) לקחתי את הרשות והכנתי אחד משל עצמי...... AMD 2600+ xp ABIT NF7-SL ATI RADEON 9800PRO 128MB (256bit) club-3d 512MB(256x2) 400MHZ MICRON AOC 17" ASUS 52X32X52 LEXMARK z612 W.D 80GB S-ATA וגם סתם מארז...... יוצא 4550שח
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי מחפש מפרט מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט להורים. משהו שיחזיק מעמד כמה שנים עם רכיבים איכותיים אך בסיסיים. לא צריך 8 GB ולא SSD. ראיתי את ההמלצות למחשב הבסיסי שלכם אבל איבדתי את הידיים והרגליים כשניסיתי להרכיב לבד בחנויות. אשמח למפרט ישירות מהחנות, אתם תמליצו ואני אלחץ על כפתור הקניה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בסיסי לילדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 50 1 50 מארזים? Price U…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. לקראת השנה השלישית ללימודיי (עוד מעט נגמרת שנה שנייה), החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. מכמה סיבות. ראשית- בעיקר בגלל המצב של המחשב הנוכחי שלי, ASUS EEE 1005HA. הוא באוגוסט הקרוב יחגוג יום הולדת שנתיים. סה"כ שירת אותי נאמנה, אך הסוללה שלו נדפקה-נטען רק עד 90% ובמקום 8-9 שעות שהחזיק לי פעם הוא אחרי 4 שעות מת. המסך נדפק עוד בתחילת הדרך (אם כי זו הייתה פאשלה שלי), המחשב איטי מדי עבורי, ובכל זאת-הגיע הזמן להשתדרג... לכן החלטתי שהגיע הזמן לחפש מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה (שאמורה להתחיל בסוף אוקטובר הקרוב, כלומר עוד כ-4 חודשים). בחיפושיי אחרי לפטופ, מצאתי מחשב שממש הדליק אותי- מחשב שהוא גם טאבלט (עם מגע כמובן) וגם עם מקלדת פיזית, וגם עם חלונות 7. השילוב …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חבר שלי הלך לחנות מחשבים ושם המליצו לו על מפרט, וגם אני בניתי לו מפרט האם תוכלו לתת את דעתכם על המפרטים הנ"ל ועל היתרונות והחסרונות של כל מפרט ומה יותר מומלץ מבחינת ביצועים \מחיר ובכלל, דעה אישית ביחוד על המחיר הוגן/לא הוגן. (שימו לב בחנות לא צינו את המחירים של כל חלק וחלק אלא מחיק כללי) מפרט המחשב XXXXX מחשבים) : מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 זיכרון- kingston 1GB ddr-2 677MHZ X2 לוח אם- ASUS P5B דיסק קשיח- WD 320GB 7200RPM 8MB SATAII כ.מסך+קירור לכרטיס -(לא רשמו חברה) 7900GS 256MB DVDצורב- DVD+- DUAL LAYER+16 (לא רשמו איזה דגם!) מארז +ספק(ג'נרי)- A-top Gladiator 500Watt Silver Gamers Dream Machine רמקולים 2.1- CYBER ACOUStics3095 סה"כ: 7000 ש"ח (!!!) המפרט שאני…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לכם/ן הערות מבהירות על הרכיבים השונים או/ו הצעות לשיפור או /ומפרט חלופי אשמח מאוד לשמוע. בעקרון אני רוצה מחשב קומפקטי ואסטתי עם רכיבים אמינים וחזקים. אופציית הסטריאו במארז T2-PH1 מאוד קרצה לי מאוד. השימוש שלי במחשב הוא ברמת משתמש שכיחה: אינטרנט, הורדת מוסיקה, אופיס, אולי קצת לערוך באופן חובבני-ביתי בווידאו, קצת-קצת משחקים, חשוב לי שאוכל לשמוע במחשב מוסיקה ואולי לחבר את זה לטלוויזיה בעתיד - יענו שתהיה אופצייה שהמחשב יהיה חלק מתחנת מולטימדיה. אמנם כרגע זה חלום, כך שזה לא מאוד הכרחי שיתבטא במפרט, אבל אשמח שתתייחסו גם לפרמטר העתידי הזה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus x501a יש עליו מעבד i3 2370m 2.4ghz נשפך לי על המחשב מים והלוח אם נשרף איתו גם המעבד (המעבד מולחם ללוח) קניתי לוח אם חדש עם סוקט rpga-989 וקניתי מעבד i5 560m . השאלה שלי האם במעבד שקניתי מתאים? ואם לא איזה סוג מעבד יתאים לי ללוח אם?. אם יש צורך בתמונת הלוח אם יש לי תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. בניתי את המפרט הבא: אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. אני עד כה הבנתי שההבדל בין PQ ל-PI בכרטיסי הזיכרון הוא בפיזור החום וש-PI מומלץ יותר ל-OC, אז ככה... אין לי כוונה לעשות OC, אז איזה כרטיס מבין השניים מומלץ יותר? תודה רבה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל בכך שהמחשב הנייד הזה מיועד ב99% לצורכי לימודים מחוץ לבית. בבית יש לי מחשב נייח, ואני מניח שיהיה לי נוח יותר להשתמש בו כשאחזור מהלימודים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה גרפית קלה (פוטושופ וכו'), משחקי רשת קלים, סרטים (בעדיפות נמוכה). * גודל המסך? מעדיף 14. לא יצא לי להתרשם ממסך מט במציאות, להמלצתכם. * רזולוציית המסך? סטנדרטית, לא זקוק לFHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם קיימת בשוק מקלדת "בולטת", כמה שיותר דומה למקלדת של מחשב נייח - אשמח. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב לי שיספיק ליום לימודים של בערך 10 שעות. להמלצתכם - כל מי שהיה סטודנט…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php הנייד השלישי בעמוד. (לא יכולתי לתת לינק ישיר,הם בעמוד אחד) מה דעתכם עליו? ממליצים לי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dr6clngh האם המפרט טוב יחסית לתקציב של 5.5k? אם אני הולך לכיוון של oc, ומחליף את המעבד ב3570k אני יראה קצת יותר שיפור בfps בbf3 למשל? חשוב לי גם לשמור קצת על אופק לשדרוגים בעתיד. בעיקר של הכרטיס מסך. האם הספק כח, הזכרונות והלוח אם מתאימים לoc בכלל? ד"א, חשבתי להזמין בשבוע הבא אבל ראיתי שצפויה ירידת מחירים של ati. מתי אתם חושבים שזה יכנס לתוקף? תודה, יונתן.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל צוות המומחים הנהדרים כאן! אחי לא מבין כלום במחשבים, ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לגיימינג. הוא לא מחפש דווקא את המחשב הכי מדהים בשכונה, אלא משהו חזק, ובעיקר- אמין! הוא לא הבן אדם שידע לפתור לבד תקלות, ולכן המחשב צריך להיות מ"בית טוב". * מטרות המחשב? משחקים. לאו דווקא הכי חדשים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל. ככה שלא ישבור לו את הברכיים... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. העיקר אחריות שידועה כאמינ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש כרגע יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגה הרץ עם 256 זיכרון פנימי (SDRAM). כרטיס מסך ג´י פורס 2 64 מגה, 60 GB הארד דיסק של Westran Digital, כל שאר הרכיבים סטנדרטיים (מודם, כרטיס רשת וכדומה..). עכשיו, לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לשכנע את ההורים לשדרג לי את המחשב. היות וכל הרכיבים שלי טובים (ואני לא צריך יותר) חוץ מהמעבד, המארז, הזכרונות והלוח אם שאני יצטרך לקנות כי הם לא מתאימים למעבד חדש (אני מסתדר עם בג´י פורס 2) אז החלטתי להחליף רק את המארז, מעבד, לוח-אם וזיכרונות. הלכתי לחנות באיזור מגורי שיצא לי לקנות מהם כבר והמכירים סבירים מאוד והשירות טוב והן הציעו לי את הדברים הבאים במחיר הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IE533 Intel 845E מעבד: 1x INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ומתכנן לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5K אפשר לחרוג קצת... השימושים הם: לימודים (אופיס, טקסט וכו' ) וגלישה. חשוב לי מאד שהמקלדת תהייה נוחה להקלדה ושהמחשב יהיה קל לנשיאה (מתכוון להתנייד איתו הרבה) ומסך מספיק נוח לדרישות האלו -לא קטן מידי ולא ענק!! המחשב לא ישמש למשחקים או סרטים ואני מעדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה. דרישות נוספות: מעבד חזק, נפח דיסק מינימום 160GB מינ' זיכרון 2GB וחברה איכותית ומומלצת עם שירות טוב. אני מודע לזה שקיים מבחר עצום ונכנסו הרבה חברות שעד לא מזמן לא היו חזקות בשוק הניידים-הבלבול הוא אדיר ולכן אודה לכם אם תוכלו לתת המלצות שיגלמו בתוכן גם את איכות המוצר והחברה שמאחוריו ולא רק את איכות המיפרט ובנוסף אם אתם יודעים מאיפה …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני GTX 580 עם קירור שהוא לא רפרנס (אחד EXTREME 3 והשני פשוט יותר). חשבתי להציע כל אחד ב300 או שניהם ב500. סביר ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי די הרבה לאחרונה על כל מני שינויים במפרט ואני מנסה לצמצם קצת עלויות. בניתי אותו בעזרה של חברים ושאלתי אנשים בפורומים מחו"ל ועכשיו אני די מחפש את השינויים הקטנים שלא ישנו את החוזק של המחשב יותר מדי אבל כן יקלו קצת במחיר. אז המפרט: מעבד - i5 4670K לוח אם - Gigabyte Z87-HD3 ספק - Antec HCG 620M 620W מאוורר למעבד - Noctua NH-U14S כרטיס מסך - EVGA GTX770 Superclocked Double ACX זיכון - G. Skill Ares 2x4GB 1866Mhz אחסון - Samsung 840 EVO 120GB מארז - Cooler Master N600 Midnight Black אמרו לי גם ששווה לי להעביר את המאוורר מהחלק הקדמי של המארז אחורה ולהוסיף מאוור נוסף - Arctic F12 120mm חוץ מזה אין צורך בהרכבה, אני מחפש מחשב שקט, אין צורך בהארד דיסק נוסף (אני מעביר את שלי מה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה עכשיו dell vostro 3350 יש לי אפשרות לשדרג את הזיכרון מ 4 ל 8 ג'יגה (העלות זניחה) אני מתכוון להשתמש במחשב לאנליזות matlab בעיקר, אבל יש מצב טוב ש 4 ג'יגה יספיק לי האם שדרוג ל8 ג'יגה יגרום לסוללה להחזיק פחות? האם יש חסרונות אפשריים נוספים? תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-