ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים וגיימינג קל (sims ודברים כאלה). הרכבתי את זה https://tms.co.il/builds/409953 הוספתי support bracket בשביל השקט הנפשי. אולי מיותר אבל המחיר נמוך אז אמרתי שיהיה. מעוניין לדעת האם המפרט מאוזן והאם הייתם מורידים\מוסיפים דברים אחרים. תודה רבה!
-
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 4 followers
-
-
היי, אני באוניברסיטה ואני רוצה לקנות מחשב נייד קומפטי. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ office חלק. אני צריך מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן בלי הטענה (לפחות 5 שעות)? Acer Aspire One Notebook שווה בסביבות ה-500 ש"ח ? שמעתי שהסוללה שלו חלשה מאד, האם זה נכון? * מטרות המחשב? office נטו * גודל המסך? 10" ומעלה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? Nope * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 80 ג'יגה גם יספיק אבל רצוי 160 ומעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב בלי ציוד היקפי ומסך. כונן דיסקטים בנוסף. 5000 ש"ח מקסימום בלי לחרוג. ועכשיו חשוב מאוד: מחשב שקט במיוחד - מועדף על ביצועים. המחשב ליד המיטה וממש לא בא לי רעשים. העדפה לחנות שנמצאת בראשל"צ. תודה.
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים, ורוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חנויות שכדאי יותר או פחות לקנות בהן. באופן ספציפי מעניין אותי - כדאיות מבחינת רמת מחירים, אמינות, שירות (תיקונים וכו'), יחס ללקוח וכד'. הכוונה היא לחנויות אינטרנט וחנויות אמיתיות גם יחד... תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=108125]AMD Ryzen 7 7800X3D AM5 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1839 [b]קירור למעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php…
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נכנסתי לחנות בתקציב של 4000 שקל ביקשתי מחשב לגיימינג מחשב 19'' ללא אוברקלוקינג, מה אתם אומרים על מה שהוצע לי? מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם INTEL BLKDG45FC FLY CREEK זכרון T.C DDR2 4G 800MHZ דיסק קשיח Seagat 500G SATA2 32M צורב פנימי LG DVD-RW X22 DVD דו שכבתי מארז Themaltake+ספק Thermaltake 400W כרטיס מסך GF9800 יצא סה"כ 4100 שקל כולל הרכבה. מה אתם אומרים על זה?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. מישהו יודע ויכול להסביר למה יש הנחות ענק על מחשבים ניידים ב-KSP? זה בגלל שאנחנו לפני הגעה של מחשבים חדשים? בגלל תחילת שנת הלימודים ולקראת תחילת סמסטרים? יש לזה הסבר? אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ואני מתלבט בגלל המחירים - עדיף לקנות עכשיו, או לחכות לדגמים החדשים (אם בכלל זו הסיבה...) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
- 5 followers
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם המחייב GT80 TITAN, מגיע עם מסך 18\" ומקלדת מכאנית שהופכת אותו לראשון מסוגו בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%a2%d7%a6%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%90%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a8/
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4000 ש"ח כולל מסך. המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קארבון ו-WC3. יש מצב להשיג מחשב נורמלי במחיר הזה..? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברה ככה הגיע הזמן סוף סוף לשדרג קצת את המחשב שלי-חשבתי על שידרוג מעבד לוח כרטיס מסך ומארז המפרט שיש לי כרגע הוא: amd duron 2000 לוח של ecs שתיי סטיקים של זכרון 256 ddr 333 הארד דיסק אחד 40 גיגה 5400 עם bad sectors ועוד אחד 120 7200 כרטיס מסך 5200 pci צורב וסידי שאותם אני משאיר .מסך של מאג 770v עכבר אופטי פשוט ומקלדת של לוגיטק התקציב הוא בערך 2000 שקל אפשר קצת יותר... אני מעוניין לקנות מ ksp .
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יצא לי לגלוש בפורום בחו"ל בקונספט של "סיוע בבחירת מחשב נייד", ואהבתי מאוד את אופן ההתנהלות שם, מה שמאוד עוזר לכולם לעזור אחד לשני. ברמת העיקרון, ציינתם בחוקים של הפורום דבר דומה, אך צורת הניסוח וההתעקשות על החוק לא נכונה לדעתי. השיטה הבאה תעשה את הפורום הרבה יותר נעים לשימוש כאשר מבקשים סיוע לבחירת נייד: (תירגמתי לעברית מהפורום): 1) מה התקציב שלך? 2) מה גודל המסך שהיית מעדיף? א. נטבוק – 10" או פחות ב. קל ודק – 11"-12" ג. קל ודק – 13"-14" ד. מיינסטרים – 15"-16" ה. מחליף למחשב נייח – 17" או יותר 3) באיזה מדינה אתה קונה את הנייד? 4) האם יש מותגים שאתה מעדיף או שאתה באמת לא אוהב? א. אוהב: ב. לא אוהב: 5) מהן המשימות העיקריות שתבצע עם הנייד? 6)…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים הם: משחקים (אסטרטגיה) אינטרנט,אופיס וקצת קצת סרטים. 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 1 BFG GeForce 8800GT 512MB PCI-E OC VERSION 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Corsair VX Series 450W PSU 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 Compucase 6C60 Black Midi Tower No PSU יש לי כמה שאלות/סוגיות לגביו האם כדאי לקנות עכשיו את מעבדי הQ6600 או לחכות עוד כחודש עד שיגיעו מעבדי הפנרין החדשים (5.5G זה מטורף) איך חברת OCZ ? אני מ…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב שישמש למשחקים וגם לעבודה עם תוכנות גרפיקה (photoshop, illustrator) כולל ציוד הקפי באזור ה- 5000ש"ח. ראיתי מפרטים באתר והרכבתי מחשב ב- skypc.co.il, רציתי לשמוע חוות דעת אם המפרט טוב, צריך לשנות משהו? להוסיף? להוריד? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 5…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר חוות דעת על הAcer Extensa 5630G מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3470 זכרון 2048MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56Kb יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio ,HDMI קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה יציאת רשת ועכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium עברית אחריות שנה אחריות בינלאומית (אחריות ע"י היבואן הרשמי) משקל כ-2.88Kg המחשב כולל גם עכבר אופטי ותיק לנייד או משטח קירור נייד לנייד Spire PacificBreeze מחיר:3440 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?p...93&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*מעבד-intel p4 3.0ghz ht prescott 1 mb *לוח-asus p4s800-mx *-כרטיס קול משולב 6 ערוצי קול onboard *כרטיס מסך משולב -onboard 64 mb *כרטיס רשת-10/100 onboard *זיכרון מהיר mhz400 ddr256 *דיסק קשיח-40GB 7200 RPM *-סידירום *מקלדת עכבר ורמקולים *מארז ATX הכולל2 יציאות USB בחזית ו4 מאחורה זה בערך ב 2300 שקל שווה זה ממש חשוב לי שתעזרו לי אל תשימו לב לכרטיס מסך אני אחליף אותו בחינם
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לעצמי מחשב שיתאים גם לעריכת סרטים (לא חייב שירוץ חלק 100%) וגם למשחקים די כבדים.. רוב השימוש במחשב שלי יהיה במשך החצי שנה הקרובה.. שנה הבאה אני פשוט מתגייס ואני עוד לא יודע אם אני יהיה ג'ובניק או קרבי ובכל מקרה אני רוצה להינות מבחצי שנה שנותרה לי כמה שאפשר.. אז לפי הנתונים שהצגתי, מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤184 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤385 כרטיס מסך: Pali…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קראתי באתר את הביקורת על המעבד החדש של אינטל core 7i אני מכוון לרכוש מחשב למשחקים, הורדות וכו כמה כסף אמור לעלות מחשב כזה ? (ראיתי מחשב כזה מורכב - ב6000 ש"ח -התקציב שלי עד 4000) האם כדאי לרכוש מחשב כזה או לרכוש מחשב פחות משוכלל עם מעבד פחות חזק האם במשחקים בכלל יהיה הבדלים ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-