ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד מעט ורציתי לדעת ולקבל עצות מכם האם כדאי לי לקנות חלק מהרכיבים למחשב חדש בחו"ל ולהביאם ארצה ולקנות ולהרכיב בחנות כלשהי את שאר החלקים? המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. בכל אופן רציתי את עזרתכם אם מישהו מכיר גם את חוקי המכס על נושאים כאלה והאם יש סיכוי גדול שיתפסו אותי מנסה להעביר 4-5 חלקי מחשב? בכל אופן, אשמח לעצות והתייחסות, תודה... במידה ועברתי על אחד מחוקי הפורום, אני מצטער אני חדש פה מהיום ובאמת ניסיתי
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה של מסכים מהבהבים של טושיבה? כול כמה זמן, המסך נכבה ונדלק מחדש,ומופיעה שגיאה בכרטיס מסך, הבנתי שזה בעיה של המערכת החדשה עם מחשבים מסויימים והכרטיסים שלהם. זה בעיה מאוד מציקה, שכבר מופיעה הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מצרף מפרט של מחשב שמיועד למשחקים אך בתקציב מוגבל יחסית. אשמח לשמוע דברים שצריך להוסיף/להוריד/לשנות כדי שהכול לעבוד טוב וחלק ואופטימלי.. תודה מראש [table][tr][td]גם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]23958[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][td]21740[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23875[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט נמצא בתמונה שצירפתי.. היעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים מכל הסוגים, תודה מראש מאור.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 4,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 500 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, פיתוח אתרי אינטרנט, עבודות גרפיקה. תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פוטושופ (כבד), VMWARE (מכונות וירטואליות) (כבד) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לראות SS…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הוראות מקצין צה"ל (הבן שלי...) לשדרג לו המחשב לפי קווי ההנחיה הבאים: מפרט שיחזיק מספר שנים (4-5). מיועד למשחקים ברמה של CRYSIS3 בזמן שהוא מגיע לחופשות. אין צורך במעבד או בלוח ו/או בכרטיס מסך שניתן לבצע בו OC, כי בבוא העת, יתבצע שדרוג כללי (כמו במקרה דנן). בכל מקרה, המעבד יהיה i7 4770 3.4 GHZ (למרות שהבנתי שאין הרבה הבדל בינו לבין 3770). דיסק קשיח SSD. (נוסיף עליו את הדיסק הקיים לשמירת קבצים - Western Digital 320Gb 16MB AAKS). מארז - נשתמש בקיים (ANTEC SONATA II 450W). אחלה מארז. מצדיק כל שקל. מסך קיים - VP930 ViewSonic כונן אופטי - נשתמש בקיים (אלא אם עלול לגרום לצוואר בקבוק?) - Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20. זכרונות - להמלצתכם. רכישה - ספק ב…
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , אשתי גרפיקאית ומעצבת אתרים וברצוני לרכוש לה מחשב נייד אשר יוכל לשמש אותה בעבודתה השוטפת. (כפי שאתם מבינים - אני מדבר על מכונה חזקה!) מטרות המחשב? עבודה על תוכנות גרפיות כבדות photoshop indesign illustrator dreamweaver כל חבילת adobe flash * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? ברצוני לרכוש כוננים סטנדרטים 500-1000 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש ברשותי תקציב של …
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המפרט הוא: E7200 ABIT IP35-E ATI 3850 256MB 2GB RAM 800MHZ 500W חשבתי לשדרג כרטיס מסך ואת הראם,יש לי 1100 ש"ח לשידרוג,השאלה היא האם שאר המפרט לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש יחסית
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני לא בטוח אם זה הולך כאן, אם לא מצטער,ובבקשה שמנהל יעביר טוב ככה, אני רוצה לקנות מעבד AMD64,לוח אם וזכרון לא מתוכנן OC והתקציב הוא בערך 2000 אני לא מעוניין ביותר מ512 זכרון בנתיים בכל מקרה, יש מצב ב2000 משהו איכותי או שכדאי להוסיף עוד קצת? אם כן תגידו עוד כמה ואנא תגידו למה כדאי להוסיף טוב תתנו עצות בבקשה ואם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אתן
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן משחקים וסרטים FULLHD בעתיד הלא רחוק אני מעוניין גם להתעסק עם קיובייס ברמה חובבנית מעבד : core i7 930 לוח אם : gigabyte GA-X58-USB3 זכרון: Kingston DDR3 1333mhz 2GB X3 ספק : CM extream power 650w הארד דיסק: samsung 750GB 32mb spinpoint X2 מארז: CM storm scout כרטיס מסך: gigabyte nvidia gtx460 צורב: LG Black לא מתכנן המהרה אז לא רואה טעם להחליף מאווררים לא סגור כל כך על הלוח אם אם יש המלצה למשו אחר באותו טווח מחיר של 950 שקל+- אשמח לשמוע כל דעה חוות דעת ביקורת תתקבל בשמחה ! חג שמח דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט: מעבד: Intel Core i7-7700 3.6GHz 8M LGA1151 לוח אם: Z270H STRIX GAMING LGA1151,USB3.1,M.2,MB מאוורר: Intel Thermal Solution TS15A LGA1151 CPU Cooler זיכרון RAM: 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black - כפול 2 (סה"כ 32 ג'יגה זיכרון) SSD: 240GB SSDNow M.2 SATA 6Gbps (Single Side) כרטיס מסך: STRIX-GTX1060-O6G-GAMING (לשים לב שמדובר בגרסאת האוברקלוק) כונן קשיח: …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת צריך 2 מחשבים ללא ציוד הקפי זה של 6K יחובר למסך 24 רחב וזה של ה 3K למסך של 19 רגיל בעיקרון רוב העיסוק של שני המחשבים יהיה עריכה משחקים כבדים אינטרנט וכו לגבי OC יכול להיות בעתיד הקרוב אפילו, אבל לא כרגע. תודה.
