ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Hp מדגם dv6 1060j. המחשב לא נדלק, במעבדה של Hp בדקו אותו והגורם לטענתם הוא הלוח אם. אין להם אחד חלופי מכיוון שהמחשב ישן ( בן 6), והיצרן הפסיק ליצר את הלוחות האלה. אני בכל זאת מעוניין לתקן אותו. יש מעבדות פרטיות מומלצות באזור המרכז? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ניתן לשפר את המפרט משמעותית בעוד כ200 ש"ח, אז בסדר. אני לא רוצה להוציא יותר מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO 3, וכו'. גם משחקי רשת כמו LOL. אשמח להריץ הכל על הכי גבוה בלי FPS DROPS.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080. גודל 23", מסך של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3.…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות מחשב יד שניה. אני סטודנט שרוצה לעשות קצת גיימינג אבל אין תקציב למפרט חדש ואפילו לא למפרט שהעלתם ב3000 ש"ח. אז מצאתי את המפרט הבא ביד2, ואני הולך לקנות אותו בימים הקרובים. אשמח לשמוע מה דעתכם. כן, אני יודע שזה ענתיקה, אבל אני רוצה לשחק בOblivion, HL2, ואולי כמה משחקים חדשים. אבל אני לא צריך שהכול יהיה בסטינגס הכי גבוההים אז זה לא קריטי. היה לי בבית מפרט דומה ומשחקים חדשים עדיין רצים עליו (לדוג' Dead Space 2). בכל מקרה, אני הולך לשלם על המערכת הבאה 1350 ש"ח (אני לא יודע את כל הנתונים המדוייקים במחינת היצרנים אבל זה לא משנה לצורך העניין): מעבד: Intel Quad Core Q6600 כרטיס מסך: GeForce 8800GT 512mb זכרון: 2GB DDR2 הארד דיסק: 320GB 16MB (נפח לא קריטי בשבילי, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר חודש + באתר הנפלא הזה, וטונות של עצות, הזמנתי היום את המפרט למחשב החדש שלי. רציתי לשאול אם נראה לכם ששכחתי משהו או אם משהו לא נראה מתאים AMD A64 +3200 Winchester OEM ZALMAN CNPS7000B-Cu MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB Dual Channel PC3200 Platinum Series Sapphire Radeon 9800 128MB WD Raptor 74GB 10K RPM NEC ND-3500A Dual Layer DVD-R LG DVD 16X48 Mitsumi 1.44 Altec lansing ATP 3 2.1 Antec Sonata Case + Antec TruePower 380W PS Viewsonic VP171B 17 LCD
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח אך חשוב שיהיה באתר כמו וואלה שופס או מקום שמאפשר 36 תשלומים ללא ריבית.. הניידות חשובה לכן חשבתי על לא יותר מ13" כרטיס מסך נפרד-אני קצת עובד עם גרפיקה. יותר מזה אני לא כל כך מבין אשמח לשמוע עצות והמלצות.. ראיתי את http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2568684 מה אתם אומרים עליו? איך הכרטיס מסך שלו? לא ראיתי את הכרטיס מסך הזה במאמר על כרטיסי מסך, למה הוא לא מופיע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של PACKARD BELL מדגם EN TK11BZ, המחשב בא עם מעבד E 350 שנתקע בהרצת סרטים ב 1080P. (בדקתי,בעת הרצת סרט המעבד לא יורד מ99% והזיכרון עומד על כ 2.5 גיגה ) מצאתי בEBAY שניתן לרכוש מעבד מאותה תושבת (FT1) בכ100 ש"ח,(E450/E1200/E1800). אצלי המעבד לא מולחם וניתן לפירוק, השאלה היא אם הביוס יזהה את המעבד למרות שהוא מסדרה יותר "מעודכנת"? למישהו יש ניסיון בשדרוג שכזה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" איכותי, עדיף מעבד דואל קור ומקסימום זיכרון: המחשב ישמש עבודות בתוכנות במקביל בעיקר: פוטושופ, אוטוקד וכו.. אבל אני רוצה שיאפשר לי לשחק גם משחקים בצורה נורמלית (אני לא גיימר אמיתי ולא אעשה OC) חשבתי על הMX5000 של לוג'יטק אז קחו בחשבון. הכל ב9000 ש"ח תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה למחשב הנייח פירסמתי בפורום המפרטים. לפטוט עבור אבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש , אני מעוניין שהמחשב יהיה טוב למשחקים כולל תמיכה ב-Windows Vista , וכמובן שהכ.מסך יתמוך DX10. *חייב לכלול מסך - 19 אינץ' לא יותר. לא צריך ציוד היקפי דוגמת עכבר ומקלדת ורמקולים. הצעה : מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-kingston -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-SAMSUNG DVDRW X20 S.ATA-הצורב המהיר בעולם בטכנולוגיית S.ATA אני לא סגור על לוח האם ורוצה לדעת האם הלוח אם תומ…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים, עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4/5 NBA 13 , Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך- 19 אינץ, אבל תיתן הגדלה(לא בטוח) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות. 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העגלה שבקה ואני מעוניין להחליף למחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ) ועריכת וידאו בסיסית (וידאו של הילדים). במפרטים המומלצים לא ראיתי מפרט ספציפי לשימושים. אני יודע שאני רוצה 2G זיכרון. FIREWIRE . אם אפשר שיהיה בעל פעולה שקטה. הבנתי שDUAL CORE יתן הבדל גדול בביצועים. אני לא גיימר אז הכרטיס מסך יכול להיות בסיסי. המפרט ללא מסך והתקציב 5-6 K. מה את אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני כימעט סגור על מיפרט כלשהו, ונישאר "רק" מעבד וכרטיס מסך. נישאר לי 4500 שקל לשני החלקים....המעבד צריך להיות amd 939 והכרטיס מסך pci-e (הלוח-אם הוא DFI N4 ultra) מטרת המחשב היא משחקים כבדים וגם oc.... החלקים חייבים להיות מ נעה תודה מראש install
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: p- 4 3.0 Gh'z lga 775 לוח אם: asus P5GD1 lga 775 intel 915p זכרון: 2x256 400 mhz כרטיס מסך:nvidia Geforce 6600 128mb pci-e כונן קשיח: w.d 120 gb 8 mb cach s-ata
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-