עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 5000 +- 200 ש"ח. אני ירכוש תמחשב ב-ksp אילת ככה שאפשר לקחת בחשבון שהמחיר יהיה 5000 ש"ח לאחר ניכוי מע"מ. מקווה לקבל המלצות למוצרים מוכחים ולא כאלה שאומרים עליהם שהם טובים. תודה מראש לכולם!! מטרות המחשב? : עבודות תכנות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב הדברים) * כונן אופטי? blue ray * הא…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המחשב לצורך משחקים סרטים וכדו. דרישות 15" מסך. וכל השאר תיעצו בבקשה צום קל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב בסך של כ-10.000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים. שיכלול 2 צורבים של דיוידי מסך 24 דיסק קשיח 1.5 T מארז פוול טאוור וללא כרטיס קול חיצוני, שישאר המובנה. שלא יכלול עכבר ומקלדת, ושיהיה עם ערכת קירור טובה. תודה רבה . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל מהכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק מסך 24 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפ…

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by Fat_Fred,

תודה לעוזרים

5. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד. אני הולך להיות באוקטובר הקרוב סטודנט למדעי המחשב כאשר זו המטרה הראשית של הלפטופ. * מטרות המחשב? כפי שציינתי, אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב וזו המטרה הראשית של הלפטופ. כלומר - עבודה עם תוכנות יחסית כבדות ועבודה במקביל של לא מעט פרוססים. * גודל המסך? חשוב לי שהוא יהיה יחסית גדול, אבל אין לי גודל ספציפי. * רזולוציית המסך? לא קריטי יותר מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חיבורים סטאנדרטים יספיקו * משקל רצוי? המשקל זה נושא חשוב - אני מעדיף שהלפטופ שלי יהיה קל לנשיאה כסטודנט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מומלץ שיחזיק מעמד לאורך היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממ.. א…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  6. ~צריך המלצה למחשב נייד לקנייה בארץ~ התקציב: עד 5000 ש"ח טרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: 13' משקל רצוי: רצוי קל מאוד(פחות מ2K) האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינונית האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: לא צריך גודל מינימלי של כונן קשיח: 50 GB צורב DVD: כן האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ^-^

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by VoliSuS,

טוב אז ככה יש לי תקציב של 5000 ש"ח אין לי בעיה לחרוג ב-100 שקל או דברים כאלו.. קודם כל אני צריך שהמחשב ניייד לא יהיה בחלקים יעני מחשב וזהו שיבוא לי מורכב והכל.. אני צריך גם אם מישו מביא לי המלצה אז גם אתר שאני יוכל לקנות ממנו את המחשב ועדיף שלא ייקח יותר משבוע שבועיים שהמחשב יגיע יעני בזמנה.. טוב אז ככה מה אני צריך במחשב: דבר ראשון והכי חשוב זה המקום אני צריך הרבה הרבה הרבה מקום!! אני משתמש בהרבה תוכנות משחקים אולי רק איזה 1-2.. אפילו לא אבל אני כל יום מוריד משו כמו 2 סרטים אני ייצרוב אבל יש כאלו שאני גם ישאיר.. אממ גם מהירות מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר שלא ייתקע לי וזה.. עוד משו אממ אני מעצב אז שהכרטיס מסך יהיה טוב יעני שייראו צבעים טוב והכל או שקוראים לזה כרטיס גראפי …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי? איך הכרטיס מסך? המעבד? הלוח אם? השימושים של המחשב זה משחקים כבדים...

11. אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  12. כמו שאתם יודעים TMS וFOX התאחדו הבעיה היא שהרבה דברים שהיו בTMS חסרים (נכון לעכשיו) באתר החדש לTMS היתה מערכת מחשב פצצתית בפחות מ4000 (3750 ליתר דיוק) אבל באתר החדש היא לא נמצאת אז עכשיו צריך לבחור משהו חדש שמתי עין על המפרט הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1748 שנראה לי די טוב חוץ מהכרטיס מסך שאני לא ממש מכיר אותו אבל מצד שני יש להם עוד הרבה הצעות למפרטים בסכומים האלה (בסביבות ה4K) ואני לא מומחה כזה גדול וקשה לי לקבוע מה הכי כדאי למטרות שלי כמו שאתם יכולים לראות יש להם מבחר די גדול. לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המפרטים אבל בכל זאת..: http://www.tmsfox.co.il/Gamers.aspx http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=208&ParentID=1 המחשב הוא בש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kikijojo,

