עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d30DK,

שלום, קודם כל תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא..כמה שיותר פחות.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אדובי (פוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וכו'), פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר …

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by gallevy,

שלום ותודה מראש... אני צריך מחשב למשרד כולל מקלדת ועכבר וללא מסך. מחשב טוב ואמין (שלא יהיו בעיות חימום כל שהם) צריך מחשב שעובד כל היום למשך כמה שנים. פחות חשוב הביצועים. חשוב מאוד שיהיה מערכת הפעלה מקורית. ואם אפשר שהמפרט יהיה מksp כרגע אני חושב על המפרט הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by moshe_ben_kipod,

office, sigma plot, accelerys discovery studio, winscp לרוב כל התוכנות האלו עובדות במקביל עם הפיירפוקס. לא צריך מסך וציוד היקפי. הגבלת מחיר- עד 2000-2500, אם ההבדל קריטי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום רב, בהמשך לת'רד "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו" אני מבקש לתת רשימת דרישות ממוקדת יותר. התקציב: מתחילים מ-3000. אםשר לעלות ב- 10-15%. התוכנות הרלוונטיות נכון להיום (לפי כמות השימוש): Autocad Revit Matlab Photoshop Sketchup מה חשוב? (פחות או יותר לפי סדר חשיבות) רכיבים אמינים ואחריות טובה. ביצועים. תמיכה בשדרוגים של המערכת (זכרון, כ. מסך, דיסק קשיח...). פעולה יחסית שקטה. על מה אפשר לוותר בקלות? אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר. נפח אחסון. היום אין לי שום צורך ב hard disk בגודל 1T ואפילו 500G זה כנראה יותר ממה שאני צריך. זה כמובן לא יפריע אבל הרבה יותר חשוב שיהיה מהיר ואמין. אם יהיה צורך אקנה עוד בעתיד. הערות: * עד כמה שידוע לי Revit לא משתמשת בכ. מסך בשביל לעשות את …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שלום, אני צריך מפרט לקרוב משפחה שלי,הוא רוב הזמן עובד ועורך אבל בזמנו הפנוי הוא גם משחק . רוב הזמן העריכה בפוטושופ ,אבל הוא גם עושה קבוצות הדרכה לתוכנות עריכה קטנות למיניהן 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית לפרנסה,גיימינג כבד,סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-פוטושופ cs6 פרנסה ,פוטוסקייפ ועוד תוכנות קטנות מזדמן(קבוצות הדרכה בעיקר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ETS …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, ההודעה הקודמת שלי קצת ירדה בדפים. אשמח לקבל הצעה למפרט לעריכת וידיאו HD וגרפיקה -לפי בדיקות שערכתי ה-C2D יספיק לי אז לא צריך quad אבל חוץ מזה איך אני יודע איזה קירור אני צריך למעבד? האם הקירור בקופסא של המעבד לא מספיק? התקציב הוא 4000ש"ח עד 4500ש"ח ללא מסך. תודה מראש! נ.ב - אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח אבל העיקר שיהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. אני מחפש מפרט למחשב חזק לצורך עיבוד גרפי ברזולוציות גבוהות. העבודה תהיה עם פוטושופ ועוד תוכנות אחרות. הדגש במפרט הוא על מעבד חזק, כרטיס מסך חזק ומערכת קירור טובה ושקטה ( רמת שקט: 8-10) המחשב יהיה במקום עבודה אז צריך גם ווינדוס 7 64-ביט ואופיס 2010. התקציב נע בין 8000 ל- 10000 ש״ח

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וקולנוע ביתי (שימוש במרנדר תמונה madVR דורש כרטיס גראפי חזק), אפשרות לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפיים כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. שלום חברים, המחשב הוא עבור ההורים. ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. נדרשת אמינות ואמידות לאורך זמן. מבקש לבנות את המפרט ב- TMS (אני גר בצפון, אם יש לכם המלצה על חנות אחרת אשמח לשמוע). כמו כן, אשמח לקבל המלצה למסך (22 עד 24 אינץ'). בתודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. אולי גם סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם …

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 גג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בעיקר אינטרנט והזרמת HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ו טלוויזיה 40" HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מתאים לנגינה והזרמה איכותית של HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by gildmor,

שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, אחרי לא מעט שנים בהם עבדתי עם המחשב הישן והלפטופ שקיבלתי מהעבודה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הביתי. אני מחפש מפרט לשימוש כללי בעיקר,ללא ציוד הקפי, ויהיה נהדר אם יוכל להריץ משחקי מחשב ברמה סבירה אך אין זו דרישה קריטית, המסך בגודל '19 . התקציב המקסימלי כאמור בכותרת הוא 3000 ש"ח, אך אפשר ורצוי גם לחסוך. אציין בנוסף שהמחשב צריך להיות שקט עד כמה שניתן בלי להכנס לעליות גבוהות למטרה זו בלבד. אין צורך במערכת הפעלה או התחשבות ב-OC, על המחשב להיות מורכב בחנות. הייתי רוצה מפרט שיחזיק מעמד כמה שנים לפני שיתחיל לחרוק, אבל מצפיה בפורום אני מניח שזו נקודת המוצא של רבים מכם. כמובן שרצוי לשמור אופציה לשדרוג זכרון אך אין צפי לשדרוגים משמעותיים. ורק שאלה אחת …

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אני צריך הכל חוץ ממסך,מארז וכל הציוד ההיקפי. זאת אומרת מעבד+לוח אם+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+ספק,כל זה בסביבות ה1700 אפשרי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בסביבות ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים ומשחקים כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ודומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by Harbi,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. אני מחפש מפרט מחשב שיתאים לשימושים שלי שהם קצת שונים מההגדרות הרגילות של "גיימר" "משרדי" וכד' כשאני חוזר בסופ"שים מהצבא רוב השימוש מסתכם בגלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת שירים וצפיה בסרטים אבל שיוכל לעבוד מהר גם עם 10 חלונות אקספלורר פתוחים -ו2 נגני מדיה. אני מחפש מחשב בלבד [ללא מסך ודברים נוספים] בתקציב של 1500 ש"ח פחות או יותר [אין בעיה עם חריגות קלות] אבל חשוב לי כמה דברים: -שיהיה שקט -דיסק קשיח של 320 ג'יגה לפחות. -זיכרון 2 ג'יגה לפחות. -תמיכה ב-HD. לא חשוב לי איך ניראה המארז ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוג או איך שלא קוראים לזה. בתודה.[סליחה אם אני מבקש הרבה]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לבקש מפרט למשחקים בתקציב הנ''ל רזולוציית המסך: 1680X1050 חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה מחנות מהמרכז (ראשון,רחובות) ללא ציוד היקפי. מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  25. בס"ד שלום רב לכולם. מבקש את עזרתכם בבניית מפרט שמשמש לשימושים שונים. חשוב לי מאוד לא להיות עירני מאוד לצווארי בקבוק רלוונטיים וליחסי עלות מול תועלת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-3D. עריכת וידאו HD (חשובה מאוד התמיכה במגוון הפורמטים - גם החדשים שביניהם, ורנדור איכותי). עריכת גרפית (גם בתלת מימד). גיימינג בינוני - כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere After Effectsתוכנות תלת מימד למיניהן …

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים