ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 945 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 664 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 3-3-3-8 319 ש"ח סה"כ 1,928 ש"ח יש מקום לשיפורים? ועוד שאלה לגבי כ.מסך. אני רוצה כרטיס במחיר של עד 650 ש"ח ולא יותר. פזלתי לכיוון של 6600 של לידטק הוא טוב??
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יקנה מKSP, מכיר את החסרונות שלהם, אנא דלגו על העניין הזה. כולל מסך ורמקולים. תודה רבה, שבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שאתם תבנו את המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ב4 אלף ש"ח, כי אני לא הכי מעודכן.. כולל הכל, מסך CRT וצורב דיוידי, מקלדת ועכבר לא צריך. תודה מראש, ואני מבקש שההרכבה תהיה מחנות אחת ושתהיה זמינה בסניפים בדרום, אם אפשר בבאר שבע, יש גם סניף של KSP שם.. תודה..
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ראיתי נושא דומה אבל הצורך שלי קצת שונה אז אני אהמר על נושא חדש. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעמוד בביצוע וירטואליזציה של רשת מחשבים הכוללת שרתים שונים (אינרנט,דואר,איחסון וכו') כמו כן יכלול כמה וכמה תחנות עבודה במקביל. כל זה אמנם לצרכי לימוד וניסוי ביתיים אבל אני רואה בו גם כמחשב למשחקים - אך זהו צורך משני. אני צריך: 1. מארז וספק (אולי בנדל של שניהם-ראיתי בנדל של ANTEC NSK6580B שנראה טוב ואם מישהו מכיר ויכול לאשר את טיבו). 2. דיסק קשיח של 500GB. 3. כרטיס מסך נורמאלי. 4. 4 גיגה זיכרון 1333(פתוח להצעות בקשר לסוג, העיקר שיבצע את העבודה). 5. מעבד מרובע ליבות (פה אני חייב עזרה כי למרות שמאז ומעולם היה לי אינטל אני מוכן לנסות להשתכנע על AMD אבל לפחות ברמה של I5-2300/24…
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל המשחקים שיצאו ויצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?בהכל 4. האם יש רכיב …
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. רציתי לדעת באיזה רכיב הכי כדאי להשקיע בשביל מחשב לצרכים שלי: עיבוד וידאו + פוטושופ 2. צריך מפרט מבוסס קונרו שיעמוד בדרישות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחשב כלל מסך לגיימינג עצבני =] מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪879 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Lian Li PC-8NB Black Aluminum + FSP 550GHN, יחידות 1 ₪679 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2447 ThermalTake ISGC-300 CLP0539 CPU Cooler מחיר במצע !, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2426 Asus M4A88T-M Chipset AMD 880G, יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1894 G.Skill Ri…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, סבא שלי מחפש מחשב חדש. לצערי אני כבר לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה מזה כמה שנים, אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם מדובר בשמים וארץ - הוא מוכן לשמוע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (פוטושופ), עריכת וידאו (powerdirector). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ו-powerdirector באופן תדיר, אך לא מקצועי או לצורכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. חשבתי כבר שהחלטתי אבל אז... אם אני אקח עכשיו מעבד 3000+ וניס האם בעוד חצי שנה/שנה הוא לא יהייה כבר מאוד ישן? האם עדיף עכשיו לקחת סאן דייגו 3700 או 4000 או אפילו dc ולצמצם נגיד בכרטיס מסך ובהמשך להחליף את הכרטיס מסך? ההבדל במחיר הוא כפול ואף יותר, וגומר לי שליש מהתקציב רק על המעבד אבל מצד שני אני צריך ורוצה מחשב לפחות לשלוש שנים עם שידרוגים מינימלים... ועוד דבר, אני מתכנן לקנות 1 g זיכרון והמליצו לי כאן לקנות סטיק אחד כדי להשאיר מקום לשידרוג אבל המליצו לי היום לקנות דווקא בשני סטיקים כי הלוחות החדשים יודעים לעבוד עם שני סטיקים במקביל וכך הם מהירים יותר...נכון? לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום למשתתפי הפורום, הרכבתי מפרט עבור מחשב שאמור לשמש לגלישה, עריכת תמונות ווידאו (Movie Maker וכד'), משחקים וכד'. מעבר למפרט המצורף לעיל, האם מישהו מכם יכול לחוות דיעה לגבי אמינות וטיב השירות של חברת skypc.co.il ? מבחינת מחירים הם נראים לי פחות או יותר ברמה של KSP, השאלה היא עד כמה הם מקצועיים ואם יש עם מי לדבר לאחר הקניה ? תודה מראש, מאיר מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤943 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤424 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 http://skypc.co.il/product.as…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תקציב : מינימלי דרישות : שיפעיל Access, word, powerpoint וכו', כולל גלישה באינטרנט. ציוד היקפי : עכבר אין העדפה לשום חברה או חלק, רק שיפעיל את הדברים הבסיסיים ושיהיה בתקציב מינימלי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם Asus P5N32-SLI Deluxe, כרטיס מסך XFX 7900GTX עם קירור Thermalright HR-03 ושתי דיסקים קשיחים Seagate Barracuda 250GB 16MB SATA. אני צריך את שאר חלקי המחשב בתקציב של מקסימום 7,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגם ל- OC כבד תחת קירור אוויר. בשביל הנוחות אני יעשה לכם רשימה של כל מה שאני צריך: 1) מעבד 2) קירור אוויר למעבד 2) זכרון (2GB) 3) צורב DVD 4) מארז 5) ספק טוב (שיספיק גם לאיזה כרטיס DX10 חזק בעתיד) 6) עכבר מקלדת יש לי כבר Logitech Internet Pro ואני לא חושב שאני צריך אחת אחרת. תודה עריכה: הלוח אם תומך קונרו!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם הזה מחשב נייד T5550/160/15.4/2GB Lenovo N200-TY2EDIV Intel Core2Duo Processor T5550, 1.83Ghz _sound יציאת התקן קול ALC861VD כללי סט רכיבים Intel Crestline GM945 + ICH8M תצוגה גודל מסך 15.4" רזולוציה מקסימלית 1280*800 Vibrant View כרטיס מסך Intel X3100 upto 256M זיכרון זיכרון פנימי 2GB DDR2 (667Mhz) איחסון (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים) דיסק קשיח 160GB SATA 2.5" כונן אופטי DVD Multi Burner רכיבי תקשורת כרטיס רשת 10/100 Ethernet רשת אלחוטית 54M 802.11g מודם (RJ11) 56K יציאת BlueTooth יש יציאות וחריצי הרחבה יציאות USB 4 X USB 2.0 יציאת טלויזיה יש יציאת FireWire יש מצלמת אינטרנט יש תוכנות כלולות (מע' הפעלה ואחרים) מערכת הפעלה Microsoft Windows …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
דיברתי עם נציג מהחברה והמחשב עדיין לא הורכב אז ניתן לשנות רכיבים. זה מה שהולך להיות המפרט: מעבד : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray של אינטל לוח אם: gigabyte EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E ספק : chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin כרטיס מסך : HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E sapphire נ.ב זה ממש דחוף עוד 20 דקות נסגרת החנות!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-