עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ואילוסטרטור באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by Oded.Dwek,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  7. *התקציב שלי עומד על 10K *ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K) *המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso. ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר. כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם. *בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ' אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב) *אין צורך בציוד הקפי. *השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם *לפי המעט מאוד שידוע לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, לא חייב מחשב שיריץ לי משחקים לעוד מלא שנים.. משהו סטנדרטי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפר…

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by Idan747,

למטרת פיתוח ובניית תוכנות, הרצת תוכנות, צפייה בסרטים והרצת משחקים לא כבדים במיוחד מעדיף מעבד אינטל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by kandaay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק שנחשב כ"כבד" , כמו כן רצוי שמשחקים עתידיים לפחות ירוצו לא משנה על איזה הגדרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Tal-T,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים וגלישה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך שיהיה צורה DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? השקט לא הכי חשוב, יופי המארז חש…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by or250,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב גיימינג וסרטים ב1080p ושיתוף (כלומר - הוא יהיה דלוק רוב שעות היום). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BF4, Watch Dogs, AC4, World Of Warcraft, Total War: Rome II, Paradox games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1080p, 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח, אבא שלי יחליט אם זה כרטיס אשראי או מזומן קחו בחשבון שזה יהיה 6000 ש"ח גם בשטרות וגם בכרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! אני רוצה ש-GTA IV יעבוד חלק וטוב! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בכלל לא יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, שבמארז יהיה USB מקדימה. גם שהדיסק קשיח יהיה 1TB! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, או Skypc.co.il או ivory.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? , עיצוב לא, אני רוצה מארז פשוט מאוד לא עיצוב . לגבי קירור חשוב לי מאוד! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?המחשב נועד לגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שום תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by גודו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k ואם צריך מאד, גם 3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, לא על חשבון ביצועים ומהירות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + גלישה באינטרנט + איחסון תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור + אקרובט. יש קבצים גדולים, אך לא ענקיים מאד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מפרט ללא ציוד הקפי, אך כנראה שארצה להחליף את המסך+מקלדת+עכבר תלוי במחיר. אז אשמח למפרט שנ…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. כותרת^ שימוש בעיקר משרדי מפרט מ IQPC בבקשה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by levi04,

אני אשמח אם תעזרו לי ... אני רוצה מחשב לאינטרנט(הכוונה פיסבוק מסנג'ר וכו') צפייה בסרטים, והכנת קליפים.[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:03 אהה כן ויש לי כבר מסך רמקולים מקלדת עכבר ...אני צריך רק את המחשב[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:58 ובלי שדרוגים!!!

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  22. אני מעוניין בהצעת למחשבים עד 5 אלף שקלים, מחשב למשחקים כבדים. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה win7 ultimate…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Daniel.S,

אני מעוניין במפרט שלא יכלול מקלדת, עכבר או רמקולים אלא אם הם במסך ואז זה בסדר. שיכלול מסך, הארד דיסק SATA 2 300 ג'יגה, זכרון סה"כ ג'יגה DDR2, כרטיס מסך 7600Gt 256mb אפשר יותר חזק אם יש. שיפעיל משחקים שיצאו בעתיד ומשחקים כבדים שיפעיל טוב ושיתאים לעבודות כלליות. שהלוח אם יתאים להכל שיהיה מעבד טוב. לא אכפת לי INTEL או AMD מה שיותר טוב ויותר חזק. החלטה שלכם. תודה! ניסיתי לבנות מפרט אבל יצא זבל ולא מתאימים על החלקים: מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם: ABIT AW8D s775, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL3 הארד דיסק: MAXTOR 300GB (16MB) SATA II כרטיס מסך: Galaxy 6600GT 512MB DDRII TV, DVI, PCI-E כונן דיסקטים: FLOPPY T…

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  24. הנושא הקודם שפתחו אך אני פותח חדש עם יציאתו של הכרטיס החדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306175.0 אני רוצה מחשב ב7000 שקל שיכלול את הGTS החדש , מסך LCD תותח למשחקים ומחשב שקט שיחזיק לי לשנים ארוכות כי אני לא משדרג, ואני חוזר שום OC לא יבוצע. תיתכן קפיצה עד 7500 שקל אם צריך אך מומלץ שלא. תודה. =]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד אזור ה-3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:CRYSIS2,BFBC3,COD4/6/7. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-אני עדיין לא יודע כי אני עוד לא סגור על מסך אבל סביר להניח שזה יהיה 22\23 אניצ' ופול HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.