עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matbuha,

שלום, שמי מישאל ולפני בערך עשור נעזרתי באתר לקניית דסקטופ ששירת אותי נאמנה עד עצם היום הזה. אחרי התלבטות, החלטתי לא לקנות לפטופ אליינוור (קראו לי דביל ונעלבתי) אלא להיעזר באתר לקניית/בניית מחשב נייד שישמש כמדיה סנטר, תחנת עבודה ומחשב גיימינג. * מטרות המחשב - גיימינג, עבודה משרדית ומדיה סנטר * תקציב - עד 7000ש"ח, במטרה לחסוך במידת האפשר * גודל המסך - 16-18 אינצ', מה ההבדל מבחינת מחירים? לגבי מט/מבריק, מה עדיף למטרות שלי? * משקל רצוי - אין לי בעיה עם קצת משקל, אבל בכל זאת, אני לא צריך דסקטופ עם בטריה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי שיחזיק מעמד בכמה שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - לא מזיק * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שישמש אותי בבנית מודלים ללמידה חישובית ובעיקר לאימון - convolution neural network. בין היתר המחשב ישמש כשרת לאפליקציית web שתשותף באמצעות רשת פנימית לוקאלית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 10-15K חריגה יכולה להיות בסביבות ה 10-7% בתנאי שתאפשר שדרוג משמעותי ברכיבי החומרה ותוביל לעליה ניכרת בביצועי המכונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בניה ואימון מודלים ללמידה חישובית בדגש על עיבוד תמונה, יתפקד כשרת ברשת פנימית וישרת כ 10-20 משתמשים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…

3. אהלן, התקציב שלי הוא 3000-4000, כאשר עדיף לא להגיע ממש לקצה. שימושי המחשב - תכנות -שימוש כבד ב- VS, Eclipse, VMWare וכו', כאשר אני מתכוון להשתמש בתוכנות במקביל... (המחשב לא מיועד לגיימינג) אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. המחשב צריך לכלול SSD וHD 1 TB. אני מתלבט במעבד (I7 vs I5) ובכמות הזיכרון (8 לעומת 16). הציעו לי לקנות את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MujinTengu,

1. התקציב המקסימאלי הינו 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : סקייפ, יוטיוב, קריאת מסמכים, זיכרון אחסון גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: סקייפ, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מקלדת עכבר ומסך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הרכבת מחשב בחנות? כן, לכלול ווינדוס 10 ושירכיבו את המחשב בחנות 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? השנה ביוני 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/ח…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 6000-7000 שקל להתחיל עם יותר קרוב ל 6000 ואז כדי להשוות גם ב 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק אחד Battlefield bad company 2 העיקר זה שימוש בתוכנה UNITY3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט וכמה שפחות אבק והתחממות בעיקר בקיץ. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אם זה קריטי ומשפר המון אז כן אבל בעיקר…

6. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה עד 6000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בעיקר משחקי MMORPG כמו: Guild Wars 2, FFXIV ומשחקים אחרים כמו Overwatch 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.מספר בקשות: -עדיפות למעבד AMD אלא אם מעבד אינטל באותו מחיר עדיף יותר -כרטיס מסך AMD (עם תמיכה במסכים של 144HZ) -בבקשה SSD 1TB לפחות. -שהמחשב לא יהיה רועש מדי (שיהיה שקט…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מבקש הצעת מחיר למחשב פיסי ביתי שאמור להרציץ את התוכנות שרשמתי בכותרת, המחיר אמור לכלול בתוכו גם הרכבה של המחשב ובדיקות מאמץ אין צורך במסך, עכבר ומקלדת הם אופציונליים תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייח עבור בת זוגי, המחשב הוא למטרות גרפיקה והדמיות של אדריכלים כאלה ואחרות, צריך להריץ vray 3dmax, autocad, וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (). AUTOCAD, SKETCHUP, REVIT vray- כרגע בשימוש תדיר לצורך הלימודים ובהמשך לפרנסה., בעיקר להדמיות vray כרגע -הגדרות גרפיות שמיועד המחשב? מידול תלת מימדי ורינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. וגם לא מסכים יש לי 2 של 22׳׳ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה ח…

9. שלום לפורום המעולה! אני צריכה מחשב נייח לשימוש משרדי שכולל עבודה גם בתוכנות גרפיות (כגון אינדיזיין), ובתוכנות שעובדות חזק על מסדי נתונים. אין צורך בעריכת וידאו או סאונד. אין צורך במשחקים. לא מק, המחשב חייב להיות מבוסס מערכת הפעלה חלונות בשביל חלק מהתוכנות הספציפיות. המפרט לא צריך לכלול מסך. פירוט לפי השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2000-4000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תוכנות גרפיות כגון אינדיזיין, תוכנות לעבודה במסדי נתונים (משהו ספציפי לא מוכר). אין צורך בעריכת וידאו או עריכת סאונד או במשח…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, עם חריגות קלות ביותר רק אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו- כרגע לא 4K וגם לא בעתיד הקרוב. פוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, חריגה של עד 100-200 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה, משחקי מחשב(אין צורך לכרטיס מסך חזק, אך כזה שיכול לסחוב משחקי מחשב גם אם לא באיכות גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(רמקולים בתוך המסך עדיף) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית …

13. שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים (לא רק, אבל גם) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, מקלדת, עכבר, כונן/צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מבחינת המחיר נראה לי עדיף AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הארד דיסק 160 ג'יגה, זכרון RAM ארבעה ג'יגה. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. משחקים: בעיקר משחקי ספורט כמו פיפא 10, PES 10, NBA 2K10, ו-VIRTUA TENNIS שירוצו חלק לגמרי אבל שהכרטיס מסך יוכל להריץ גם משחקים…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. אהלן אנשים, אני צריך עזרה במפרט למחשב חזק למשחקים במחיר של 3500-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך במסך גדול (עד 19 אינטש!). אין צורך במע' הפעלה במפרט! מתלבט האם לקנות את המעבדים החדשים של אינטל מגרסאת i7 או גרסאות אחרות. אין צורך להשקיע במארז מפואר, חשו לי האיכות ולא החיצוניות! תודה רבה ...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by AlonSe,

אבקש מפרט למחשב לא כולל מסך רק מארז הכולל בתוכו הכל בתקציב 5000 שימוש עיקרי משחקים וסרטים תודה מראש אלון!

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by ehober,

שלום, הנני מעוניין לקנות מחשב סלוני, להריץ סרטים עד 4K חלק, מבחינת חומרה שתאפשר תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד - יחובר בעתיד לרסיבר תומך dolby atmos . כמו כן מעוניין להשתמש במחשב לשחק משחקים באיכות טובה (הכיוון הוא gtx1060 ומעלה). הכיוון של המארז הינו fractal node 202. אשמח לעזרה בנושא, הצעות והכוונות יתקבלו בברכה. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים עד 4K, תמיכה בdolby Atmos, והרצת משחקים בצורה טובה ב) במידה והמחשב מי…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס, הורדות וקצת XBMC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם ישפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב: משחקים, והקרנת תכני HD 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, עכבר מעדיף אלחוטי נטען, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט )? 8 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אול…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by uokie,

שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני חדש כאן אם לא שמתם לב והייתי מעוניין בהמלצה על מחשב עד 10000 ש"ח. המחשב נועד למשחקים וגלישה באינטרנט בלבד. נ.ב. שהמפרט יהיה ללא מסך, תודה רבה מראש Pavlo

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את מקסימום הביצועים+תועלת למחיר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטי HD , עריכת סרטים ביתיים ב HD, שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכת סרטים כמו Adobe premier או Sony Vegas Pro. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרות גיימינג בעיקרון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ'ים. -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by wTw,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית דוג' MINECRAFT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לKSP המשח…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by edabool,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים