עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moshemaman25,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת לא כבדים ,דיאבלו 3 LOL וסרטים HD מחובר למסך 22+רואב סרטים על 50 LED א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת רק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 1920*1080 אני חושב+ אני רואה סרטים מהמחשב על 50 LED -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מפרט בתקציב של 3.8K+- ללא ציוד הקפי (מסך אני ארכוש בנפרד -dell 2209wa ) ואין צורך בצורב. תכלית המחשב יהיה : 50% משחקים חדשים על רזולציה של 1680x1050 . 45% גלישה וקריאת טקסטים 5% סרטי HD אין תיכנון כרגע ל-O.C חשיבות השקט - 7/10 אני מעדיף מפרט שיהיה מבוסס I5 - אם זה יכנס בטוב בתקציב , אבל אם יש מפרט של amd שהוא הרבה יותר משתלם אז לא אכפת לי אני ירושלמי , וכניראה שאני אלך לקנות את המחשב בiqpc (שעה וחצי נסיעה ממני) , אך אם בחנות אמינה אחרת המחיר יהיה יותר משתלם \ אין את החלקים בiqpc וזה משמעותי- בכל זאת אשמח לשמוע! תודה מראש - ואם צריך עוד פרטים בקשה עדכנו אותי ואני אוסיף במהרה. חג חנוכה שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. המחשב בשביל בן דוד שלי

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  5. צריך שהוא יהיה גם שקט

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by D.r Bit,

שלום אז ככה אני צריך מחשב עם קירור פסיבי לחלוטין כולל ספק ....! מעבד במהירות 3.8/3.6 לוח אם של ASUS 4 GB RAM 80 GB RAPTOR 200 GB S-ATA LCD "21 DVD RW מארז עם ספק פסיבי עם סירקולציית אוויר מיטבית ..... הם יהיו במארז מאווררים אז שלא ישמעו אותם בכלל !!! כרטיס מסך שיהיה מסוגל להריץ כול משחק כיום בהגדרות טובות תודה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום אני רוצה מפרט למחשב משרדי שעיקרון יהיה מעבד טוב וזיכרון טוב.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by piniz,

אמ.. אני יודע שזה תקציב מוגבל ,בכל זאת תוכלו לעזור לי להשיג מפרט טוב לא צריך ציוד הקפי וכו צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זיכרון לפחות 2 GB,ו.. מארז כולל ספק וצורב DVD.. ו.. כונן קשיח עד 250 GB בערך..

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by קלוקיי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by avishai220,

היי אז ככה הציעו לי כבר כמה מפרטים הבעיה היא שאני מבולבל עכשיו אחד אומר קירור טוב השני אומר קירור לא טוב ויש עוד בעיה חשוב לי שהמארז יראה טוב חיצונית ויהיה שקט אז הנה הדרישות דרך אגב אני קונה מksp כי חבר שלי עובד שם והוא יעשה לי אחלה הנחה הוא מנהל סניף 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf 4 -מהי הרזולוציה…

• 47 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by ido-nava,

ברציני לרכוש מחשב חדש למשחקים הכולל: מסך LCD 19", ציוד היקפי (מקלדת,עכבר לא חובה אלחוטים) ורמקולים. ויש לי 2 שאלות: האם מעבד+לוח אם קונרו יכנסו במחיר שלי ? והאם צפוייה ירידת מחירים גדולה של מעבדי אינטל/AMD הישנים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. שלום, אני מבקש מפרט לשימושים הבאים: אינטרנט כולל הורדות- 30% Streaming החוצה לצפייה ע"י XTreamer - 30% נגינת מוזיקה כולל שימוש במיקסמייסטר - 20% עריכת תמונות חובבנית בפיקאסה/פוטושופ אלמנטס - 10% ערכית וידיאו חובבנית של פורמט AVCHD - כנראה ע"י פינאקל סטודיו - 10% לגבי גודל הארד דיסק - אני מתלבט אם להשתמש ב - NAS או בהארד דיסק של XTreamer כמקור אחסון עיקרי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by yarin153,

ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by supermiki,

קודם כל שלום לכולם . אני מבקש מיפרט למחשב גיימר,והתקציב שלי הוא 6K כולל מסך.תודה למביאים. (המחשב הוא 6K,וכמה שהמסך תוסיפו.)

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  19. אני צריך מחשב ב4500 שקל בלי ציוד היקפי בכלל... תקציב:4500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. GTA IV ICY TOWER חחח.. GTA IV CRYSIS ASSASIAN CREED 2 בעתיד ... וכל המשחקים החדשים שיצאו :] (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? אני אבצע בעתיד..…

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  20. 1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3,000 שקל. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו:GTA IV FIFA 10 PES 10 call of duty 4 call of duty 5 call of juarez 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני צריך צורב DVD וכרטיס קול ורשת מובנים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף AMD ומארז COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב אמור להיות שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כ…

21. המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  23. בקשה קוראים לי מיקי בקרוב אני קונה מחשב ללא מסך ללא מקלדת ועכבר ללא כונני פלופי וסי די רום מחשב בלבד אני צריך שתעזרו לי להרכיב את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא בסוכום הזה ושיהיה טוב למשחקים.. מעדיף מעבד של amd תודה לכל מי שעוזר לי..

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by jgn3erz,

היי לכולם שמי אסף, ואני חדש בפורום הזה, הגעתי אליו בהמלצות רבות.. אמממ אז ככה, ברצוני לקנות מחשב ממוצע לצורך עבודה בסיסית, גלישה באינטנט, קצת תוכנות מוזיקה, ללא שימוש במשחקים. התקציב שברשותי הינו כ-3300 ש"ח, דרך אגב, התקציב כולל גם מסך מחשב. אז ככה: (חלק מהרכיבים אינני יודע את הסוג והדגם, ואשמח לקבל ממכם מה כדאי) מארז ATX 500W מעבד אינטל CORE 2 DUO E4400 לוח אם משולב ASUS 945FSB1333 זיכרון 1G DDR2 667MHZ (אשמח לחברה מומלצת) דיסק קשיח 250GB SATA 2 7200 RPM 8/16 MB צורב LG DVD X12 מסך MAG 4 MS (איך המסכים של מאג, והאם כדאי מסך מומלץ אחר 19') אודה לכל אחד שיתרום מזמנו, ויעזור לי כי ממש אין לי מושג בתחום, אגב סה"כ ההצעה הנ"ל 3300 ש"ח האם זה כדאי?..

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים