עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם וחג שמח חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב גיימינג שיעמוד בדרישות המומלצות של watch dogs לא הצלחתי לבנות מחשב כזה בתקציב שלו ולכן אני מבקש את עזרתכם (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (watch dogs, battlefield 4, Dayz (standalone -מהי הרזולוצי…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by BobbyMcGee,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ההיתי רוצה גם בבקשה מפרט לעד 5000 ש"ח בנוסף התנאי שצריך להיות הוא שכול החלקים זה מ KSP (לא להכנס בבקשה לדיון על למה זה ככה , חבל, וכו ... תודה מראש) בעלויות לפי האתר שלהם בלבד! 8 גיגה זיכרון! כונן SSD 80 גיגה של אינטל! ובנוסף כונן 1 טרה של WD קאוור בלק עם 64 באפר! ולא צריך צורב בהצעות זה צריך להיות ככה בשתיי ההצעות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assaf17,

הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by enter,

מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by haim652,

שלום חברים, מזה כמה זמן כבר בקשתי עזרה והתייעצות לקניית מחשב חדש, אבל עד היום לא יצא, אני מקווה שבזמן הקרוב יצא לי להזמין מחשב ולכן רציתי להתייעץ אתכם פעם נוספת. אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעד 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחב מיועד לשמש למשחקים בעיקר החדשים שיצאו, כמובן בצורה הטובה ביותר שאפשר להריץ אותם על פי התכנון…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, בעקבות סדרה של הפסקות חשמל באזורי, חוסר באל-פסק וספק ג'נרי זול אני שם לב שהמחשב שלי מתחיל לגסוס (היום לקח לי כשעה להדליק אותו עד שהספק הסכים לעשות ג'סטה ולתת מכה). המחשב שירת אותי נאמנות במשך 5+ שנים, נקנה ב-Ivory ולמען האמת עשה בעיות מהיום הראשון (מסכים כחולים, שתי כרטיסי מסך שנשרפו וכו'). למרות שציפיתי להחליף אותו רק בעוד כמה שנים למחשב יקר ורצחני, אני מבין שאין ברירה וכבר נמאס לי לנסות לתקן אותו להחליף רכיבים על כן אני צריך מחשב בתקציב זול יחסית ועל הדרך לשפר את הביצועים. אני מתכנן לשמור את כל הציוד ההיקפי שיש לי, מסך ודיסק קשיח של 1TB שקניתי לא מזמן (ואולי במקרה הצורך דיסק קשיח נוסף של 0.5TB) - כל השאר יתחלף. מלבד הנקודות שרשמתי למטה שאתם זקוקים להם י…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום! אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב. מה אני עושה איתו? בעיקר עריכה גרפית בתוכנות דו ותלת מימד, כולל מידול ורינדורים (אהם מעבד אהם). פעם הייתי גיימר כבד ועדיין בא לי לשחק מדי פעם במשחקים החדשים שיוצאים, ממש לא חייב על הגדרות אולטרא, אבל שירוץ טוב. בין היתר אני כמובן צופה בסרטים וסדרות HD כמו כולם, אבל נדמה לי שהמפרט שאני מבקש יריץ בלי בעיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג ב- 200 שקל ולקבל עוד 20% ביצועים/אפשרות לשדרוג/משהו אחר שנראה לכם מספיק חשוב - לכו על זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, אני מעוניינת לקנות מחשב גיימינג טוב (נייח) אני מחפשת מפרט של החלקים מהם מומלץ שיהיה מורכב המחשב (לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח וכו'..) ע"פ התקציב והרצונות שלי שפירטתי פה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000-10,000, מתאפשרת חריגה במידת הצורך/אם השדרוג מאוד שווה את זה... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הינו ל-גיימינג, דוג' למשחקים: VALORANT, PUBG, COD, OVERWATCH, GTAV ייתכן ויהיה שימוש בתוכנות עריכה של adobe כמו after effects, photoshop מדי פעם, אך אינו מיועד לעריכה. 3. האם יש צורך בצ…

