עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אסביר את צרכי על פי השאלון המסודר. 1. התקציב הוא 4000 ש"ח. 1א. יהיה נחמד לחסוך. 1ב. ניתן לחרוג ב 500 ש"ח. 2. עיקר שימוש המחשב יהיה לתוכנת SolidWorks וריבוי תוכנות קטנות שמתאימות ל 3D Printer במקביל. 2ב. גודל המסך בסבויבות 15"-17". 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך ב: רמקולים טובים ומצלמה. 5. שיהיה שקט (1-8) בין 5-7. 6. לא סגור על מה זה האוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. 8. העדפה למחיר הוגן ושרות מצויין. מגורים איזור חדרה. 9. קניית המחשב מתוכננת בחודש הקרוב. 10. יש צורך בחיבורים כמו: Audio, USB 3. לפחות 3 חיבורים של USB. 11. בגדול אני מעוניין שהמחשב יחזיק מעמד זמן רב ולכן…

• 12 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. Started by yuvaliat,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. רכשתי ב-ebay מחשב נייד lenovo r400 מחודש ע"י לנובו. המחשב הגיע באריזה חתומה במצב חדש לחלוטין. בלי שום שריטה. ריח של חדש. לצערי למחשב יש אותה בעיה כמו למחשב של לבחור הזה: זה כל כך מעצבן! :'( פעם שנייה אני נופל על מחשב נייד לימון. בעיקרון המחשב באחריות בינלאומית וקוד דגם תופס בארץ. ביום ראשון אנסה לפתוח קריאת שירות. אם לא אצליח אצטרך לעשות תיקון קומבינה כלשהו. חוץ מזה אני מאד מרוצה. מחשב נייד בליגה אחרת לגמרי. שקט לחלוטין, לא מתחמם אפילו טיפה, מקלדת פצצה, אין טיפה פלסטיק מבריק. קשיח ואיכותי. אה וצריך להעיף את הויסטה. לא החלטתי אם לעשות downgrade ל-XP (קיבלתי דיסק) או לעבור לחלונות 7. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by llivny,

יש לאבא שלי בחדר שינה טלויזיה של 42" ומערכת רמקולים היקפית. בתוך ארון עם דלת זכוכית שממוקם מתחת לטלויזיה הוא שם לפטופ והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי. גם כשהלפטופ לא סגור בתוך ארון יהיה אפשר לטגן עליו ביצה, בנוסף הוא ישן ואיטי. מכיוון שיש קצת חוסר מקום למארז החלטתי לעשות את פרוייקט "מחשב ארוני" ועל המדף של הארון להתקין מחשב (יענו שהארון יהיה המעטפת). אני קצת מתלבט בנוגע למפרט וצריך עצה. המחשב משמש לעבודה משרדית, ויש כמה נקודות חשובות: המחשב צריך להיות זול (אני מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות למפרט של 1500), שקט (לחדר שינה) וקר (בשביל ארון). אני לא צריך מעבד חזק, וגם לא כ. מסך חזק (למרות שאם זה לא מייקר את הסיפור, הייתי שמח לחיבור HDMI) בנוסף אני צריך שני מאווררים שקטים 80 מ"…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי, הגיע הזמן לשים לילד בן ה10 מחשב בחדר. יש לנו מחשב חזק גיימינג בסלון אך בחדר הוא ישחק בעיקר פורטנייט, יראה קצת נטפליקס וילמד כנראה בעזרת office. תקציב הוא די גמיש, באזור ה5,000 ש"ח כולל המסך (מקלדת ועכבר יש). תודה !

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם כמו שרשום למעלה אני מחפש מחשב עד 4000 ש''ח ללא חריגה.. למטרת משחקים ובעיקר מחשב שיהיה שווה לשנתיים שלוש ואני לא יצטרך להחליף אותו כל שנה- שנתיים.. ללא ציוד הקפי, ללא אובר קלוק . תודה

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  9. צריך יעוץ לגבי המחשב שלי.בהתחלה שקלתי אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג מכיוון שכרגע אין לי כל כך הרבה כסף. אז ככה,זה המפרט הנוכחי שלי: Intel Core 2 Duo E6400 ASUS P5B Nvidia Geforce 7950GT 512MB Kingston 1GBX2 וספק Thermaltake 440W.אם אני לא טועה.ובטח גם אותו צריך להעיף. והמסך שלי הוא 19" וכרגע אני לא שואף ליותר.. זה פחות או יותר מה שיש לי..עוד דבר אחד חשוב זה המארז שלי-Suprano VB1000 שלדעתי הוא קצת מוגבל במקום לכרטיס מסך חדש.אבל תעודדו אותי ותגידו לי שאני טועה. בעיקרון מה שאני רוצה מהמחשב שלי זה שהוא יריץ את GTA IV בצורה בינונית+ במצב שחיק. עזרו לי בבקשה! תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, מבקש מפרט לנ"ל כולל כרטיס PVR , כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS, 2GB זכרון, מארז וספק שקטים. המארז יכול להיות TOWER אבל לא יכול לחרוג מגובה ועומק של 50 ס"מ. תודה מראש לעונים נ.ב. אין צורך במקלדת + עכבר.

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  12. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא ביקש ממני מפרט ב4500 גג עם מסך דק הוא רוצה תמחשב לאימיול סרטים ומשחקים כמו נידפורספיד2, קאנטר {ללא oc} תודה מראש למגיבים טל

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by guy2607,

היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Cupid Me,

אהלן, צריך את עזרתכם בשדרוג המפרט הקיים (<), השדרוג יכלול מעבד,קירור למעבד,לוח אם וזכרונות בלבד ומיועד למשחקים. דגשים: לוח אם עם תמיכה ב-PCI-EX2.0 וקירור שקט למעבד, תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אז ככה מחשב למשחקים...(המחירים פה בלי מסך...כי התקלקל לי המסך של המחשב הישן אז אני יקנה בעוד איזה יומיים-3..) AMD Athlon 64bit 3000+ BOX חנות:KSP Gigabyte K8NS חנות:KSP TWINMOS 512MB PC3200 חנות: comp4u PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III חנות: פנדה WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM חנות:KSP ANTEC SX1040B with 400W PSU חנות: comp4u המחיר בסוף...5280..שאני מביא מכמה חניות זה יותר זול באיזה 400 שח...וגם אני מקבל בדיוק מה שאני רוצה....מה יש לשפר בו.?.. ועוד שאלה עוד 512 יהיה שיפור בביצועים??... מישהו אומר מעבד אחר??...משהו אחר?..זיכרון אחר?? החניות טובות??.(חוץ מפנדה...רק שתדעו בזמן האחרון הם בסדר גמור..!!) בתודה ירון

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! תוכלו להמליץ לי על מחשב לשימוש משפחתי ולמשחקים חדשים בתקציב בערך 3K (אם אפשרי להרכיב מחשב כזה למשחקים) חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולעבודות גרפיות פשוטות (פוטושופ לא ברמה גבוה) השקט לא כל כך חשוב אבל שלא יהיה טרקטור לא מתוכנן OC המשחקים ישוחקו הרמות על דרישות בינוניות תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by hagai-,

לאחר עיון בפוסט הנ"ל- http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1372-114558587.htm והתכתבות עם נציגת דל ישראל (בקישור הנ"ל)- http://img2.tapuz.co.il/forums/1_117777752.htm עדין לא ברור כיצד ניתן לדעת לפני הרכישה, האם למחשב יש אחריות בינלאומית. כאמור בעת הרכישה אין ממש אפשרות כזו לרכוש עם אחריות בינלאומית, וע"פ מה שכתוב באתר של דל, ניתן לברר זאת רק ע"י הזנת ה Service tag, אבל זה רק לאחר הרכישה כמובן. אני עומד לפני רכישה ב BestBuy ארה"ב, ועדין מתלבט. האם מישהו רכש Dell בארה"ב ובנוסף אחריות בינלאומית כבר במעמד הקניה? או שרק בדיעבד בדקתם? אגב הדגם המדובר הוא Dell 1525 118B- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8814624&type=product&id=1206749396536 דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. הנה הוא.. קצת יקר.. אני רוצה להוריד את המחיר.. אני לא מבין בזה כל כך ועשיתי הרבה טעויות.. קניתי כרטיס רשת ויש כבר 2 בתוך הלוח אם ... והלוח אם קצת יקר מידי.... בקיצור בלאגן.. מחשב עם 2 מעבדים... אומרים שאני לא צריך את זה... באמת אני לא צריך את זה?! בקיצור הנה המפרט [2] Athlon MP 2400+ 242.00$ [1] TYAN "Thunder K7X Pro(S2469GN)" $351.00 [1] Geil Golden Dragon Dual Channel 184 Pin 1GB (512MBx2) DDR PC-3700, Model GD3700-1GDC - Retail $285.00 [1] GIGABYTE nVIDIA GeForce FX5950 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "GV-N595U256V" -RETAIL 397.00$ [1] Western Digital 250GB 7200RPM IDE Hard Drive, MODEL WD2500JB, OEM Drive Only 188.00$ [1] NEC 16X DVD …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה

24. Started by Bypass,

שלום אני מעוניין בקניית נייד בסביבות ה 6000 פלוס מינוס ונעצרתי על שני הדגמים האלה. ה ACER קצת יותר יקר ובעל כ.מ. חזק יותר, אבל הHP נראה ממש נחמד... למישהו יש ניסיון עם אחד מהניידים האלה, או המלצות נוספות (חשבתי גם על הLG M1 שיותר יקר ובעל 3 שנות אחריות )...? עדיין מתלבט חזק. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2723 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat= http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=M13DOUE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9763&aff=Zap〈=he

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by orano,

איך המפרט לדעתכם, אני אקנה אותו אחרי יציאת הכרטיסים החדשים ככה שאם ירדו המחירים אני יעלה בכרטיס. מה דעתכם? בנוסף לכך הזיכרונות תומכים בלוח? כי ראיתי באתר IQPC שיצאו זיכרונות לi5.. מה ההבדל בין אלה לחדשים? (אלה יותר Zולים.) אשמח לשמוע חוות דעת. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL ¤570 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤277 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 דיסק ק…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.