ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקיי...אז אתמול אני וחבר שלי ישבנו והחלטנו לבנות את המחשב האולטימטיבי - החלקים הכי "כבדים",עם הביצועים הכי מהירים וטובים. ו...זה מה שיצא לנו.אני רוצה דעות. דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12026 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS Crosshair IV Extreme AM3, 890FX, DDR3 1600, Lucid Hydralogix, ATI CrossFireX, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13301 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12344 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 2TB 7…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הלפטופ הזה היום: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 אני לא גיימר כבד, אולי משחקון פה ושם, קצת פוטושופ, אינטרנט וסרטים - המחשב הזה טוב?... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם לאחר התבלטות קשה, החלטתי על המפרט הבא - מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: ASUS P5K SE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤601 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2400PRO 256MB GDDR2 Low Profile - CGAX-P246 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤256 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤362 מארז: JSP-TECH N-880D - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤192 ספק כוח: HEC WIN 550 אחריות: שנה. מחיר: ¤372 …
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור השימושים הבאים ובעל המאפיינים הבאים: * מחשב גודל 14-16 אינצ' * משקל רצוי קל * סוללה סבירה, יתרון אם היא חזקה. * עבודה משרדית, כתיבה קריאה תכנות מיילים יוטיוב וכו. * גיימינג קל-בינוני (לא מחפש פה להריץ עכשיו את AC unity על ULTRA) שאוכל להריץ משחקים בקלות פשוט לא קריטי שהמשחקים הכבדים יהיו על HIGH. * סרטים - לכן גם גרפיקה חשוב וגם רצוי אך לא הכרחי מערכת רמקולים מובנית טובה במחשב עצמו. עכשיו מצאתי מחשב בגרסת LIMITED EDITION של STAR WARS העיצוב שלו פשוט משגע וכחובב STARWARS מיד נדלקתי... המחשב: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=8116 הוא נראה כעומד בדרישות שלי מהמח…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אין חנות מועדפת. התקציב הוא עד 2500 בעיקרון, אך ניתן לחרוג עד 500 שקל גג. כמובן יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 שנים. אין חברת מחשבים מועדפת. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך גודל מסך שיהיה נוח לעבודה (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ויחובר למסכי טלוויזיה. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: לימודים\אינטרנט\מוזיקה\סרטים. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאה למסכים חיצוניים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לגבי מעבד שתואם ללוח אם שכבר ברשותי Gigabyte GA-M57SLI-S4 במחיר של עד 500 ש"ח, תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים המודרניים בצורה בינונית (על Medium לפחות). בנוסף אני אשתמש בו כדי לתכנת ולבצע פרוייקטים לימודיים. התקציב שלי הוא עד כ3200 שקלים ואני מוכן לחרוג ב100 שקל אבל עדיף שלא - מוכן לקנות רק בארץ. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק, שזיכרון הram יהיה מינימום 6GB ושהכרטיס מסך יהיה בינוני, למטרות שציינתי מקודם. אם הכונן קשיח יהיה מסוג SSD , אני אשמח ובעל זיכרון 1TB לפחות. שגודל המסך יהיה בין 15-17 INCH ועדיפות לחברה ASUS ואם המקלדת תהיה מוארת זה יהיה פיצ'ר נחמד - אבל זה סתם מותרות ולא חובה באמת אלו שני הלפטופים שראיתי בינתיים, אשמח לחוות דעת לגביהם: http://ksp.co.il/?uin=20713 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=849413 תודה לעוזרים ואם צריך עו…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי בירורים ובעיקר בזכות מענה מקצועי באתר החלטתי לוותר על יכולות הגיימינג ואני יחפש מחשב נייד שיתאים לשאר הצרכים מלבד משחקים רציניים. ואולי בהפרש נשדרג את הנייך. קחו בחשבון שהמחשב ייקנה ב-ksp באילת אז אשמח להמלצות על מחשבים שקיימים בksp מטרות המחשב? : עבודות תכנות, לימודים, עבודה משרדית * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב ה…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים: 1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים. 2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת וידאו, עבודה בתלת מימד ( 3ds max) , גיימינג כבד(משחקים עם גרפיקה כמו של קרייסיס) , סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך צריך להיות רגיל.. נראה לי 17 אינג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב לי ממש אבל המינימום זה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? לא חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 3 שעות ומעלה יהיה טוב…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "למטומטמים": אני משתמש בו "למטרות משרדיות" (אינטרנט, אופיס, מדי פעם סרט), חשוב לי מסך יחסית גדול 15" מבריק מהסוג שלא צריך להלחם איתו שעות בשביל למצוא את הזווית הנכונה לראות צבעים כראוי (ושלא יהיה מסך מגע כמובן). [אני מניח שזה יפתיע אתכם, אבל כרגע יש לי ACER ואני ממש מבסוט מהמסך שלו]. אני רוצה שהוא יעבוד מהר ושהסוללה תספיק להרבה זמן. צריך שיהיה כונן DVD ורצוי שיציאות השמע יהיו דווקא בצד ושיציאות ה-USB תהיינה בשני צדי המחשב. אני רוצה שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן ויעבוד מהר (נדמה לי שזה אומר שכדאי לעבור לחברה יותר רצינית מACER). לא צריך שיניים כחולות, יציאות וידאו מטורפות, כרטיסי מסך חולרות וכיוצ"ב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן אני בקרוב קונה מחשב נייד לבית. (קנייה מהארץ) עבודה משרדית די פשוטה, אינטרנט, אופיס... שימוש על בסיס יומיומי. תקציב מקסימלי: 2500 שקלים * מטרות המחשב? עבודה משרדית בלבד. שום משחקים ושום גיימינג! מחשב של אינטרנט, משחקי פלאש באינטרנט ואופיס נטו! שום תוכנות כבדות ושום משחקים.. * גודל המסך? 15.6 אינטש * משקל רצוי? לא רלונטי - ללא הגבלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. רוב הזמן המחשב בבית עם חיבור לחשמל. זה לא קריטי, אבל אני כן אשמח לאיזה זמן סוללה סטנדרטי. שעה וחצי-שעתיים ככה... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 גי'גה. אפשר להסתפק גם אם פחות. * כו…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-