עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maxrub,

שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב בסביבות 10K, המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, גרפיקה ומשחקים קצת. לפי הנתונים הבאים: מסך 17 איכותי. כונן קשיח 200GB במהירות 7200. 4GB זיכרון. core2 במהירות 2.6 לפחות. כרטיס מסך חזק. כולל יציאת DVI. עדיף כמה שיותר יציאות USB 2. המחשב יריץ windows vista ultimate 64 bit

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by BD1,

ככה זה מה שהציעו לי זה המפרט : *עריכה: מצטער לא ראיתי שאני בפורום הלא מתאים, אם אפשר להעביר זה יהיה טוב. מארז : HEC CI-6AR6. Silver-Black ספק כח: Topower TOP-550P5, 550W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Intel DP35DPM זיכרון: Transcend 4GB DDR2 800MHz (2x2GB) כרטיס מסך: Sapphire // HIS ATI Radeon HD4850 x16, 512MB DDR3 256-bit כונן: NEC // LG // Philips DVDRW x20 דיסק קשיח: Seagate 500 GB רמקולים: Creative SBS 2.1 A300. Black מקלדת ועכבר: Set Logitech® Cordless Desktop® 660 Hebrew MultiMedia keyboard and Optical mouse USB סה''כ: 4750 מה דעתכם על המחשב? מה אפשר לשפר ד''א מבחינת הלוח אם אני לא סגור על השם אני מקווה שלא טעיתי. ייעוד למשחקים התקציב הוא עד 6000 ש''ח לא ר…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Tare,

עהיי, אני מחפשת לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אדוני ועריכת וידאו. התקציב עד 7 אלף אבל מעדיפה להוציא 4.5 - 5 אלף. בדקתי בכול מני מקומות וכול אחד אומר משהו אחר במיוחד לגבי דגם המעבד i7 עם האות h/u בסוף ברור שאני רוצה ראם 16 ומסך15. 6. אשמח שיעזרו לי עם דגמים כי באינטרנט יש אין סוף אופציות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eran1243,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20,000, ניתן לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רנדורי AI ב Comfy UI (נדרש 5090). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל או עיצוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

6. הצורך הוא לעיצוב גרפי סטטי, ללא אנימציות. תוכנות אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, תודה!

7. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by לביא2112,

בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זה המפרט מחשב שאני מתכנן להזמין מחר: Thermaltake Tsunami VA3000SWA 690.00¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1098.00¤ Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 590.00¤ Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 825.00¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 629.00¤ LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 184.00¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 445.00¤ Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB VIVO Retail Video Card 1690¤ total : 6151¤ שדרוג אפשרי הוא ל-2 ג'יגה זכרון, אני אחליט מחר על המקום בהתאם להנחה שאני אוכל לקבל... האם יש עוד משהו חשוב שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by xbuka,

אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2). ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה. ועוד דבר איך הניידים של msi?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיהיה הכי משתלם עד 5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים וSTREAMING לXBOX360 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות SQL, Microsoft Visual Studio, בנוסף לזאת יש לי מספר כלים בPHP שמבצעים "פיענוח" לסדרות של packets, מידי פעם אני מריץ שרת WOW לצרכי בדיקה.. וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?), הדבר הכי כבד (מבחינת חישובים) זה כנראה כלי הפיענוח... במקרים רגילים הפיענו…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by osagron,

שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zinguala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד Pentium 4 3.4Ghz 800FSB 1024K HT או Pentium 4 3.6hz 800FSB 1024K HT צורב dvd מהיר 16X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס גם משחקים הכי חזקים ,מהירים וגרפיקה גובהה תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Xane,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GT 256MB PCI-E כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 Value לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR זיכרון: OCZ PC3200 DDR400 1GB (2*512) Dual Channel Platinum Rev. 2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II ספק כוח: OCZ PowerStream 520W צורב דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer 16x Black מארז: Sunbeam Transformer Black מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver אז ככה, אני הולך לעשות OC למעבד, מ-2.0GHz @ 2.4GHz ומי שכבר חקר על זה יודע שאין משתלם מזה, ה-eVGA 7800GT בא כבר עם אוברקלוק של 445MHz לליבה ו-1070MHz לזיכרון, עדיף על הכרטיס של Leadtek לדעתי וגם…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בקיצור המחשב צריך לבוא קומפלט כולל מסך דק כמובן 19 אינץ' . המחשב יקנה מאייבורי בב"ש . המחשב בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא ומנג'ר ונבא החדשים . הכי חשוב שהמחשב ירוץ הכי חלק שאפשר .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤ 699 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 739 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 629 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ 539 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 192 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤ 271 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ¤ 43 כרטיס מסך כבר יש: 8800gtx ספק כל יש: tt tr-2 550w צריך אישור.. המחשב נועד למישחקים החדשים ואולי בהמשך הזמן אני יעשה oc חשוב לי שהמישחקים לפחוט בחצי שנה ה…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kkffiirr,

תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bennash,

מה דעתכם שיניתי כמה דברים כמו מסך וSSD למשחקים בנפח 480GB ? רק אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מקלדת מכנית לרגילה בגיימינמג אם כידי לקחת המכנית שעולה פי 2 או 3 ממקלדת גיימינג רגילה ויש לי מקלדת של GPT. האם לא לקנות מקל'? בשני הדיסקים הקשיחים אני עושה רייד והם משמשים להלעת גיים פליי שלי עד שהם יעלו אני צריך הרבה מקום.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.