אהלן חבר'ה אני נמצא כרגע בהתלבטות חיי, אני ממש קרוב לקנות את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17217 ורציתי לשמוע מכם כמה דברים לפני שאני חותם את הדין. 1.מה דעתכם על המפרט של המחשב? שווה\הולם את המכיר? יספק אותי בכל מה שקשור לעבודות בתחום הפיתוח, וקצת למשחקים בינוניים? 2.מה זאת החברה הזאת FUJISTU? ועד כמה היא אמינה? 3.מה זה WIDI? והאם זה כולל WIFI בתוכו? 4. מה המשמעות של FREE DOS? איך זה אמור להשפיע עלי? והאם כדאי לשקול קניה של מחשב FREE DOS? יש לי רשיון לwindows XP עוד מהמחשב הישן שלי, האם אני יוכל להתקין אותו על זה? תודה רבה מראש, כל פיסת מידע שתוכלו לתרום לדיון תעזור לי.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. Started by EladxDxD,

אם תשימו לב המפרט הזה היה אמור לעלות הרבה יותר אבל יש לי הנחה ענקית... אם עברתי על משהו מצטער אני חדש פה. המפרט: Intel Core i7 930 Gigabyte X58A-UD3R Scythe Mugen 2 Kingston HyperX 6GB 1600 CL 7 WD Caviar Black 1TB Sata III Intel SSD 40G X25-V Palit GTX460 Sonic Platinum SLI Seasonic 750W S12D CoolerMaster HAF 932

15. בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Unique,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪508 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪38 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מח…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by adleret221,

היי, אשמח לחוות דעתכם על המפרט. תקציב: 4,000 ₪. חריגה מקסימלית: 700 ₪. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו), ריבוי משימות ועומס. כלומר, כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע, יהיה קר ושקט. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: אין. הערות נוספות: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. כמו כן אני יודע שכרטיס המסך עלוב (מאד), אבל תזכרו שהמחשב בכלל לא נועד למשחקים. רק רציתי שיהיה כרטיס מסך חיצוני בסיסי, למרות שאני יודע שהמובנה במעבד עשוי להספיק לשימושים שלי. …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שלום, אשמח שתחוו דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני לא לחלוטין מבין בכל החלקים ולכן אשמח לייעוץ. התקציב לרכישת המחשב: 4,500 ש"ח. חריגה מקסימלית: 500 ש"ח. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו). כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: האם אוכל עם המעבד הזה לעשות אוברקלוק קל, של כ-10% (הבנתי שכיום חנויות שמרכיבות מחשב עושות את זה בשבילך). הערה: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. המפרט: (כל הרכיבים קיימים בחנו…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום! אחרי שראיתי חוות דעת ברשת,קיבלתי עזרה בנוגע למפרטים, הגעתי למפרט סופי שאותו אני מעוניין לרכוש. לציין כי המחשב ירכש בסניף אילת KSP בגלל שאין שם מע"מ. עכשיו יש לי הרבה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך **בסניף KSP אילת** (שזה משו כמו 8500 במקום עם מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + גראפיקה + עבודות יום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח ללא אוזניות, 3000 ש"ח כולל אוזניות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט עם אופציה לשדרוגים עתידיים לשימושים דרשניים יותר כמו גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by alidanon,

אני צריך חצי מפרט... שזה כולל את החלקים הבאים. מעבד, לוח אם, כרטיס מסך... אם נשאר כסף אז גם ספק אבל שלא ממש יפגע בחלקים האחרים. תודה רבה! תזכורת... עריכת סרטים! לא משחקים... (אם יש הבדל בכלל = \)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, צפיית סרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אני צריך מסך 20" עד 1000 ש"ח(התקציב הינו תקציב נפרד מהתקציב של המחשב). 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  24. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. שלום, אבקש מפרט למחשב לצורכי עריכת וידאו וצילומים כולל מערכת הפעלה חוקית עדיפות למחשב מותג עם אחריות ושירות עד בית הלקוח (לקוח עיסקי) - הכל הולך חוץ מ DELL תקציב: בסביבות ה-5000 ש"ח - ללא מסך תודה לכם

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.