ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש לטובת משחקים ועבודה משרדית שגרתית. אני מעוניין במחשב מבוסס על מעבד i7-5820k, וכרטיס מסך מסדרת 970. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות יעילים עם התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ- 500 ש"ח אם התמורה שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים כותרי AAA כגון witcher 3 ואחרים, בהגדרות גרפיות גבוהות. רזולוציית מסך FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא נדרש SSD (קיים samsung 850 pro 256Gb), …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רק רוצה לציין שלא לכלול בתקציב כרטיס מסך, אבל אני כן רוצה המלצה לכרטיס מסך בסדר גודל של 1000 ₪, אפשר לחרוג ב200 שקלים אם זה יהיה ממש שווה. תקציב הקנייה: 3000 ₪ חריגה מקסימלית: ללא האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב, לחרוג רק אם זה משפר. מה שימושי המחשב: משחקים, סרטים/סדרות משחקים לדוגמא: Batman Arkham Knight, GTA V רזולוצית המסך: DELL P2414H, 1920x1080 הגדרות גרפיות: כמה שיותר גבוהות. חשיבות השקט במערכת: 5, לא קריטי אבל יהיה ממש נחמד. האם מתוכנן OC: לא. צורך במערכת הפעלה/אופייס/הרכבת מחשב בחנות: הרכבת מחשב בחנות. תאריך קניית המחשב: השבוע. בקשות מיוחדות: זכרון SSD שמירת אופק שדרוג המחשב: לא. הציעו בעבר מפרט דומה שפחות או יותר …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי חריגה קלה (500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מסך 24, 1080, משחק הכל מהכל) , תכנות Visual Studio (פה ושם, תלוי עבודה מהבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בלי ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כבר: 1) SSD (סמסונג 256 evo 850 pro) 2) כרטיס מסך Gigabyte R9 280X Windforce OC 3GB 3) הראד דיסקים 4) סט של Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) RAM שאני מעוניין לשדרג ל16. 5) מאוור Noctua NH-U12P , אם אפשר להשמיש אותו לחדש, זה יהיה מבורך 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Hauppauge WinTV-HVR-1700 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 2.0TB Green Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series) Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC Razer Mamaba 4G LogiTech Cordless K750 נרכש בערך לפני שנה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים השאלון: .1 מה התקציב המקסימאל 5,000 – 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ - 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, צפייה בסרטים HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA החדש וכל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך 24 .4 האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. .5 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 .6 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7 . האם ה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שאני הולך וקונה את המפרט המומלץ מהאתר למחשב גיימינג מתקדם, הייתי רוצה לברר האם אפשר וכדאי לשדרג אותו מעט בלי להיסחף להוצאה כספית גבוהה מידי של יותר מעוד 500 ש"ח. זה המפרט המדובר: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להתפשר הרבה על ביצועים או איכות אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש כללי וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבר כל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות (לא בהכרח מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים לשלושת השנים הקרובות על הגדרות בינוניות פלוס מינוס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, המחשב צריך לתמוך ב GTX 670…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם אני צלם שעובד המון ב LIGHTROOM ומתחיל להיכנס לעולם של הפוטושופ 2D בצורה יותר רצינית 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל אם יתנו שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית 2D, לייטרום ופוטושופ, סרטי FHD, מעט משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לייטרום ופוטושופ לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח להמלצה אחת מנוצלת על ידי כל התקציב והמלצה אחת חסכונית + הסברים על ההבדלים בינהן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Excel - תדיר, Word תדיר, Photoshop - כבד, Sketchup - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל רק במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר משחקי רשת כמו CS וLOL) אבל רוצה שירוץ גם משחקים חדשים בצורה טובה, כמובן שעדיפות להגדרות גבוהות אבל במידת האפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום אך ורק המחשב עצמו (יש עכבר מקלדת ואוזניות). אני משאיר עוד 1K למסך בנפרד בכלל זה רשמתי לחסוך במידת האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 חשוב השקט …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בבקשה לקבל חוות דעת ממקור ראשון אודות ה Asus UX303LN. אשמח לשמוע על חיי הסוללה שלו וביצועים. כמו כן אשמח לדעת האם מדובר בדגם ה-FHD או QHD וכן אם מדבור בi5 i7 דור רביעי\חמישי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אישתי רכשה לפני מס' חודשים את המקלדת Logitech G710 דגם Cherry Mx Blue מהאינטרנט בסביבות ה 750 ש"ח כולל מיסים, המקלדת היתה בשימוש אולי מספר חד ספרתי של ימים ועדיין יש את האריזה המקורית, למקלדת אין עברית, כמה המקלת שווה היום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. בקטגוריה "שימוש משרדי או ביתי". המטרה המרכזית של המחשב היא מוצרי office למינהן, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה חבר עזר לי להרכיב מפרט למחשב גיימינג,ותהיתי אם תוכלו לעזור לי לעדכן אותו. תודה רבה :-) [TABLE=width: 90, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790K - 4.0Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1613 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS MAXIMUS VII HERO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1108 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BEAST 16GB (8GBX2) DDR3 1600MHz CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪916 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX 780 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪2352 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG SH-S224BBLK x24 BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪110 [/TD] [/TR…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-