ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אמורה להיות לי מדבקה מתחת למחשב עם קוד של ווינדוס כדי שאוכל להוריד תוך שניה ווינדוס חוקי בכל עת כעת אני מחליף את הHDD בSSD ומשום מה אין לי את המדבקה הזאת המחשב נרכש בארהב ומהרגע הראשון היה בו ווינדוס בעברית..מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 (אין צורך ב ssd יש לי כבר ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה צריך על מנת יספק את צרכי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כמו gta v. Battlefield 4 one א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תוכנה כבדים עם פלגנים גדולים וכבדים המחייבים 6 ג׳יגה זכרון ראם Cubase עריכה מוזיקלית - אין צורך בכרטיס קול טוב כי יש לי חיצוני . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לנייד עבור גרפיקאים של חברת ACER: מעבד של אינטל ליבה כפולה T5600 2G זיכרון כרטיס גרפי של Nvidia Geforce 7600 128M כונן קשיח 160G(5600rpm). האם המפרט מספק ? האם כרטיס המסך יתן מענה טוב? האם צריך לחזק את אחד הרכיבים או לשים דגש על רכיב אחר שלא צויין?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,565 ש"ח Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,290 ש"ח OCZ PLATINUM DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1600MHZ CL7 LOW VOLTAGE - OCZ3P1600LV3GK 560 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec EA650Watt EarthWatts power supply 590 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 699 ש"ח שני כרטיסים Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 PCI-e 1,270 ש"ח סה"כ 6,068 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 17:28:24 האם הזיכרונות האלה יותר טובים:http://www.pandas.co.il/product_info…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפורום שלום, אני מנסה להרכיב מחשב חדש, בעיקר לצרכים של עבודה עם אפטר ותוכנות תלת (לא מידולים כבדים במיוחד). בניתי מפרט והיית שמח לנסות לגלח את המחיר לסביבות ה10. אשמח לדעות וטיפים, והאם כל המרכיבים מתחברים יחדיו בצורה טובה. תודה! [img]http://www.1pc.co.il/img/logo.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.1pc.co.il[/URL] - רשת חנויות א&א מחשבים [b]מעבד: [/b]: [url=http://www.1pc.co.il/product-75713-Intel_Core_i9_10900__1200_Tray_C10900T.aspx?c13=75713,&c14=32300,&c15=75759,&c16=68406,&c17=61648,&c18=76016,&c19=69050,&c20=4382,&c21=63119,&c22=93580,&c31=75365,&&p=false]I…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג. המשחקים לא שיא הכבדים, בעיקר משחקי paradox למיניהם (EU4, CK3, stellaris) ודברים בסגנון הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג. עושה קצת סטרימינג לטלוויזיה החכמה דרך הרשת הפנימית. קצת פיתוח לבית חכם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אני יכול לקנות את השאר לבד... אבל אני אשמח להמלצה למקלדת/עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K, חריגה עד 8K אם יש הסבר ריאלי, אשמח לכמה שיותר אופציות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (Cities Skylines - Heavily Modded, Squad, ArmA III), עריכת סרטונים ותמונות (Adobe Stack) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל (2 מסכי 24") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים 2 כונני SSD וכונן HDD, שלושתם SATA III 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה מאוד שקט, אך לא במחיר פיצוץ התקציב (אני לא מבין …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, כבר לא מעודכן בחומרה עכשווית כמו בעבר. מחפש מחשב סביב 6000 שח (אפשר לחרוג בכמה מאות לפה או לשם במידה וישפר כרטיס מסך למשל) מתוכננת קניה באילת. דרושים מסך מקלדת ועכבר תואמים לגיימינג. ומארז נחמד עם דלת ו-RGB בשביל הילדים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הנה, סוף סוף מסמך רשמי עם כל המידע ( אבל ממש הכל ) לגבי הדור החדש של מעבדי רייזן מבית AMD. שורה תחתונה - יש שיפור, אבל ה - 8700K עדיין בטופ. https://www.gadgety.co.il/198884/ryzen-2000-leaked/ תהנו.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש איזה שהוא קוונצנזוס לגבי איזה מחשב עדיף לקנות בארץ לטווח מחירים שנתתי? (אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר קל) והאם במחירים האלה כבר כדאי להזמין מחו"ל ומקסימום לשלם מכס? אשמח לדעות קצת יותר מקצועיות לגבי הפרוצדורה... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'. צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט חשוב גם שלא יהיה כבד. התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע. אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות חלקים למחשב בחו"ל (california) ולהרכיב אותו כאן... התקציב שלי גמיש מאד (למטה ולמעלה) בסביבות 1000$. אני לא מחפש לקנות מחשב ב- 1000$ אלא לקנות מחשב שיענה על הצרכים שלי וקצת יותר מזה (שיהיה מוכן לעתיד). לגבי המעבד החלטתי ללכת על Q6600. הצרכים שלי הם: * אני מתכוון לצפות בסרטים דרך המחשב בטלויזיה LCD (האיכות חשובה לי מאד!), אם יש אפשרות לכונן Blu-ray אני אשמח אם לא אני אקנה אחד חיצוני רגיל. * OFFICE אינטרנט ועוד דברים שלא מצריכים הרבה. * יש לי HD750 Giga שיש לו חיבור FIREWIRE 800/400 (אם אני אוכל לנצל את ה-800 מה טוב). * חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר. * אני מתכוון להתקין VISTA. * בגדול אני לא מריץ משחקים אבל הייתי רוצה לשמור על האופציה. * אני רוצה שיהיה לי א…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה לאחותי ליום הולדת שלה מחשב שיכלול בתוכו את הדברים שאפרט בהמשך. המחשב יהיה לשימוש להורדת מוזיקה ושמיעת המוזיקה וכן גם לשימוש בתוכנות האיסיקיו המסנגר וקצת גלישה באינטרנט. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב הוא בסביבות ה 3.5K ובמזומן 2. מטרות המחשב צוינו לעיל 3. ציוד היקפי - מסך דק, עכבר ומקלדת אלחוטיים אך אני לא יודע אם לקנות לה כאלה משום שהבטריות נגמרות מהר... חשבתי על העכבר של מיקרוסופט כמו שיש לי שמחליפים כול חצי שנה ומקלדת חוטית... מה אתם אומרים? וכן גם רמקולים לשמיעת מוזיקה [2.1] 4. צריך מיני מארז קטן ואני גם מחפש משהו ורוד או משהו כזה עם חלון ואפילו יש מצב גם לקטודה שפועלת לפי המוזיקה המתנגנת 6. שהמחשב יהי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל: המחשב ישמש יישומי אופיס +אינטרנט וקצת משחקים לילדים קטנים (גיל 8) מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 לוח אם MSI RC410M2-L X300 ATI זיכרון 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATA 1&2 7200 RPM צורב DVD DUAL LAYERX18 כ. מסך X300 OB ATI מסך AOC 197VK 5MS סט אלחוטי למקלדת ועכבר + WIN XP PRO אחרי מה שקראתי פה, אני כבר מתלבט האם העסקה כדאית...למרות שעל פי המחיר אז הי די טובהאבל מה דעתיכם. בנוסף, במידה וארצה לשים מערכת ויסטה פרמיום האם אני צריך לשנות משהו או רק להוסיף זיכרון בלבד ? תודה מראש, כמו כן אשמח להצעה נגדית תחת אותו תקציב... רונן
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן של בדיקות קריאת ביקורות ולשגע את כולם סוף סוף הגיע לפנדה המארז שאני כ"כ רוצה ומאפשר לי את הקניה מליד הבית! העלתי את זה כמסמך וורד בגלל שזה גדול מידי בשביל תמונה. 3 מפרטים דומים מאוד אחד לשני מהחנויות IQPC SKYPC פנדה הינה: http://www.pikaf.com/tomer/mifratim.doc הינה סריקת ווירוסים למי שרוצה... 99% קונה מפנדה רק משהו קריטי כמו הורדה של 500 שקל תגרום לי לקנות ממקום אחר... מה אתם אומרים? יש משהו לשפר בתווח המחיר? שלא יעלה על המחיר של עכשיו! ובטח אתם אומרים אבל למה מפנדה וזה וזה וזה אז הינה התשובה: 1)קרוב לבית שלי 2)אמינות 3)3 קניות מוצלחות 4)שירות יוצא מן הכלל קניתי MX610 [עכבר לייזר] הוא נפל לי ... בלי שאלות בלי כלום הלכתי אליהם מיליתי …
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל מכם חוות דעת על מפרט שקיבלתי עליו המלצה בפורום אחר. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪858 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S5771GD5H צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪103 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים (עד עכשיו שיחקתי ב PS4, מבסוט עליו לגמרי). היה לי קצת קשה למלא את הפורמט כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע ובמה. המחשב צריך לשמש גם לעבודה, אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה המחשב שיש לי היום (Asus i5 8GB 256SSD) מספק אותי לגמרי עבור עבודה, אבל הוא יעבור הלאה ואני אשתדרג גם במחשב שישמש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-