עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים (בעיקר לרשת) הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב, ללא ציוד היקפי. צריך שיהיה בו את הרכיבים האלו: מעבד INTEL CORE 2 DUO כפול ליבה במהירות 1.86 עד 2.4. - אך ורק 4MB CACHE. זכרונות DDR 2 800MHZ CL 4 - של חברה טובה. בגודל של 1GB - 512x2. - עדיף עם קירור מובנה עליהם. לוח אם של חברת ASUS (אלא אם יש לכם חברה יותר טובה להציע), שתומך במהירות 800 MHZ לזכרונות. כרטיס מסך של חברת NVIDIA GEFORCE 8500 ומעלה. עם 256 מינימום ומעלה. - עדיף 512MB. חיבור PCIEX16. מארז עד 250 שקל. עם אוורור כמה שיותר טוב. כרטיס קול שישאר מובנה. ספק כוח טוב (לא סתם חברה לא מוכרת) שיחזיק את המחשב לאורך זמן. משהו אמין וטוב. כונן קשיח של 80 GB של חברת WD. זהו נראה לי, אם…

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן,ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט הזה ,וכמו כן שאלה,האם הכרטיסי מסך כן יתחממו בצורה טוטלית,עקב חוסר קירור .. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪789 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪554 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by GaiSin,

שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ומשחקים חדשים שיצאו,משחקי רשת,סרטים,שירים(דגש גדול על המשחקים!) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים והמחשקים שעתידים לצאת(MAX PAYNE החדש,BF3),משחקי רשת למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך גם מסך בתקציב(התקציב אמור לכלול גם מסך 23") …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  7. פרטים על תקציב: התקציב הוא:2800 עם חריגות של 300 שח. השימושים של המחשב העתידי: השימושים העיקריים של המחשב יהיו: 1.צפיה בסרטים עם חיבור HDMI לLCD 32 אינץ של סמסנוג. 2.גלישה באינטרנט+עבודה שוטפת מול המחשב. מערכת הפעלה : XP המפרט נלקח מכאן: http://www.upf.co.il/file/3676317.html קובץ אקסל להורדה הרכבתי את המפרט הבא מה אתם אומרים: מעבד: 9IC001 Intel® Core2 Duo $135 3 Years LGA 775 2.8 GHz E7400 3MB BOX 64Bit 1066MHz לוח אם 39264 GA-G31M-ES2L $54 DC, C2D, Quad INTEL G31 1600 (O.C)/1333/1066/800 2xDDR2 667/800/1066(o.c) DC 4xSATA 1xPATA 6C H D A N/A On-Board PEGx16 N/A 1GBE Micro ATX Energy Saving זכרונות 23752 KINGSTON DDR 3 2GB 1333MHz $39 23752 KINGSTON DDR 3 2GB 1333MHz …

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט עד 3200 עם חריגות קלות אם חייבים. המפרט יהיה למשחקים ויעבור OC... אני חושב על הכיוון של המעבד E5200 והכרטיס 4850 ואם אפשר טוב יותר אז מעולה. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by moshe191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 3,SR 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080(המסך:BenQ2410HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 ש"ח אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 100 וזהו. שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. COD MODERN WARAFE 2 GTA IV \ Assassin's creed 2 אני צריך מחשב שהגרפיקה של השחקים בעוד שנה-שנתיים יהיה אצל על High באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64 BIT כי אני רוצה 4GB RAM \6GB RAM . שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. לא יודע מה זה :\ האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ב…

11. אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  12. Started by Zuf333,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גראפיקה עם כל התוכנות העדכניות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בפוטושופ, פרמייר, אפטר אפקט, מאיה, 3DMAX וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי, מסך רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. פרטים על תקציב: תקציב: 1500 חריגה מקסימלית: 2000 מה השימושים של המחשב העתידי : עבודה משרדית, עבודה גראפית ציוד היקפי : ללא ציוד הקפי. מערכת הפעלה : 64BIT חנות : איזור מרכז עדיף בקירוב לראשון לציון הרכבה : בלי הרכבה צורב DVD :כן נפח דיסק קשיח רצוי: 250 ומעלה הערות ובקשות מיוחדות: עדיפות למעבד חזק core 2 quad לפחות, לוח אם חזק עם 4 סלוטים לזיכרון, ספק חזק וקירור טוב למעבד. כל השאר פחות חשוב (כרטיס מסך,מארז,איוורור למארז וכו'). עדיפות למעבד של אינטל

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by nir235,

1. מה התקציב? 4500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה …

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש לבית שיהיה בשבילי ובשביל אחי. הקטע הוא שאח שלי יותר בקטע של משחקים ואני בקטע של עריכת סרטים, הורדת סרטים ותוכנות וכיוצא באלה. על המחשב יהיה שימוש של מה שאמרתי למעלה + עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הורדות וכו'. אני צריך ציוד הקפי מלא למחשב (עכבר ומקלדת חוטיים- באיכות שניתנת לעבודה בלי מלחמות עם העכבר), מסך LCD 19+ כרטיס טלוויזיה לא צריך. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כרטיס קול איכותי(צריך סביר+, אבל לא מהייקרים), לא צריך מארז מפואר, או רמקולים יותר מידי טובים( כאלה שאפשר לשמוע בהם סרטים ושירים בכיף). העדפה לחברה: עדיף חברות מוכרות. בקשר לנושא הקירור: חשוב לי שמחשב יעבוד לאורך זמן, אז אני צריך מערכת קירור עמידה, לא יקרה, שתעשה את העבודה. אני…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך אבל לא להתקמצן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חשוב אז עד 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, משחקים. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש: משחקי מחשב BATTLEFIELD 2,3 CRYSIS, MW ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? ציינתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-23 אינץ' עם כניסת HDMI ו-FULL HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינ…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…

18. Started by Dudy Benita,

היי, פונה אליכם כדי שבבקשה תסדרו לי מחשב שיעבוד עם ה3080RTX ב18,000 מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח חריגה עד 1000 ש"ח מתי מתוכננת רכישת המחשב? שבוע-שבועיים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? SSD + HD + ציוד עיקפי מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by izikjzi,

אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Ssparkie,

אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , Battlefield ועוד משחקים "כבדים" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מקלדת,עבכבר ומסך - יש לי אותם מהמחשב הנוכחי שלי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  24. מפרט נוכחי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרונות: Corsair 8Gb DDR3 1600Mhz דגם cmv8gx3m1a1600c cl11 כרטיס מסך: Gigabyte Readon 7970 3GB GDDR5 OC דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 600W קירור למעבד: Artic Alpine Pro 11 מאוורר למארז: Corsair Air SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure 120mm מארז: Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower מסך: BENQ XL2430T 24" 144HZ 1920x1080 + Samsung SyncMaster 2433 24" 60HZ 1920x1200 מערכת הפעלה מקורי: Windows 10 Enterprise תקציב: 4,500. חריגה מקסימלית מהתקציב: 5,000. מהם השימושים במחשב? סטרימינג (לייבים) | תכנות | גיימינג כ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…

• 11 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים