עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מחשב שיהיה טוב עד תקציב של 1.5K לא יותר בבקשה שיחזיק גם אחרי כמה שנים ושיחזיק לי פיפא גם בעוד שנתיים שלוש יש ברשותי מסך 17CRT ככה שפיפא לא צריכה להיות בעיה לרוץ ושכ.מ מובנה אפילו יעשה לי תעבודה מצויין חשוב לציין שעם המיפרט שאתם בונים לי אני ילך לIVORY שיביאו לי הצעת מחיר יותר זולה לא חשוב לי שקט של המארז או הספק אז תודה לכל בוני המפרטים וחשבתי על מיפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (10…

2. Started by KiRiLSiN,

עוד פרטים : ללא ציוד הקפי לא מתוכנן OC 5.5k חריגה של עד 50 ש"ח אם אפשר לבנות את המפרט בחנות skyPC כתובת : skyPC.co.il

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  3. אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by doldol360,

למשחקים כבדים בעיקר, יש עדיפות למחשב שקט ויפה, יש מצב לOC בעתיד למעבד ואולי לעוד כמה חלקים

5. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Amital,

שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר בטרוף ומעצב גרפי ללא דיסק קשיח! ללא זיכרון! מובנה מINTEL וכרטיס מסך של GEFORCE ללא כונן דיסקים ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו' {ציוד היקפי}

7. Started by Mor_S,

1. מה התקציב? 3500 ש"ח (אם יהיה צורך אז אשלם במזומן אבל בכל מקרה אשלם בתשלומים), 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטים באיכות High Definition 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לבינתים לא, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא הכל צריך, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיקר שצה"ל לא ירצו שהמחשב ישמש להם כטנק (המבין יבין) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני זקוק רק להרכבת מחשב ובדיקת ביצועים (עם יש מקום לחסוך אז רק הרכבה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב DVD X22 9. האם חשוב שקט? עד כמה?…

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by eriv4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by adar12,

כותרתתת****

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אני צריך מפרט מחשב למשחקי מחשב כבדים מאוד ב4500 אלף שקל בלי מסך בלי ציוד היקפי בלי כלום רק מארז עם תוכן תודה לעוזרים :] ועדיפות ל HD4890

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  12. אני צריך מפרט למשחקים כבדים ולפוטושופ בתקציב של 6000 וחריגה עד500שח ללא ציוד הקפי למערכת 64ביט ווינדוס 7 אני רוצה זכרונות 1600MHZ וכרטיס גרפי סוס תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Mr_Kevin,

1. מה התקציב? 4K חריגה של 100-200 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר [לא אלחוטי] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול,שיהיה בלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך רק של ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור Mugen 2 ואפשר להוסיף מאווררים עם LED 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני אקנה בנפרד xp 32/vista 64 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מארז עם חלון צד,רק KSP 9. האם חשוב שקט? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן משמעותי עד אקטרים 11. משחקים Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 על רזולוציות 1024 על 1…

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר,אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, metro 2033, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by iDoped,

שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by morell2,

תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Gs212,

מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by Marik.Sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2.השימוש היעודי של המחשב הוא גיימינג. אני מתכנן לשחק במשחקים כמו COD ASSASINS CREED C9 DIABLO3 Crysis Dirt ומשחקים חדשים שייצאו הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1920x1200 אני רוצה לשחק בדרישות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4.חוץ מציוד הקפי יש לכלול הכל 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט ברמה של 8 לפחות 6.לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול תוכנות כגון אופיס/ווינדוס 8. אמממ חנות טובה בבאר שבע 9. אין בקשות מיוחדות 10. אני לא מתכנן שידרוג מאסיבי עתידי. ערות: שיהיה מארז יפה D:

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by Teac,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?מזומן ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך צורב DVD.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק מעבדי אינטל ומארזי NZXT או COOLERMASTER. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?אני רוצה מחשב שיהיו לי קרחונים בפנים ~אני רוצה מארז שקט ומקרר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא ממש. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני רוצה שהמחשב יריץ מחשקים כמו CRYSIS WARHEAD על הכי גבוהה הוא אחד לפני וכמו GTA IV.. ןכ'ו 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש אולי…

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Teac,

1. מה התקציב?מזומן 5000ש"ח מקסימום 5500. 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים כמו- GTA IV,Need for speed Undercover,Crysis [both] and more. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד רק של אינטל. רק! ומארז TEMPEST[/ b] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מדאיג אותי אם המחשב ירה טילים מצידי העיקר יעבוד חלק וטוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מי שמרכיב לי את המחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מדאיג אותי כ"כ הרעש. 10. האם מתוכנן OC?איני מעוניין ב- OC. 11. במפרט למשחקים - המשחקים שהצג…

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by ori_fadida,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by Tzah22,

שלום לכולם אני חדש פה.. =) אשמח לקבל כל מפרט.. ד"א עם המחשב הזה אני קונה מסך W2353 lg 23* בסך 1200 ש"ח אשמח לשמוע גם חוות דעת על המסך.. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  24. אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 7000 ש"ח מSKYPC מטרות המחשב- בעיקר להרצת משחקים כבדים, ושיפעיל מהר יישומים מהר כמו WINRAR. האם אתם צריכים ציוד הקפי- לא צריך ציוד הקפי האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו- צורב DVD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה למעבד i7, זיכרון 6GB OCZ Platinum. שיהיה חברות מוכרות asus, GB, WD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם- הקירור יש דרישה למחשב שקט במיוחד- שיהיה שקט. הרכבת מחשב במעבדה- כן צריך. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - 500 GB האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים) - כרגע לא מתוכנן OC אבל כנראה שאני אעשה בעתיד. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה - במשחקים הכבדים שיש…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים