עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחרונה נדרשתי לעזור להרכיב מפרט למשפחה שלא שידרגה מחשב כבר קרוב ל7 שנים. השימוש הוא בעיקר כללי(אינטרנט, אופיס) ומכיל גם לילדה בת 12 שרוצה לעלות על גל ההייפ של להתעסק בפוטושופ ברמה בסיסית מאוד (סביר מאוד שתרד מזה כמו כל ילד לאחר תקופת התלהבות והצטננות), ילד בן 9 שמשחק משחקי רשת פשוטים מאוד(ברמת האתר של נענע) שלא דורשים כרטיס מסך מעל לONBOARD. הדרישת תקציב היתה לא לחרוג מגבול ה2500, לא כולל רכיבים מסביב שיצטרפו אח"כ למשוואה(מקלדת, עכבר, כרטיס אלחוטי ומערכת הפעלה). הסתובבתי לי בפורום מול כל מיני עצות של אנשים ומפרטים שונים מול הדרישות תקציב וראיתי שעדין לא מרכיבים מפרטים עם הI3 ולוחות H55 ונשארים נאמנים למפרטים מבוססי AMD כפולי ליבה או דורות של הסדרות E ו Q החלשות למפרטים ת…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by shirb,

שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shirb,
    • 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by באתי ללמוד,

הוזכר כאן לגביי דגמי מעבדים חדשים שאמורים לצאת/להגיע לארץ ולהיות חסכוניים יותר. באיזה דגמים מדובר? בארה"ב כבר יש ניידים כאלה או גם שם כדאי לחכות? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roipow,

http://ksp.co.il/?list_compare=.27132..27201. הנה השוואה מוחשית ^ lenovo u41 lenovo u41 Spec: i7 -5500u gt 940m 8gb ram 14.0 Inch FHD (1920 x 1080) TN AntiGlare display, 16:9 widescreen Hybrid 1TB (5400RPM) Sata + SSHD 8GB z51 lenovo Intel Core i7-5500U Intel HD 5500 AMD Radeon R9 M375X 8GB RAM 1TB Hard Drive @ 5400 RPM + 8GB SSD Cache 15.6" TN panel 1920x1080 מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by psyeli,

אז ניסיתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18189&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap דרך נייד נייד ואחרי סיפור של לא מוצאים אין אצל הספק וכו וכו.. הציעו לי את שני הניידים האלו: 1.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12671 2.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12825 מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by saritsl,

אני די סגורה על כך שברצוני לרכוש אחד מ3 הניידים הבאים של DELL מהסדרה העסקית: D531, D520, D630 על איזה מהם אתם ממליצים? השימוש שלי במחשב יהיה משרדי בעבודה לצורכי אופיס, תוכנות שונות לא כבדות, לפעמים פוטושופ ומוזיקה. משחקים-לא! אני יודעת שD630 הוא הכי חדיש מבין כולם אך אני מפחדת שהמסך שלו (14 אינץ) יהיה קטן מדי עבורי. אני מעדיפה 15 והוא קיים בD520. D531 הוא האופציה האחרונה מבחינתי כי קראתי עליו ביקורות לא משהו במיוחד לגבי התצוגה. האם מישהו יודע בודאות שאין יציאת S-Video בD630 וב D520?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by ferret,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Genisher,

אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט. מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד, או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט? (האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו') חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by zomriz2,

המחשב ישמש למשחקים ושימוש כללי, יש כבר ציוד היקפי אבל המסך לא משהו מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box 745 745 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M4N68T-M V2 AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL 315 315 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 350 350 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1060 1060 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 270 270 צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 120 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 125 125 מארזים‏ Antec Two Hundred Mid Tower Gaming…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrraz,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794418,00.html

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by elad the master,

תודה ושיהיה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא נכון להיום... ושיהיה מאזור המרכז (החנות). בבקשה מישהו..............................................

15. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה. עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח. אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד. מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן. אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר). אני אשמח להמלצות, אולי לבחון…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by law89,

היי חברה שוקל אולי לרכוש מחשב חדש. הסתכלתי טיפה וראיתי שהמחירים יחסית עלו, מה הסיבה? בנוסף, ראיתי שדור 15 של אינטל נקרא בשם שונה וממש יקר יחסית לדורות קודמים. יש בו משהו מיוחד? בנוגע ל-AMD - מה החסרונות של מחשב המבוסס על AMD?

18. Started by yuvalaba,

חש למשהו מושג מתי דור 8 יגיע לחניות?

19. אני רוצה לקנות מחשב חדש להרבה שנים שאני יוכל לשדרג בעתיד הבנתי שיצא דור 8 (8700k)באינטל וגם דורx הכוונה ( 7800x) ומעלה מה כדי לי לקנות כדי שאני יוכל לקנות מחשב להרבה יותר שנים

20. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

22. חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום לכולם, יצרתי לי מפרט למחשב ב NEWEGG שאני רוצה להזמין היום, הייתי רוצה לדעת אם המרפט הבא הוא טוב ואם יש מקום לשיפורים או לכל דבר אחר שאתה יכולים לחשוב עליו. המחשב הולך להיות בשימוש בעיקר לתוכנות גראפיות כמו " פוטושופ " איליסטריטור " פלאש וכו וקצת עריכת וידיאו פה ושם. המון תודה, להלן המפרט: DVD BURNER SAMSUNG 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Write and LightScribe Black ATA/ATAPI Model SH-S162L/BEBN - OEM - CASE COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UB Black /Blue Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: CAC-T05-UB Item #: N82E16811119047 HARD DRIVE Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM M…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. שלום ברשותי מזה כחודשיים מחשב נייד של hp מסדרת pavilion dv6. במשך הזמן היו בעיות של תקיעות של המחשב ונאלצתי לכבותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולהדליקו מחדש. אתמול בלילה המחשב הפסיק להידלק, לא מזהה את ההארד דיסק, ובמנגנון הבדיקה הפנימי שלו מתוך הביוס זו התוצאה: primary hard disk self test quick test 00% complete tersting replace hard disk 1 smart check hard disk smart passed מנגנון הריקברי של המחשב לא עבד בכלל כנראה בשל התקלה בהארד דיסק. כרגע פחות מעניינת אותי שאלת תוקף האחריות בארץ ויותר קריטי עבורי להעתיק את החומר מההארד דיסק. ניסיתי לאתחל המחשב מדיסק של Hiren's ללא הצלחה (אם כי אינני בטוח שהדיסק של Hiren's שברשותי תקין). העניין חשוב ודחוף - קיים חומר שאני לא יכול לוות…

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות
  25. Started by Markis,

שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.