עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב של 2600 שקל (ניתן לחרוג מעט) מחשב למטרת משחקים HD4770 והרבה פוטושופ ומוסיקה (מחבר רמקולים של מערכת ביתית) אין צורך בציוד היקפי אני לא רוצה מעבד שפועל בטכנולוגיה מיושנת בשביל ביצועי משחקים טובים אלא אני רוצה מעבד שפועל בטכנלוגיה חדישה ושיהיה רלוונטי בעתיד המחשב צריך להיות שקט (בלי הגזמה) לא מתוכנן OC ויש לי מסך 19" עם זמן תגובה 12ms תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by Lapland,

אני צריך מפרט ב3000 ש"ח בלי לחרוג (אולי מעט) ישלי מסך 19" (בעתיד T220 22") בבקשה עם כ"מ 4770 לוח אם שיתמוך CF בעתיד (וגם ספק שיתמוך CF) מתכן OC על ה"מ אז קירור לכ"מ תודה רבה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  3. בקשת מפרט | גיימינג כבד - סכום 4900 ( יש לי זיכוי בחנות ואני חייב לנצל עד מחר אז זה טיפה דחוף.) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 4900 זה הסכום הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לא ניתן 2. מה שימושי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש כבד מאוד במשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו : Saints Row 3 + BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 19 אינצ אבל יש LCD 32 בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צ…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by sheepsi,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 3000שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל בינוני / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - combat arms tf2 call of duty ופה ושם דברים קטנים במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - פוטושופ וסוני וגאס (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? מה שיתאים יותר לא משנה כל כך *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנד…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by sheepsi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - NBA Battlefield Cod GTA V וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ מסך חזק של Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Firefix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב משחקים כבדים. מחשב שגם בעתיד אוכל להנות ממנו במשחקים כבדים. בנוסף, המחשב ישמש לעריכה בתלת מימד ובראייה בסרטים ובמשחקים בתלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב לא צריך, גם כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני מתכנן לבצע בעתיד אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. אני צריך מפרט למחשב גיימינג, עד 6.5K. כולל מסך, מקדלת, רמקולים. אני צריך את זה כמה שיותר מהר, אז אודה לכם מאוד.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Nir x7,

היי, 1. מה התקציב המירבי? 6K, חריגה קלה רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי + קצת משחקים (בעיקר HotS, פחות משעה ביום, בממוצע) + סדרות, סרטים + פוטושופ, פרימייר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש. לא צריך דממת אלחוט אם זה מייקר ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע 5000 במידה והכרחי לחרוג מהמחיר אפשר לציין זאת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמת שאם אפשר אז למה לא אבל לא מתפשר מבחינת איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הכרחי כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאולפן הביתי - משמע הפקה ויצירת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 7.5 , Abelton Live , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לאולפן בלבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך FULL HD 40 אינצ'…

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום , אני חדש פה . אני קונה מחשב בלי מארז , צורב וכונן קשיח עד 2400 הצרכים שלי הם גיימינג , בעיקר גיימינג פה ושם עבודה משרדית . חשבתי על זה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤666 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤428 כרטיס מסך: [..] PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ¤310 ספק כוח: [..] FSP EPSILON 80PLUS 450W - REATIL ¤308 מחיר סופי: ¤2302 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא צריך הרכבה .

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4.5 אלף ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו משחקים ועריכת סרטים (Pinnacle studio) להנאה. צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם לא יודע עדיין, קונה מסך בנפרד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך ציוד היקפי, רק מסך (בנפרד), עד 1300 שקל, גודל 17-21 אינץ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ואילוסטרטור באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Oded.Dwek,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  20. בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  22. שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  23. *התקציב שלי עומד על 10K *ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K) *המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso. ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר. כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם. *בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ' אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב) *אין צורך בציוד הקפי. *השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם *לפי המעט מאוד שידוע לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, לא חייב מחשב שיריץ לי משחקים לעוד מלא שנים.. משהו סטנדרטי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפר…

• 9 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים