עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אנכנו קונים לאחותי האנימטורית מחשב חדש. השימושים העיקריים הם Maya, Flash, Photoshop וקצת After Effect. המסך הנוכחי שלה כנראה יהפוך להיות מסך משני ובתור מסך ראשי חשבנו 22' (לא רחב). המחשבה היא שהמחשב ישמש אותה לכמה שנים, אבל אם אין צורך בתקציב הפוצץ אין שום חובה לנצל אותו עד תומו :-) תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 21 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

4. מה התקציב המקסימאלי? 3700שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל מקסימום. 2. השימוש :מחשב משחקים לבן שלי LEFT 4 DEAD' BIOSHOCK' PORTAL 2 ועוד א) שימוש כמעט תמידי אין צורך במסך, קיים מסך LG 19" בן 3 שנים ציוד הקפי: מקלדת ,עכבר, רמקולים . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן (OC)? לא מתוכנן 7. נחוצה הרכבת המחשב בחנות כולל WIN7 7. אזור המגורים חדרה 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים כך שיש לקחת בחשבון שדרוגים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by VailSide,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מתעסק בגראפיקה פיתוח אתרים / בניית אתרים. אני עובד עם תוכנות גראפיקה , תלת מימד, עורכים. חשוב לציין שהמחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל (תוכנות גראפיקה, עריכה ודפדפנים) תקציב של 3000 עם חריגה של כ 500 ש"ח. מדובר רק במחשב ללא מסך מקלדת וכו'. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by alonran,

שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו Premier6 , Photoshop , Pinnacle (עריכה גרפית ). תקציבי נע בין 1500 ל-2000 ש"ח. אפשרי לחרוג במעט. כולל מסך. כולל ציוד היקפי מלא, פרט לרמקולים. מוצרים מחברה מוכרת וטובה, אך לא יקרה. אין דגש על עיצוב או קירור. הרכבת מחשב תתבצע במעבדה, אך ללא צורך בקנייה ו/או התקנה של חלונות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  9. הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה לרכוש מחשב לבן שלו. הבן שלו בכתה א והוא רוצה מחשב שישמש אותו לפחות לשלוש שנים עד אשר יהיה גיימר כבד. הפלטפורה אותה הוא רוצה היא רק intel. בנוסף אם אפשר שתהיה אפשרות שדרוג לכרטיס מסך בעתיד (נניח עוד שנה) התקציב הוא בין 1500 ל2000 ש"ח. ללא ציוד הקפי. המחשב ישמש גם את האבא להריץ VS . תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים ובעתיד הקרוב לימודים באוניברסיטה (כנראה הנדסת תוכנה)א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - call of duty black ops, Battlefield 3-4, warframe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).32 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

13. Started by Sakura Chan,

שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by carnot,

בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי חבריה, אשמח לקבל הצעה למחשב בנדון amd ואו אינטל, המחשב מיועד למשחקים בלבד בסופי שבוע. קבלתי כמה הצעות ,אחת מהן נפסלה בפורום. הצעה שניה שקבלתי היא: Cases & Power S CASE BLACK 7004 480WATT 20/24PIN Mother Board ABIT NF-M2S AM2 MCP61S DDR2 800 ATHLON 5600 AM2 D.CORE אוAMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX Memory DDR II 1GB 667Mhz CL5 PATRIOT HDD 160GB 8MB SATA II SAMSUNG CD & DVD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Other Nvidia 6100 O/B Other LAN 1000 O/B אודה לכם על הצעה חדשה ואו לשדרג את המפרט הזה. באופן כללי מה עדיף למשחקים amd או אינטל? תודה

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amir4x4,

משחק בעיקר ut .מגיע בקרוב ut3 רוצה להיות מוכן .שאר המשחקים לא מענינים אותי .משתמש במחשב רק לאינטרנט .ולמשחק ut .יש לי מסך samsung 931 bf 2ms ראיתי את המפרטים שלכם אך רוצה לקלוע בול מכיון שמדובר רק במשחק אחד שאמור להגיע בנובמבר.אני משחק הרבה ברשת בתודה מראש אמיר .סכום להשקעה 4000ש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  18. היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rishon,

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט, לא כולל מסך ומקלדית ועכבר. ואני צרך מחשב שיכול צורב DVD. ואפשר לחרוג עד 500 שקל לכול דבר שצרך. ועוד משהוא רציתי לדעת עם שווה לי לקנות את המחשב בה אייבורי בה אשדוד.

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  20. תקציב בערך 2500 שקל מחשב למשחקים- מתלבט בOC או רגיל צריך רק מעבד ,לוח אם,HD 500GB,כרטיס מסך,מארז עם ספק,זכרון ראשי כדאי לקנות E2200 ולעשות OC? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לשימושי משחקים, מכונות וירטואליות, צפייה ב-HD ועבודה משרדית. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מקום לחסוך אז אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD, מכונות וירטואליות ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS ו-RTS. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים נטו! רזולוציה טבעית 1920X1080 FULL HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 1. לא חשוב בכלל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. בקשה למפרט מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום, אני צריך מפרט למשחקים תקציב עד 3700 ש"ח. דרישות המפרט: * ללא ציוד היקפי(גם ללא מסך) *לעלות משחקים חזקים במיוחד לדוגמא : call of duyt 6 , far cry וכל המשחקים הכבדים למניהם. *שהכרטיס מסך יהיה מסוג HD מכיוון שהמסך שלי הוא FULL HD. *שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מאתר http://ksp.co.il/ תודה, ערב טוב ושבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 8 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים