עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , לאחר כ 4 שנים עם המחשב שלי החלטתי להתקדם למחשב חדש , השימושים במחשב יהיו מגוונים , סרטים ב HD , משחקים ( בעיקר פרו אבולושיין על הגרפיקה הכי גבוהה ) ושימושי אופיס וכו' - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר שקט ושיוכל למשוך 4 שנים בלי שאצטרך לשדרג יותר מדי דברים ( כמובן שלא ניתן לדעת מה יהיה .. אבל בכל זאת ) תקציב : הכל כולל ציוד היקפי ומסך : 4500-5000 ש"ח בנוגע למקום אני מכיר את KSP ולא כל כך מכיר מקומות אחרים , אני לא מרכיב את המחשב כך שאני רוצה שזה יהיה בהרכבה מלאה של המקום . בנוגע לדרישות השונות : 1. אני מעוניין שהמעבד יהיה 4 ליבות , קודם כל מכיוון שאני לא משדרג את המחשב כל שנה שנתיים אלא אולי פעם ב 4 שנים כמו עכשיו , בכל מקרה אני מעדיף ורוצה שהמעבד יהיה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במפרט של מקסימום גיימינג מינימום מחיר בסביבות 2.5K-2.8K. ללא מסך. החלטתי ללכת לפי ההצעה בפוסט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137991&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 בדקתי באייבורי ויש להם חבילה דומה למעט מספר רכיבים, http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 (את כרטיס מסך אני אשדרג ל-AMD (ATI) Radeon HD6870 רציתי עזרתכם בהסבר עד כמה קריטי ההבדל בין כל שני רכיבים: *לוח Asus דגם P8H61-M LX צ'יפסט H61 שהם מציעים לעומת Gigabyte GA-H61M-D2-B3 שמוצע פה. *ספק כוח FSP 350W שהם מציעים לעומת Antec …

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. Started by thelevy23,

אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן. בפעם האחרונה שקניתי (בעצמי) מחשב, זה היה בערך לפני 6 שנים. המחשב עלה לי 8000 ש"ח, ואני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת שוב (למרות שהוא החזיק לא רע יחסית לזמן שהוא קיים...). אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיהיה טוב מאוד, לא חייב להיות מושלם. עיקר השימוש בו הוא הורדות (כלומר, נפח דיסק קשיח הוא קריטי), וכמו כן הפעלת משחקים חדשים, גם מהיותר כבדים (אך לא הממש ממש מפוצצים), לדוגמה באטלפילד2. אני רוצה נתונים טובים, כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בהנאה את רוב המשחקים החדשים, אבל אני לא מצפה להרגיש כאילו אני משתמש במעבד על שמראה לי במדוייק כל פרט קטן (כמו זבוב שמסתובב ליד המצלמה : ). אני רוצה לשלם בסביבות 3500 ש"ח, לא כולל מסך, אבל כולל את כל השאר (כמו כרטיס מסך סביר וטוב, אבל לא טוב מד…

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. היי, שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי, וניסיתי להרכיב מפרט. אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בבחירה שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft ומשחקים קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדים אינטרנט, קצת תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Liorbt1,

היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד מעט ורציתי לדעת ולקבל עצות מכם האם כדאי לי לקנות חלק מהרכיבים למחשב חדש בחו"ל ולהביאם ארצה ולקנות ולהרכיב בחנות כלשהי את שאר החלקים? המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. בכל אופן רציתי את עזרתכם אם מישהו מכיר גם את חוקי המכס על נושאים כאלה והאם יש סיכוי גדול שיתפסו אותי מנסה להעביר 4-5 חלקי מחשב? בכל אופן, אשמח לעצות והתייחסות, תודה... במידה ועברתי על אחד מחוקי הפורום, אני מצטער אני חדש פה מהיום ובאמת ניסיתי

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by dj_horse,

מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה של מסכים מהבהבים של טושיבה? כול כמה זמן, המסך נכבה ונדלק מחדש,ומופיעה שגיאה בכרטיס מסך, הבנתי שזה בעיה של המערכת החדשה עם מחשבים מסויימים והכרטיסים שלהם. זה בעיה מאוד מציקה, שכבר מופיעה הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by ArZi17,

שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. שלום אני מצרף מפרט של מחשב שמיועד למשחקים אך בתקציב מוגבל יחסית. אשמח לשמוע דברים שצריך להוסיף/להוריד/לשנות כדי שהכול לעבוד טוב וחלק ואופטימלי.. תודה מראש [table][tr][td]גם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]23958[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][td]21740[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23875[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט נמצא בתמונה שצירפתי.. היעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים מכל הסוגים, תודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by bigben99,

שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 4,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 500 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, פיתוח אתרי אינטרנט, עבודות גרפיקה. תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פוטושופ (כבד), VMWARE (מכונות וירטואליות) (כבד) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לראות SS…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omer1879,

אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ilanb0,

קיבלתי הוראות מקצין צה"ל (הבן שלי...) לשדרג לו המחשב לפי קווי ההנחיה הבאים: מפרט שיחזיק מספר שנים (4-5). מיועד למשחקים ברמה של CRYSIS3 בזמן שהוא מגיע לחופשות. אין צורך במעבד או בלוח ו/או בכרטיס מסך שניתן לבצע בו OC, כי בבוא העת, יתבצע שדרוג כללי (כמו במקרה דנן). בכל מקרה, המעבד יהיה i7 4770 3.4 GHZ (למרות שהבנתי שאין הרבה הבדל בינו לבין 3770). דיסק קשיח SSD. (נוסיף עליו את הדיסק הקיים לשמירת קבצים - Western Digital 320Gb 16MB AAKS). מארז - נשתמש בקיים (ANTEC SONATA II 450W). אחלה מארז. מצדיק כל שקל. מסך קיים - VP930 ViewSonic כונן אופטי - נשתמש בקיים (אלא אם עלול לגרום לצוואר בקבוק?) - Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20. זכרונות - להמלצתכם. רכישה - ספק ב…

20. שלום רב , אשתי גרפיקאית ומעצבת אתרים וברצוני לרכוש לה מחשב נייד אשר יוכל לשמש אותה בעבודתה השוטפת. (כפי שאתם מבינים - אני מדבר על מכונה חזקה!) מטרות המחשב? עבודה על תוכנות גרפיות כבדות photoshop indesign illustrator dreamweaver כל חבילת adobe flash * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? ברצוני לרכוש כוננים סטנדרטים 500-1000 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש ברשותי תקציב של …

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. המפרט הוא: E7200 ABIT IP35-E ATI 3850 256MB 2GB RAM 800MHZ 500W חשבתי לשדרג כרטיס מסך ואת הראם,יש לי 1100 ש"ח לשידרוג,השאלה היא האם שאר המפרט לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש יחסית

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Omer DA,

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by infer73,

טוב אני לא בטוח אם זה הולך כאן, אם לא מצטער,ובבקשה שמנהל יעביר טוב ככה, אני רוצה לקנות מעבד AMD64,לוח אם וזכרון לא מתוכנן OC והתקציב הוא בערך 2000 אני לא מעוניין ביותר מ512 זכרון בנתיים בכל מקרה, יש מצב ב2000 משהו איכותי או שכדאי להוסיף עוד קצת? אם כן תגידו עוד כמה ואנא תגידו למה כדאי להוסיף טוב תתנו עצות בבקשה ואם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אתן

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  24. בניתי מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן משחקים וסרטים FULLHD בעתיד הלא רחוק אני מעוניין גם להתעסק עם קיובייס ברמה חובבנית מעבד : core i7 930 לוח אם : gigabyte GA-X58-USB3 זכרון: Kingston‎ DDR3 1333mhz 2GB X3 ספק : CM extream power 650w הארד דיסק: samsung 750GB 32mb spinpoint X2 מארז: CM storm scout כרטיס מסך: gigabyte nvidia gtx460 צורב: LG Black לא מתכנן המהרה אז לא רואה טעם להחליף מאווררים לא סגור כל כך על הלוח אם אם יש המלצה למשו אחר באותו טווח מחיר של 950 שקל+- אשמח לשמוע כל דעה חוות דעת ביקורת תתקבל בשמחה ! חג שמח דרך אגב

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. שלום לכולם להלן מפרט: מעבד: Intel Core i7-7700 3.6GHz 8M LGA1151 לוח אם: Z270H STRIX GAMING LGA1151,USB3.1,M.2,MB מאוורר: Intel Thermal Solution TS15A LGA1151 CPU Cooler זיכרון RAM: 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black - כפול 2 (סה"כ 32 ג'יגה זיכרון) SSD: 240GB SSDNow M.2 SATA 6Gbps (Single Side) כרטיס מסך: STRIX-GTX1060-O6G-GAMING (לשים לב שמדובר בגרסאת האוברקלוק) כונן קשיח: …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.