ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
דרישות מינימליות: מחשב של INTEL. מעבד 4 ליבות כרטיס מסך nVidia דגם 9500+ 1024mb חלקים חדשים לא דגמים ישנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריך מחשב שיהיה טוב עד תקציב של 1.5K לא יותר בבקשה שיחזיק גם אחרי כמה שנים ושיחזיק לי פיפא גם בעוד שנתיים שלוש יש ברשותי מסך 17CRT ככה שפיפא לא צריכה להיות בעיה לרוץ ושכ.מ מובנה אפילו יעשה לי תעבודה מצויין חשוב לציין שעם המיפרט שאתם בונים לי אני ילך לIVORY שיביאו לי הצעת מחיר יותר זולה לא חשוב לי שקט של המארז או הספק אז תודה לכל בוני המפרטים וחשבתי על מיפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (10…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
עוד פרטים : ללא ציוד הקפי לא מתוכנן OC 5.5k חריגה של עד 50 ש"ח אם אפשר לבנות את המפרט בחנות skyPC כתובת : skyPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למשחקים כבדים בעיקר, יש עדיפות למחשב שקט ויפה, יש מצב לOC בעתיד למעבד ואולי לעוד כמה חלקים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר בטרוף ומעצב גרפי ללא דיסק קשיח! ללא זיכרון! מובנה מINTEL וכרטיס מסך של GEFORCE ללא כונן דיסקים ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו' {ציוד היקפי}
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח (אם יהיה צורך אז אשלם במזומן אבל בכל מקרה אשלם בתשלומים), 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטים באיכות High Definition 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לבינתים לא, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא הכל צריך, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיקר שצה"ל לא ירצו שהמחשב ישמש להם כטנק (המבין יבין) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני זקוק רק להרכבת מחשב ובדיקת ביצועים (עם יש מקום לחסוך אז רק הרכבה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב DVD X22 9. האם חשוב שקט? עד כמה?…
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקי מחשב כבדים מאוד ב4500 אלף שקל בלי מסך בלי ציוד היקפי בלי כלום רק מארז עם תוכן תודה לעוזרים :] ועדיפות ל HD4890
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים ולפוטושופ בתקציב של 6000 וחריגה עד500שח ללא ציוד הקפי למערכת 64ביט ווינדוס 7 אני רוצה זכרונות 1600MHZ וכרטיס גרפי סוס תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4K חריגה של 100-200 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר [לא אלחוטי] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול,שיהיה בלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך רק של ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור Mugen 2 ואפשר להוסיף מאווררים עם LED 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני אקנה בנפרד xp 32/vista 64 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מארז עם חלון צד,רק KSP 9. האם חשוב שקט? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן משמעותי עד אקטרים 11. משחקים Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 על רזולוציות 1024 על 1…
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר,אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, metro 2033, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-