עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חשוב מאוד שהמחשב יריץ משחקים עתידיים לצאת אפילו אם אפשר לדחוס את ה 4870X2 למפרט זה יש נחמד. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  3. שלום ותודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איור על לוח גרפי\מסך מגע (סינטיק), עריכת וידאו ועבודת תלת בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פרנסה), פרימיר ופיינל קאט (פרנסה), טונבום סטוריבורד פרו 3D (תדיר), מאיה ו3D מקס (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם ישוחקו משחקים הם יהיו מאוד מגוונים ובכל מקרה זה לא השימוש העיקרי -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול מיועד למשחקים קלים כגון league of legends ו-trine 2, רוצה שאפשר יהיה להריץ diablo 3 ו-path of exile (לא משחקים כבדים)אם אפשר להריץ משחקים כבדים על הגדרות נמוכות, בונוס. מסך 22 1600X900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. מבקש לקבל מפרט עבור משחקים עד תקציב של 3000 ש"ח ברצוני להריץ בצורה טובה משחקים כמו MWF2 - FAR CRY 2 , CRYSIS וכו'.. א. יש לי מסך 20 " ואני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1280X1024 ב. אני די נעול על כרטיס ATI HD 4850 - נא שלבו אותו במפרט שאתם מציעים לי. ג. השקט של המארז די חשוב , היות והמחשב אצלי בחדר. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאינטרנט וסרטי/סדרות HD. - מסך DELL 23 u2312hm. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Tuvok,

אני אשמח לקבל המלצהל מפרט מחשב. המחשב ישמש בעיקר עבור אינטרנט ועבודה משרדית, אך יצטרך להיות מספיק חזק עבור עריכת וידאו. אני זקוק לכניסת Firewire במחשב. אין צורך ב-DVD כי הישן יעבור מהמחשב הקודם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, באופן מסורתי, כל 5-6 שנים אני מתבקש לקנות מחשב חדש להורים שלי. מסתבר שהזמן רץ כשנהנים, ו 5-6 שנים חלפו להם ממש לא מזמן. הדרישות, בקצרה, הן פשוטות וקלות. המחשב צריך להיות: א. זול ב. קטן (פיזית) ג. מהיר כמה מסובך זה כבר יכול להיות? בסוף ההודעה אמלא את השאלון המפורט. בינתיים, כיוון כללי כפי שנראה לי: חשבתי ללכת על NUC או מחשב מבוסס לוח אם mini itx. יש בפלונטר את ה NUC הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-Kit-120&cart=1397374509145720345〈=heb ואני שואל: א. האם הוא מספיק טוב עבור שימושים ביתיים? ב. האם אפשר למצוא NUC זול יותר שיעשה את העבודה? (מעבד חלש יותר, לאו דווקא החלפה לכונן "רגיל") ג. האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס min…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , , GENERALS 2, CIV5 , EU4, GTA5, ROME 2, SIMS 3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם :-) אני לא מבקש מפרט לפי תקציב, אלא לפי הדרישות. מקווה שזה לא יהיה יקר. אם זה יהיה יקר מאוד אתייעץ אתכם איפה כדאי להתפשר. אלה הדרישות הצנועות שלי ממנו: - הרצה מהירה וקלילה של תוכנות עריכת וידאו כמו premiere, vegas וכ' - הרצה מהירה של תוכנות Adobe creative suite CS4 כגון indesign, photoshop ו-iilustrator (במקביל) - הרצה מהירה של יישמי אופיס במקביל - הרצה מהירה של תוכנות עבור אדריכלות ותכנון. בינהם autocad ו- 3d studio max - כרטיס מסך שיתמוך בשני מסכים עבור עריכת וידאו - כרטיס מסך הכולל כניסת ויציאת וידאו (VIVO) או כרטיס טלוויזיה נפרד ממנו. (מה עדיף? המטרה: לראות טלוויזיה במחשב וללכוד בפורמט איכותי) (עדיף כרטיס שיתממשק עם הממיר של YES - תוכנה תשלוט על הממיר של YE…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. המון תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח, עדיפות ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, בעבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק 20-30 לשוניות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Ne…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק כמה עשרות לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed, משחקים בסגנון הנ"ל) . -…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לעבודות גרפיות קלות. תקציב מקסימלי: 2500 ניתן לחרוג עד 400 ש״ח, עדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית לעיתים מזדמנות (Photoshop and Illustrator) ועבודה משרדית בשוטף (Word, Powerpoint) יש צורך ברמקולים (פשוטים) שקט המחשב: 4 לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות נוספות. הרכבה בחנות. אין חנות ספציפית, הבנתי שפלונטר סבבה קניית המחשב תתבצע מוקדם ככל שניתן אין בקשות מיוחדות לא מתוכנן שדרוג מסיבי, אשמח לאפשרות שדרוג לRAM בשנים הקרובות מודה לכם מראש, יפתח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by reisel,

אז ככה.. אני רוצה אינטל קוואד קור.. שיתאים למשחקים הכבדים. וחשוב גם צורב DOUBLE LAYER המסך שיש לי הוא Samsung syncMaster 931c http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/6/ תודה רבה! אה ועוד דבר אני רוצה גם להרכיב את המחשב בעצמי בבית. . מה התקציב? עד 5000 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל.. לא AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. אני רוצה להרכיב את המחשב בבית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב דאבל ליייר איכותי! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ח…

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by dimor,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי אינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בסקייפ (בעיקר וידאו). התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (מזומן). אני צריך צורב כמובן, וללא ציוד היקפי (יש לי מקלדת, עכבר ורמקולים). אני יודע שהצרכים הם למחשב די חלש אך מצד שני, המחשב צריך להחזיק בסביבות השנתיים שלוש, אז אני לא רוצה שהוא יהיה חלש מדי. יש לי העדפה למעבד של אינטל. אני לא צריך מערכת הפעלה אבל אני כן צריך שירכיבו לי את המחשב. אני אשמח אם תמליצו לי על מפרט מתאים

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by חובב,

שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pavlo,

שלום מחפש מפרט עד 10000 ש"ח ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. שיהיה בו לוחות מבוססי INTEL 925XE מעבד לשיקולכם (גיימר כבד) זיכרון 2x512MB לפי בחירתכם כרטיס מסך - GEFORCE 6800 ULTRA 256MB PCI-E איזה חברה הכי כדאי ? כרטיס קול, וכונן קשיח כמובן. תודה רבה לכולכם, חיכיתי ללוחות האלו וסוף סוף אני קונה מחשב חדש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני צריך מפרט עד 10000 ש"ח, תודה. עוד כמה דברים לצורך העניין, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, שהמערכת תהיה מבוססת מעבד אינטל, וגם לוח אם תומך RDRAM כי אני צריך לקבל מארה"ב זיכרון של --- Samsung 1gb 2 x 512mb Rambus RDRAM 1066 Mhz ECC ועוד דבר שרציתי לציין את רוב החלקים בעיקרון מביאים לי משם וידוע לי שיש דברים טובים יותר שעדיין לא הגיעו לארץ, אז קחו גם את זה בחשבון. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור,

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…

25. Started by eliran78,

שלום מחפש מחשב חדש לדירה עיקר השימוש אינטרנט אופיס הורדת סרטים ב HD (שידור לטלויזיה דרך רשת ביתית) ואחסון משחקים - ממש ממש בקטנה (אולי משחקי ילדים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שניתן לחסוך אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.