ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ועדיין לא סגור על התקציב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל רציתי לוודא כי זה לפני חודשיים. יש איזה עדכון בקרוב במפרטים האלו או שהם עדיין רלוונטיים? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשתרג את המחשב שלי, הצורך העיקרי שלי הוא עבודה בתלת מימד, מעבד כמה שיותר חזק אני מעוניין לשתרג את המעבד, לוח אם וזיכרון וכמובן מאורר למעבד, ספק יש לי 650W של קרוסאיר, מארז של גיגבייט שקט שאני מרוצה ממנו ודיסק קשיח אחד טרה שמספיק לי כרגע הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 שגם מספק אותי כרגע, לא חובב משחקים למעט SMITE דבר נוסף המארז שיש לי הוא פול טאוור אני לא יודע אם זה חשוב או לא [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cart…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15650 אני עומד לקנות מחשב לגיימינג כבד רציתי קצת חוות דעת ממש לפני שאני קונה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, רציתי לשמוע הצעות, השלמות או ביקורת על המפרט שבניתי למחשב. להלן התשובות שלי ל-"שאלון", ולאחריהם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לייצר מחשב טוב למשחקים, שיחזיק כמה שיותר שנים. נראה לי ש-K6 מספיקים לכך. אם אפשר לחסוך - תמיד כדאי... ב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה(. ב. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: i. ןאילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לאחותי מחשב נייד, לעבודות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור וכו), לא בטוח אם אני צריך i7 או i 5אם יספיק... אני רוצה כבר את דור המעבדים הכי חדש אם כבר... דור רביעי. (לא אחכה לדור הבא) בבקשה תציעו לי מחשבים ניידים קיימים, תקציב עד 6500 שח או פחות, עם חומרה שמתאימה למה שאני צריך וקצת ויותר (לא יזיק יותר זכרון ואפילו SSD בנוסף) אם i5 יספיק, ולא צריך i7, אז איזה דגם ספציפי? ואם 'רק' i5 ויש מקום בתקציב, אשמח לשיפורים בזכרון וכו, כמו שרשמתי למעלה תודה
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעלות הכי מינימלית. כל מה שאני צריך זה נייד עם CD, חיבור HDMI + stereo out (הקול יעבור לרסיבר שאין לו חיבור HDMI), בלוטות', ויכולת להריץ XBMC (תוכנת מדיה סנטר). ראיתי את זה, Lenovo Ideapad G510 59426601, בעלות כ1800 שח - http://dutycom.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=8623 ואת זה, Lenovo IdeaPad G510 59404254, מעט יקר יותר בכ2400 שח - http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-g510-59404254?aff=Zap האם יש הצעות/טיפים? תודה לכם וחג שמח. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-