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ב"טעות" שברתי את המחשב אם הGFORCE 4 אז ההורים שלי רוצים לי לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אם מישהו יכול לבנות לי מפרט למחשב אז אני ישמח.. תקציב 4000-5000 בלי חריגות!!!! 5000 גבול סופי. אני מעדיף מעבד שלE6600 CORE 2 DOU.. אני יכול גם להסתפק ב160 GIGA ( אם המפרט עובר את התקציב) אם אתם יכולים לדחוף פנימה 8800 GTS אני ישמח ( לא חייב, אני יכול להסתפק בX1950PRO ) מארז מעדיף NZXT APOLLO או NZXT TRINITY.. תוודאו שיהיה מספיק קירור במחשב, שהכרטיס מסך והמעבד לא יתחממו יותר מידי.. ושהספק כוח יחזיק את המחשב.. מקווה מאוד שתעזרו לי אני נואש.. ): נ.ב בלי ציוד הקפי.. לא עושה OC
-
- 16 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הי אני אתחיל בזה שאני מאוד מודע לחסרון הפוטנציאלי הגלום במחשב נייד בצבע לבן. מה לעשות זו הדרישה!!! אני מחפש נייד חדש מעבד מסוג i3 i5 i7, מסך 15 ומעלה (רצוי מט), עם אורך סוללה גבוה, 4GB RAM DDR3 (לפחות) זה לא מחשב לגיימר מושבע אך חובב סאונד טוב, וכרטיס מסך של 1G יהיה נחמד. אמינות גבוהה. מהסקירה שלי עולה ש SONY VAIO הוא חתול בשק ויכולות להתעורר מספיק בעיות, כמו כן מק כרגע לא בא בחשבון. ושוב הבעיה הכי גדולה עם החיפושים שלי עד כה..זה העיצוב השחור הסטדנרטי והמכוער. אני מעדיף צבע לבן. מודה לכם מקרב לב.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
[אני חדש בפורום והתרשמתי שיש פה מקצוענים ברמה. אני מעונין במחשב ביתי ללא מסך ומקלדת ועכבר.המחשב ישמש לגלישה ולשמיעת מוסיקה. אם אפשר להוסיף גם רמקולים ואוזניות באיכות טובה.מה אפשר לקנות הכי טוב במחיר הזה ואיפה? נ.ב רצוי מעבד AMD ברמה גבוהה
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לבנות מחשב לחבר הנתונים שלי הם כך לא לעבור את הסכום של 3700 שיהיה amd לפחות 512 זיכרון לא חייב כרטיס מסך רצחני צריך מסך דק 17 אינץ וציוד הקפי של עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ולבסוף אם אפשר לנסות לבנות את זה בksp כי הכי נוח לנו להגיע לשם בירושלים +הרכבת המחשב
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
למטרות שימוש משרדי וסרטים. מסך 15.6. עדיף שמאפשר עבודה בשמש זמן סוללה סביר ומעלה (לפי הסטנדרט - לא מכיר אבל שלא תיגמר אחרי חצי שעה) כונן DVD משקל לא קריטי, אבל עדיף כמובן קל עמיד - הולך להיות מיטלטל לא מעט ללא מערכת הפעלה האמינות מאוד חשובה (לכן חברות אמינות כמו לנובו וכו' עדיפות) תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-