עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran998,

כמה אני יכול לקבל עליו לדעתכם? אם מישהו מעוניין לקנות אפשר לשלוח גם מסר בפרטי...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם יוצא שזה ממש מעט אז לא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב מאוד פלוס ). עבודה משרדית באופן תדיר ועריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספו ותוך כדי גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות טקסטים או אובייקטים מהאינטרנט לתוכנה. כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים …

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by barorian,

שלום חברים יקרים אשמח להעזר בכם להרכיב מפרט למחשב, שכל כולו למטרה אחת בלבד והיא עיבוד צילום בפוטושופ וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 4500 2. מה שימושי המחשב עריכת צילומים בפוטושופ המסך שלי הוא Dell u2412m 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לשיקול דעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא,מרכז הארץ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבוע מהיום בערך 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אשמח שיהיה אפשרות להכניס במחשב עד 32 giga כרגע מעדיף 16 הסבירו לי שכדאי מאוד שלושה כונני Ssd,מערכת הפעלה,קאש,ולכל הקבצים במקרה כז…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני במסע חיפוש אחר האולטרה בוק המושלם עבור הצרכים שלי. בין היתר, אחד הקרטריונים החשובים עבורי הוא איכות המסך. האם קיימת חנות כלשהי המציע אולם תצוגה רחב של הדגמים אותה היא מוכרת? אני גולש בפורומים בחו"ל וממש אכול קנאה מאיך שאנשים מתארים שהם שיחקו עם הדגמים השונים ואצלנו קונים חתול בשק...

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by _Cyoher_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, זוהי בטח בקשה די נפוצה, אבל בבקשה עיזרו לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש״ח בערך, אלא אם כן ישנה הצדקה לחריגה גדולה יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים החדשים בשוק, בדרך כלל משחקים באיחור של שנה שנתיים. משחק לדוגמא bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. גמיש, חזק, יעיל אבל מעט כבד - היתרונות הרבים והחסרונות המעטים של הנייד ההיברידי מ-HP הופכים אותו למתמודד כבד משקל על תואר האולטרבוק השווה של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/spectre-x360-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by udist,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש לטובת משחקים ועבודה משרדית שגרתית. אני מעוניין במחשב מבוסס על מעבד i7-5820k, וכרטיס מסך מסדרת 970. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות יעילים עם התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ- 500 ש"ח אם התמורה שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים כותרי AAA כגון witcher 3 ואחרים, בהגדרות גרפיות גבוהות. רזולוציית מסך FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא נדרש SSD (קיים samsung 850 pro 256Gb), …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by moti.s,

היי, אני רק רוצה לציין שלא לכלול בתקציב כרטיס מסך, אבל אני כן רוצה המלצה לכרטיס מסך בסדר גודל של 1000 ₪, אפשר לחרוג ב200 שקלים אם זה יהיה ממש שווה. תקציב הקנייה: 3000 ₪ חריגה מקסימלית: ללא האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב, לחרוג רק אם זה משפר. מה שימושי המחשב: משחקים, סרטים/סדרות משחקים לדוגמא: Batman Arkham Knight, GTA V רזולוצית המסך: DELL P2414H, 1920x1080 הגדרות גרפיות: כמה שיותר גבוהות. חשיבות השקט במערכת: 5, לא קריטי אבל יהיה ממש נחמד. האם מתוכנן OC: לא. צורך במערכת הפעלה/אופייס/הרכבת מחשב בחנות: הרכבת מחשב בחנות. תאריך קניית המחשב: השבוע. בקשות מיוחדות: זכרון SSD שמירת אופק שדרוג המחשב: לא. הציעו בעבר מפרט דומה שפחות או יותר …

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי חריגה קלה (500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מסך 24, 1080, משחק הכל מהכל) , תכנות Visual Studio (פה ושם, תלוי עבודה מהבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בלי ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כבר: 1) SSD (סמסונג 256 evo 850 pro) 2) כרטיס מסך Gigabyte R9 280X Windforce OC 3GB 3) הראד דיסקים 4) סט של Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) RAM שאני מעוניין לשדרג ל16. 5) מאוור Noctua NH-U12P , אם אפשר להשמיש אותו לחדש, זה יהיה מבורך 5. עד כמה ח…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. Started by avipaz,

מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by natanel102030,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by xena,

Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Hauppauge WinTV-HVR-1700 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 2.0TB Green Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series) Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC Razer Mamaba 4G LogiTech Cordless K750 נרכש בערך לפני שנה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by mafutu,

שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.