עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zambar,

אז, אבא שלי שוקל לקנות איזה נטבוק, Hasee MJ122, יש מבצע לתלמידים שחוזרים ללימודים ובא לו לצ'פר את אחותי הקטנה. ישמש בעיקר לוורד ומסנג'ר אני מאמין. שווה את הכסף, או יתפורר אחרי יומיים? http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by xdbar,

הלכתי לחנות מחשבים אחת והתייעצתי לגביי המפרט שנתתם לי AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 עכשיו אמרו לי שעדיף לי לקחת את הcore i5 החדש 760 אם אני לא טועה, המוכר אמר שהוא הרבה יותר טוב.. בנוסף הוא אמר שהדיסק של הסמסונג לא טוב למחשב הזה, אני חושב שהוא אמר שזה לא יהיה אפשרי להתקין אותו לא יודע …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום לכולם, קראתי בפורום שצריכת החשמל של המעבד לא אמורה להשפיע על הביצועים שלו.. האם ניתן להסיק שלשני מעבדים באותו תדר שעון ואותו זיכרון מטמון ואותו FSB (אני מדבר על P9500 ו- T9400) יהיו ביצועים זהים ?? אזי אני מניח שכדאי לבחור בזה שיש לו צריכה יותר נמוכה (25W במקום 35W) כך נרוויח יותר זמן סוללה ופחות פליטת חום! נכון??? לפי מה שקראתי פה זה אמור להיות נכון.. ואם כן.. אז למה מעבדים עם צריכה יותר נמוכה (סדרות LV או ULV) הרבה פחות טובים ממעבדים רגילים?? האם זה קשור לצריכת החשמל או שזה נטו עניין של שאר הפרמטרים ? בכל אופן אני הולך לקנות את הלנובו החדש T400.. ובדגמים שאוכל לקנות עוד לא מצאתי דגם עם המעבד הנ"ל בצריכת 25W... האם זה כזה ישנה או שגם ה- 35W עדיין יהיה סביר ? בכלל הא…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. שלום יש לי תקציב של 3.500 שקל המחשב צריך להפעיל משחקים אינטרנט שירים סרטים כמעט הכל המחשב צריך לבוא עם מקלדת מלאה עם המספרים בצד 108 מקשים המסך צריך להיות 15.6לפחות ואחריות בין 2-3 שנים רמקולים וכל היציאות שאפשר כמובן... עשיתי קצת בדיקות והיה דגם של MSI FX620 שעולה על כל הדרישות והמחיר שלו היה עד יום שישי 3680 שקל רק היום ראיתי שהמחיר שלו ירד באייבורי ל3290 שקל אני מאמין שאני אפילו יכול להוריד אותם ל3200 שקל למזומן רציתי לדעת מה דעתכם על הפירוט של המחשב בלינק הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7227&CatCode=315 קניתי פעם שעברה מחשב MSI EX623 מאייבורי והאחריות והשירות שלהם היו טובים לא התאכזבתי אני חושב לקנות את הדגם הזה כי הוא בעיצוב יותר יפה מכל מחשב שר…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. צריך את עזרתכם בבקשה! מעוניין לקנות את הלנובו יוגה 910 מבסט באי בימים הקרובים. ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, הדגם שאני רוצה זה ה512SSD עם 16GB ראם 4K. עולה שם כ2000 שקל פחות מהארץ. ממה אני צריך לחשוש? והאם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת עליו.. בבקשה דחוף ליום יומיים הקרובים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by PeaceMan,

קניתי מחשב נייד של ACER במבצע של OFFICE DEPOT, המחשב עצמו הגיע עם VISTA. רציתי לשאול האם אפשר להריץ על המחשב גם את תוכנת XP? אם צריך לתת את הדגם של המחשב תגידו אני יבדוק וירשום פה. תודה רבה לעוזרים, דן. ???

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce3 250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 365 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך AGP - Radeon 9250SE (250/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 260 …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כולל הכל (ציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2, COD החדש, GTA IV וכל המשחקים החדשים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by zoharbe,

אוקיי...אז אתמול אני וחבר שלי ישבנו והחלטנו לבנות את המחשב האולטימטיבי - החלקים הכי "כבדים",עם הביצועים הכי מהירים וטובים. ו...זה מה שיצא לנו.אני רוצה דעות. דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x6 Six Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12026 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS Crosshair IV Extreme AM3, 890FX, DDR3 1600, Lucid Hydralogix, ATI CrossFireX, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13301 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12344 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 2TB 7…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז ‏CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Raanan30,

אהלן. קניתי את הלפטופ הזה היום: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 אני לא גיימר כבד, אולי משחקון פה ושם, קצת פוטושופ, אינטרנט וסרטים - המחשב הזה טוב?... תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן לכולם לאחר התבלטות קשה, החלטתי על המפרט הבא - מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: ASUS P5K SE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤601 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2400PRO 256MB GDDR2 Low Profile - CGAX-P246 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤256 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤362 מארז: JSP-TECH N-880D - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤192 ספק כוח: HEC WIN 550 אחריות: שנה. מחיר: ¤372 …

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by sagiia,

היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by lavNoam,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור השימושים הבאים ובעל המאפיינים הבאים: * מחשב גודל 14-16 אינצ' * משקל רצוי קל * סוללה סבירה, יתרון אם היא חזקה. * עבודה משרדית, כתיבה קריאה תכנות מיילים יוטיוב וכו. * גיימינג קל-בינוני (לא מחפש פה להריץ עכשיו את AC unity על ULTRA) שאוכל להריץ משחקים בקלות פשוט לא קריטי שהמשחקים הכבדים יהיו על HIGH. * סרטים - לכן גם גרפיקה חשוב וגם רצוי אך לא הכרחי מערכת רמקולים מובנית טובה במחשב עצמו. עכשיו מצאתי מחשב בגרסת LIMITED EDITION של STAR WARS העיצוב שלו פשוט משגע וכחובב STARWARS מיד נדלקתי... המחשב: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=8116 הוא נראה כעומד בדרישות שלי מהמח…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by danielj86,

שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. אין חנות מועדפת. התקציב הוא עד 2500 בעיקרון, אך ניתן לחרוג עד 500 שקל גג. כמובן יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 שנים. אין חברת מחשבים מועדפת. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך גודל מסך שיהיה נוח לעבודה (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ויחובר למסכי טלוויזיה. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: לימודים\אינטרנט\מוזיקה\סרטים. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאה למסכים חיצוניים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by lope,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לגבי מעבד שתואם ללוח אם שכבר ברשותי Gigabyte GA-M57SLI-S4 במחיר של עד 500 ש"ח, תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים המודרניים בצורה בינונית (על Medium לפחות). בנוסף אני אשתמש בו כדי לתכנת ולבצע פרוייקטים לימודיים. התקציב שלי הוא עד כ3200 שקלים ואני מוכן לחרוג ב100 שקל אבל עדיף שלא - מוכן לקנות רק בארץ. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק, שזיכרון הram יהיה מינימום 6GB ושהכרטיס מסך יהיה בינוני, למטרות שציינתי מקודם. אם הכונן קשיח יהיה מסוג SSD , אני אשמח ובעל זיכרון 1TB לפחות. שגודל המסך יהיה בין 15-17 INCH ועדיפות לחברה ASUS ואם המקלדת תהיה מוארת זה יהיה פיצ'ר נחמד - אבל זה סתם מותרות ולא חובה באמת אלו שני הלפטופים שראיתי בינתיים, אשמח לחוות דעת לגביהם: http://ksp.co.il/?uin=20713 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=849413 תודה לעוזרים ואם צריך עו…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.