12. Started by haim652,

שלום חברים, ברצוני לבקש מפרט מחשב לגיימינג עד 6000 ש"ח, בניתי מפרט, יוצא קצת יקר, קשה לי להתפשר על דברים, אבל אני מקווה שתעזרו לי עם מפרט נח יותר וזול יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (תדירות גבוה מאוד) ופוטושופ (תדירות נמוכה מאוד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הAAA האחרונים שיצאו (BF4, וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מודה מראש לכל מי שמון לעזור אם הדרישות שלי הן לא ראליסטיות בצורה מוגזמת אז אשמח שמישהו יסביר לי איפה אני צריך להתפשר כי אני לא מאוד מבין בשוק המחשבים בתקופה האחרונה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מניח שבין 7-10 אלף ש״ח יהיה סביר, אשמח לגלות שאפשר לשלם פחות. ניתן לשלם מעט יותר, אבל רק אם יש הצדקה. עדיף לשלם פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. כרגע World of Warcraft, אך מעונין גם לנסות Overwatch, Fortnite, Pubg, Call of Duty, Battlefield, וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. ניתן להניח שבונים לגמרי מאפס. ספציפית: צריך מסך, עכבר ומקלדת. רמקולים יכולים לחכות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

15. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לסייע במפרטים עבור הדרישה הבאה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 6000 ש"ח, מעבר רק אם באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנות, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? למשל The Witcher 3, GTA V וכו' הכוונה למשחקים כבדים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by justmightbe,

1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ההורים שלי שיהיו בריאים יצאו לפנסיה. החלום שלהם תמיד היה להשתמש במחשב. כעת החלו הורי בקורס בסיסי להכרת המחשב, לכן הם מעונינים לרכוש מחשב חדש. דרישות מהמחשב: 1.התחברות לאינטרנט. 2.עבודה עם מעבד תמלילים (לא חיב לביות האופיס הכי חדש שיש) 3.כונן קשיח הכי זול שיש עם שלוש שנות אחריות. 4. זיכרון מינימלי (אף אחד לא יריץ משחקים על המחשב פרט לסוליטר או פריסל) 5.לוח אם עם אחריות של שלוש שנים 6.מכיוון שאין להורי הרבה מקום בבית תריך מסך דק מסוג TFT אבל הם מוכנים שלמוע גם על מסך אמין וזול מסוג 17" 7.מכיוון שהקשר של הורי עם המחשב יתבצע דרך המקלדת והעכבר רציתי לשמוע מחברי הפורום מה עדיף, עכבר ומקלדת אינטרנט של מיקרוסופט או של חברת לוג'יטק (יש לקחת בחשבון גם את שקלול המחיר. תודה מראש בשמי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by frostxy,

מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. אהלן אנשים , אני מבקש עזרה בבניית מחשב בתקציב של בין 2500 ל3000 שקל רק המארז . אני משתמש כמובן באינטרנט , סרטים , משחקים ומוזיקה . אני לא משחק יותר מדי במשחקים אבל שיעבדו עליו סביר . חשוב לי שהוא יהיה מהיר ושיחזיק כמה שיותר זמן . תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. שבת שלום לכל אנשי הפורום, היום אמא של חבר שלי התקשרה אלי ובקשה ממני עזרה לבנות לה מחשב שישמש אותה לאינטרנט אופיס והורדות. כמובן שאין צורך לתמיכה במשחקים וכו'. היא רוצה גם את כל הציוד ההיקפי. צידו היקפי: מסך 22 רמקולים עכבר ומקלדת. אני חשבתי ללכת על פלטפורמה של core i3. לפי מה שראיתי מחשב המבוסס על המעבדים החדשים לאומת הישנים בתקציב הזה ההפרש הוא לכל היותר 400 ש"ח. אשמח לקבל הצעות למפרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים