ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזאת די התפרצות (לא קראתי כאן דיונים אחרים מהסיבה שאני מאוד לחוץ בזמן וזקוק למענה פרטני מידי) - יש לי שלושה ימים להגיש מפרט מחשב שעונה על הצרכים שלי ואין לי שום ידע כלשהו בחומרת מחשב, אודה למענה מהיר! - אני מעצב גרפי שמשתמש בתוכנות הבסיסיות (פוטושופ\ אילוסטרייטור) אבל בנוסף לזה אני עובד המון עם מאיה (Maya) תוכנת תלת מימד - בדומה ל- 3d max זאת אומרת שאני זקוק למפרט "חזק" לשימוש תלת מימדי במיוחד שיוכל להחזיק את התוכנה הכבדה שתעבוד במהירות ובצורה חלקה ובנוסף לא יקרוס תחת עומס של רינדור. הסכום שניתן לי להוציא הוא - 5200 ש"ח (אין צורך במסך) אם מישהו הבין מהו הצורך ויכול לעזור לי במפרט שבאמת יענה לי על הצרכים במידת המקסימום שאפשר בסכום הזה אני אודה לו מאו…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ב-3000,אם אפשר בפחות,לשימוש ביתי ושיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה הכי סבירה שאפשר(למרות שזה לא מיועד לכך) וגם הדברים הבאים: -כולל מסך,ללא רמקולים,דיסק קשיח יספיק 20GB, -יש לי התלבטות בין לוח משולב עם הכל כולל כ.מסך ו512 זכרונות,לביןלא משולב ו216 או אם צריך אז 512 זכרונות-לא עדיף את האפשרות הראשונה(טוב וזול)?? -הכרחי מארז בסכומים של 390 ש"ח,או שאין הבדל ואפשר יותר זולים?? -אפשר להכניס RADEON 9550 בתקציב כזה?(לא נורא אם לא) תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש למשפחה שלי מחשב זול ואני מתכוון להכי זול שניתן למצוא בשוק. עיקר השימוש במחשב הוא לצורך גלישה וoffice ללא OC אין חנות מועדפת - אני גר בעפולה אז חנות באיזור. 250 GB זכרון קשיח,ניתן להתפשר על 160 1-2GB זכרון פנימי אין צורך בצורב או כל קורא דיסקים אחר. מארז זול ושקט. ולא יתחמם יותר מדי. אין צורך בשום ציוד הקפי. נ.ב המחשב הקודם שהיה..מת. אבל המארז לא נפגע בשום צורה שהיא. אז זה יתכן לבוא לחנות ולבקש מהם פשוט לשים אתה מפרט במארז שקיים?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה מראש הגיע הזמן למחשב חדש, להלן הפרטים: אתחיל בזה שיש לי מארז cm690ii וצורב מהמחשב הנוכחי כך שנראה לי מיותר לקנות מארז וצורב. המחשב ישמש למשחקים וגם לשימוש משרדי יומיומי. כמו כן יש ברשותי גם מסך וציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שלא הכרחי אז לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, יומיומי, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לענות, בגדול מגוון -מהי הרזולוציה …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתעסק בהפקת מוסיקה באולפן ביתי, כיום אני עובד על פנטיום 3, 800MHz עם חצי ג'יגה זכרון. אני רוצה לשדרג את המחשב, ומעוניין לקנות מעבד + לוח + זכרון + הארד-דיסק. אני צריך זכרון של ג'יגה, והארד-דיסק של 120 ג'יגה. הייתי שמח לקבל את המלצותיכם בקשר לאיזה לוח ומעבד עלי לקנות. אינני צריך כרטיס קול, רשת, מסך, צורב, מארז וכל השאר, רק מעבד, לוח, זכרון והארד-דיסק. הייתי שמח גם לקבל המלצות על זיכרון. תקציבי עומד על בערך 2000 - 2500 ש"ח. המון תודה! עמר.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג. כרטיס מסך החלפתי לא מזמן וגם SSD אז אין לי צורך בהם. אני רק מחפש להחליף לוח אם, זכרון ומעבד. לא רוצה חלקים high-end אבל גם לא בינוניים. אני חושב שהתקציב שלי מספיק לחלוטין בשביל זה. לגבי ספק כוח - יש לי FSP AUROM שעובד כבר 6 שנים. הוא אמור להיות איכותי מאוד, האם כדאי להחליפו כהקדמת תרופה מכה על מנת שלא ימות ויקח איתו חלקים נוספים יקרים? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קניתי כבר מארז + ספק בבאנדל מהקבוצתית: Fractal Design Define R4 + Seasonic X-660 כמו כן יש לי כבר HDD ואני אקנה SSD, כנראה Crucial M4 256GB. מה שמשאיר את כל השאר (אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה) התקציב הוא 3.5-4K, למרות שנראה לי שזה הרבה - עדיף לא לחרוג אבל אפשרי במידת הסביר. השימוש הוא למשחקים ותכנות, אבל משחקים הם כמובן אלו שידרשו יותר משאבים מהמחשב. כרגע מדובר ב- Guild Wars 2 ברזולוציה של 1920x1200. התכנון העיקרי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואני מתכנן לעשות OC קל (בעיקר למטרת ההתנסות, יש מצב שאני אעדיף את השקט). דרישות נוספות ותכנון לעתיד: 1. USB3 (אם זה לא מובן מאליו). 2. אני חושב לקנות HD7850 ולוח אם שיתמוך ב-CrossFire כדי לאפשר שדרוג בעתיד - אתם…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 על 1050 מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חלקי (יש לי כבר מסך,הרד דיסק וצורב) ,בעיקר למשחקים,ללא OC,שיעלה עד 5K (אפשר לחרוג קצת) עם הדרישות הבאות: מעבד חשבתי ללכת על core2duo e8400 לוח אם אני רוצה לוח אם משולב DDR2 ו-DDR3 וגם בעל יכולות Crossfire,שיהיו בו 2 כניסות PCIE 2.0,האם קיים כזה? ראיתי רק אחד כזה, asrock x48turbotwins,אבל לא יודע אם הוא טוב... http://europe.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X48TurboTwins&s= אם לא קיים משהו טוב,אז שיהיה משולב זכרון כמו שאמרתי וכניסת PCIE 2.0 אחת. זיכרון אני רוצה 4GB של DDR2 800MHZ,לא יודע באיזו תצורה לקנות (2 של 2GB בנפרד או סט של 2X2),לא יודע של איזה חברה כדאי... כרטיס מסך חשבתי על Gigabyte Ati Radeon 4870 1GB אולי כדאי להש…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש השלמה למפרט (לא כולל מעבד, זכרון, SSD וכונן אופטי שנרכשו עצמאית). צריך לוח אם, מארז+ספק, קירור למעבד, קירור למארז במידת הצורך, HDD, כרטיס מסך והרכבה איכותית. להלן פירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ושימושים משרדיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - RPG, FPS, RTS חדשים ושעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על המחשב הזה, וכמה הוא שווה (כולל מקלדת מסך רמקולים וכל זה) לוח אינטל Sorento 945 מעבד inetl 2M 775LGA 3ghz זיכרון ddr2533 512 MB כרטיס מסך Nvidia 256MB pcix 6600 צורב DVD LG מסך שטוח ודק 17 אינצ' AOC LM 725 LCD 17 בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש את הדברים הכי טובים וזה מה שנתנו לו... אם יש לכם מחשב יותר טוב (כולל המסך הדק) ב5500 שקל מקסימום אני אשמח אם תפרסמו מפרט... תודה!
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תקציב המקסימאלי: 10,000 ₪ א) האם אפשר לנצל הכל או לנסות לחסוך: אפשר לנצל הכל ב) חריגה: עד 15,000 ₪ סך הכל שימושי המחשב: א) גיימינג ב-4K ב-60FPS לפחות. ב) צילום מסך ומשחקים ב-4K. ג) עריכת וידאו (Sony Vegas Pro ו-Adobe After Effects) ב-4K. ד) תכנות (Microsoft Visual Studio ו-Android Studio) משחקים לדוגמא: GTA V, Just Cause 3, Minecraft with Modpacks like FTB הרזולוציה המקסימלית: 4K הגדרות גרפיות: מקסימליות צורך בציוד היקפי: מיקרופון USB איכותי להקלטות קול בזמן צילום סרטונים. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 4 תכנון ל-Overclock: אין לכלול מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת מחשב: בחנות …
-
- 57 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
תקציב המקסימלי: 10,000 ₪ לנצל את כל התקציב: אפשר לנצל את כל התקציב. שימושי המחשב: משחקים ועריכת וידאו. משחקים לדוגמא: GTA V תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא: Sony Vegas Pro 13 ,Adobe After Effects CC 2015 [*]פרטים על המסך שברשותי: רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 מסך: טלוויזיית Panasonic מדגם TH-L42U20M גודל מסך: "42 יעד הגדרות גרפיות: מקסימליות. [*]צורך בציוד היקפי: אין. [*]צריך מפרט טכני מלא. [*]צורך בשקט: 5 [*]תכנון ל-Overclocking: אין. [*]צורך לכלול מערכת הפעלה/Office: אין. [*]צורך בהרכבת מחשב בחנות: יש צורך [*]אין צורך לקנות חלקים בחנות ספציפית, אלא לקנות בחנות שנותנת אחריות עבור החלקים. גר בתל אביב. [*]תאריך לקנייה: אין הגבלה. ברגע שיש לי מפרט טכני וחנות שאני יודע שאני יכ…
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לבנות מפרט סביב ייעוד של תוכנות הנדסה. התוכנות העיקריות הן MATLAB ו-ANSYS ואני מעוניין במפרט חזק שיריץ את התוכנות האלה בצורה הטובה ביותר. אלה תוכנות שתומכות בריבוי ליבות כך שזה הכיוון.. אין כוונה ל-OC, יש צורך גם בציוד היקפי אך ללא רמקולים וכשהמסך יכול להיות גם 19''.. עיקר ההשקעה היא במחשב עצמו. תקציב? יכול להגיע גם ל-5K אבל אם אפשר בפחות אז למה לא. תודה ליועצים!
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר, אני מזמן לא מעודכן בחומרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה חריגה קטנה והשיפור משמעותי אז אפשר. עדיף להשאר בגג-3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים ו-DIABLO 3. ;D הכי חשוב שהמחשב יוכל להריץ את דיאבלו3 כשייצא. בדר"כ דיאבלו לא צורך הרבה, אבל מה שזה אומר שפשוט צריך כרטיס מסך סבבה (לא משהו חיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיאבלו3, אמרתי כבר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מחשב בלי מסך ובלי כל הציוד ההיקפי.. לוח אם, מעבד, כ.מסך זכרונות מארז פשוט עם ספק עח של 400W מינ' בסביבות ה2500+ ש"ח רצוי מחנויות באזור ראשל"צ תודה מראשש לעוזרים...!
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-