עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אוניה,

ברשותי שתי הצעות למחשב למשחקים , איזו עדיפה בעינכם ? הצעה ראשונה לוח אם - g41tm-e43 hdmi מעבד - אינטל - ghz 4mb core 2 quad q8300 זכרון - value geil 4gb ddr2 800mhz כ.מסך - nvidia geforce 220gt 1g-3 hdmi דיסק קשיח - 500gb sata2 32mb c.g wd ספק - cmss-5 ht 500w seasonic מארז שחור קדמי ללא ספק - ezcool צורב - sata lg dvdx22 dl gh22ns הצעה שניה מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Asus M4N78 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק HEC 66RC ספק כח - seasonic ss-500et 500w ההבדל בין שני…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by e1r2e3z,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:PES 2010 * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם חריגה ל 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (גלישה כבדה באינטרנט), משחקים, עריכת מוזיקה. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. CUBASE, CALL OF DUTY, GTA, prototype, FIFA וכו'... המסך שלי הוא כרגע 17" רזולוציה אם אני לא טועה 1280 על 1024. אבל אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מסך 20\22 אינץ' אז להתחשב בזה גם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני…

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Charlie17,

אהלן אנשים, אני לפני כמה זמן קיבלתי מפה מפרט למחשב גרפיקה וזה המפרט הסופי...ויש לי גם כמה שאלות 1) Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ 1x - 2) Kabuto Scythe Fan 1x - 3) Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem 1x - 1279 4) Kingston 2GB DDR3 1333Mhz 3x - 5) WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS 2x - 6) PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss 1x - 7) Antec 300 Gaming Case 1x - 8) SeaSonic 500-550WT PowerSupply Fan 1x - 9) SAM SHS223B X22 SATA DVD 10) Dell 22" 6ms 1:1000 1680 x 1050 2209WA UltraSharp 2209WA אוקי...לגבי ה 2 דיסקים קשיחים, השאלה שלי היא,למה לקנות 2? לחפוף ביניהם או משהו כזה? מה זה בדיוק נותן? ולא עדיף אם כבר 1TB? עוד שאלה, האם יש סטיקים של 4GB …

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב מיועד למשחקים וגם להיות מחובר לטלוויזיה דרך HDMI ולצפייה בסרטים ב720P הציפייה היא שהמחשב יחזיק משחקים חדשים לכמה שיותר זמן בלי התעסקות מיותרת ישבנו והגענו למפרט הזה: Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪723 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT Tempest - Air Flow King, יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=263 Sea…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YoYoavK,

ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, אצטרך עזרה קטנה. אני צריך לקנות לחברה שלי נטבוק. הצרכים זה: מוסיקה, אינטרנט, סרטים ומשחקים פשוטים. עכשיו לדעתי http://pandas.co.il היא רשת חנויות איכותית ומספקת שירות לא רע בכלל. מצאתי שם מספר דגמין שמתאימים למטרה, אני צריך רק יעוץ מכם מה לדעתכם עדיף ומה לא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=26216 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3059&products_id=25522 בשניהם יש VGA, לשניהם יש 3 USB, לDELL יש HDMI, שניהם מגיעים עם XP. נראה שהיתרון לDELL, לא ? הסתכלתי גם על ACER: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_1143 אבל הרוב שם מגיעים עם סוללת 3 תאים שלפי מה שהבנתי זה משנה הרבה. נ.ב - איפה אפשר לקנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

11. אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ninja29,

שלום מעונין בעזרה למחשב שקט במיוחד עבור תוכנות המרה חזקות וכו . מעונין במעבדים החדשים I5 או I7 בקשר למשחקים רק בעתיד לכן אני מעונין בכרטיס מסך הכי זול עם יציאת HDMI שיריץ משחקים כמו הכרטיס מסך שלי הישן 1950 למי שמכיר , ציוד היקפי יש לי ,,אני זקוק רק למעבד , כרטיס מסך , לוח אם , זכרונות אני מחפש לוח אם עם יציאה אופטית למערכת קולנוע שלי וכנראה ספק יש לי ספק מעולה 400W של אנמרקס האם הוא יספיק למעבדים החדשים ?) בעתיד אני ארצה לשדרג לכרטיס מסך חזק כך שהמערכת צריכה להיות פתוחה לכך. * אני רוצה לבנות מחשב מאד שקט כמו מחשב נייד שלי (e4300 ) הרעש משגע אותי אני עובד 24 שע עם המחשב. תודה לכל המגיבים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום ברצוני לשתף אתכם במקרה המצער שלי, ואולי למצוא אנשים במצב דומה שרוצים להצטרף לתביעה ייצוגית: לפני שבוע לפתע התקלקל הנייד שלי (HP Pavilion dv2500t). התצוגה על המסך חולקה ל-6 מסכים קטנים וזהים, והתמלאה בפסים אופקיים מרצדים. לא ניתן לעבוד יותר עם המחשב, ולא ניתן לחבר אותו למסך חיצוני. המחשב הוא בן שנה וחצי, ונמצא מחוץ לשנת האחריות. ניגשתי למעבדה שתיקנתי בה פעם מחשב נייד, ואמרו לי שחייבים להחליף את כל לוח האם, בגלל קריסה של כרטיס המסך (NVIDIA 8400M GA). עוד אמרו לי, שזו בעיה "גנטית" של פגם בייצור של כל כרטיסי המסך מהסדרות 8400M ו-8600M, ואולי כדאי לפנות ל-HP ישראל ולנסות לשכנע אותם לקחת אחריות על העניין. התחלתי לחקור קצת את הנושא. כיצד לפתע קורס כרטיס המסך, כאשר תחזקתי את…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, להלן מפרט עבור מחשב מבוסס I5 1. מה התקציב המקסימלי? 4600 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב - לדוגמא תכני HD, משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - cod modern warfare 2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - כן. למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - לא ידוע, המסך עדיין לא נקרא. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו את…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liori,

אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yuvaliat,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…

20. Started by Blinker,

חיפשתי ככה במפרטים של האתר אבל המערכת שם נדפקה קצת ולא מראה מחירים מה שאני צריך זה מחשב שיהיה לו יכולות גרפיות גבוהות במיוחד מאחר שהשימוש העיקרי שלו זה שרטוט תלת מימדי מפרט רק לכונן עצמו מארז לוח אם מעבד זכרונות כ.מסך דיסק קשיח ספק צורב פשוט לא צריך להיסחף על המארז הוא לא דורש סופר יופי וסופר שקט אממ זיכרון 4 גיגה מינימום דיסק קשיח 250GB יספיק נראה לי ועד כמה שזה מטומטם זה למסך 19" כנראה אם רק אפשר להתבסס על חלקים שקיימים ב KSP יהיה נהדר פשוט זה הכי זמין לי -- אבל לא חובה ותודה מראש לכולם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Peri228,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות משרדיות וצפייה בסרטים (בעיקר HD), אך גם מעט גיימינג לאחי הקטנים. התקציב שלי עומד על כ 3500 שקלים, ואני מעדיף לא לחרוג ממנו. אין צורך בעכבר, מקלדת, מסך או רמקולים, והדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה שקט (בערך 7 מתוך 10, אם חייבים לדרג ) ושיכיל כונן בנפח טרה וצורב. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו, אלא אם תומלץ המהרה קטנה. אני בודק אפשרות של הבאת רכיבים מסוימים (מעבד, זכרון וכרטיס מסך) מארה"ב, אבל כרגע המחשב מתוכנן להקנות בחנות הזולה ביותר שאמצא בארץ. תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by network,

עריכה:המפרט הוא בעיקרו למשחקים, אני לא יודע לאיזה מהירות אני הולך לעשות לו OC עדיין, אני אדבר על זה עם החנות שתעשה אותו ואבדוק גם בעצמי במקרה והOC שהם יציעו יהיה חלש מידי, בעיקרון אני מתכוון ללכת עם משהו בטוח אבל לא יותר מידי בטוח, המחשב יהיה בחדר בו אני ישן אז עדיפות לשקט מבחינת המארז הדיסקים הקשיחים והקירור עדיפה. אני מתכנן לקנות אותו בסקאיפיסי. עריכה:לא התכוונתי לבנות משהו עתידני ויקר על יתר המידה "לעתיד הלא נודע" אבל גם לא משהו שיצור בעיות עם שידרוגים שהולכים לבוא לפחות בשנים הבאות ! אני "מניח" שכל העסק יעלה לי בין 10 ל11 אלף(יכול להיות שפחות) אבל הזמן שאני הולך להוציא עליו יהפוך אותו לשווה מבחינתי והדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפשר יותר מידי רק בשביל להוציא המון זמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dvirzilbi,

התקציב: 2000-3000 דרישות: מעבד + לוח אם של אינטל . כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה 1920X1200 אך גרפיקה נמוכה. שיהיה שקט במיוחד. אין צורך בציוד היקפי. נ.ב. פורום מדהים יש לכם עם המון מידע חשוב. כל הכבוד!. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by yonir,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל אמא שלי. אני מבין בעקרון במחשבים אבל לא מתמצא בניידים (בעיקר מבחינת מה יש היום בשוק) אז אני אשמח להסברים (גם טכניים) לגבי מה עדיף. הפרטים הדרושים... : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון רק עבודות משרדיות, לא משהו כבד בכלל. למרות שאם כבר קונים מחשב נייד כדאי שיוכל להקרין גם סרטים כמו שצריך ויהיה אפשר להשתמש גם בסלון כ-HTPC * גודל המסך? רצוי 15.4-15.6 אבל אם המשקל יגביל לפחות אז אפשר לרדת ל-14 * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל, עד בערך 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים