עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eins,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה (זה אחד השימושים העיקריים של המחשב, ולכן אשמח לכרטיס קול איכותי, אם זה ישפיע על איכות הסאונד). בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - עכבר 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield 3/4 COD Far Cry 3 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by uzixsi,

המחשב בשביל חבר הוא רוצה מחשב שיחזיק לו לשנתיים הקרובות שימוש כמו שרשום למעלה למשחקים הסתכלתי במפרטים וראיתי את זה http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ואני מאמין שהמחירים ירדו אז חשבתי להחליף לו את המעבד ל d940 האם הלוח אם יתאים למעבד d940 ו האם כדי לעשות לו בהמשך oc ואם הוא ירצה להעשות בהמשך oc כדי להוסיף לו קירור טוב מעכשיו והאם הספק שמגיע עם המארז הוא ספק שיחזיק לו מעמד או שכדי להשקיע על ספק כח טוב איך שאתם שמים לב אין לי מושג אז פלייייייייייייז עזרה תודה רבה לכל העוזרים נשמח לשמוע הצעות אם צריך להוסיף עוד כסף אני אדבר איתו נשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Moor,

מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by rishon,

אוקיי אני צרך מפרט למשחקים ,קצת עבודה גרפיט בסיסית(PS וכו'), וצפיה הסרטים (HD). אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם מסך 22 ומפרט בלי. אהה והכי חושב אני צרך שהמפרט יחזיק כמה שנים. אהההה ועוד משהוא אחרון אני צרך המלצה על חנות לקנות ממנה את המחשב. אבל שהחנות תהיה בסביבות אשקלון אשדוד. תודה מראש לכול העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

המפרט הוא למטרת OC, משחקים כבדים ושימוש ביתי. אין צורך בהארד דיסק (יש לי SDD וHDD) ובציוד היקפי. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX ₪1189 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z87-HD3 ₪639 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 4GBX4 - 16GB DDR3 1600 - לרוכשי מחשב חדש! ₪594 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX770 2GB GDDR5 - RETAIL ₪2017 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK w/ WINDOW ₪618 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III REVB - זמין במלאי ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5806 מפרט זה הורכב באתר: www.IQP…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר מספיק משחקים האמת.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 111111,

בקשה למפרט עד 6800 שקל כולל מסך 17 אינץ' וללא כל ציוד הקפי אחר ללא צורב, כונן דיסקטים וכונן רגיל ושיהיה כולל 6800GT תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, תדיר; GIMP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אז ככה : המטרות העיקריות זה אינטרנט (עבודה) , תוכנות ומשחקים . הייתי רוצה להפעיל את המשחקים החדשים , פחות חשוב לי איכות מטורפת ברמות שלא ראיתי ... חשוב לי מאוד השקט של המחשב , המהירות שלו , ושיחזיק לי לכמה שיותר זמן . הייתי רוצה שיהיו לי 2 כניסות למסכים (שאני אוכל לחבר את הLCD גם) מסך הייתי רוצה 17 אינץ לא יותר . אני לא מתכנן לעשות OC . אני חושב שזהו זה פחות או יותר ...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by tobul,

היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by angle,

היי חברה, אני מחפש מפרט למחשב עד 15K עבור עריכת סרטים (מומלץ בתצורת HDDVD) כרגע הכיוון הוא שטח איכסון גדול במערך משולב של raid 0 ו raid 1, וכמובן שיכולות גראפיות גבוהות, ומומלץ גם כרטיס קול ורמקולים של 5.1 ערוצים לפחות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by talk2yaniv,

היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. היי מה שלומכם? חבר ביקש ממני להתאים לו מפרט בסכום הנקוב. אשמח להיעזר בכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 6000 ל-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בין היתר לפיתוח תכנה (microsoft visual studio בגרסאות המתקדמות ביותר, וכן אופציה לסביבות נוספות דוגמת eclipse ו-netbeans), האזנה למוזיקה, סרטים (כלל Full HD) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ראה סעיף קודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. מטרות/שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, תיכנות, (משחקים - פחות חשוב). א) במחשב יותקנו מספר מערכות הפעלה. ב) סביבות פיתוח (כמו VS2010 בסביבת windows). ג) הצגת תכני HD לעיתים קרובות - גם כחלק מהעבודה. ב) לא תתבצע שום עבודה גראפית ולא תתבצע עריכת וידאו. 3. ציוד היקפי: רמקולים, מסך - עד 22' חשוב שיהיה נח לעבוד מולו ולא רק לצפייה בסרטים מרחוק, צורב. 6. עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. אזור המרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה מבוסס i5 עם לוח של gigabyte הרכבתי מפרט בעצמי אך אינני בטוח לגבי הספק, המארז וכרטיס המסך (כדי לא לגרום לבלבול החלטתי לא לשים אותו כאן). תודה רב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shim,

מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Licht,

אהלן, עד היום השתמשתי רק במחשבי מותג, קניתי אותם מהסיבה הפשוטה של אחריות, זה דבר שמאוד חשוב לי, השקט הנפשי שאם יש תקלה אני לא צריך להתעסק בזה יותר מידי אלא החברה מטפלת, לדאבוני לא מצאתי מחשב מותג שעונה על דרישותי במחיר סביר בארץ ולכן אני פונה אל האופציה של הרכבת מחשב ופה אתם נכנסים כל עזרה תתקבל בתודה ובשמחה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין עניין לחסוך אבל אין צורך להוסיף משהו מיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בתכני HD, שימוש כבד בדפדפן (מס' גדול של כרטיסיות כשחלק מהם גם עם סטרימינג באיכות HD…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-אין ב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים